Merlin_o_magos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Παιδιά μια ερώτηση. Χτές αγόρασα το wow.¨Εφτιαξα account με το guest pass key.Όταν τελειώσουν αυτές οι 10 μέρες που σου δίνει τι γίνεται? Θα πρέπει να φτιάξω account ξανά με το κανονικό κλειδή? Η μπορώ να πληρώσο αυτό και να συνεχίσω με τον ίδιο χαρακτήρα?
thefirestarta Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Gz ρε και φέρε λίγη από την τύχη σου και απο δώ....... Πάντως όποιος lock έκανε το σφάλμα να αρνηθεί να bidάρει στο ring και στα gloves (τα οποία μία φορα που μας έχουν πέσει μου τρέχανε τα σάλια) πρέπει να φάει /gkick ασυζητητί λόγω iq ραδικιού. Ραδικιού;το ραδίκι είναι ο Αινστάιν μπροστά τους...
atonioz Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Paidia o tsampe minas pou dinei kai kala to game einai mono me ekxwrisi pistwtikis!!! Valte enan tixaio arithmo pistwtikis kai tha doulepsei, apla kante cancel mia mera prin liksei kai agoraste prepaid game card gia na sinexisete. Oson afora tis kartes , epeidi sta Voreia proasteia uparxei mia elleipsi genikws , mporeite na vreite sto katastima papaswtiriou ston emporiko tis kifissias, exei megalo apothema! P.s : Gia na vreite tuxaio arithmo pistwtikis valte tin leksi visa sto google px ... kai eikones apotelesmata. parte mia apo ekei ! p.s : Oson afora gia to thema plirwmis 30 eyrw to dimino , gia mena aksizei ta lefta gia tin TRELI upostiriksi pou exei o server tis Blizzard! An den thelete na plirwsete anazitiste Free Servers (epikindina pragmata) alliws agoraste to guild wars i kapoio analogo !
mindtrapper Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Παιδιά μια ερώτηση. Χτές αγόρασα το wow.¨Εφτιαξα account με το guest pass key.Όταν τελειώσουν αυτές οι 10 μέρες που σου δίνει τι γίνεται? Θα πρέπει να φτιάξω account ξανά με το κανονικό κλειδή? Η μπορώ να πληρώσο αυτό και να συνεχίσω με τον ίδιο χαρακτήρα? Me ton idio xaraktira. Meta tha sunexiseis me ton mina pou sou dinei dorean to game. Kala ekanes kai ebales to guest pass prota. Kai meta tha prepei na dialexeis an thes na plironeis me pistotiki i me prepaid kartoules twn 27 euro gia 2 mines.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 re paulara sarisn allazete master looter h exete synexei to idio atomo? allazete auton pou ftiaxnei to raid? kante ta auta kai an kai pali den peftoun BF gia toso megalo xroniko diasthma e tou pousth kapoio mhtsotakhs sas moutzwse...
sarisn Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Thresh, εμένα προσωπικά δεν με χαλάει γιατί είμαι priest και μέχρι στιγμής πέφτουν αβέρτα τα Trans , δεν θα ήθελα να αλλάξει αυτό μέχρι να πάρω full set . Να φανταστείς ότι στο πρώτο μου BWL raid με αυτό το guild, πήρα 2 pieces οΟ.
chill Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Και μεις έχουμε αβέρτα trans drops αν και από το παρόν μου guild έχω πάρει μόνο το head και αυτό γιατί δεν ήθελα να το αφήσω σε νέο priest (μου την σπάνε τα άτομα που δεν έχουν ιδρώσει στο ελάχιστο και γίνονται epixxx). Πλέον που το guild έχει σε farm status και το bwl έχω κόψει τα πολλά πολλά στα raids καθότι με ενδιαφέρει full tier II και τίποτα περισσότερο. Ουσιαστικά 2 μέρες την βδομάδα θα πάω raid (mc, bwl , onyx2, aq20x2, zgx20) και τις 5 μέρες που πηγαίνουμε aq40 ή κάνω την πάπια και δεν μπαίνω ή μπαίνω αργά μόνο για να μπω στο queue να μαζέψω τα ποντάκια. Δεν αξίζει να χάνω τις ώρες μου για ένα και μόνο staff που θέλω να πάρω από aq40 (χτες φτάσαμε twin emperors 99% wipe απόσω είδα στο site). Η κατάσταση με τα bots έχει φτάσει σε σημείο απροχώρητο. Hunter bots παντού (hunter bot vs hunter bot όλα τα λεφτά). Το παιχνίδι σιγά σιγά μετατρέπετε σε lineage. Όποτε είμαι μέσα θα φάω ένα /w από κάποιον που θα μου λέει τράβα στο τάδε site για φθηνό gold. Όσα report και να κάνω τα bots παραμένουν, δεν ιδρώνει κανενός το αυτί. Αναρωτιέμαι λοιπόν και γώ...μήπως να αγοράσω κανα δεύτερο account να χώσω botακι και να βγάζω τα λεφτά μου δίχως κόπο? Και αν φάω ban τουλάχιστον θα ξέρω ότι τα botάκια γίνονται με τις ευλογίες και την συνεργασία της blizz οπότε θα τους γράψω εκεί που δεν πιάνει μελάνι μια για πάντα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 xtes Ouro 7% shmera 8a ton katevasoume
bianca76 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 ΧΘΕΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ WoW........... KAI ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.............ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ(ΒΛΕΠΕ SILENT HILL) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ ΣΕ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ GAMERS ΤΟΥ WoW!!!
sarisn Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 *** OFF TOPIC *** Μιας και το έθεσε η "Λευκή" ;-), δέστε εδώ: http://www.transformersmovie.com , με την υπογραφή του Michael Bay (Ο Βράχος, Αρμαγγεδών, Pearl Harbor) και του Steven Spielberg σαν παραγωγό. Τώρα αν θα βλέπετε ή όχι... θα δείξει. Μέχρι τώρα πάντως δεν μας έχει απογοητεύσει ο Bay. *** OFF TOPIC ***
tacuma Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 να ρωτησω κατι???νοικιασα σημερα το wow3 reign of chaos,βαζω το cd παω να κανω install και αφου γεμιζει η μπαρα,καπου προς το τελος μου λεει οτι εχει προβλημα το αρχειο -> movie/HumanOp.mpq και σταματαει ολο το install γιαυτο το αρχειο,υπαρχει κανενας τροπος να το σβησω απτο cd?ή να βρω κανεναν αλλο τροπο να κανω install???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 to game pou exeis einai to Warcraft 3...oxi to World of Warcraft gia to opoio anaferetai to topic to einai einai RTS to allo einai MMORPG 8a sou proteina na to pas pisw on topic Ouro the Sandworm down
chill Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Nefarians application @ REG = lol http://reapers.deinon.net/phpbb/viewtopic.php?t=3782
sarisn Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Patch 1.12 is out! Χαλαρά πάω για pvp spec με τον Roguey μου :D:D
De@th L0rd Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Αυτά είναι κάντε όλοι respec να πηγαίνουμε να δίνουμε low levels με τον rogue γιατί ενάντια σε hunter πάλι @@ θα κλάσουμε.Lakeshire and Tarren mill gank FTW! :PPP
Προτεινόμενες αναρτήσεις