Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Doh... το βρήκα στο official european forum:

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=13091445&sid=1

SWP, then VE (Human Version)

Macro to run (once is enough) when loging:

/run ActiveSWPVE=function() local u,t,i,s,v=UnitDebuff,"target",1 while u(t,i) do if string.find(u(t,i),"Pain") then s=1 end if string.find(u(t,i),"Unsumm") then v=1 end i=i+1 end return s,v,h end

Macro to cast the spell:

/run local c,s,v=CastSpellByName,ActiveSWPVE() if s then if v then c("Shadow Word: Pain") else c("Vampiric Embrace") end else c("Shadow Word: Pain") end

Δημοσ.

Ρε γμτ, μπορεί να μου πει κάποιος γιατί παίρνω το εξής μήνυμα όταν πάω να μπω στο http://www.wow-europe.com από το PC της δουλειάς?...

Error loading stylesheet: A network error occured loading an XSLT stylesheet:http://www.wow-europe.com/en/new-hp/layout/layout.xsl

Επίσης μπορεί να γράψει κάποιος το link για τη σελίδα που βλέπουμε το rank της εβδομάδας ανά server?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

20 wipes χτες στο 1ο boss του Νaxx με best try 25%. Οι ξένοι είναι γκασμάδες, τέλος!!!!!! Λάθος θέσεις λάθος τακτικ, τι να τους λέμε ότι είδαμε 20video και κάνουν άλλα και τον ρίχνουν για πλάκα η απάντηση που πήραμε ήταν "σήμερα θα δοκιμάσουμε μόνο αυτό το τάκτικ" επειδή ένας γαμωιταλός στο παλιό του guild το έκανε έτσι πρέπει και μεις να το κάνουμε έτσι.............ffs. 30g repairs και καμιά 100άρα σε consumables (ναι είμαι ο μαλάκας που φροντίζει να δίνει αβέρτα "θέμα" σε όλους) φύγαν στο έτσι επειδή αυτοί είναι ζώα. Ρε πας μη έλλην n00bas ΤΕΛΟΣ. Έχε χάρη που θα πάρω tier3 boots και το wand αν και εφόσον πέσουν αλλιώς θα τους πλάκωνα στα μπινελίκια τους γκασμάδες. Άλλη φορά ούτε θα κάτσω να ασχοληθώ με τάκτικς ούτε να δω videos ούτε τίποτα. Τουλάχιστον έτσι δεν θα ξέρω τι μου γίνεται και δεν θα έχω άποψη για το τι είναι σωστό και τι όχι....... Ότι να ναι στην κυριολεξία ffs ffs FFS!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

chill etsi einai distixws... vevaia me to pu mathete to tactik tha eiste mia xara...

Kati allo no offence panta, to q gia ta tier 3 to exeis kaneis kai tha ta pareis? Giati kai egw skeftika na parw kapio t3 alla afou den exw kanw to q kai to abomination wing einai arketa diskolo , ti na ta parw? na lew oti exw to item sto inventory mou?

Δημοσ.

Ναι το quest είναι σε εξέλιξη, φυσικά όχι ολοκληρωμένο αφού χτες πατήσαμε για πρώτη φορά naxx. Σωστό και αυτό που λες, αλλά από την στιγμή που έρχεται xpansion και δεν ξέρω τι μου ξημερώνει θέλω να έχω μηδενικό dkp

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αρχίσω το παιχνιδάκι.Πήρα πριν τρεις μήνες το παιχνίδι και Παρασκευή αγοράζω μάλλον και τη prepaid.Κάποιες ερωτήσεις

1.Πως θα ξέρω αν σε κάποια περιοχή υπάρχουν low level εχθροι η high level

2.Αν θα το παίξω χωρίς PVP αξίζει;

3.Πως κάνεις save γιατί το sagem με πετάει έξω στατιστικά 2 με 3 φορές την ημέρα.Αν την ώρα που θα παίζω με πετάξει έξω τι γίνεται;

Δημοσ.

ρε παιδιά ,

τι είναι αυτά που ακούγονται και γράφονται στα φόρουμς. Με το expansion , λένε, τα blue items lvl 65 και πάνω θα είναι καλύτερα από tier 2 items , κιας είναι και μπλέ ? Αλθεύει?Καλά , και όλοι αυτοί που φάγανε τα νιάτα τους και την ομορφιά τους στα παλούκια insantces ΒWL κλπ , τι ήτανε ? μαλ........ες?

