evkar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 ξεχνάτε κάτι , η blizz έχει ανακοινώσει ότι θα υπάρχουν q και στον παλιό κόσμο ,και μάλιστα για να βοηθήσει τους νέους που ξεκινάνε , θα βάλλει πολλές εύκολες αποστολές από την αρχή του παιχνιδιού. Σκέφτονται και αυτούς που μπορεί να μην θέλουν να αγοράσουν το expansion , πρέπει και αυτοί κάτι να κάνουν , τι νομίζετε θα χάνει λεφτά η blizz? Πάντως παιδιά , η ιστορία με τα tier 1, 2, 3, 100.000 κλπ αποδείχτηκε μεγάλη πατάτα , ακι πολύς κόσμος έχει ξενερώσει. Κρίμα οι χαμένες ώρες στο ΜC , BWL και ΑQ (αυτή την sartura για να τη ρίξουμε μας βγήκε ο πάτος). Και τι θα πει να μάθεις να παίζεις σε instance ? Εμένα αυτό μου θυμίζει την παροιμία , "παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του" . Τρίχες, να λέμε την αλήθεια , την πατήσαμε με τα tiers . Δηλαδή φάγαμε όλα αυτά τα ξενύχτια για να φτάσουμε νωρίτερα στο lvl 65 , και λοιπόν τι έγινε ? Οι άλλοι δεν θα φτάσουν ? Και στο 70 τι θα γίνει ? ξανά μανά μάθε τα instances , χάσε ώρες ολόκληρες , riper bill πάνω από 10g κάθε φορά και μετά τρέξε για grinding να βγάλεις τα λέφτα . Δεν οδηγεί πουθενά αυτή η ιστορία .
asmilon Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Παιδια λιγο ασχετο αυτο που θελω να ρωτησω αλλα ειναι το καλυτερο μερος φανταζομαι για να παρω μια καλη απαντηση... Μεταφραζω το επεισοδιο του Southpark με το Warcraft και εχω κολλησει σε αυτη την φραση που λεει ο πατερας του Κyle σε καποια φαση: I've braved the Fargo deep mine to feed it the bloodfish at Jaro d's Landing. Δε εχω καποια επαφη με το παιχνιδι για αυτο φανταζομαι με μπερδευει τοσο, μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του για μια καλη αποδοση στα ελληνικα?
Radiatedsoul Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Ελπιζω παντως οι raid leaders και οι μελλοντικοι raid leaders να νιωσουν οτι πλεον ενας shadow priest στο raid ειναι απολυτως απαραιτητος και δε πας σε κανενα end game instance χωρις τουλαχιστον εναν. manabot ftw! (οπως λεμε healbot) Οριστε ενα PVE shadow build (manabot dmg dealer) http://www.wowhead.com/?talent-bc=rxx00hZZVGhtMLRhtEo Δωστε ιδιαιτερη προσοχη στο γεγονος οτι εχω -45% aggro στα shadow spells μονο απο talents!! δηλαδη με salvation φτανω -75% σα να λεμε αορατος dmg dealer!! (ισως το mind blast να ειναι μια μικρη εξαιρεση αφου πιστευω οτι ακομα και με ολο αυτο το aggro reduction σχεδον ερχεται στα ισα του αφου ειναι εργοστασιακα επιβαρημενο με προσθετο aggro) Οι δυνατοτητες ειναι απεριοριστες. Μπορεις για παραδειγμα να εχεις 1 shadow priest μαζι με τους 4 healers στο ιδιο group! Eτσι θα ειναι συνεχεια full mana! επεισης μπορεις να βαλεις εναν shadow priest μαζι με τους dps casters, full mana και αυτοι!!
ItsToasted Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 na sas pw tin allitha perimeno Nerf se auto. Sta 25 instancies den tha ithele i bliz na ipovathmizei ta spots twn locks px.
