chill Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Btw check your emails. Έλαβα και γω ένα key για beta testing στο TBC. Τώρα κατεβάζω τον client \0/
thefirestarta Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Ευχαριστώ το συμπαθή μαύρο δράκο.Nemesis Robes και Cloak of The Brood Lord σε 1 run! \m/ 3 items για full tier 2.Pants (Ragna FTL), Gloves, Boots ^^ Για τις boots νοιάζομαι περισσότερο, γιατί αμα πέσει Choker και Leggings, θα φάνε crit φάσκελο τα Nemesis που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ τους.
sarisn Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Sarisn και να σουν ο μόνος που έκανες αυτήν την πατάτα......Πάρα πολλά άτομα. Το ring για μας δεν είναι τίποτα πριν το exalted. Μπορείς να βολευτείς και με το band of piety το μπλεδάκι reward από argent dawn. Αν δεν είσαι exalted band of piety>brood ring (φανταζομαι ότι ως παπάς δεν σε ενδιαφέρει το plus dmg). Ερρρ.... και βέβαια με ενδιαφέρει το +dmg, καθότι είμαι Shadow Priest 8), έχω φτάσει αισίως στα +461 dmg + ToEP. Face melting ftw
chill Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 I m a healingbot οπότε δεν με νοιάζει το plus dmg. Αν έχει πάρει κανείς cdkey για την beta ας κάνει post εδώ. Εγώ έκανα copy τον priest μου. Μπορούμε να rullάρουμε για λίγο 2gether όλοι εμείς στο TBC \0/
polaki Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 cdkey για beta πως παιρνεις? στην τυχη? Ή έπρεπε καποτε να κανεις sign up? Δεν θυμάμαι καθόλου...
polaki Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 cdkey για beta πως παιρνεις? στην τυχη? Ή έπρεπε καποτε να κανεις sign up? Δεν θυμάμαι καθόλου...
chill Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 εγώ δεν έκανα sign up και πήρα cdkey το οποίο έχω ήδη ενεργοποιήσει. Φαντάζομαι στην τύχη. Θα σας δώσω ένα link με ένα google video να θαυμάσετε την gank band μας. Παιδιά θα μας μισήσετε (αυτός ήταν και ο σκοπός μας). Σκοτώνουμε ότι κινείται όπου και αν βρίσκεται ανεξαρτήτως lvl. Η όλη ιδέα ξεκίνησε πρόσφατα από μένα και ένα άλλο παιδί που βαριόμασταν στο pointeless farming του crusader enchant (δεν μας πέφτει με τίποτα) οπότε κάναμε gank breaks. Επειδή έτυχε την ώρα που ψάχναμε ένα όνομα για την νυχτερινές εξορμήσεις μας να βρισκόμασταν καβάλα στο ram του av ονομάσαμε την gank band "Avengers with rams". Για να συμμετάσχεις πρέπει να είσαι exalted με av και να έχεις τιερ2 ιτεμς lol αλλο show με αυτό για να μας μισήσουν ακόμα περισσότερο βρίζουμε τα πρασινομπλεδάκια . Anyways σήμερα βρεθήκαμε 4 online για gank έγινε της πόπης. Από wpl και epl κάναμε ένα mini raid undercity. Βρεθήκαμε Stv, περάσαμε με το ζέπελιν durotora. Μini raid orgimar όπου πέσαμε ηρωικά 4 και μετά 5 (προσθέθηκε και ένας ξενύχτης druid) άτομα καθαρίζαμε 15 προτού πέσουμε. Τρελά σκηνικά. Το κορυφαίο ήταν ότι αφού τον ήπιαν και είχαν τον νού τους πάνω από 20 hordes για να καταπολεμήσουν την ανία τους κάνανε duel. Όταν το duel τελειώνε εμείς κάναμε ress και σκοτώναμε και τους 2 . Είχαμε κλάσει στο γέλιο στο ventrilo. Γενικά τις τελευταίες ημέρες που επικρατεί αυτή η φάση έχουμε περάσει απίστευτα καλά. Δεν αυτοχαρακτηριζόμαστε pvpers γκοσάδες απλά gankers. Βρήκαμε απασχόληση για καμια βδομάδα τουλάχιστον : We Want to be hated xaxaxaxaxaxa. Ποτέ δεν έχουμε ξανακάνει gank απλά μέσα στα κενά και την βαρεμάρα κάνουμε και καμιά μλκία να περνάει η ώρα και το κυριότερο να περνάμε εμείς καλά. Περιμένουμε εναγωνίως την αντίδραση της horde. Xaxaxa μακάρι να πετύχουμε να γίνει καμιά μαζική σφαγή να γουστάρουμε. To video ελπίζω να είναι έτοιμο αύριο \0/
centris Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 παιδιά μήπως ξέρετε γιατί δεν μου παίζει το war craftΙΙΙ; ανοίγει κανονικά και αφού διαλέξω single player->campaigh->PrologueExodus of theHorde πάει να φορτώσει αλλά μου βγάζει το παρακάτω ταμπελάκι. πατάω οκ και κλίνει.