Αν είναι έτσι , να μην καθόμαστε να ξενυχτάμε , άλλος στο BWL , άλλος στον Nax και άλλος στο ΑQ .Απλά να περιμένουμε το expansion , να κάνουμε τις βολτίτσες μας , να κάνουμε και τις σαχλίτσες μας (που έλεγε και η συγχωρεμένη Καρέζη ) και να τελειώνει η ιστορία.

Αμ το άλλο , που ακούστηκε . ότι XP θα παίρνεις μόνο από Quests , οι οποίες σχεδόν όλες θα θέλουν group ή raid για να γίνουν . Ε ρε γλέντια που βλέπω , άντε να βρεις παπά (ελληνιστί priest) να πας για q .

Ξέρει κανείς κάτι ? γιατί αν είναι έτσι να μην τρέχω με το guild στο BWL , να φάμε τον VAEL , που μας παίδεψε πολύ μέχρι να τον μάθουμε .

Δημοσ.

tier 1 items = 64-65 blue ,

tier 2 72 ( 74 sinithws ) - 76 ,

tier 2.5 79-81 ( isws 82 )

tier 3 89-91

panta gia mple items.

Egw eida ena mple fist me 210 max dmg , 64,4 dps . 2,6 attack speed kai edine kai +54 ap . apla to oplo ean ebgaine twra tha itan oti kalitero epix iparxei alla einai mple quest item ( logika megalo q alla iparxei)

Egw kserw oti oloi oi epicades tha ksanaginoume me mple kai prasinofrouroi :P

Δημοσ.
Σκέφτομαι να αρχίσω το παιχνιδάκι.Πήρα πριν τρεις μήνες το παιχνίδι και Παρασκευή αγοράζω μάλλον και τη prepaid.Κάποιες ερωτήσεις

1.Πως θα ξέρω αν σε κάποια περιοχή υπάρχουν low level εχθροι η high level

2.Αν θα το παίξω χωρίς PVP αξίζει;

3.Πως κάνεις save γιατί το sagem με πετάει έξω στατιστικά 2 με 3 φορές την ημέρα.Αν την ώρα που θα παίζω με πετάξει έξω τι γίνεται;

1)Στις αρχικές περιοχές κάθε faction δεν μπορεί να σου επιτεθεί κανείς αν δεν κάνεις από μόνος σου enable το pvp. Συνήθως τα quests σε καθοδηγούν σε ποια περιοχή πρέπει να πας και φυσικά αυτή είναι κάθε φορά κατάλληλη για το lvl σου. 2)Save σε MMO? Lol?

3)Δεν υπάρχει save. Αν σε πετάξει έξω εν ώρα μάχης ή έστω σε περιοχή που κάνει patrol κανα mob το πιθανότερο είναι όταν θα ξανάρθεις online να είσαι νεκρός. Corpse run ή spirit healer, your choise.

Σήμερα οι φίλοι μου με έκραξαν. Πάλι έχεις εξαφανιστεί, μούχλα, ζομπι, βλάκα και τα λοιπά που ακούω κάθε φορά :). Ε είχαν κάποιο δίκιο γιατί τους είχα ψιλοκλάσει το τελευταίο ΣΚ. Αλλά γαμώτο bwl σήμερα θα έχανα τα κέρατα μου από drops.......Αnyways λέω δεν μαμιέται στο διάλο το κωλοπαίχνιδο θα πάω έξω να δω την εθνική με την παρέα να πιω τις μπύρες μου κλπ. Πριν κάνω logout ήμουν στο stormwind cathedral μαζί με έναν alt φίλου που τον πήγα stockades. Για πλάκα πατάω /kneel στα σκαλιά του ναού και πληκτρολογώ "8ee toy azeroth min ri3eis tipota simera apo ayta poy 8elw sto bwl, den antexw na blepw trelon00ba me kalytero gear apo mena ;( ". Όπως καταλαβατε ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ PRIEST ITEM. Πρωτη φορά σε raid μας δεν έπεσε ούτε ένα tier2 priest item και γενικά πέρα από το neck του vael και τα shimmering geta τίποτα για παπά. Χαχαχαχα παιδιά στον κόσμο του azeroth υπάρχει θεός και είναι μαζί μου.

Για να μην πω τι drops είχα σε μια ημέρα από 2 5man, scholo και full strat. Ace of portals, pattern robe of the void/truefaith vestements, dwarven hand cannon κλπ. Ναι τα κέρδισα όλα εγώ. 500G στο πουγκί σε 3ωρίτσες (στην καλύτερη στιγμή μιας και έχω αρκετά έξοδα) plus items που ήθελα μιας και έπαιζα με τον alt. Είναι να μην σε θέλει η που**να η τύχη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...