Johny4 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 ama mboun oi shadow priests sta raids tote tha afxithoun ta spots twn warlock giati pernoun simantiko dmg boost apo ta talents tou priest
isaias1983 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 paidia xekoliste......druids paladins priests mono healers se high level instances....apla k xekathara...toulaxiston mexri sapphiron pou exoume vgalei emeis..sto tbc vlepoume..
digitron Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Το mana που δινει το ταλέντο του priest ειναι τιποτα...Στην πραξη μιλαμε για νούμερα κάτω του 20 mana.Το dmg boost των warlocks απο shadowpriests μηδενίζεται αν πεσει το αντιστοιχο shadow vunerability του warlock καθώς ειναι πιο ισχυρό και παιρνει τη θεση του debuff του shadowpriest. Σημερα πηγα στο 2o μου instance και επεσαν μπλε παντελονια με stats ιδια με trancendance και 2 sockets για rubies...
chill Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Παιδια λιγο ασχετο αυτο που θελω να ρωτησω αλλα ειναι το καλυτερο μερος φανταζομαι για να παρω μια καλη απαντηση... Μεταφραζω το επεισοδιο του Southpark με το Warcraft και εχω κολλησει σε αυτη την φραση που λεει ο πατερας του Κyle σε καποια φαση: I've braved the Fargo deep mine to feed it the bloodfish at Jaro d's Landing. Δε εχω καποια επαφη με το παιχνιδι για αυτο φανταζομαι με μπερδευει τοσο, μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του για μια καλη αποδοση στα ελληνικα? Καταρχάς ευχαριστούμε για την μετάφραση, κατά δεύτερον είναι fargodeep (μια λέξη) mine και Jerod's Landing. Είναι δυο υποπεριοχές του Elwynn Forest (αρχικής περιοχής των humans), οπου στο μεν πρώτο υπάρχει ένα global alliance quest (εξερεύνηση) στο δε δεύτερο ένα rogue only quest (να κάνεις pick pocket στο goblin). Τώρα τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής............
Radiatedsoul Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Το mana που δινει το ταλέντο του priest ειναι τιποτα...Στην πραξη μιλαμε γιανούμερα κάτω του 20 mana το ultimate του shadow tree ειναι τιποτα?! πιστευω οτι δεν το εχεις διαβασει καλα: Ρ το εξηγω παρακατω λεει λοιπον στο tooltip του Vampiric Touch: "Causes dmg over 15secs and causes all party members to gain mana equal to 5% of any Shadow spell damage you deal" (δες και το tooltip απο το vampiric embrace, ιδια διατυπωση εχουν, ειναι πανομοιοτυπα.) Kαι για να το εξηγησω καλυτερα λεω οτι εχεις αυτο το dot πανω σε ενα mob συνεχεια αφου δεν εχει cooldown και nukareis σα παλαβος με shadow dmg. οσο ποιο πολυ dmg κανεις τοσο ποιο πολυ mana παιρνει το παρτυ σου δεν παιρνεις δλδ μονο το 5% απο αυτο το dot αλλα απο ΟΛΟ το shadow dmg που κανεις οση ωρα ειναι το dot active δλδ για 15 secs. Οποτε δεν ειναι 20 mana οπως λες αλλα παρα παρα πολυ περισοτερο. Σκεψου μονο ενα mind blast που critarei για 2κ dmg δινει +100 μανα σε ολο το party!! ας μην υπολογισουμε το pain που εχεις πανω ολη την ωρα και το mind flay!
