Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Blizzard ουδέποτε ανακοίνωσε επίσημη ημερομηνία για το B.C. και ήταν απλά αόριστη...Q4 και μόνο ήταν η ημερομηνία της. Μόνο κάτι internet shops όπως το Play έλεγαν σαν ημερομηνία κυκλοφορίας την 15/11 ....

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
παιδιά, ένας φίλος μου θέλει να ξεκινήσει wow. μπορώ να τους δώσω τα δικά μου cd του παιχνιδιού κι αυτός να αγοράσει μόνο την κάρτα;

όχι δε μπορεί εκτός αν θες να ξεκινήσει χαρακτήρα στο δικό σου account οπότε και δε θα μπορείτε να παίξετε μαζί.

Δημοσ.

5/8 tier 2 \0/. Και δεδομένου ότι δεν μου λείπει κανένα κομμάτι από tier1, NO MORE MC. Το μόνο drop που θα ήθελα ακόμα είναι το ring του domo αλλά εφόσον προχωράμε και naxx......ίσως και να μην αξίζει. 862.75 plus healing (including talents) and counting :) .

Δημοσ.

Εμείς πήγαμε χθες για πρώτη φορά Twin Emps μετά από κάνα 2.5ωρο στα 5 trash πριν από αυτούς, για πρώτη φορά στα trash τα πήγαμε τέλεια μπορώ να πω, τα abilities που μας δυσκόλεψαν περισσότερο ήταν το meteor & thunderclap... τα υπόλοιπα easy mode :). 2 wipes γίναμε στα Δίδυμα και επειδή ήταν αργά το αφήσαμε για σήμερα-αύριο που θα ξαναπάμε. Το άλλο το θεϊκό που έκανα προχθές.... μόλις είχα γίνει Neutral με Nozdormu και πήγα Anachronos να πάρω το epic ring, και ο λακαμάς διάλεξα το ring για τα τανκς (ouch...) γιατί ΠΟΤΕ δεν διαβάζω τα quests πριν τα κάνω completed το κέρατό μου!!!, έστειλα ticket στη Blizz και μου είπε ότι μπορώ να το αλλάξω μόνο όταν γίνω exalted.... λες και είναι πολυυυυύ δύσκολο γι' αυτούς να μου το αλλάξουν... τεσπα δικό μου το λάθος, καλά να πάθω. Τώρα είμαι Honored, και από ότι λένε στο guild μόνο από τα artifacts κάτι άλλα σκ@τουλάκια, και από Twins και C'Thun θα μπορώ να παίρνω rep πλέον... καλό Πάσχα δηλαδή για Exalted... argh.

Πάντως δεν περίμενα να είχαμε τόσο γρήγορο progress, μέσα σε 2 μήνες καθαρίσαμε AQ20,όλο το BWL, σχεδόν όλο το AQ40 και όλους τους outdoor dragons. Ειδικά το AQ40 μας πήρε λιγότερο από μήνα για να φτάσουμε Twins.

Παρασκευή ξεκινάμε και Naxx :D. Άντε μπας και δούμε κάνα tier 3 πριν το expansion χεχε.

Δημοσ.

HUNTERS WITH BOARS HUNTER WITH BOARS HUNTERS WITH BOARS!!!

Έχει καταντήσει αηδία πλέον το όλο θέμα με τα bots.Και είναι πολύ πιο έντονο στους european server.Μιλάμε για τρελό farmer-botting ειδικά Azshara Και winterspring.Έχουμε κάνει αμέτρητα reports, άπειρα screenshots , άπειρα videoς, άπειρα HKs και οι GM στα τέτοια τους.Προχτες ;έκανε login ο κινέζος που του σκοτώναμε τα Bots από άλλο account στην Horde side Και έβριζε τον κολλητό και αυτός απάντησε με τον καλύτερο τρόπο."1000 g Και σταματάω!" Νταβαντής της Azshara ο κολλητός.Ρε αυτό το πράγμα με τους hunters έχει καταντήσει αηδία!Είναι 24/7 (όχι δεν εννόω το guild σας xD) στην Azshara και τα μόνα Mobs που αφήνουν είναι τα άχρηστα τα ελάφια και τα hypogryphs.O μόνος λόγος μου μπορώ να σκεφτώ που οι gm είναι τόσο ανεκτικοί είναι να είναι και αυτοί μπλεγμένοι.Και μου μιλάει επι τόπου GM για το θέμα και του λέω ο τάδε είναι BOT μπορείς να το επιβαιβεώσεις?"Θα το τσεκάρω αμέσως!"Μετά από κανα 15 λεπτο"Δεν μπορώ να καθορίσω αν είναι ο τάδε BOT!" AΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ να μπορεί να κάνει το WoW client scan στα Processes του PC Μας γιατί δεν το χρησιμοποιούν?ΟΕΟ?

