chill Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Σε πληροφορώ λοιπόν ότι τη συγκεκριμένη τακτική την εφαρμόζω από εποχής scarlet monastery. Μου είναι όπως καταλαβαίνεις αδύνατο να πάω πλέον σε μικρά dungeons με pugs χωρίς να μου τα στάξουν. Η δύναμη της συνήθειας. Δεν τους βάζω δα και κανα benediction στο λαιμό οπότε γιατί να με βάλουν σε black list? Άμα με πληρώσουν καλώς αν όχι ας ψάξουν γι άλλο. To κατάστημα δίνει τσάμπα τις υπηρεσίες του σε έλληνες . Είμαι και πατριώτης τι να κάνουμε χαχαχα!!!!!!
andrip Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 ναι χωρίς πλάκα είναι λίγο μαμακία να το κάνεις αυτό. Εγώ παίζει να έχω καμιά 10αριά άτομα στη blacklist. 3 είναι οι λόγοι που το κάνω ή άτομα που ζητάνε λεφτά για instances ή σπαμμάρουν το general/trade/lfg η ζητάνε απο το warlock του πάρτυ να τους κάνει summon όταν φτάσουν στο σημείο ενώ όλοι εκεινη την ώρα ξεκινάνε πχ για ubrs. kick και ignore αμεσως αυτοί. ζήτημα είναι να έχω πάει σε 30 instances σύνολο. Δε μου αρέσαν τα instances τόσο πολύ εκτός αν παίζαμε όλοι η παρέα οπότε είμασταν με το vent και γινόταν χαβαλές. Γύρω στα 1600g έχω, ανάγκη για λεφτά προφανώς δεν είχα ποτέ αλλα και να είχε δε θα το έκανα. Τα είχες ανάγκη αυτά τα λεφτά και τα ζήταγες;
paularas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 to asteio einai oti me zitane kai emena san treloi gia na paw me ton papa mou se kapio instance gia na kanw heal . Asxeta pu skaw miti san shadowform me to pu doune to benediction den kserw giati alla iremoune oloi kai pame kai tous kanw mia xara heal. Oso gia tarifa sinithws ean parw lefta , pairnw 5g / run kai panta me summon stin eisodo kai ean pesei kati pu to thelw ( kapio periergo mple ) na to lootarw
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν θυμάμαι κανένα καλύτερο 1H mace μέχρι και επιπέδου AQ40 που να έχει dmg + healing πάνω του και με τα στατιστικά αυτά. Αν μου διαφεύγει κάποιο sorry chill, προφανώς μιλάς για το Gavel of infinite wisdom, το οποίο ναι μεν είναι πολύ καλό αλλά για τους 100% healers. Εγώ επίτηδες μαζεύω gear με +dmg επίσης, γιατί όταν με το καλό βγει το BC θα "αναρριχηθώ" πολύ γρήγορα στο 70ό σκαλοπάτι ;-). Έχω φτάσει αισίως +573 dmg, χωρίς να μετράμε το +15% dmg του Shadowform και του talent που δίνει 10% increased damage with shadow spells . Φυσικά έχω ήδη δηλώσει στο guild ότι θα το γυρίσω σε shadow όταν έρθει η ώρα προς αποφυγή παρεξηγήσεων. sorry alla den eipes pou8ena mexri epipedo AQ40...
aliakas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 3ana arxisa to wow meta apo 5mino apoxis se neo server kano transfer ton 60ari mou apo ton pvp server pou imoun pezo kamia 10ria meres ftixno 2-3 mikrous gia na do ti mou teriazei kai tin deftera tsouup disconnect pao na sinde8o la8os password mou leei ton 3anavazo ta idia blepo tin anakinosei dipla tis blizz kai leo les na tin patisa trexo sto site kano retrive new password(fatsa karta to ixe ) mpeno mesa me to neo pass ti na do oi 2 60des mou gimnoi xoris items xoris gold bank adeia tous mikrous den tous pira3an (se ena 30ri eixa stilei 50g pali kala) opos katalavenete 1 + xronos wow paei xamenos amesos pao help ingame kai perno ticket gia GM kai tou perigrafo to provlima mou i blizzard mou apantaei meta 1 ora in game me mail kai en oligis mou leei oti 8a kita3oume to provlima kai 8a provoume stis aparetites ri8miseis ton hackarismenon char alla exoun perasei 3 meres kai tpt akoma tora teleftea ma8eno oti para poli exoun pa8i to idio me mena pote den edosa to account mou se kanena kai den katevasa tpt periergo sto pc mou (exo mono atlas titan kai ct_raid) tes pa afta apo mena kai chill o tipas apo to guild sou sigoura leei ali8ia alla 8a ta parete piso kai ta gold kai ta items
chill Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Πωπω man Γ-Α-Μ-Α-Τ-Α. Αν μου τύχει τίποτα τέτοιο θα τρελαθώ τελείως. Και να σκεφτείς χτες που έκανα ένα scan στο pc βρήκα 2 keyloggers. Ευτηχώς έχω πάντα τσεκαρισμένο το remember account name οπότε και να μου κλεψουν το password θα πάρουν το πούλο. Μα τι μπάσταρδοι είναι αυτοί οι τύποι? Και οk πάνε στο διαολο τα λεφτά, αλλά αυτό με τον disenchanting των items είναι too much. Αλλά ok ξέρετε γιατί υπάρχουν αυτά. Επειδή υπάρχει και ζήτηση σε χρυσό από τα ζωάδια που παίζουν το game. Όλοι αγοράζουν και η blizz κάθεται. Αφήστε δε το σπάμινγ σε if κάθε τρεις και λιγο από chars lvl1 για sites που πουλάνε gold. Απλά έλεος.
thefirestarta Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Οντως chill το παραέχουνε γαμήσ&)(ει το θέμα...Στο IF lvl 1 gnome να κάθεται και να σπαμμάρει με τις ώρες για gold sell.Ο κόσμος ολόκληρος πλημμυρισμένος από κινεζο bot που κάθονται και φαρμαρουν.Azshara,Blasted Lands μέχρι και Hinterlands φαρμάρουν οι άθλιοι για pearls στη θάλασσα. (είχα πάει με ένα 45αρι hunter και δεν το πίστευα). Keyloggers, scams, spyware της ποτ(#@$νας γίνεται, πλέον έχω κόψει τα μισά sites για WoW που έμπαινα.Στο guild ενός φίλου μου έβλεπαν ένα παπα full tier 2 να λέει στο /2 WTS Nexus Crystals και ήταν τυπάς που μπήκε και έκανε DE όλα τα items του ανθρώπου...Και στο ticket του έλεγαν να πάει και να φέρει σε nexus τον αριθμό όλων των τα epic του στο GM "για να προστατευτεί η οικονομία του server".Κατι τέτοια έχουν διαλύσει το παιχνίδι κατ' εμε... Βλέπεις σε google ads για duping items και λοιπά κέρατα και φρικάρεις...μακριά από μας...αν είναι να το κόψουμε το ρημάδι να είναι από δική μας επιλογή, οχι επειδή μας ξαφρίσανε μπαμπέσικα :S
sarisn Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 sorry alla den eipes pou8ena mexri epipedo AQ40... Το θεωρούσα δεδομένο ρε συ, εννοείται ότι θα υπήρχαν καλύτερα maces στο Naxx ... Ευτηχώς έχω πάντα τσεκαρισμένο το remember account name οπότε και να μου κλεψουν το password θα πάρουν το πούλο. Γιατί θα πάρουν το πούλο ακριβώς? Αν σου κλέψουν το password... adios muchachos :?
andrip Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 και το username του πως θα το πάρουν ακριβώς;
headbanger Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 για να το έχει βγάλει και η ίδια η μπλιζ σε ανακοίνωση πάει να πει ότι τα λαμόγια κάνουν χρυσες δουλειές..πολύ κρίμα όμως να την πατήσει κα΄ποιος έτσι.φανταστήτε να στο κάνουν ού έχεισ σετ tier 2 .... για αυτό λοιπόν antivirus firewall kai τα μυαλά στα κάγκελα
sarisn Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ δεν νομίζω ότι κάνοντας save το username δεν μπορούν να το βρουν κι' αυτό. Δεν νομίζω ότι όλα τα έως τώρα θύματα δεν είχαν κάνει save... τουλάχιστον σε ξένα φόρα που διαβάζω τις τελευταίες μέρες σχετικά με αυτό το θέμα, κανείς δεν ανέφερε κάτι τέτοιο, αν ήταν τόσο εύκολη η λύση, θα το έλεγε και η Blizz.
chill Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Keylogger: Πληκτρολογείς κάτι το βλέπει το προγραμματάκι, το στέλνει σε αυτους που πρέπει να κρεμαστούν ανάποδα από τα @@ έξω από τα headquarters της blizz. Πως ακριβώς λοιπόν θα δούμε το username μου? Κι όμως η λύση είναι τόσο απλή (τουλάχιστον εγώ κοιμάμαι ήσυχος). Keylogger βρήκα στο pc μου και είμαι πίσω απο firewall και nod32. Το καθάρισα εννοείται και τα epics μου παραμένουν στην θέση τους (καλα μπορεί να μην ήταν και keylogger για αυτή τη δουλειά αλλά λέμε).
andrip Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 εγώ επειδή κάνω τράμπες το account με μιας φίλης κάνω κάτι ακόμα πιο απλό. Τα έχω όλα σε ένα αρχειάκι και παίζει copy-paste τρέχα βρες τι εχω βάλει εγω εκει μέσα τώρα :Ρ :Ρ :Ρ
Johny4 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Den nomizw na exeis pass kai username apothikefmeno se arxeio einai poio asfales
andrip Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 πολύ πιο ασφαλές απο το να τα πληκτρολογώ κάθε φορα. τι θα μπουν 'χάκερς' στον υπολογιστή μου, θα ψάξουν όλο το σύστημα και θα βρουν το συγκεκριμένο αρχείο με τα password
Προτεινόμενες αναρτήσεις