Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

egw skeftomai na min bidarw t3 katholou guys...to guild exei farming status ta 12 bosses nax..alla simera pou milaga me kapoious pou paizoun beta TBC mou eipan oti level 65 blue items eiani kalitera apo t3...stenaxwrithika poli...

en pasi periptwsi apo pou mporw na parageilw to expansion.???

Δημοσ.

No one knows...Btw Παυλάρα μην κάθεσαι stealthed μες στο cenarion Hold.Δεν θα σε πειράξει κανένας ..:P.Finwe εσύ με γράφεις κανονικά όταν σου κάνω emotes....Ρητορική ερώτηση....Πότε θα βγάλουν τα DisKills από τους pvp servers?Γιατί pvp Μόνο δεν είναι το παρόν σύστημα του wow.PVP δέν επιλέξαμε μόνο για τα Bgs αλλά και για Outdoors Και city Raids και ούτε για να gankaroume ηλίθια farm bots.

Δημοσ.

death den imoun egw simera :P epeze enas kolitari gia na mou parei to drape apo aq20 gia tin back... alliws tha kathomoun perifana kai tha ekana ton omorf :P :p :P ( leme kamia vlakeia na perasei i wra ) . btw pu pigaines kai me eides krimeno? :/

Δημοσ.
egw skeftomai na min bidarw t3 katholou guys...to guild exei farming status ta 12 bosses nax..alla simera pou milaga me kapoious pou paizoun beta TBC mou eipan oti level 65 blue items eiani kalitera apo t3...stenaxwrithika poli...

en pasi periptwsi apo pou mporw na parageilw to expansion.???

1)υποψιαζομαι οτι μαλλον θα αναβαθμισουν τα tier2/3 sets ετσι ωστε να ειναι ανταγωνιστικα με τα αντικειμενα εως και 70 lvl οπως ειχε γινει και με τα pvp sets

2)Plaisio

Δημοσ.

Aq20 pigaina.

P.S.

είμαι Horde side.Superdog 60 lvl undead warlock.

P.S. ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ wannabe tou Drakedog.Είμαι καλύτερος! Δεν πίνω τόσα πολλά Pots.. :P

Δημοσ.

Κριμα με mind control δεν λές?Το διώρ8οσαν στον 1.11 αυτό νομίζω και πλέον δεν μπορείς να μιλάε με το άλλο faction όταν εισαι Μcontrolled.Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα γιατί μιλάμε διαφορετική γλώσσα..Δηλαδή σε έναν πόλεμο κανένας δεν θα ήξερε την γλώσσα του αντιπάλου...Έτσι να βγάζεις το μίσος ρε παιδί μου...Kαι να γράψω "Skolde" που σημαίνει kill sta Dwarvish θα βγάλει άλλη λέξη.

Δημοσ.

palia kati palikaria to eixan liwsei to thema kai eixan bgalei kati san leksiko gia tis glwses ( common etc ) alla ki auto to allaksane. epi 1.2 kai 1.3 patch epoxi eixame piasei ta leksika kai milousame mia xara me horde alla...

Δημοσ.

ε παλια υπήρχε και addon που αν το είχαν κι οι δύο μιλούσαν κανονικά χωρίς λεξικα :) :) εκει να δεις γελια

όπως επίσης να κάνεις και ispect τον άλλο

Δημοσ.
1)υποψιαζομαι οτι μαλλον θα αναβαθμισουν τα tier2/3 sets ετσι ωστε να ειναι ανταγωνιστικα με τα αντικειμενα εως και 70 lvl οπως ειχε γινει και με τα pvp sets

δε θελω να λεω μεγαλα λογια αλλα δε προκειτε να γινει τιποτα τετοιο. οσο και να μη θελεις να το πιστευψεις ετσι ειναι..το καψιμο σου πηγε τσαμπα και πλεον ενα πρασινο 65 lvl ιτεμ ειναι καλυτερο η ισαξιο με tr2.

εδω θα ειμαι και εδω θα εισαι οταν βγει το expanion :P ας περιμενουμε να δουμε

Δημοσ.

Πάντως εγώ ακόμα δεν έχω δει επίσημη ανακοίνωση από Blizz για την ημερομηνία κυκλοφορίας... άρα προς το παρόν μένουμε με το γνωστό: "Καλά Χριστούγεννα!!" :P

Δημοσ.

Ρε σείς! Μου ήθε mail απο την Blizzard και μου λέει αν θέλω να το κατεβάσω και να παίξω trial για 10 μέρες το BC!!! Τι έγινε; Κυκλοφόρησε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...