Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον πρόβλημα ασυμβατότητας πρέπει να υπάρχει λόγο παλαιότητας της κάρτας. Δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό εφόσον έχεις δοκιμάσει και τους τελευταίους drivers.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Sarisn επειδή ως shadow θα ξέρεις καλύτερα, πρότεινε μου κανα item για shadow priest. Σταμάτησα να bidάρω πλέον για healing gear και πάω full για dmg. Σήμερα πήρα το angelistas gasp με minimum και είμαι πρώτος στα dkp με διαφορά, οπότε ότι πέφτει και το θέλω το παίρνω :).

Kαι btw αν τώρα ο παπάς είναι meltfacer δεν έχεις ιδέα τι κάνει στο xpansion. Εγώ με το σκατοshadow gear μου και full shadow spec απλά πηδάω ότι κινείται με συνοπτικές διαδικασίες. Φαντάζομαι τι θα κάνεις εσύ............. Αυτόν τον κακομοίρη τον druid lvl67 που έφαγα σήμερα ως lvl61 ειλικρινά τον λυπάμαι.

Eιμαι ο καλύτερος healer ingame? Είμαι!!!!!!!!!!

Είμαι ο καλύτερος meltfacer ingame? Είμαι!!!!!!!

Πλέον ακόμα και ως shadow είμαι καλοφτιαγμένος για raids (lvl 61 με rank9 gear και μερικά items από exalted σε bgs σκάω 2k mind blast, χώρια του ότι δεν μένω πλέον ΠΟΤΕ χωρίς mana) ? Είμαι!!!!!!

Τελικά παίζω το καλύτερο class? Ω ναι!!!!!! Respect τον priest ρεεεεεεεεεεεε

Δημοσ.

Υπάρχουν πάρα πολλά +dmg items, θα σου πω τι έχω εγώ, που θεωρούνται από τα καλύτερα που υπάρχουν μέχρι και την Huhuran στο AQ40.

Head: Mish' undare, Circlet of the Mind Flayer (Nefarian, απλά the best, και με την άφιξη του expansion που το ΜΒ θα κριτικάρει σαν τρελό, θα είναι ακόμα καλύτερο :D)

Neck: Choker of the Firelord (Ragnaros)

Shoulders: Mantle of Maz' Nadir (Moam AQ20, μέχρι να πέσει το καταραμένο Mantle of the Blackwing Cabal από Razorgore BWL ή Mantle of the Oracle από AQ40)

Cloak: Sapphiron Drape (Onyxia, κάποια στιγμή μάλλον θα πάρω το Cloak of the Brood Lord από Neffie ή Cloak of the Devourer από C'Thun)

Chest: Vestments of the Shifting Sands (Kurinaxx AQ20, μόνο από Naxx μπορείς να βρεις κάτι αισθητά καλύτερο)

Wrist: Bracers of Arcane Accuracy (Broodlord Lashlayer BWL, σχεδόν το ίδιο καλά είναι και τα Shackles of the Unscarred από Ossirian AQ20, η μόνη τους διαφορά είναι ότι το πρώτο έχει +1 chance to hit και το δεύτερο -10 to all resistances)

Hands: Ebony Flame Gloves (Ebonroc BWL, με +20 shadow power μαμούν και δέρνουν, θ' αργήσω πολύ να τα αλλάξω)

Waist: Firemaw's Clutch (Firemaw BWL, μόλις χθες τα πήρα, επίσης πολύ δύσκολα θα τα αλλάξω, πριν είχα το Sash of Whispered Secrets από το chest του Majordomo, και επί τη ευκαιρία μια συμβουλή προς όλους τους shadow priests: μην παίρνετε items που έχουν ΜΟΝΟ stamina εκτός αν δεν τα θέλει κανείς άλλος βέβαια (Sash of whispered secrets, fel infused leggings) και ας έχουν τρελό dmg, είναι καθαρά items για locks για τον πολύ απλό λόγο ότι αυτοί έχουν το Life Tap και ουσιαστικά δεν ξεμένουν ποτέ από μάνα, ενώ εμείς... τον @ούλο! :P. Επιφυλάσσομαι για το expansion και το Vampiric Touch).

