Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χτες βράδυ πήγα να φρικάρω.Έχασα το BWL run και είπα θα μου βγεί σε κακό.Μπήκα αργοπορημένος μισή ώρα και ευτυχώς κάποιο κορόιδο την κοπάνησε στο Broodlord.Μετά από τόσο καιρό farm του Ebonroc, Ebony Flame Gloves δικά μου.Η πλάκα ήταν πως δεν τα ήθελε κανένας άλλος lock γιατί δίνουν μόνο +shadow damage χαχα (ολοι στο lock chanel λέγανε omg no no I need Nemesis only).Να μην τα πολυλογώ, συμπλήρωσα το uber +shadow damage gear του παιχνιδιου.Offhand από AV, Band of Dark Dominion από trashmobs BWL, Ebony Flame gloves από Ebonroc, Sash of Whispered Secrets από Majordomo και Fel Infused Leggings από Lord Kazzak.Χίλια ευχαριστώ στα λοιπά ζωντόβολα lockia που θέλουν να κάνει 800+ το immolate τους ενώ το shadowbolt μου κριτάρει στα 3k LOL

Δημοσ.

lol etsi einai otan oloi einai zwa girw sou kai esi niwtheis kati. Sto guild mas vlepoun items opws taunt dragon hide belt kai booots of shadow flame ( idika oi boots einai end game item ) kai den ta theloun oute gia tous alt tous... ti na peis zwakia tou kerata

Δημοσ.
Χτες βράδυ πήγα να φρικάρω.Έχασα το BWL run και είπα θα μου βγεί σε κακό.Μπήκα αργοπορημένος μισή ώρα και ευτυχώς κάποιο κορόιδο την κοπάνησε στο Broodlord.Μετά από τόσο καιρό farm του Ebonroc, Ebony Flame Gloves δικά μου.Η πλάκα ήταν πως δεν τα ήθελε κανένας άλλος lock γιατί δίνουν μόνο +shadow damage χαχα (ολοι στο lock chanel λέγανε omg no no I need Nemesis only).Να μην τα πολυλογώ, συμπλήρωσα το uber +shadow damage gear του παιχνιδιου.Offhand από AV, Band of Dark Dominion από trashmobs BWL, Ebony Flame gloves από Ebonroc, Sash of Whispered Secrets από Majordomo και Fel Infused Leggings από Lord Kazzak.Χίλια ευχαριστώ στα λοιπά ζωντόβολα lockia που θέλουν να κάνει 800+ το immolate τους ενώ το shadowbolt μου κριτάρει στα 3k LOL

Ακριβώς το ίδιο συνέβη και με μένα... το είχα γράψει πριν κάνα μήνα και εδώ... Με τη μόνη διαφορά ότι εγώ δεν έχω τα fel infused leggings γιατί σαν σκιά παπάς που είμαι χρειάζομαι ΚΑΙ intellect στα items μου αλλιώς το mana θα τελειώνει σε χρόνο dt, για lock είναι απλά the best δεν το συζητάω. Έχω βάλει όμως στο μάτι τα Leggings of the Black Blizzard από Ossirian τα οποία είναι εξίσου μαμάτα ;). Επίσης έχω και Choker of the Fire Lord, Sapphiron Drape από Ony, ToEP από MC και Neltharion's Tear, Lok'amir il Romathis από Neffie με όλα τα "καλά" enchants. Σύνολο περίπου έχω +600 shadow damage, καθόλου άσχημα για παπά :-D. Νά' ναι καλά το προηγούμενο guild μου που έκανε pass σχεδόν τα πάντα lol. Τώρα περιμένω να πέσει το Mish'undare, Circlet of the Mind Flayer και είμαι κομπλέ από BWL.

Δημοσ.

καλά εντάξει ,

μαζέψτε εσείς ό,τι θέλετε και μόλις βγει BC να δούμε τι θα τα κάνετε . Έχω αραχτούς δύο εξηντάρηδες , μόλις βγει BC θα αρχίσω να τους λεβελιάζω , και στο 65 lvl και πάνω τα πράσινα που θα έχω θα είναι καλύτερα και από Tier2 . Εμάς τόχουν μυριστεί στο guild και ούτε στο DKP κάνουν οικονομία ούτε τίποτα . Χτές χτυπήθηκε το talisman trinket στο MC (κώπως έτσι το λένε δεν θυμάμαι και καλά ) για 300 (ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ) dkp. Παρακολουθούσα τα bids και είχα τρελλαθεί . Προσωπικά έχω το trinket άπό Hakkar και δεν χρειαζόμουνα το Talisman , αλλά 300 dkp για ένα τρίνκετ που αρχίζει με minimoum 20 , πολλά μου φαίνονται. Πάντως έτσι για πληροφόρηση ρεκόρ για μας είναι το chest από Nef , που πήγε σε παπά για 1250 dkp . Αυτοί είναι τελλείως τρελλοί ρεεεεεεεεεεεε

Δημοσ.

