Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάλι ως human μέχρι το κόκαλο στο wow δεν μπορώ να έχω men chars γιατί παραείναι gay looking το όλο θέμα. Εκτός αυτού τα ρούχα δείχνουν πολύ πιο όμορφα στις γυναίκες και τα χαίρεσαι. Ένα απλό παράδειγμα είναι το robes of the guardian saint. Στους mens φαίνεται μια μούφα και μισή, στις womens είναι αποκάλυψη καράimba.

Στα των guilds. Εσύ thresh όταν τρέχεις 40man πιστεύεις ότι και οι 40 πρέπει να νιώθουν για να ολοκληρωθεί το instance? Εγώ όχι, πιστεύω πως και οι μισοί ή και λιγότεροι να νιώθουν αρκεί για να σπρώξουν τους άλλους μισούς στην επικράτηση. Το λέω από προσωπική εμπειρία σε 2 μεγάλες guilds. Είναι απαραίτητα 40 άτομα έστω και το wanding ή το spam heal αδιακρίτως βοηθάει ;), αλλά γενικώς λίγοι είναι αυτοί που ξεχωρίζουν και απαιτείται να νιώθουν για να φέρεις εις πέρας ένα 40 man Από τα 80 άτομα που έχει το guild, ζήτημα να έπαιζα με τους μισούς σαν παίχτες και με πολύ λιγότερους σαν χαρακτήρες-συμπεριφορές (όσο μπορώ να κρίνω από το game). Τώρα για να τρέχω 40man χρειάζομαι μεγάλο backup από chars και αναγκάζομαι να συνυπάρχω με άτομα που θεωρώ της πλάκας. Τυπάκια που μιλάνε αγγλικά του στιλ "me speeck ingleesh very best", τυπάκια που είναι loot whores, που είναι σε μια ηλικία που ούτε γουστάρω ούτε μπορώ να επικοινωνήσω, τυπάκια που πρέπει να τους ρίξεις μπινελίκια στο ventrilo για να κάνουν το αυτονόητο ( e.g stop healing priests, priest call nef, 100 φορές πρέπει κάποιος να το πει για να νιώσουν) που δεν έχουν ιδέα του class τους (ο paladin που θέλει ashkandi π.χ. λες και θα κάνει ποτέ dmg πέρα από buffing και healing). Για μένα το ιδανικό θα ήταν 10-15 man max. Θα με διευκόλυνε να φτιάξω αυτό που θέλω. Με 40 δεν θα μπορούσα ποτέ, με 25 θα το παλέψω (παλέψουμε κυρίως η παρέα των ελλήνων)

Δημοσ.

/gquit

Πίστεψε με chill δεν είσαι καν σε guild.

Στην δικιά μου guild (αυτή που είμαι, δεν είμαι GM) 40 άτομα δουλεύουν σαν ένας και αν κάποιος κάνει μαλακία μια φορά το λέμε. Την δεύτερη φεύγει από το raid και δεν παίρνει points. Την τρίτη ψάχνει για guild.

Και στο Naxx δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει η guild αν 20 άτομα "τραβάνε" τους υπόλοιπους 20. Από C'Thun αρχίζει και φαίνεται ποιος είναι στο raid για να τα δώσει όλα και ποιος είναι για να πάει εκδρομή.

Άσε τα άτομα που μπαίνουν μόνο σε farm status μάχες και όχι σε wipe status Για μένα καλύτερα να φας wipe και να μην πάρεις τίποτα, να έχεις τι χαρά ότι μαθαίνεις και προχωράς, παρά να μπεις να τα βρεις έτοιμα και να πάρεις loot.

Δημοσ.

προσωπικά ,

συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέει ο chill . Στα 40αρια πάντα θα υπάρχει κόσμος που ή θα κοιμάται ή δεν θα κάνει τίποτα ή θα πέρνει "μάτι" τη γειτόνισσα που γδύνεται. Τα 40αρια όμως , μέχρις ένα σημείο ( προσωπικά το τοποθετώ μέχρι Ragnaros) έχουν ένα "πλεονέκτημα" . Οι μισοί να προσέχουν , το raid βγαίνει , γιατί απλά καλύπτουν τις ...........ιες των υπολοίπων .

Εντάξει από BWL και πάνω πρέπει όλοι να είναι στην "τσίτα".

Στα 25αρια τώρα δεν υπάρχει αυτή η πολλυτέλεια .΄Το παραμικρό λάθοσ πληρώνεται , εκεί δεν υπάρχουν οι άλλοι που μπορούν να το καλύψουν ,και αυτός που θα κάνει την .....ια , θα εκτεθεί .

Σε ένα σημείο όμως συμφωνώ και με τον mindtrapper. πολλοί κοιτάνε μόνο το Gear και όχι την ουσία του παιχνιδιού , που είναι να ανακαλύπτεις καινούργιες μάχες κλπ. Το gear μόνο του δε λέει τίποτα . Πας σε ένα guild , κάνεις ένα ΜC , τα μαζεύεις όλα , γιατί οι άλλοι τα έχουν και γεμίζεις T1 . Και τι έγινε , μήπως ξαφνικά έγινες παικταράς ? όχι βέβαια . τεσπά η κουβέντα αυτή είναι πολύ μεγάλη .

Δημοσ.

Θέλω να ξεκινήσω να παίζω ! Για πεστε κανενα site με καλα tutorials mates!

Λογαριασμο και τα λοιπα τα εχω κάνει!

Ευχαριστω πολυ ΄-)

Δημοσ.

Όχι!!!!! Το class του οποίου την χρησιμότητα θεωρώ τεράστια για την πρόοδο ενός guild (εδώ γελάνε και οι πέτρες) έκανε ένα φοβερό pull 2 groups trash mobs. Ε φάγαμε wipe και είπα στο gc, ότι αυτό ήταν το καλύερο raid που κάναμε ever και ότι θα ήταν καλύτερο να την κάνουμε πριν χαλάσει η βραδιά, διότι οι τελευταίες αναμνήσεις είναι αυτές που μένουν. Και τότε έσκασε /rw raid is over αν και ήταν ακόμα πολύ νωρίς οπότε την κάναμε για mc. 2 βδομάδες δεν το είχαμε καθαρίσει. Αρκετοί θέλουν ακόμα τα παντελόνια τους από τον ragn και σιγά σιγά ντύνουμε και τους alts μας.

Δημοσ.
Από C'Thun αρχίζει και φαίνεται ποιος είναι στο raid για να τα δώσει όλα και ποιος είναι για να πάει εκδρομή.

Δε θα μπορουσα να συμφωνησω μαζι σου περισσοτερο σ αυτο.

Btw Chill ποιος ειναι ο char σου στον Genjuros και σε ποιο guild εισαι?

Δημοσ.

Eίμαι στους Infernals και healάρω ακατάπαυστα τον παυλάρα

Χαχαχαχαχαχα,στον lightinings blade παίζω καμία σχέση με τον Genjuros

Δημοσ.

Πέταξε Robes of Trans χθες ο Nefάκος και Lok'amir, έχασα τις ρόμπες λόγω dkp, αλλά τσίμπησα το καλύτερο 1h mace :lol: . Πλέον ανεβάζω μηχανές για exalted με AV για να τσιμπήσω το Lei of the lifegiver για healing και το Therazane's Touch για damage and healing ;-)

Ακόμα τρέμουν τα χέρια μου..... lol

Ξεκινάμε και officially ΑQ40 μέσα στην βδομάδα, μέχρι τώρα πηγαίναμε πιο πολύ για ανγνωριστικούς λόγους και για rep farming από τα trash. Την τελευταία φορά που πήγαμε πήραμε από 6k ο καθένας οΟ (δεν μετράω τα wipes στον Skeram :P, βέβαια είμασταν μόνο 29-30 peeps).

Καλά μόλις βγει με το καλό το BC, θα κάνω τρελό dmg με τον Father RiP :P, καθότι στάνταρ θα το γυρίσω σε shadow ξανά μέχρι lvl 70 (και ίσως μείνω κιόλας δεν ξέρω ακόμα). Έχω σχεδόν ότι καλύτερο υπάρχει μέχρι και επίπεδο BWL (τα Fel infused leggings είναι μονίμως καπαρωμένα από ένα alliance guild του server που σχεδόν επί 24ώρου βάσεως έχει scouters σε όλο τον WoW κόσμο για τα outdoor bosses). Μου λείπουν κάνα δύο items από AQ20 και είμαι κομπλέ χεχε.

Δημοσ.
Eίμαι στους Infernals και healάρω ακατάπαυστα τον παυλάρα

Χαχαχαχαχαχα,στον lightinings blade παίζω καμία σχέση με τον Genjuros

ton mindtraper leme :ppp

asxeta pu lew na anevasw kanena char lightining blade gia na ta leme pu kai pu. Btw ean ertheis genjuros mono min deis pws einai o digitron san char.... oti pio asximo exei kanei to idio to game :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...