Δημοσ.

Corpse run λέγεται, "ιδρύθηκε" πριν από 2 μήνες περίπου από έμπειρα και ώριμα άτομα που είχαν λιώσει ZG, MC, AQ20 κυρίως (το ΜΤ μας έχει Thunderfury). Όταν η ατμόσφαιρα σε ένα guild είναι η καλύτερη και δεν υπάρχουν κόντρες κλπ., το progress είναι απίστευτα γρήγορο ;-).

:)

Δημοσ.

Πολύ γέλιο πάω για πλάκα azhara καμιά φορά όταν βαριέμαι με τον αλτ μου έναν hunter. Και σε 10 λεπτά θα έχω πάρει και 3-4 whisper. Are you a fucking bot? Απαντηση yes i am! Ρε στόκε αφού βλέπεις rhok'delar βλέπεις εξοπλισμό απο pvp (δεν έχω epic απο instances με τον hunter) είναι δυνατόν να είμαι bot??? χαχα

και το καλύτερο είναι να τους σκοτώνεις ή ακόμα καλύτερα να τους κάνεις kite :)

Δημοσ.

Γενικά οι huntards είναι σιχαμένο class. Εγώ κυνηγάω exalted με cenarion και προσπαθώ να φαρμάρω pages στην silithus. 100 hunters και γω......... Imo ας δώσουν το Tranquilizing Shot σε κάποιο άλλο class και ας τους εξαφανίσουν. Έτσι κι αλλιώς πέρα από αυτό ποια είναι η προσφορά τους στα raids? Το dps? Υπολείπονται κατά πολύ των άλλων dps class. Pull? Ναι ok μεγάλη υπόθεση..... Θα φτιάχνω 30 pots elixir of dream vision και τέλος. Ή το πολύ πολύ θα κάνει pull το pet του lock.........Αφήστε την κατάσταση στο pvp........η πλειοψηφία κλέβει.

Ανεβάζω και mage τώρα, είμαι engineer και ειλικρινά με κανέναν άλλο char δεν έχω ευχαριστηθεί τόσο πολύ το lvl up. 40 lvl είμαι full fire και σε pvp/duels απλά δεν χάνω. Ξάπλωσα χτες τους alts 2 φίλων μου rogue 49 lvl και warrior 50. Μικρός μικρός αλλά 150 plus dmg ftw και με τα κατάλληλα trinkets άντε γεια. Είναι ο πρώτος μου char που πήρε pvp rank πριν το 40. Ο παπάς είναι η καύλα μου πάντως δεν πρόκειται κανείς να του πάρει την θέση.

Enchanters προσοχή!!!! Πήγαινα χτες να κάνω ένα enchant στον lock μου. Διάλεξα το enchants αλλά πάτησα το κουμπί του disenchant και πάνε τα γαντάκια μου. 60g ζημιά επειδή είμαι βλάκας. Και όχι και τίποτε άλλο αλλά του έχω τα felcloth gloves τα οποία για να γίνουν θέλουν demonic runes που είναι bop...........Το έπριξα το παλικάρι που μου τα έκανε να πάμε να τα φαρμάρουμε, μας βγήκε η πίστη δεν έπεφταν με τίποτα. Έβγαλα το diesenchant από τις μπάρες για να είμαι ήσυχος :).

Sarisn και να σουν ο μόνος που έκανες αυτήν την πατάτα......Πάρα πολλά άτομα. Το ring για μας δεν είναι τίποτα πριν το exalted. Μπορείς να βολευτείς και με το band of piety το μπλεδάκι reward από argent dawn. Αν δεν είσαι exalted band of piety>brood ring (φανταζομαι ότι ως παπάς δεν σε ενδιαφέρει το plus dmg).

Δημοσ.