βρε μη παραμυθιάζεστε οτι τα πράσινα του 65 θα είναι καλύτερα απο τα tier2 πχ. Τα tier2 θα αντέξουν για αρκετά. Δε σου λέω ως το 70 αλλα μεχρι 67-68 σίγουρα. Και στην τελική ποιος θα ανέβει πιο γρήγορα σε αυτά τα lvl;)

δείτε και στο thottbot πχ δίπλα απο κάθε armor έχει και μια στηλη που λέει lvl (και την έχει εδώ και παρα πολύ καιρό), θα δείτε οτι δε λέει 60...

εμείς δε χρεισημοποιούμε bid οπότε :) οι τιμές είναι στανταρ

Δημοσ.

1250 loool :P. Βλέποντας αυτά τα νούμερα χαίρομαι πάρα πολύ που εμείς στον server μας χρησιμοποιούμε το "παραδοσιακό" σύστημα. 5 dkp per boss, ο παίχτης με το υψηλότερο dkp παίρνει το item που θέλει όταν πέσει, αφαιρείται από αυτό που είχε μέχρι εκείνη την ώρα και πάλι το ίδιο. Αυτό με τα overbid κλπ., δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το χρησιμοποιείτε :P. Λες και δεν θα ξαναπέσει ποτέ ξανά το ίδιο item lol.

Επίσης evkar, μιλάς για το Talisman of Ephemeral Power το οποίο ο παπάς μου το πήρε τσάμπα lol, καθότι έχουμε σε farm BWL και το μισό AQ40 και MC πάμε μόνο και μόνο για αυτούς που δεν έχουν ακόμα τα tier 2 από Raggy και για Nexus crystals ;) Ε κάπως πρέπει να βρούμε λεφτά για flasks κλπ χεχε.

Δημοσ.

Και μεις 5-10 points για κάθε boss παίρνουμε plus μερικά bonus αν είμαστε στην ώρα μας, στα first kills του guild κλπ. Και τα bids μας φτάνουν σε αστρονομικά ύψη. Το ρεκόρ το κατέχει το Ashkandi με 3007dkp και μετά το Regallia με 2750.

Δημοσ.
Το είδες τελικα το video καλο??

http://www.youtube.com/watch?v=Emu7P1yGg0k

ενα απτο καλύτερα video wow pvp!!;)

Το video σαν editing ειναι πολυ καλο.Ειναι rank 14 warrior.Χαιρω πολυ,ολοι οι rank 14 οτιδηποτε σκιζουν.Αμα εχεις τον προσωπικο σου healer διπλα κ τον προστατευεις θα σκιζεις ποιο πολυ.:).Εμεις εχουμε στο Guild Rank 14 Priest k Paladin.UberHealing Bots.

Τα σέβη μου

• Super Moderators
Δημοσ.
καλά εντάξει ,

μαζέψτε εσείς ό,τι θέλετε και μόλις βγει BC να δούμε τι θα τα κάνετε . Έχω αραχτούς δύο εξηντάρηδες , μόλις βγει BC θα αρχίσω να τους λεβελιάζω , και στο 65 lvl και πάνω τα πράσινα που θα έχω θα είναι καλύτερα και από Tier2 . Εμάς τόχουν μυριστεί στο guild και ούτε στο DKP κάνουν οικονομία ούτε τίποτα . Χτές χτυπήθηκε το talisman trinket στο MC (κώπως έτσι το λένε δεν θυμάμαι και καλά ) για 300 (ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ) dkp. Παρακολουθούσα τα bids και είχα τρελλαθεί . Προσωπικά έχω το trinket άπό Hakkar και δεν χρειαζόμουνα το Talisman , αλλά 300 dkp για ένα τρίνκετ που αρχίζει με minimoum 20 , πολλά μου φαίνονται. Πάντως έτσι για πληροφόρηση ρεκόρ για μας είναι το chest από Nef , που πήγε σε παπά για 1250 dkp . Αυτοί είναι τελλείως τρελλοί ρεεεεεεεεεεεε

megisth anakriveia oti ta prasina-mple tou lvl 65 8a einai kalytera apo tier 2 h 3...ISWS na einai ta lvl 70 mple kalytera apo tier 2 alla kai pali dyskolo to kovw...oso gia ta screenshots me ta mple items pou exoun vgei einai fake..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...