whiteman7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 an kai asxeto edo...demas les plirofories perissoteres...einai gnisio topaixnidaki?to ekanesuninstall kai na to egkatastisies xana?
centris Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 οχι δεν είναι γνήσιο. το κατέβασα απο το emule. το έκανα αλλά τίποτα...........
chill Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Σήμερα βγήκα στα outlands σαν παιδί και γω . Με τον main πήγα μόνο στο hellfire penissula αλλά τα σκηνικά είναι απίστευτα. Περισσότερα θα έχω μέσα στην βδομάδα αλλά μιας και έμεινα εκεί μόλις μισή ώρα καλύτερα να τα γράψω μαζεμένα όταν έχω περισσότερο υλικό. Αμέσως rollαρα dranei shaman και belf paladin για να εξερευνήσω τις αρχικές περιοχές. Τα belfs απλά rullάρουν, τα χαζεύεις στην κυριολεξία. Η αρχική τους περιοχή μου θύμισε λίγο harry potter με τις ιπτάμενες σκούπες που καθαρίζουν. Τα dranei από την άλλη έχουν μια ψιλοξενέρωτη αρχική περιοχή που μου θύμιζε teldrassil (σε νησάκι σχετικά περιορισμένη σε αντίθεση με αυτήν των belfs). Οι πρωτεύουσες και των δυο είναι χάρμα οφθαλμών. Ειδικά αυτή των dranei αποτελεί μια χρωματική πανδαισία. Θα μας πάρει καιρό μέχρι να μάθουμε τα κατατόπια τους. Dranei δεν είδα πολλά εν αντιθέσει με τα belfs που είναι πααααρα πολλά. Βλέπω οι αναλογίες στους servers να αλλάζουν δραματικά όταν έρθει το xpansion. Πάρτε και ένα screen μέσα απο την silvermoon με την paladina μου http://img218.imageshack.us/my.php?image=silvermooncq5.jpg
sarisn Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 +505 shadow damage and rising . Πήρα τα shoulders που πέφτουν από τον Moam (μέχρι να πάρω το Cabal από BWL) και (επιτέλους!) πήρα και το ZHC . Μαζί με το ToEP σκοτώνουν δεν το συζητάω. Κάθε 1 λεπτό έχω +204 ή +175 dmg O_o! Ειδικά στο expansion που το scaling αλλάζει, θα φεύγουν κάτι απίστευτα mind blast crits lol. Έγινα και exalted με AV και τσίμπησα και το off-hand . Καλά μιλάμε το Ram έχει πολύ γέλιο!! Μόλις το πήρα καθόμουν για καμιά ώρα μέστη μέση του IF και μούγκριζα! chill, όντως πολύ μο!$@ρος η BE! Πρέπει............. να........... αντισταθώ.......... !!!
Greek Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Να ρωτήσω στο BC beta εάν κάνετε lvl up έναν χαρακτηρα πχ. 60 lvl όταν θα βγει το final BC δεν θα μπορείς να κρατήσεις αφτους τους χαρακτηρες ? ... Σωστά ?
Johny4 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Ba den nomizw toulaxiston afto den egine sti beta tou wow
Parasight Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Έχω πρόβλημα: Κατέβασα τις προάλλες και εγκατέστησα τους τελευταίους drivers για την κάρτα γραφικών μου (GeForce4 64MB) από το επίσημο site της nvidia, και από τότε μόλις βγαίνω από το WoW crashάρει το σύστημα αφού μου γεμίσει την οθόνη με μπερδεμένα χρώματα. Το χειρότερο βέβαια είναι ότι in-game έχουν πέσει και τα fps θεαματικά, ενώ πριν (με τους παλιούς drivers της GeForce) είχα μικρό πρόβλημα μόνο σε ανοιχτές και πολυπληθείς περιοχές (πχ Orgrimmar), τώρα ούτε ένα Warsong Gulch δε μπορώ να πάω χωρίς να μου σπάσει τα νεύρα. Μέχρι που έχω μειώσει graphic details, τίποτα. Άσε που δεν κάνω ποτέ Exit Game, παρά μόνο Logout+Restart PC, για να μη μου crashάρει! Έχω ψάξει σε όσα WoW troubleshooting forums έχω βρει, όλοι παραδέχονται ότι το WoW έχει γενικά πρόβλημα με τις GeForce, αλλά λύση δε βρήκα πουθενά. Υπάρχει καμιά ιδέα (ή έστω link που δε βρήκα εγώ); ΥΓ: Όλα τα άλλα παιχνίδια τρέχουν μια χαρά, μόνο στο WoW εντοπίζεται το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις