Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πολύ πιο ασφαλές απο το να τα πληκτρολογώ κάθε φορα.

τι θα μπουν 'χάκερς' στον υπολογιστή μου, θα ψάξουν όλο το σύστημα και θα βρουν το συγκεκριμένο αρχείο με τα password

Δεν ξέρω αλλά δεν μπορεί ένα troyan θεωρητικά να κάνει αυτό το πράγμα?

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θεωρητικά μπορεί, αλλα που θα καταλάβει το trojan ποιο αρχείο έχω εγώ για τα passwords? και να το βρει αν πχ του έχεις βάλει password κι είναι σε word τότε απλα δε θα μπορεί να το διαβάσει ποτέ στους αιώνες. η μόνη απειλή που έχω είναι να έρθει κάποιος (στην πραγματικότητα) στον υπολογιστή μου και πάλι να εντοπίσει το αρχείο. Να είναι κάποιος άσχετος στο computer μου μόνος του δε γίνεται οποτε no problem

Δημοσ.

Ρε χθες τρελάθηκα τελείως!

Πάω για run ST, και μέσα στο group ήταν 2 mages. Για να μην πολυλογώ απο την μέση και μετά ήμασταν όλοι σίγουροι ότι ήταν bots!!! Τα κωλοπρογράμματα καταφέρανε μπήκαν σε group, απλώς απαντώντας με ένα "inv" και μετά αν ανέφερες το όνομά τους σου απαντάγανε με ένα "????" ή αν καθόσουν κάπου λέγανε "come"!

Μιλάμε απίστευτο. Επαίζαν με πολύ αληθοφάνεια αλλά δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους με τίποτα (σώωωπα). Τελικά όταν πάθαμε wipe στο τελευταίο boss και μπήκανε ξανά στο Instance, είδαμε οτι ο τρόπος που κάνανε rebuff τον εαυτό τους ήταν ακριβώς ο ίδιος. Πλέον ήμασταν 110% οτι ήταν bots και κάναμε report. Το παιδί που το έκανε ελπίζω σήμερα να μου πεί τι του απάντησε η blizz.

Δημοσ.

ρε παιδιά

τι έγινε έπεσαν πάλι οι servers ?

κάτι ψάχνουν να βρουν , τώρα για τι πράγμα ψάχνουν , θα σας γελάσω

Δημοσ.

paidia gia tin istoria o shaman pou hackaristike ekane mono pvp

kai eixe ta items apo rank 10 kai exalted status me AV

dil giro sta 500g ta items

kai o allos char enas warrior eixe pvp set rank 9 kai

ta items apo ta strat scholo ubrs ktl (valor set) sin 700g

na sas po oti kai go exo tsekarismeno to user name

kai oti akoma tpt me tous char mou sti gimnia eimai

afta

Δημοσ.

Πέφτει regalia σήμερα από huhu. Bidάρω αλλά το ήθελε και ένα φιλαράκι που είχε πολύ περισσότερο dkp, το μόνο που θα κατάφερνα θα ήταν να του ξεσκίσω το dkp οπότε κάνω pass. Δεν μαμιέται λέω, μόνο 1ας με περνάει σε hybrid dkp που δεν το εχει και τελευταία δεν ήταν πολύ ενεργός οπότε λέω το επόμενο όποτε και να πέσει είναι δικό μου. Φτάνουμε twins ξάφνου ο συγκεκριμένος κωλοlock έρχεται οnline (και αρχίζουν να με ζώνουν τα φίδια αν και 2ο regalia σε ένα run απίθανο να πέσει) και μπαίνει στο raid. Πέφτουν οι twins και πέφτει το regaliaaaaaa. Bidαρω όλο το dkp με την μια. Ο συγκεκριμένος lock δεν ήξερε ποια είναι τα rewards και ζητάει να μάθει στο gchat. Στο raid chat η αντιστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.......End of bids 1, end of bids 2, link στο gchat, τσάκ πετάει 100dkp παραπάνω bye bye regalia ffs. E όχι ε όχι......... Τώρα αν πάω bwl και πέσει τίποτα από τα items που θέλω θα bidάρω γιατί δεν κρατιέμαι και regalia θα δω σε κανά τρίμηνο...........Την τύχη μου μέσα σήμερα ffs ffs ffs. Και btw το regalia αυτή τη στιγμή κοστίζει το dkp περίπου 2μηνών.......

Δημοσ.

oxi re gmt chill... ffs dld... auto tha pei gkantemia. Vasika kserw pragmatika pws einai na se zwnoun ta fidia re c file. Egw xthes pasara se filaraki adelfo to tier 2,5 head pu eixe kai ligotera dkp apo mena vevaia kai itan apo tis liges fores pu xarika pu pire kapios allos to item mou.

Epesan meta kai ta end game bracers gia mena pu exw ( quraji bracers ) alla ta pasara se ena palikari me ns kathos egw eixa ta bloodfang kai tha evlepa mikro boostup se sxesi me ekeinon ( alla gmt tha ta parw ) .

To apokorifoma einai oti deixnoun sta loots twn twins to armaments. Me to pu to vlepw ena dakri epese... Linkarw to dager mou kai ta dkp mou kai meta /pray. Istera apo ligi wra petagete enas warrior me to 1/3 apo ta dkp mou pu ton fonazoume " xartino " kathos oso , ma oso heal kai ean tou dinei kapios panta pethainei prwtos . Gia na fantasteis se kati boss stil huhuran pethainei sto asxeto otan tankarei akomi kai me full heal. Ipothetoume oti mporei na einai buged o char tou kai na psofaei toso eukola :P .

Tespa kai zitaei kai autos armaments ( gia na parei tin aspida ) . Afou ginei auto leei o ml " rebid " . ekei itan pu me ezosan ta maura fidia. Dixnw oplo + dkp dixnei aspida + dkp autos. Telika min ta polilogo o rogue mou pia kikloforei me ena panemorfo pugio pia. I moni diafora mas chill einai oti telika egw pira to item pu ithela enw esi pali stathikes atixos kai den pires tpt :( . Btw anathema ean thimamai kala exies i oxi?

Δημοσ.

Αυτό το σύστημα dkp που χρησιμοποιείτε δεν μπορώ να το καταλάβω για να πω την αλήθεια, δεν το έχω δει σε κανένα guild στον server μου. Πώς δουλεύει ακριβώς? Αυτό το "rebid" ας πούμε πού κολλάει? :P

Δημοσ.

Πάντως η κατάσταση με τα hackarismata έχει γίνει πολύ σοβαρή όπως επίσης και με τα bots.Νομίζεις οτι ζείς στο matrix μουχαχαχα.Ευτύχως εγώ έκανα Disenchant τα αντικείμενα απο μόνος μου.Και χάλασα όλο το gold για να πάρω τα τελευταία Ranks απο τα Spells.Καλα είμαι. :)

Δημοσ.

Ναι pavlaras μετά από 6 μήνες mc πήρα το eye και έφτιαξα το bene. Tελευταίος από όλους τους priests μας. Εκεί χάλασα 1ος μηνα class points dkp για να το πάρω από έναν priest που την επομένη έφαγε kick........... και φυσικά έμεινα με μηδενικά dkp για tier2..... όλοι οι παπάδες μας καλοντυμένοι και γω ούτε καν το πρώτο set bonus από τα tier2 δεν έχω, αλλά αυτός είναι ο μήνας μου.Μην το ψάχνεις στο θέμα looting/biding είμαι πολύ άτυχος. Θα έπερνα πρώτος το regalia από τους priests ήμουν μερικά secs μακριά αλλά ας όψεται ο lock. Καθώς καθαρίζαμε πάντως τα trash για cthun έφυγαν αρκετοί γιατί ήταν αργά και μόλις 1 group πριν το τέλος λέω ότι "πρέπει να φύγω" (επίτηδες ofc) φάγανε whipe και το raid σταμάτησε οπότε ο lock δεν πήρε τίποτα (ναι είμαι καθίκι το ξέρω).

Andrip εμείς έχουμε

class points - για τα tiers (1-2) του κάθε class -

cross class points - για τα items (tier 2,5-3) που παίρνεις από aq40 και naxx -

hybdis points - για τα items που δεν έχουν label επάνω -

20 man points - για aq20/zg -

MC,BWL,ONY δίνουν class points και hybrid

AQ40,Naxx δίνουν cross class points και hybrid

ZG,AQ20 δίνουν 20man points

Το καλό με τα hacked accounts είναι ότι αγόρασα 10 nexus μόλις για 150g :). Η κλασσική τιμή του ενός είναι γύρω στα 30g αλλά οι τιμές έπεσαν κατακόρυφα μιας και το ah είναι γεμάτο nexus λόγω τον hackαρισμένων λογαριασμών.

Τα bots δουλεύουν προφανώς για την blizz. Δεν είναι δυνατόν να έχω στείλει ticket για το ίδιο άτομα πάνω από 10 φορές, άλλα παιδιά να έχουν κάνει το ίδιο και τα bots να παραμένουν. Εκνευρίζομαι αφάνταστα ειλικρινά με το θέμα τον bots. Θα στείλω ticket εκ νέου να ρωτήσω αν είναι νόμιμο να φτιάξω και γω ένα hunter bot να μην χάνω το χρόνο μου με το farming..........:)

Δημοσ.

wraio dkp system exete... katholou mperdemeno... :s

oso gia ta bots apo oti exw paratirisei i bliz den kanei ban asap me to pu dei kapio bot. To vazei se mia lista kai ana kairous ( 1 fora ton mina gia paradeigma) kanei kick mazika bots kai abusers. Twra tha peite " einai dikaio auto to pragma "... dunno really paidia. imo prepei asap ean oxi na peftei monimo ban , na peftei ban gia kamia week kai meta epitirisi ean einai bot i oxi etc...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...