Legs: Knight-Captain's Satin Legguards (πάω για Leggings of the Black Blizzard Ossirian AQ20, τα τρίτα καλύτερα legs του παιχνιδιού μετά από Leggings of Polarity από Taddius Naxxramas και Trousers of the Oracle AQ40 tier 2.5).

Feet: Knight-Lieutenant's Satin Walkers (έχω και τα Recomposed Boots από Battleguard Sartura αλλά δεν τα φοράω ακόμα μέχρι να πάρω τα legs από Ossi γιατί θα χάσω το +23 dmg από το set bonus του pvp set :P).

Ring 1: Band of Dark Dominion (BWL trash mobs, καρασπάνιο του κερατά, επίσης δεν αλλάζεται εύκολα)

Ring 2: Band of Servitude (ZG > Thekal, Mar'li, Venoxis, Arlokk)

Trinket 1: Talisman of Ephemeral power (Molten Core > σχεδόν όλα τα bosses το ρίχνουν, σκοπεύω να το αλλάξω με το Neltharion's Tear από Neffie)

Trinket 2: Zandalarian Hero Charm (Hakkar ZG, πολύ απλά.... σπέρνει!! Fully buffed στο BWL με ZHC on > 2k crits με ΜΒ! Η πλάκα είναι ότι σε κάποια στιγμή χθες που είμασταν στον Flamegor, ενεργοποιώ το trinket και ταυτόχρονα μου πετάει ένας άλλος priest Power Infusion.... για πότε πήρα το aggro δεν μπορείτε να φανταστείτε lol! Fade ftw ;-) ).

Weapon: Lok' amir il Romathis (Neffie BWL, best 1H caster weapon χωρίς καμία συζήτηση, +114 dmg (με +30 dmg enchant) από ένα item... not bad at all :D).

Off-hand: Tome of Shadow Force (Exalted με Alterac Valley, εναλλακτικά υπάρχουν πολλές επιλογές: Jin'do's Bag of Whammies > Jin'do ZG, Master Dragonslaying Orb > Head of Nefarian, Trance Stone > όλοι οι outdoor dragons (Lethon, Emeriss, Ysondre, Taerar), Talon of Furious Concentration > Moam AQ20)

Wand: Ritssyn's Wand of Bad Mojo (Baron Rivendare Stratholme, δες στο thott για άλλα wands, υπάρχουν πολλά).

Ουφφ, μου πήρε λίγη ώρα αλλά τα έγραψα όλα :P

Happy farming! :D

EDIT: Να προσθέσω επίσης ότι έχω και το Angelista's Grasp, το οποίο είναι όλα τα λεφτά για τα bosses στο BWL και αναντικατάστατο στο Naxx, όπου το +hit είναι must have αλλιώς πιο πολλά resists θα βλέπεις παρά hits :P

Δημοσ.

Ωραίος sarisn, thanx \0/. Έχω μερικά από αυτά αλλά μέχρι να κάνω ένα πολύ δυνατό σύνολο............έχω πολύ δρόμο μπροστά μου.

Σου είπα να μου γράψεις τα items γιατί από την beta είδα ότι ο disc/holy ήταν το παιδί της σφαλιάρας. Όταν βγήκα στην hellfire penisula με τα tier2 και την κανονική μορφή του παπά έτρωγα την μια σφαλιάρα πίσω από την άλλη. Ενώ δε ούτε ένα mob δεν μπορούσα να σολάρω (αν είναι δυνατόν 4 συνεχόμενα resist μου έκανε ένα γουρούνι και ξενέρωσα...........). Έκανα hs και πήγα if. Άμεσα respec \0/. 0-0-52 (είμαι 61 lvl πιά). Έβγαλα τα tier2 έβαλα το gear του rank9+τα items από ab exalted και γύρισα penisula. Πέρασα το portal (υπάρχει και απευθείας είσοδος από sw) και πάτησα shadowform. Αχ πόσο καιρό είχε να ηχήσει αυτός ο καταπληκτικός ήχος για πάρτυ μου. Ξεχύθηκα λοιπόν για quests. Ε εκεί τα είδα όλα. 1,5 sec το cast VT, instant το VE και καπάκι άρχισα να χώνω pain, MD, MF κλπ. To αποτέλεσμα τα mob να πέφουν ως μύγες και γω να είμαι 100% hp και γεμάτος σχεδόν mana...........Ειλικρινά νεράκι έπινα κάθε 10 λεπτά. Όλα τα άλλα classes όταν πέρναγαν μου έκανα /hello. Πόσο καιρό είχα να νιώσω killer ούτε εγω ξέρω. Εννοείται ότι την έπεφτα στους πάντες. Να τεστάρω πήγα εξάλλου. Όλοι dead με συνοπτικές διαδικασίες. Και σου μιλάει ένας σκουριασμένος shadow priest ο οποίος εδώ και ένα χρόνο κάνει heal και μόνο. Φαντάζομαι τι θα κάνεις εσύ που είσαι shadow ήδη και με πολύ καλύτερο gear...........Σε 5man τουλάχιστον στα 2 πρώτα το heal είναι χαλαρό (το gear ναι βοηθάει, αλλά και gear να μην έχεις θα μαζέψεις από εκεί, το 1o boss στο ramparts ρίχνει ώμους με stamina,intellect>21 και plus dmg-healing 27. Tο reward ενός quest στο 1o dengeon δίνει επίσης δαχτυλίδι με 15intellect,6m/5,33plus healing).

Γενικά άρχισα να γουστάρω τον παπά τρελά και πάλι και αυτό έχει σημασία. Ετοιμαστείτε για πολύυυυυυυυ ξύλο.

Edit: Τελικά είδα ότι έχω 311+ shadow dmg, χωρίς κανένα απολύτως enchant. Μπορεί το τιταν μοντ να μην δουλεύει στο xpansion αλλά η blizz έχει βάλει δικούς της μετρητές. Τελικά για holy παπά ίσως να μην έχω άσχημο dmg gear αλλά σίγουρα σηκώνει βελτίωση.

Δημοσ.
Διόρθωση: Τα Arcane Accuracy πέφτουν από Broodlord BWL ;)

Ναι sorry έχεις δίκιο χεχε, με τόσα που έγραψα λογικό ήταν να γίνει κάποιο λαθάκι :).

Κατάφερα επιτέλους και ανέβασα το gear μου στο CTprofiles.net

Ιδού λοιπόν: http://ctprofiles.net/4361432

Δημοσ.

cant agree more me ton chill. mpainw me ton rogue bc opu o rogue thewreitai ntimenos arketa kala ( t2 kai t2.5 items me 4300 health , 17% hit , 1k ap kai 33% crit ) ews sxetika toumpanakos kai me eklegan oi regges.... Pragmatika toso ksilo pu efaga den to exw faei ksana stin zwi mou. Lvl 61 terata ana 3 rest.

Pairnw pu lete ton papa mou pu exei ena anathema xwris enchand kai mple items gia dmg opu me ftanoun na exw 5k mana kai 3,5k health. Mporei na farmara kana mia wra xwris rest kai xwris anxos...

Switch priest ftw... Pragmatika ksenerwsa ASXIMA me ton rogue.... tromera asxima omws. den ginetai 2 kai vale xronia rogue me 100++ days played kai ena zoriko gear opws kai build na ta vriskei skoura sta 60 kai 61 lvl terata kai o papadakos me to gear pu den exei thewritika ston ilio moira na kovei voltes kai na ta tsakizei ta panta...

Δημοσ.

omg and ffs... dwarf dwarf dwarf.... signwmi................ ( evlepa ena 67 lvl gnome kai se skeftomoun ;) )

btw rogue mono hemo build kai pali den allazei tpt. same shit differend day pu lene kai oi palioi...

oso gia shadow priest sto expansion apla :o

as ta pei kalitera o digitron pu exei ksetrelathei kai vlepw na pigainei 67 sta asap apo tin xara tou

Δημοσ.

H ομαδική κλαψούρα στα priest forums του wow απέδωσε \0/. Ετοιμαστείτε να σας ψάλουμε τον επικήδειο στο xpansion.

Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση αν γνωριζεται. ποιος ειναι ο normal server με τους περισσοτερους ελληνες στο horde side? υπαρχει καποιος προτηνομενος για ελληνες?

παιζω aliance τοσο καιρο και θελω να παιξω belf paladin στο expansion.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...