Radiatedsoul Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 ο genjuros ειναι pvp server. εγω οπως ειπα και στο post μου ψαχνω για εναν normal server. ψαχνω απο τωρα τον server που θα παιξω για να μπω να κατοχηρωσω κανα ονομα.
paularas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 radiate ti kaneis? pu exeis xathei? oute agio petro vlepoume oute radianna oute kan ton rogue
Radiatedsoul Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 χμμ paularas απο salonika γνωστα μου ακουγονται. μηπως εχεις καμια σχεση με τον καλυτερο rogue στον genjuros aka Ζfour ; Ρ δε παιζω πολυ ειναι η αληθεια. πολυ αραια και για λιγη ωρα. στο expansion θα ασχοληθω και κυριως με pvp με τον Mage μου,ετοιμασου να πεθανεις hehe ,και με priest ; )
paularas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 bring back agio petrooo..... nai file mou egw eimai. Ante mpes na pume kanena koutsompolio kamia mera. I me zfour tha eimai eimai me ton trelo papa compact .
polaki Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Ποιος ειναι shaman εδώ? Ρε παιδιά απο τοτε που εκανα respec σε resto, τρωω πολύ ξυλο στο pvp..Εντάξει μπορεί να μην πεθαίνω εύκολα (εχω κατι ταλεντς που σου δίνουν +heal αν healάρεις ξανά μέσα σε πχ 10sec) αλλά ουτε και ο άλλος.. Ας μου πει κανας resto shamie κάνα δυο τακτικές vs warrior (κυρίως, μιας και με τη μαλακία το +50% cast time στο healing είμαι τέζα) γιατί έχω ξενερώσει... Όσο για το burning crusade.. Παιδιά εμένα μου φαίνεται σχετικά λογικό το να είναι τόσο δυσκολα τα τέρατα για τον εξής απλό λόγο, δεν είναι δυνατόν πχ ο Paularas να λιώνει 2 χρόνια για τον rogue και να σκάσει μύτη ένας 60άρης rogue που dingαρε πριν 2 βδομάδες και να κάνουν το ίδιο γρηγορα progress.. Δηλαδή μου λένε όλοι οτι τα Τ2 θα είναι άχρηστα. Ε κάτσε τί άχρηστα θα είναι? Στο 64? Και μέχρι εκεί πώς θα φτάσεις, με μπλεδούρια? Τα instances θα γίνουν 25άρια, που σημαίνει ότι πιο εύκολα θα πάρεις τα items που θες. Οπως παλια που πηγαίναμε 3 rogues UBRS και ετσι και επεφτε κανα SC tunic γινοταν σφαγή.. Ετσι και τωρα θα πηγαινεις πχ MC με 25, και αντι να εχεις 5 rogues θα εχεις 3, πολυ πιο γρήγορα θα παρεις τα ιτεμς σου ωστε να προχωρήσεις στο BC. Επίσης μην ξεχνάτε οτι πλέον τα instances αυτα θα δινουν ΧΡ.. Προσωπικά προτιμάω να παίρνω ΧΡ και επικιές απο BWL & AQ παρά πρασινοαηδίες από άσχετα quests του στυλ "σκότωσε 5 γουρούνια και 13 κατσίκια..". Το κακό της θεωρίας μου ειναι οτι το ΧΡ ενος 62άρι mob θα το μοιράζεσαι με αλλους 25, ενω στα quests θα το παίρνεις μονος σου ή με το πολύ αλλους 4...
LuNaTiC Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 "καλυτερο rogue στον genjuros aka Ζfour " ok!
chill Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Πολάκι lol. Αφενός που μας έχει εξαφανιστεί. Αμάν κάνουμε να σε δούμε εδώ μέσα. Αφετέρου εγώ ο κακομοίρης ο healer που όπου να ναι θα κάνω το 8/8 tier2 πως θα lvlάρω. Επειδή παίζω και την beta "healing to death" spell δεν βάλανε. Οπότε με το xxx healing μου τι θα κάνω??? Ή μήπως να κάνω respec σε shadow παίζοντας με transcendence? Θα με βαράνε τα mobs πριν μπω στην ακτίνα του aggro τoυς φωνάζοντας μου "είσαι βλάκας" . Τα tiers τουλάχιστον σε μας είναι για pve σκοπούς only. Εγώ λοιπόν και ο just dinged 60 priest θα lvlάρουμε ακριβώς το ίδιο(αν δεν φροντίσω να μαζέψω dmg gear από τα 20/40 man, πράγμα που δεν είναι εύκολο για έναν healer από τους κανονισμούς του guild etc). Ένας μάγος με tier2 θα είναι η μέρα με την νύχτα με έναν μάγο που μόλις dingare 60 (αυτό το netherwind focus όσο το βλέπω τόσο το ζηλεύω, προκάρει τρελάααα) Βtw επιτέλους σήμερα πήρα regalia, μόλις μου δώσει και η bank τα elementium βουρ για το staff. Ήρθε η ώρα μου μετά από κοντά ένα χρόνο raids να κάνω το πρώτο μου ever dmg enchant στο anathema \0/.
paularas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 "καλυτερο rogue στον genjuros aka Ζfour " ok! luna fu friends apo palia... den eimaste lunatic ti na kanoume :ppp
digitron Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δηλαδή μου λένε όλοι οτι τα Τ2 θα είναι άχρηστα. Ε κάτσε τί άχρηστα θα είναι? Στο 64? Και μέχρι εκεί πώς θα φτάσεις, με μπλεδούρια? Εντελώς αχρηστα.Και δε θα χρησιμοποιεις μπλεδούρια αλλα και λαχανακια βρυξελλων (κοινως πρασινα...). ΚΑι μη το γελας καθόλου...Απο τα πρωτα quests στο lvl 60 έχω αντικαταστήσει epix με πράσινα (απο quests rewards).Αν σου δείξω screenshot απο το τι πρασινα ειναι ομως θα πεσεις κατω και θα κλαις τις ωρες που ελιωσες MC,BWL κτλ κτλ
GT1807 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Εντελώς αχρηστα.Και δε θα χρησιμοποιεις μπλεδούρια αλλα και λαχανακια βρυξελλων (κοινως πρασινα...). ΚΑι μη το γελας καθόλου...Απο τα πρωτα quests στο lvl 60 έχω αντικαταστήσει epix με πράσινα (απο quests rewards).Αν σου δείξω screenshot απο το τι πρασινα ειναι ομως θα πεσεις κατω και θα κλαις τις ωρες που ελιωσες MC,BWL κτλ κτλ Ε ενταξει μην ειμαστε κ υπερβολικοι.Eχω δει απειρες φωτογραφιες απο blue items που οντως ειναι καλυτερα απο epic MC αλλα οχι πρασινα.Ισως αμα εισαι MC ντυμενος να αλλαξεις equip σε κανα 2 level κ αν εισαι BWL ντυμενος στο 65+.Αλλωστε οι nihilum λενε οτι το equip σου θα σε βοηθησει αρκετα στα πρωτα level κ θα κρατησεις τα περισσοτερα tier 2,2.5,3 items σου μεχρι το level 69.Τα level 70 epics ναι οκ ειναι ετη φωτος καλυτερα.Απλα κοιταχτε οσοι δεν εχετε raiding exp να κανετε τπτ να δειτε πως δουλευουν γιατι αυτο θα σας μεινει.Τα items θα τα αλλαξετε σιγουρα oποτε παρτε κατι προχειρο να κανετε την δουλεια σας κ μην κρατατε DKP γιατι θα σας μεινουν αμανατι. Τα σέβη μου
paularas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 gt paizoume me digitron parea beta ( eimaste kai idio guild ) kai auta pu sou leei apla ta exoume dei mprosta mas. Me to pu mpeis pairneis q opu sou dinei belt prasinarikia pollliiiiii kaliteri apo mana igniting cord. Egw sikwsa drop 60 lvl chest gia cloth me 1,4% crit stamina intelect kai 25 up to dmg and heal. Akomi sikwsa 60 lvl prasino ring me 35 stamina epanw tou... Genika ta t2 items polli diskolla antexoun na min ta anavathmisei kaneis ( 66 lvl rogue itan polli kalitera apo thma stats apo full bf rogue ). Vevaia t2,5 kai t3 kratane eutixws arketa kala ews twra ( an kai mono mple items exoun erthei stin fora kai oti epic exw vrei einai apo bg etc ) ( vrika gem pu to koumponeis epanw sou epic kai einai -1% na min fas crit )
mindtrapper Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Ποιος ειναι shaman εδώ? Ρε παιδιά απο τοτε που εκανα respec σε resto, τρωω πολύ ξυλο στο pvp..Εντάξει μπορεί να μην πεθαίνω εύκολα (εχω κατι ταλεντς που σου δίνουν +heal αν healάρεις ξανά μέσα σε πχ 10sec) αλλά ουτε και ο άλλος.. Ας μου πει κανας resto shamie κάνα δυο τακτικές vs warrior (κυρίως, μιας και με τη μαλακία το +50% cast time στο healing είμαι τέζα) γιατί έχω ξενερώσει... An kai to exo afisei to game pleon, kai den imoun pote poly pvper mporo na sou po oti to talent pou les einai to Healing Way to opoio isxuei mono gia to megalo sou heal. Lesser Healing Wave tha kaneis ston eauto sou sta BG mesa oxi to kanoniko. Den xero poso resto eisai giati de thumamai akribos pou itan xomeno to Healing Way. Ego prin fugo imoun 8/5/38. Sunithos eperna apo piso kapoion kalo sunergasimo warrior pou ixere ti tha kaname kai spername. Polloi otan se doun tha pistepsoun oti tha kaneis kanena chain lightning kai ta loipa. E ego ekana heal ton warrior. Polu heal. Kai fusika earthshock an pigainan na kanoun oi alloi heal. Mporei na mi sou akougetai kalo alla mia fora me enan filo mou warrior bgalame 6 Alliance kai meta psofisame apo allous 3 alla oxi prin fame ton ena. Genika o shaman leei gia healer mesa sta BG. Ego prosopika pisteuo leei kai PvE heal ama niotheis na ton pexeis kai exeis kalo gear. Alla mesa sto BG de se noiazei an tha meineis oom ktl opote xoneis aberta. Kai foras Mail kai aspida opote an niosei i Alliance kai apofasisoun na se steiloun na deis ta radikia anapoda kerdizeis ligo xrono mexri to filaraki sou o warrior na erthei na arxisei na xonei noumera Enantion warrior san resto shaman. Tora na sou po na prospathiseis na meinei makrua, ligo duskolo. Apla prospathise na min meinei gia polu ora konta. Rixe ta totem sou, prospathise na axiopoihseis sosta ta shock pou tha rixeis kai basikotero akoma kai mortal strike na exeis kane heal, na min peseis pote xamila. Den milao gia 20% milao gia 60-70%. Kapos etsi tous epaiza ego alla opos eipa den eimai kai poly tou PvP, mono gia plaka.
LuNaTiC Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 paularas pios eisai ????? btw einai kaneis apo do beta ? me exei faei monaxia ekei me ta kaka mobs paleuo monos
digitron Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Ε ενταξει μην ειμαστε κ υπερβολικοι.Eχω δει απειρες φωτογραφιες απο blue items που οντως ειναι καλυτερα απο epic MC αλλα οχι πρασινα.Ισως αμα εισαι MC ντυμενος να αλλαξεις equip σε κανα 2 level κ αν εισαι BWL ντυμενος στο 65+.Αλλωστε οι nihilum λενε οτι το equip σου θα σε βοηθησει αρκετα στα πρωτα level κ θα κρατησεις τα περισσοτερα tier 2,2.5,3 items σου μεχρι το level 69.Τα level 70 epics ναι οκ ειναι ετη φωτος καλυτερα.Απλα κοιταχτε οσοι δεν εχετε raiding exp να κανετε τπτ να δειτε πως δουλευουν γιατι αυτο θα σας μεινει.Τα items θα τα αλλαξετε σιγουρα oποτε παρτε κατι προχειρο να κανετε την δουλεια σας κ μην κρατατε DKP γιατι θα σας μεινουν αμανατι. Τα σέβη μου Το αντιλαμβανομαι οτι μπορει αυτο που λεω να ακουγεται υπερβολη αλλα πραγματικα ισχύει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 indeed... http://forum.net.hr/servlet/JiveServlet/download/35-324917-14406360-91887/TBCgreen.jpg http://wowvault.ign.com/screenshots/full_res.php?ss=2397
Προτεινόμενες αναρτήσεις