ItsToasted Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 To screenshot einai prolly fake. Giati apla ola ektos tou axe einai usable apo enan haraktira. kai stuff kai fist kai dagger. Oso gia ta regalia, o gm den eprepe na tou ta dwsei me tin kamia, giati apla ama den ksereis ti psaxneis na pas na gamitheis. Diladi esi pou eixes liwsei na koitas to loot apo AQ kai na sxediazeis to Equip sou haneis apo kapoion pou apla etixe na mathei ti einai kai na exei perisotera dkps kai tou arese. FFS!
Paladin25 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 sarisn. Γι αυτό πολλοί παίχτες απλά σταμάτησαν και περιμένουν να βγεί το expansion για να ξαναρχίσουνε ή απλά ανεβάζουνε άλλους chars.Εγώ είχα σταματήσει για 8-9 μήνες και παραπάνω.Και τώρα ξανάρχισα γιατί αρχίσανε τα paid transfers και πήγα στον server που παίζουνε οι φίλοι μου που με τα πρώτα migrations είχαμε πάει άλλοι απο δώ και άλλοι απο κεί.Και τώρα απλά ανεβάζω 2ο char.Φαντάσου, παίζω ουσιαστικά από την 1η μέρα που βγήκε το wow και τώρα ο 2ος μου char είναι 43 lvl.Και instances πηγαίνω με τον main μου σπάνια γιατί απλά τα βαριέμαι και επειδή ξέρω ότι θα βγεί το expansion με καλύτερα items κλπ, απλά περιμένω το expansion. Αυτό έπρεπε να κάνετε και όχι delete chars και τέτοια.Στο expansion πολλά πράγματα γίνονται καλύτερα.Honor πλέον θα παίρνεις και δεν θα χάνεται θα πηγαίνει σαν το xp, οπότε είναι καλύτερο για να γίνεται πιό πολύ pvp και έξω.Τα instances θα είναι από 5 -25 άτομα.Που σημαίνει ότι με 25 άτομα παίρνεις πιό συχνά αντικείμενα.Και πιστεύω με 25 άτομα δεν θα είναι τόσο βαρετό όσο είναι τώρα ένα instance.Θα είναι πιό challenging.Γενικά το game γίνεται όπως θα έπρεπε να είναι από την αρχή
sarisn Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Αυτό με το pvp δεν το ήξερα να πω την αλήθεια, και είναι πολύ ενδιαφέρον.... όμως αυτό σημαίνει επίσης ότι πολύ περισσότερα άτομα θα ξεκινήσουν/συνεχίσουν να pvpάρουν μόνο και μόνο για να βλέπουν πάνω από το κεφάλι τους το Grand Marshal/High Warlord... κοινώς περισσότερα n00bια
Paladin25 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Να διαβάσετε το post που λέει για το expansion το τί ξέρουμε μέχρι τώρα που γίνεται και updated, που είναι στο general forum του wow-europe και pinned.Έχει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Για το honor έτσι έπρεπε να ναι από την αρχή.Γιατί δίνει και την ευκαιρία σε αυτούς που δεν θέλουν ή βαριούνται να πηγαίνουν battlegrounds να πάρουνε ranks και να φτάσουν στο τελευταίο rank κάνωντας pvp και έξω από τα battlegrounds.Απλά θα θέλει περισσότερο χρόνο.Και τα world pvp raids θα έχουνε νόημα.Επίσης θα γίνει μηδενισμός των ranks με το που βγεί το expansion και θα αλλάξουν και τα ονομάτα, όπως και τα rewards.Τα rewards που θα παίρνεις από το τελευταίο rank θα είναι σχεδόν ισάξια με αυτά που θα παίρνεις από ένα καλό instance.Θα υπάρχει και μία zone που θα έχει μία πόλη που όποιοι την κατακτάνε θα έχει vendors με καλά πράγματα μέσα.Και θα μένει στην κατοχή του faction για 1 βδομάδα νομίζω. Γενικά θα γίνεται πολύ pvp, όχι μόνο σε battlegrounds.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δείτε το τελευταίο south park όλοι οι WoWάδες. Έχει πολύ γέλιο. Προσωπικά δε παίζω WoW, αλλά λύθηκα.
evkar Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 ευτυχώς που οι horde μέχρι τώρα δεν είχαν paladin , πωπω πρέπει να είναι πολύ μαλ..........νη class . Έχουν δε τόσες αντιπάθειες στους Horde , που δεν νομίζω ότι θα διαλέξουν πολλοί (και θα τολμήσουν) να πάρουν paladin . Εμάς ο GM το δήλωσε καθαρά , paladin στο Guild δεν πατάει , ούτε με σφαίρες.
headbanger Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 ευτυχώς που οι horde μέχρι τώρα δεν είχαν paladin , πωπω πρέπει να είναι πολύ μαλ..........νη class . Έχουν δε τόσες αντιπάθειες στους Horde , που δεν νομίζω ότι θα διαλέξουν πολλοί (και θα τολμήσουν) να πάρουν paladin . Εμάς ο GM το δήλωσε καθαρά , paladin στο Guild δεν πατάει , ούτε με σφαίρες. καλά καλά ..πάντε βγάλτε τα καινούργια instances χωρίς τα buff\cheats tou loladin(κοινώς bubbleboy:P) αν και αγελαδίτσα δρυίδης εδώ, ο 1ος χαρακτήρας μου ήταν ένα Ξωτικό της νύχτας , επίσης δρυήδης , οπότε ξέρω τη πάει να πει imba buffs.. oxi ότι του shaman δεν είναι καλά, απλά των DamagePerWeek charsέχουν το πλεονέκτημα :twisted:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 mlkia giati ws support class gamaei...xwria tou oti pleon oi Horde 8a exoun Paladin drops ta opoia 8a prepei na trwne DE...poios 8a ta pairnei o Warrior?
chill Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Imo, κάντε power leveling σε 4-5 καρνάβαλους, συγνώμη paladins. Eννοώ δικούς σας chars, alts!!!! Τους πάτε έξω από το instance και βγαίνετε κάθε τρεις και λίγο έξω για να σας buffάρουν. Ναι είναι χρονοβόρο αλλά για τα boss fights τα buffs των paladins είναι imba.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 night elf eimai den xreiazomaste allous paladins sto raid edw variemai na anevasw shaman 8a anevasw paladin pou 8elei 3 xronia na piasei lvl 60 me to dps pou exei? (btw den exw kanena alt mono ton druid mou...variemai na kanw 2h fora ta idia quests...)
chill Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Εμένα πάλι όλη μου η ζωή (ingame) είναι το leveling. Πεθαίνω να questάρω \0/
Paladin25 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 1) Ton Paladin μου τον ανέβασα σε 1,5 μήνα 60 μόλις βγήκε το game και ψάχνοντας κιόλας γιατί τότε δεν ξέραμε τα quests κλπ. 2) Όσοι λέτε για τους Paladins είναι αποδεδειγμένο οτι σας έχουνε κάνει που***να και το παίζετε τώρα υπεράνω. 3) Πολλοί hordes θα πάνε και θα φτιάξουνε Paladins.Και O GM που λέει δεν βάζω Paladin στο guild μου είναι της πλάκας.Διότι ο Paladin βοηθάει σε ένα raid.Δηλαδή ένας GM Paladin τί έπρεπε να πέι?Να μήν μπούν rogues στο guild?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 oti kai na les to dps tou paladin einai ths plakas se sxesh me alla classes
Johny4 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Den ginetai na einai to KALITERO support class kai na exei kai to kalitero dps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις