chill Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Σήμερα είναι ημέρα χαράς για τους antipaladins καθότι είναι η ημέρα που έπεσε ο Uther. Να αγιάσει το χέρι του Arthas που εξαφάνισε τον Lightbringer. Να αγιάσει το frostmourne που τον σκότωσε. Ηail to deathknight Arthas \0/. Ω ναι η αποστολή στο ROC που πρεπει να σκοτώσεις τους 3 palas είναι η αγαπημένη μου. Θάνατος στα βουτηρόπαιδα του Azeroth. Toυ άναψα κεράκι βέβαια αλλά στο νού μου είχα τα 3g 97s και το rep...... p.s. όσο bidάρουν σε cloths οι paladins θα τους μισώ θανάσιμα
panospcm Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 pw paidia mou ekanan hack to account kai DE ola ta epic..5 tier1/2 tier2 rogue. treli zhmeia... ego argisa na to katalavo kai kati filoi mou eipan oti eidan ton char mou gimno na periferetai sto mount..meta allaksa pass alla itan arga..
sarisn Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Ticket στην Blizz κατευθείαν, μπορεί να τα πάρεις όλα πίσω.
Paladin25 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Σήμερα είναι ημέρα χαράς για τους antipaladins καθότι είναι η ημέρα που έπεσε ο Uther. Να αγιάσει το χέρι του Arthas που εξαφάνισε τον Lightbringer. Να αγιάσει το frostmourne που τον σκότωσε. Ηail to deathknight Arthas \0/. Ω ναι η αποστολή στο ROC που πρεπει να σκοτώσεις τους 3 palas είναι η αγαπημένη μου. Θάνατος στα βουτηρόπαιδα του Azeroth. Toυ άναψα κεράκι βέβαια αλλά στο νού μου είχα τα 3g 97s και το rep...... p.s. όσο bidάρουν σε cloths οι paladins θα τους μισώ θανάσιμα Σε ποιόν server είσαι είπαμε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 pw paidia mou ekanan hack to account kai DE ola ta epic..5 tier1/2 tier2 rogue. treli zhmeia... ego argisa na to katalavo kai kati filoi mou eipan oti eidan ton char mou gimno na periferetai sto mount..meta allaksa pass alla itan arga.. exeis anti-virus kai anti-spyware ths prokophs sto pc sou? paizeis apo netcafe? xrhsimopoieis diaforetiko password sto WoW apo to normal pou xrhsimopoieis se forums kai etsi? an oxi den ftaiei h blizzard...
sarisn Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Ωραία όλα αυτά που λέτε για το Naxx, aq40 κλπ. κλπ.... για δέστε εδώ και αν δεν ξενερώσετε γράψτε μου.... http://i32.photobucket.com/albums/d44/Maurader/questphatlootsry5.jpg Μπλε Quest rewards για lvl 64....... κοινώς ότι epix έχουμε τώρα θα είναι γτπ... ακόμα και αυτά από Naxx... δεν είναι λίγοι αυτοί που τα έχουν δει κάτι τέτοια και το έχουν κόψει από τώρα το παιχνίδι (ο καλύτερος warrior του Dragonblight που ήταν και στο καλύτερο guild του server ανακοίνωσε χθες ότι shardαρε όλα του τα items και έκανε delete όλους τους alts του http://dragonblight.gany.net/showthread.php?t=11539 ) ... γιατί δεν νοείται να λιώνεις 2 χρόνια σχεδόν για να πάρεις ότι καλύτερο υπάρχει στο παιχνίδι και με την έλευση του expansion, όλα αυτά για τα οποία πασχίζει ο καθένας και βρίζει και δεν ξέρω κι' εγώ τι άλλο, να θεωρούνται σαν πράσινα..... και άντε πάλι από την αρχή grinding για να φτάσεις 70 και να ξαναπάρεις epix στο lvl 70 τα οποία με τον ερχομό του επόμενου expansion σε κάνα δύο χρόνια θα είναι πάλι για πέταμα. Όπως καταλαβαίνεται είναι ένας φαύλος κύκλος που δεν τελειώνει ποτέ. Τώρα θα πει κάποιος "οκ, έτσι είναι τα mmorpg's, αν δεν σ' αρέσει κόψτο". Ε λοιπόν μόλις είδα κι' εγώ αυτό το screenshot (το οποίο προφανώς προέρχεται από την beta έκδοση του BC), άρχισα να σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αποχώρησή μου από ένα παιχνίδι το οποίο, δεν θα πω ψέμματα, το λάτρεψα όσο κανένα άλλο μέχρι σήμερα και το οποίο μου προσέφερε ατέλειωτες ώρες διασκέδασης. Αλλά.... όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν ;-). Σίγουρα δεν θα μου λείψει σαν παιχνίδι αλλά θα μου λείψουν τα άτομα με τα οποία κάναμε μαζί όσα μπορούσαν να γίνουν σε ένα παιχνίδι, με κάποιους μάλιστα από αυτούς πίνουμε καφέ κάθε βδομάδα, οπότε οι γνωριμίες μένουν .
thefirestarta Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Σήμερα είναι ημέρα χαράς για τους antipaladins καθότι είναι η ημέρα που έπεσε ο Uther. Να αγιάσει το χέρι του Arthas που εξαφάνισε τον Lightbringer. Να αγιάσει το frostmourne που τον σκότωσε. Ηail to deathknight Arthas \0/. Ω ναι η αποστολή στο ROC που πρεπει να σκοτώσεις τους 3 palas είναι η αγαπημένη μου. Θάνατος στα βουτηρόπαιδα του Azeroth. Toυ άναψα κεράκι βέβαια αλλά στο νού μου είχα τα 3g 97s και το rep...... p.s. όσο bidάρουν σε cloths οι paladins θα τους μισώ θανάσιμα Χρόνια μας πολλά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 sarisn h to paizoume to game h den to paizoume...to na ka8omai na plhrwnw kai na mhn kanw tpt den leei kati... twra auto pou les me ta mple items na einai kalytera apo epics den einai kai kati new
Johny4 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Afto to pragma den to katalabainw re c. DLd o warrior pou les epaizei gia na exei to kalitero gear apo olous kai na niwthei kapoios? Giati egw kai merikoi alloi paizoun gia na diaskedasoume kai oxi gia na deiksw poso kala items exw. Etsi einai ta mmorpg den mboreis na pareis items mia fora kai na exeis items gia panta.
De@th L0rd Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Χρόνια μας πολλά.Τυχεροί οι horde που δεν έχουν loladins να bidaroun cloth.Οι Shaman είναι καλά παιδιά ^^.Tώρα με το expansion θα γίνουν #$#λος τα AH Που θα πάρουν pala oi horde.Και ναι τους μισώ κι εγώ θανάσιμα.Είναι το class που έχει ranged, aoe, mellee, heal, stun , immune, etc etc.Btw υπάρχει για όλους τους πάλα ο Shadowpriest που τους κανονίζει μια χαρά.Paladin with no mana-> dead paladin ή μήπως Divine shield -> Hearthstone στην πόλη.Προς όλους τους loladins "GET A LIFE" cheatades.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 egw pantws phra ekdikhsh apo tous paladins...tous phra to prwto Widow's Embrace apo Grand Widow Faerlina...cry plx
chill Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Widow's embrace? P R I E S T ITEM :) Στους druids θα τα χώσω άλλη μέρα (ναι και αυτοί bidάρουν cloths so ffs). Όταν θα έχουμε ημέρα μνήμης για την άλλη αδερφή τον Furion Stormrage. Ένας druid μόνο αξίζει και αυτό γιατί έκανε reroll. Illidan FTW. Κι'αυτοί οι κωλοδαίμονες δεν μπορούσαν πριν ηττηθούν να τους αποτελειώσουν μια για πάντα να παίρνουμε όλα τα drops με την μια οι παπάδες ? Γ@μω την horn του cenarious και την tyrande μαζί ffs . Σας ακούω να μιλάτε για τιγράκια, γατάκια, φώκιες και νομίζω ότι βρίσκομαι στον ζωολογικό κήπο. Άσε που ήδη μας πρίζετε με το γεγονός ότι θα γίνεστε και πουλάκια στο xpansion. Εσείς δεν είστε class τσίρκο είστε. @ PRIEST: whine όσο το δυνατόν περισσότερο στα fora της blizz γιατί βλέπω στο xpansion να γίνομαστε απλοί θεατές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 ahem o Furion den exei pe8anei...trexei se protagonistic mode (koinws den katalavainei xristo kai mazeuei kai gkomenes ) oso gia ton Illidan den htan pote druid...kapoios prepei na diavasei to lore ligaki gkouxou gkouxou kala zhlia pswra...Furion ownz them all...papades trexate ston xristodoulo...
chill Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μα δεν είπα ότι έχει πεθάνει, αλλά ναι έχεις δίκιο ίσως δεν το διατύπωσα σωστά. Hμέρα μνήμης ότι μας έσωσε (και καλά). Ας μην ήταν η Jaina και ο Thrall και τα λέγαμε. Ο Ιllidan όντως δεν ήξέρα τι είναι απλά υπέθεσα ως αδερφός του τσαρλατάνου ότι θα ήταν και αυτός αλλά μας βγήκε demon hunter στην τελική . Εξάλλου στο war3 τα μοναδικά αρσενικά nelfs druids είναι (άντε να υποθέσουμε ότι και τα wisps είναι αρσενικά λόγω της φάτσας που εμφανίζουν στο avatar τους). Furion ownz them all? Μπααα Μedrano circus ownz them all. Τελικά το whine αποδίδει, τα ταλέντα μας θα υποστούν και άλλες αλλαγές \0/.
chill Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Έπεσε ashkandi και το πήρε hunter. Έπεσαν shimmering geta με overbidαρε paladin, δεν καιγόμουνα αλλά δεν τον άφησα να τα πάρει. Οι έλληνες δεν φύγαμε αλλά ήδη θεωρούμε εαυτούς εκτός guild. Το 90% του guild γέλαγε, γίναμε ρεζίλι σε όλο τον server, πόσοι hunters λέγανε "lol omg i will join u" μόνο και μόνο γι'άυτό.......... Για γέλια απλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις