De@th L0rd Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Scamming μυρίζομαι.Προσεξέ το Sorath γιατί έγω και οι φίλοι μου δεν λάβαμε τίποτα.Eκτός κι αν έχεις αγοράσει κανα special chest οπότε τυχαίνεις ιδιαίτερης μεταχείρισης.To τελευταίο επισόδειο του Southpark πάντως τα σπάει.(άσχετο!!!) :%
Sorath Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Όχι, όχι, είναι επίσημο της Blizzard. Trust me, ξέρω να ξεχωρίζω μούφες e-mail. Εδώ και το link: http://teaser.wow-europe.com/` [EDIT] Το exp έχει 40€ και το Special Edition 70€!!! Πολλά δηλαδή. Το πως φτιάχτηκε το WoW δεν με ενδιαφέρει, το mousepad ούτε, κάτι Cards δεν κατάλαβα τι είναι και το pet που δίνει τι να το κάνω; Να το πηγαίνω βόλτα για κατούρημα; Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί να δώσω σχεδόν τα διπλά λεφτά για το SE και να μην πάρω το standard;
sarisn Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Εγώ δεν βλέπω να λέει τίποτα για BC στο link...
Sorath Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Εγώ δεν βλέπω να λέει τίποτα για BC στο link... Έχεις δίκιο! Μάλλον έχουμε καεί πολύ και περιμένουμε το BC πως και πως. Το mail τελικώς απλώς εξηγούσε τα extra του Special Edition.
Aias Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 36 ωρες maintance ο Genjuros....Καλο Σαββατοκυριακο δηλαδη!
chill Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί να δώσω σχεδόν τα διπλά λεφτά για το SE και να μην πάρω το standard; Γιατί είμαστε καμένοι
sarisn Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Εγώ εδώ και 2-3 μήνες είμαι σε αναζήτηση γυναίκας... το βαρέθηκα το παιχνίδι... μετά από τόσο λιώσιμο είναι φυσιολογικό βέβαια.... 200+ days played έχω με 4 chars. Η αποκορύφωση της βαρεμάρας? Χθες το βράδυ πήγαμε για πρώτη φορά Princess Huhuran και με πήρε ο ύπνος κατά τη διάρκεια της μάχης... και μιλάμε η ώρα ήταν 9-9.30 ώρα Ελλάδος... αυτό δεν γινόταν ούτε κατά διάνοια τον πρώτο καιρό. Αρκετά πια... υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή (ναι λίγο αργά το κατάλαβα αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ...). Μόλις βρω το έτερον ήμιση άντε γεια... Το μόνο ίσως πρόβλημα θα είναι να πείσω και τον κολλητό μου να το κόψει, αλλά που θα μου πάει
Sorath Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Α... εντάξει... έχω μέλλον ακόμα. στις 20 μέρες είμαι... lol
mindtrapper Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Εγώ εδώ και 2-3 μήνες είμαι σε αναζήτηση γυναίκας... το βαρέθηκα το παιχνίδι... μετά από τόσο λιώσιμο είναι φυσιολογικό βέβαια.... 200+ days played έχω με 4 chars. Η αποκορύφωση της βαρεμάρας? Χθες το βράδυ πήγαμε για πρώτη φορά Princess Huhuran και με πήρε ο ύπνος κατά τη διάρκεια της μάχης... και μιλάμε η ώρα ήταν 9-9.30 ώρα Ελλάδος... αυτό δεν γινόταν ούτε κατά διάνοια τον πρώτο καιρό. Αρκετά πια... υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή (ναι λίγο αργά το κατάλαβα αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ...). Μόλις βρω το έτερον ήμιση άντε γεια... Το μόνο ίσως πρόβλημα θα είναι να πείσω και τον κολλητό μου να το κόψει, αλλά που θα μου πάει What he said. Emena me xorise i kopelia mou (5 xronia sxesi, 4 apo apostasi Athina-Giannena) epeidi otan erxomoun Giannena eniothe leei oti den tis edina simasia. Megalo meros autou ton teleutaio 1.5 xrono pisteuo exaitias tou WoW epeidi bariomoun otan eimai se raid na milao sto tilefono i na grafo sms. No more. Ola einai ksekathara tora. Telos to WoW, tha bro mia alli kopelia, tha diabaso epitelous gia ti sxoli mou opou xrostao ta kerata mou kai tha sunexiso to kick boxing pou kapote pigaina. Apla den axizei pia.
chill Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Εγώ είμαι στο άλλο άκρο παιδιά. Πιστεύω ότι το κάψιμο εμμέσως με βοήθησε. Ο χρόνος που διαθέτω για διάβασμα περιορίστηκε ναι αλλά λόγω ενοχών ότι δεν διαβάζω όσο θα έπρεπε, ο χρόνος που επενδύω για το διάβασμα είναι άκρως αποδοτικός. Οι επιδόσεις μου στις εξεταστικές αυξήθηκαν κατακόρυφα και όπου να ναι τελειώνω λίγα μαθήματα μου μείναν. Ελπίζω μόνο η ορκομωσία να γίνει ημέρα τετάρτη πρωί πρωί που έχει maintenance ο server (xaxaxaxaxaxaxa).
thefirestarta Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Ανώνυμοι WoWoholics ή όχι, πάλι στο BC εδώ θα γράφετε
evkar Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 χμ, η ιστορία όλων των παιδιών που γράφουν παραπάνω , επιβεβαιώνει αυτό που είχα πει κάποτε σε έναν μαλ....α Δανό , GM σε ένα μεγάλο (και ανύπαρκτο σήμερα guild) . Του λέω λοιπόν ,"μεγάλε σταμάτα τα raids κάθε βράδυ γιατί θα τον κάψεις τον κόσμο" .Αλλά ο μαλ......ας ήταν τόσο άπληστος , και είχε τυφλωθεί τόσο πολύ από την μεγαλομανία του , που στο τέλος και τον κόσμο κούρασε-έκαψε , και το guild διέλυσε . Για ψύλου πήδημα έκανε kick τον κόσμο από το guild , βγάζει και μια ανακοίνωση ότι όσοι έχουν λιγότερο από 70% συμμετοχή σε raids σε πρώτη φάση θα αποκλείονται από τα raids και μετά θα kickaρονται , που στο τέλος έμεινε αυτός και οι τεθλιμμένοι συγγενείς . Το άλλο πάλι , μια φορά , βγάζει μια ανακοίνωση στο στυλ " μέχρι την άλλη τετάρτη , όλοι οι warriors (π.χ.) πρέπει να έχουν τόσο(δεν θυμάμαι και αριθμό δεν είχαν ποτέ warrior) defense skill , αλλιώς no MC . τρέχαν οι μαλ.....ες να ανεβάσουν defense skill . Διάφορες τέτοιες σαχλαμάρες . Αποτέλεσμα φτάσαμε Nef και το guild διαλύθηκε μέσα σε μπινελίκια και καυγάδες .Τώρα έχει αλλάξει sever , δεν τον έπαιρνε στον παλιό . Τελικά σε αυτό το παιχνίδι συνάντησα πολλά ζώα, κυρίως βορειοευρωπαικής καταγωγής. Ε, ρε τι θυμήθηκα τώρα.
stormrider Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 noob here: το bc θα είναι απαραίτητο για να παίξεις wow; (κάτι σαν τα patch δλδ
Sorath Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Όχι. Απλά δεν θα μπορείς να πας 70 και να πας Outland. Δηλαδή ότι προσφέρει το BC δεν θα το έχεις. Θα συνεχίζεις να παίζεις όπως παίζεις μέχρι σήμερα. Μόνο που τότε θα σε gangάρουν οι 70άρηδες xD
Προτεινόμενες αναρτήσεις