Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

όσο ανεβαίνουν τα lvl τόσο πιο δύσκολο γίνεται να πάρεις γρήγορα lvl.Προσωπικά , αν παίξω γερά , θέλω δυο μέρες , στο επίπεδο 40 ,που είμαι ΄τωρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγω την ημέρα δεν μπορώ περισσότερο από 2 ώρες, άντε 3 στην καλύτερη... Γιατί και δουλειά έχω αλλά πρέπει και να βγω και έξω! Οπότε εγω τα level τα παίρνω αναγκαστικά πιο αργά.. Χαίρομαι το παιχνίδι, αλλά συγχρονως βλέπω ότι μου τρώει πάρα πολύ χρόνο και θέλει προσοχή.. Το λέω γιατί όλοι έχουμε κατα καιρούς καεί, αλλά ειδικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι έχω δει περιπτώσεις παιδιών που κάθονται 24ωρα στην κυριολεξία..

Έχω δει άτομα που έχουν χωρίσει (όταν δεν δίνεις σημασία στον άλλο για 2 μήνες.. κάπου χαλάει το πράγμα), άλλους που έχουν χάσει την δουλειά τους (ο άλλος έπαιζε κάθε μέρα μέχρι τις 4 & πήγαινε πολύ αργά στη δουλειά και τον σουτάρανε) και άλλους που έχουν ΒΡΕΙ γκόμενα και έχουν κάνει παρέες... Επίσης ένα παιδί που παίζαμε μαζί είχε σε 3 ΩΡΕΣ εξέταση στο πανεπηστίμιο....Τώρα εγώ μετά πήγα και κοιμήθηκα (είχα πάρεια άδεια οποτε δεν είχα δουλειά)... αυτός τί έκανε και αν πήγε.... δεν ξέρω!!! :D

Γενικά θέλει λίγη προσοχή, γι'αυτούς που είναι επιρεπείς!! :D

ε , ναι ρε παιδιά , παιχνίδι είναι στο κάτω κάτω . Τις ιστορίες που άκουσα για παίκτες ,που δεν έχουν κοιμηθεί ολόκληρες μέρες για να ανέβουν επίπεδο , εκεί πλέον παύει να είναι παιχνίδι , και γίνεται καταναγκασμός.

ΌΠως ,λέει και ένα φιλαράκι, και τι έγινε άμα φτάσουμε στο 60 lvl σε δυο μέρες (λέμε τώρα) σε δυο μήνες , σε δύο χρόνια ή ακόμη και ποτέ . Μη φαβάστε δεν φεύγει η blizzard άπό την θέση της , εκεί θα μείνει να μας περιμένει .

Το κάψιμο καλό είναι, αλλά μιας και είναι καλοκαίρι προτείνω κάψιμο από τον ήλιο της παραλίας. Το wow δεν κουνιέται, εκεί θα είναι και τον Σεπτέμβρη.

Γενικά το gaming είναι κάψιμο σε βγάζει από την πραγματικότητα εντελώς, ειδικά τα mmorpg.

Τώρα για τους οπαδούς της burning legion υπάρχει και η εξής απάντηση:

"Πάμε όλοι μαζί σε μια παραλία

πάρε το laptop μαζί

και μια σύνδεση Τ3"

Και μιας και λέμε για κάψιμο........

"Έγινε και αυτό το τραγικό! Και που αλλού θα συνέβαινε εκτός από την Κορέα, μια χώρα που κρατά τα ρεκόρ στις υπερβολές γύρω από τα βιντεοπαιχνίδια. Ένα μικρό κοριτσάκι έχασε τη ζωή του, όταν οι γονείς του βγήκαν βόλτα και πήγαν σε ένα internet cafe για να παίξουν World of Warcraft. Οι γονείς ξεκίνησαν για να παίξουν μόνο μία ώρα, όμως τελικά ξεχάστηκαν και όταν γύρισαν στο σπίτι μετά από πέντε ώρες, βρήκαν το κοριτσάκι μπρούμυτα και νεκρό από ασφυξία. Η αστυνομία της Κορέας συνέλαβε τους γονείς και τους έχει απαγγείλει κατηγορίες. Το χειρότερο είναι πως -σύμφωνα με την αστυνομία- η τραγωδία θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, μιας και στον επάνω όροφο από το σπίτι του ζευγαριού, διέμενε η μητέρα της γυναίκας, η οποία θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό για λίγες ώρες. Παν μέτρον άριστον, που έλεγαν και οι αρχαίοι Έλληνες...."

πηγή: gameover.gr

• Super Moderators
Χεχε εγώ από το 50 στο 51 εκανα λιγότερο από μια μέρα :)

/kammenos mode off

enas gnwstos mou phge ton char tou lvl 60 mesa se ena mhna apo tote pou prwtovghke to game sthn eurwph :P

/katestramenos mode off

το έχω το παιχνίδι πάνω από δυο μήνες και είμαι επίπεδο 40 , καλά είναι . Δεν βιαζόμαστε ,ούτε να μας πλήρωνε η blizzard δηλαδή , να κάνουμε υπερωρίες. Αφού , να σκεφτείτε , πολλές φορές παίζω μετά από δυο-τρείς μέρες ,και μου βγάζει τρείς μπάρες rested από κάτω ,που σημαίνει διπλούς πόντους εμπρειρίας σε ό,τι σκοτώνεις.

Ego mexri to lvl 19 bariomoun na paixo. Tis teleytaies meres exo paei lvl 32 kai konteuo 33. Kapsimo. Pantos kai 6 mines na to afiseis o xaraktiras menei. Mporei kai perissotero alla den dinei eggyisi i Blizzard gi'ayto.

Gia 6 mines den ston aggizei kanenas! Opote xalara.

Εγώ έφτασα 53 χθες και ήρθανε και κάτι άτομα ακόμα στο guild και έχουμε τώρα 11 άτομα 50+ και έναν 60. Μέχρι 15 Ιουλίου πιστεύω θα τον έχω κάνει και γω 60αρη και τότε αρχίζει το κυνηγι για το lightforge set!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...