paularas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Ελπιζω παντως οι raid leaders και οι μελλοντικοι raid leaders να νιωσουν οτι πλεον ενας shadow priest στο raid ειναι απολυτως απαραιτητος και δε πας σε κανενα end game instance χωρις τουλαχιστον εναν. manabot ftw! (οπως λεμε healbot) Οριστε ενα PVE shadow build (manabot dmg dealer) http://www.wowhead.com/?talent-bc=rxx00hZZVGhtMLRhtEo Δωστε ιδιαιτερη προσοχη στο γεγονος οτι εχω -45% aggro στα shadow spells μονο απο talents!! δηλαδη με salvation φτανω -75% σα να λεμε αορατος dmg dealer!! (ισως το mind blast να ειναι μια μικρη εξαιρεση αφου πιστευω οτι ακομα και με ολο αυτο το aggro reduction σχεδον ερχεται στα ισα του αφου ειναι εργοστασιακα επιβαρημενο με προσθετο aggro) Οι δυνατοτητες ειναι απεριοριστες. Μπορεις για παραδειγμα να εχεις 1 shadow priest μαζι με τους 4 healers στο ιδιο group! Eτσι θα ειναι συνεχεια full mana! επεισης μπορεις να βαλεις εναν shadow priest μαζι με τους dps casters, full mana και αυτοι!! Radiate den stakaroun distixws... opws kai salvation me tou rogue to feint exei provlima... opws oti ta elf exoun meiwmeno agro pali exei prob me feint kai salvation...
chill Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Και επίσης το VT έχει ranks. To rank1 5%, το rank2 10% κλπ. Δεν ξέρω ποιο είναι το ανώτατο rank που φτάνει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Το mana που δινει το ταλέντο του priest ειναι τιποτα...Στην πραξη μιλαμε γιανούμερα κάτω του 20 mana.Το dmg boost των warlocks απο shadowpriests μηδενίζεται αν πεσει το αντιστοιχο shadow vunerability του warlock καθώς ειναι πιο ισχυρό και παιρνει τη θεση του debuff του shadowpriest. Σημερα πηγα στο 2o μου instance και επεσαν μπλε παντελονια με stats ιδια με trancendance και 2 sockets για rubies... sto expansion ta debuff slots einai 40 kai oxi 16 opws twra...ara no problem pisteuw...
digitron Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 το ultimate του shadow tree ειναι τιποτα?!πιστευω οτι δεν το εχεις διαβασει καλα: Ρ το εξηγω παρακατω λεει λοιπον στο tooltip του Vampiric Touch: "Causes dmg over 15secs and causes all party members to gain mana equal to 5% of any Shadow spell damage you deal" (δες και το tooltip απο το vampiric embrace, ιδια διατυπωση εχουν, ειναι πανομοιοτυπα.) Kαι για να το εξηγησω καλυτερα λεω οτι εχεις αυτο το dot πανω σε ενα mob συνεχεια αφου δεν εχει cooldown και nukareis σα παλαβος με shadow dmg. οσο ποιο πολυ dmg κανεις τοσο ποιο πολυ mana παιρνει το παρτυ σου δεν παιρνεις δλδ μονο το 5% απο αυτο το dot αλλα απο ΟΛΟ το shadow dmg που κανεις οση ωρα ειναι το dot active δλδ για 15 secs. Οποτε δεν ειναι 20 mana οπως λες αλλα παρα παρα πολυ περισοτερο. Σκεψου μονο ενα mind blast που critarei για 2κ dmg δινει +100 μανα σε ολο το party!! ας μην υπολογισουμε το pain που εχεις πανω ολη την ωρα και το mind flay! Επειδη το εχω δει στην πραξη, αν του σκασεις ενα 1000αρικο απο mind blast το mana που θα παρεις πισω ειναι 50.Αν του ξανασκασεις 1000αρικο θα παρεις πισω αλλα 50.Κοινως συμφωνουμε.Το 2000αρο mind blast δε το βλεπεις ευκολα οποτε το 100 mana που λες αποτελει πολύ μικρο ποσοστό. Btw αλλα 150000xp και γινομαι lvl 62.Ανυπομονω να δω τα νεα spells
sarisn Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 ... Το 2000αρο mind blast δε το βλεπεις ευκολα... Πίστεψέ με, στο expansion θα το βλέπεις πολύ πιο εύκολα :wink: (λόγω items που θα δίνουν περισσότερο +dmg και +15% crit από talents ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις