Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αθήνα πρέπει να έχει το Πλαίσιο, η κάρτα που λες λέγεται χρεωστική και ναι μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις. :) Δεν ξέρω όμως αν τη δέχεται από όλες τις τράπεζες.

υπαρχουν και πιστωτικες με προπληρωμενο ποσο στην τραπεζα Αττικης. Μαλλον τετοια εχει το παιδι. Οσο για καρτες εγω αγορασα προχτες απο το Πλαισιο και ενας φιλος μου χτες. Οπωτε λογικα υπαρχουν.(αν και ακουσα οτι τις ειχαν ¨κλεισει" τηλεφωνικα πολλοι!)

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απ' όσο ξέρω μια κάρτα δεν λέγεται πιστωτική από τη στιγμή που συνδέεται με λογαριασμό τραπέζης και χρησιμοποιεί τα χρήματα που υπάρχουν σε αυτόν, αλλά χρεωστική. Τεσπα δεν παίζει ρόλο αυτό, μπορεί να κάνω και λάθος.

Redoran, πάρε ένα τηλ. το Πλαίσιο και ρώτα τους αν έχουν απόθεμα καρτών.

Δημοσ.

Σήμερα μολις τελείωσε το raid από aq40 ένας από τους warriors του guild ανακοίνωσε την απόσυρση του από το παιχνίδι. Ο συγκεκριμένος ήταν rank 14 και η ζωή του ήταν υπνος/wow. Ο λόγος που σταματάει δεν είναι ότι δεν έχει χρόνο αλλά ότι του το συνέστησε ο γιατρός του μια που λόγω αυτής της ζωής έχασε 80% μυικής μάζας και πήρε πολλά κιλά, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα με την καρδία του....... Αυτά ακούς και τρελένεσαι.

Δημοσ.
Απ' όσο ξέρω μια κάρτα δεν λέγεται πιστωτική από τη στιγμή που συνδέεται με λογαριασμό τραπέζης και χρησιμοποιεί τα χρήματα που υπάρχουν σε αυτόν' date=' αλλά χρεωστική. Τεσπα δεν παίζει ρόλο αυτό, μπορεί να κάνω και λάθος.

Redoran, πάρε ένα τηλ. το Πλαίσιο και ρώτα τους αν έχουν απόθεμα καρτών.[/quote']

Mia hara dexete tin xreostiki, exoume 4 wow akas se mia hreostiki kathos anagnorizete san electron Visa. Kalitera me tous filous sou anoikse mia hreostiki para cards

Δημοσ.
Mia hara dexete tin xreostiki, exoume 4 wow akas se mia hreostiki kathos anagnorizete san electron Visa. Kalitera me tous filous sou anoikse mia hreostiki para cards

ρε παιδια υπαρχουν οι πιστωτικες ,οι χρεωστικες και οι πιστωτικες με προπληρωμενο ποσο! Οι πιστωτικες με προπληρωμενο ποσο λειτουργουν σαν τις χρεωστικες αφου καταθετεις ενα ποσο μεσα στον λογαριασμο και μετα κανεις αγορα σαν πιστωτικη ΑΛΛΑ μονο μεχρι την αξια του ποσου που εχεις μεσα στο λογαριασμο!Αυτες ειναι οι καλυτερες για το ιντερνετ γιατι ειναι VISA και οπωτε θες καταθετεις χρηματα στο λογαριασμο σου και αγοραζεις οτι θες. Βεβαι και οι χρεωστικες με το σημα electron visa κανουν δουλεια.

Δημοσ.
Σήμερα μολις τελείωσε το raid από aq40 ένας από τους warriors του guild ανακοίνωσε την απόσυρση του από το παιχνίδι. Ο συγκεκριμένος ήταν rank 14 και η ζωή του ήταν υπνος/wow. Ο λόγος που σταματάει δεν είναι ότι δεν έχει χρόνο αλλά ότι του το συνέστησε ο γιατρός του μια που λόγω αυτής της ζωής έχασε 80% μυικής μάζας και πήρε πολλά κιλά, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα με την καρδία του....... Αυτά ακούς και τρελένεσαι.
:shock:

Εντάξει, μιλάμε για ακραίες περιπτώσεις εδώ.

Όπως έχω διαβάσει για net stations στην Ιαπωνία, όπου πληρώνουν (πενιχρά) πιτσιρικάδες για να κάνουν power-levelling 24 ώρες το 24ωρο σε χαρακτήρες και μετά να τους πουλήσουν σαν έτοιμους 60ρηδες σε άλλους. Παρανοϊκές καταστάσεις...

Εγώ έχω περάσει μια περίοδο μεγάλου καψίματος (γύρω στους 2 μήνες) αλλά τώρα πια όλα είναι πιο χαλαρά 8)

Όσο για κάρτες ανανέωσης, στην Αθήνα βρίσκω σε οποιοδήποτε κατάστημα Παπασωτηρίου, καθώς και στο fnac (στο Mall). Ποτέ δεν είχα πρόβλημα στο να βρω ανανέωση δλδ.

ΥΓ: btw αυτό είναι το 1ο μου post στο insomnia. Χαιρετω!

• Super Moderators
Δημοσ.

OMG oi Nihilum x8es efagan 2 fores wipe sto 1% tou Kel'thuzad! :o

vevaia opws leei kai enas filos mou mporei na einai to phase 1 kai na exei kai allo meta alla kai pali prwth mera kai 1% den einai kai ligo!

Δημοσ.

magtherigon ή κάπως έτσι αλλα μη μασάτε με το 1%... η γνωστή φωτογραφία που κυκλοφορεί έχει σχεδόν το 50% της επιφάνειάς της καλυμμένη... ελεος δλδ

Δημοσ.

Giati na se afisoun na deis to chat? Giati na se afisoun na deis kati san px ta damage meters tous? Genika giati na afisoun na deis tin stratigiki tis maxis?

Kai ego tous pisteuo. Kai pisteuo oti an kai Horde tha kanoun to world first sto teleutaio boss tou teleutaiou 40 man dungeon pou tha uparxei pote sto WoW. Etsi gia na goustaroume :)

Δημοσ.

Σήμερα το guild μας έχασε ένα ακόμα μέλος. Μάγος, απίστευτα καλοντυμένος και τρομερά ενεργός. Πιτσιρικάς ήταν, τσακώθηκε με τους γονείς του γιατί παρακαιγόταν και τον ανάγκασαν να παρατήσει το wow. Disenchant όλα τα items 38nexus έβγαλε τα οποία τα πούλησε και αγόρασε epics δωράκια για τους alt των φίλων του στο guild. C'thun είμαστε από προχτές, χτες τελειώσαμε στο τσακ μπαμ το raid στην bwl (1 μήνα δεν έχω στραυρώσει item ffs) αλλά αν συνεχίσουν τα μέλη να φεύγουν μας βλέπω για /gdisband, γιατί ναι μεν αντικαταστάτες βρίσκεις αλλά όσο να ναι "δέσιμο" δεν υπάρχει.

Δημοσ.

btw paidia i photo me to 1% tou kel einai pliris kai oxi kalimeni ( http://www.curse-gaming.com ) .

Emeis ta pame arketa kala pia , bwl easy mode farm status , aq40 till huhuran farm status naxx anub + razuvius down.

Oso gia mena 8 week den eixa staurwsei bf item. Exasa ena raid kai epesan gloves , shoulders , 2x chest opws kai drake fang talisman... Twra epi 3 raid pali den peftei tpt... /comit cuiside

Δημοσ.
Giati na se afisoun na deis to chat? Giati na se afisoun na deis kati san px ta damage meters tous? Genika giati na afisoun na deis tin stratigiki tis maxis?

Kai ego tous pisteuo. Kai pisteuo oti an kai Horde tha kanoun to world first sto teleutaio boss tou teleutaiou 40 man dungeon pou tha uparxei pote sto WoW. Etsi gia na goustaroume :)

η φωτογραφία που είχε κυκλοφορήσει δήθεν, έδειχνε κανονικά το chat, μη μου πεις οτι εσεις τα tactics τα γράφετε στο chat. Τα dmg meters φαίνονται κανονικά. Εκρυβε άσχετα πράγματα, η καινούργια δείχνει να είναι πιο πιστευτή πράγματι, η διαφορά στα dmg meters είναι αμελητέα gz, τώρα μπορούν να δούν λίγο το φως του ήλιου :-D :-D

πολλοί λένε οτι αυτή ήταν απλα η phase1 τρέχα γύρευε, αναμένουμε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...