προσωπικά MC και ΖG, τα έχω σταματήσει πολύ καιρό , αφού έχουν τελειώσει για μένα , ό,τι ήταν να πάρω το πήρα , και trinketia , και Finger κλπ , μόνο αυτό το καραξεφτυλισμένο wand της Marlie δεν μπόρεσα να πάρω , γιατί απλά σε έξι μήνες έπεσε μόνο μια φορά , και το πήρε ένας lock .Κόλλημα μο έχει μείνει το ρημάδι .π΄λαι καλά που έχω το μπλε που ρίχνει ο τελευταίος boss στο sholo , δεν θυμάμαι τώρα πως το λένε , που είναι σαν νεκροκεφαλή αλόγου. Στο τελευταίο μου MC run , πριν κανα δίμηνο είδα για πρώτη και τελευταία φορά το crismson choker , και τα bid έφτασαν στον ουρανό 155 DKP , το χτύπησαν τα ζώα , ε ζώα.Δεν τρελλάθηκανα δώσω 150 δκπ για αυτό το wand .

Ζώα , ε Ζώα.......

Δημοσ.

Tο wand που λες από το scholo το είχα επάνω μου για περισσότερο από 10μήνες........ Γαμάτο σε εμφάνιση και πολύ καλό. Θα το άλλαζα με το wand of the whispering dead (best priest wand ingame) αλλά πήγε 3k dkp οπότε το άφησα. Για καλή μου τύχη όταν το guild έκανε aq20 έπεσε το antenna of invigoration (best blue priest wand) και παρότι ήμουν στο queue και ήταν 5 priest στο instance ο class leader το πάσαρε σε μένα \0/. Το crimson choker είναι μια μπούρδα και μισή, απλά στο 90% των παιχτών ισχύει το "epic να ναι και ότι να ναι".

Χτες με ένα παλικάρι τα ξημερώματα βαριόμασταν, φαρμάραμε crusader 5 ώρες μετά δεν είχε πέσει. Για να ξεδόσουμε αρχίσαμε το gank. Ότι υπήρχε σε wpl/epl πέθανεεε. Ειδικά tyrs hand έγινε της ταναπού το κάγκελο. Αφασία τρελή το gank τελικά. Πλήρωσα 8g repairs βέβαια από τα kills που έφαγα από τα mobs αλλά το άξιζε.

Στα bots: Σκοτώστε τους το pet όταν επιτεθεί σε mob έτσι ώστε το mob να την πέσει στο hunter. Κατεβάστε την ζωή του bot χαμηλά έτσι ώστε το mob να μπορεί να τους σκοτώσει. Απομακρυνθείτε. Το bot πεθαίνει 10% durability loss. Επαναλάβετε μέχρι να μην μπορεί να φαρμάρει :) .

Δημοσ.
oooo kirie shamanneee wraios :D . ton 60arises telika re teras i oxi akomi? :P

Ναι ρε ειναι 60 και healάρει σαν τρελός! Τον είχα enchancement αρκετά απτο 50 μέχρι το 59 γιατι απλά ειναι φρικτό να ανέβεις level σαν healer, έφτασα δηλαδή Natures Swiftness στο resto tree και μετά φουλ Ench και βάραγε αρκετά δυνατά (τί να κλάσει μπροστά στα ευκολα 1000άρικα crits ενός πρασινο/μπλε rogue αντιστοιχου level βέβαια).

Τώρα αρχισα να τον πηγαίνω Zul Gurub σε ενα πολυ μετριο guild μπας και ντυθώ λίγο και πάω πουθενά πιο σοβαρά. Το πρόβλημα ειναι οτι λογω στρατου δεν ειμαι μέσα ώρες που πάνε τα guilds raiding, οταν πάρω μετάθεση και ειμαι εξω τα απογευματα θα δυσκολευτώ στην απόφαση raiding with Leontas the rogue, or Promitheus the shaman :P :P :P

Δημοσ.

Όσο για τα bots, εντάξει και εμενα μου σπάνε τα νευρα, με δυσκόλεψαν (απο άποψη χρόνου) να κανω 2-3 quests με τον shaman, αλλά τους γράφω στα @@ μου και τέλος. Εγω δεν εχω παρατηρήσει καμιά αλλαγή στις τιμές του AH εδω και 1.5 χρονο που παίζω (αν εξαιρέσουμε κάτι fire/nature etc rez items, recipes & potions λόγω instances). Απλά μου τη σπάει το spam που μου σκάνε wisper να παω στο site τους να αγοράσω gold.

Καταλαβαίνω πάντως τη λογική κάποιου που εχει πολυ περιορισμένο χρόνο (και ειναι πολλοί) και προτημάει να δώσει 5€ για να πάρει 100gold παρά να λιώσει 5+ ώρες στο farmάρισμα (με δεδομένο οτι πέφτει και τιποτα για AH sale). Όσο λοιπόν δεν με ενοχλούν in-game τα κινεζόνια, τους αφήνω και εγω στην ησυχία τους! :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...