sarisn Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Εγώ έφτασα 53 χθες και ήρθανε και κάτι άτομα ακόμα στο guild και έχουμε τώρα 11 άτομα 50+ και έναν 60. Μέχρι 15 Ιουλίου πιστεύω θα τον έχω κάνει και γω 60αρη και τότε αρχίζει το κυνηγι για το lightforge set! Τί είναι το lightforge set??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 http://www.thottbot.com/index.cgi?set=188 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Καλά ρε συ τόσα items έχει εσύ ένα από τα χειρότερα διάλεξες??? :razz::razz: Εγώ πάντως από σήμερα έβαλα στόχο για να πάρω αυτό!!! http://www.thottbot.com/index.cgi?set=210 Άντε 4 lvl έμειναν για το πολυπόθητο lvl 60!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Ahem kai otan to pareis OLO sfura mou... Gia na thes epic ypotheto exeis idi oloklirosei to rare set sou e?? Sto lvl 56? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Ρε συ δεν είπα ότι θα το ψάχνω από τώρα. Όταν με το καλό πάω 60 είπα. Και πίστεψέ με αν μου καρφωθεί κάτι στο μυαλό δεν το βγάζεις ούτε με σφαίρες. Και 1 χρόνο να μου πάρει θα τα βρω όλα που θα μου πάνε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 sigoura tha ta breis. Se poly-poly ligotero apo xrono. To thema einai an tha ta kerdiseis sto roll Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Αν χρειαστεί θα πάω και 20-30 φορές στο ίδιο μέρος για να τα πάρω!!! Είπα είναι να μην μου καρφωθεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Και το σετ που εχω βάλει στο μάτι εγώ ξέρο από πέφτουν όλα τα κομμάτια και έχουν και σχετικά καλά drop rates. Εξάλλου paladin με το συγκεκριμένο σετ είναι όλα τα λεφτά. Μπόνους σε healing κτλ κτλ αν το συπληρώσεις για να μην μιλήσω για την εξωτερική εμφάνιση που είσαι φουσκωμένος σαν μπαλόνι από την πανοπλία.... Και για να βάλω στην πρίζα μερικούς, εγώ έχω σκοπό κάποτε να φτιάξω αυτο.... http://www.thottbot.com/index.cgi?i=40103 artifact με stupidly high damage........ Βέβαια για να το φτιάξω θα πρέπει να κάνω 50-60 molten core επισκέψεις...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Theiko... Exeis blacksmithing pseira? Kalo akoma kai gia to shamano mou einai Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 ""enas gnwstos mou phge ton char tou lvl 60 mesa se ena mhna apo tote pou prwtovghke to game sthn eurwph"" Ego to ekana se 19meres ... alla ok de leei tpt o kathenas exei to skopo tou kai tin prosopiki tou diathesi gia kati Mporei ego na goustaro na lioso sto pc...allos stin paralia... Oso gia to opoios kathete as poume sto pc einai katestramenos ... eno oi alloi pou pane kathe mera 5 ores gia kafe den einai tha mou epitrepsete na exo diaforetiki gnomi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 kamia apolytws antirrhsh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Etsi gia na xeroume kai ti leme ... mou ti spane oi tupoi pou bgazoun viastika kai avasima simperasmata tou tipou ...a autos einai sto pc stadar exei miopia spirakia kai den exei gkomena... Alla etsi einai sto GREECE Oloi ta xeroun ola kai exoun apopsi gia ta panta Btw einai kaneis apo sas se CRUSHRIDGE? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 den evgala tetoio sumperasma..apla to anefera e oxi Dunemaul eimai... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Crushridge ......χμ κάτι μου λέει.... για δες την υπογραφή μου Εχω blacksmithing. Υπομονή δεν έχω !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 to nick sou einai JEDIKNIGHT ? xmm kai mou leei kati..kai de mou leei Esy me exeis dei pouthena?? Lunalisk rogue edo undead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις