Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 eleos...asfalws oxi...as diavazoume kai kana FAQ ths Blizzard etsi... pws einai dynaton na xasoume tous chars? auto eleipe...tote se ka8e patch eprepe na arxizoume to lvl up...
paularas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 apla me to pu bgei to burning crusade osoi DEN to agorasoun den tha mporoun na epileksoun tis 2 nees files opws , den tha mporoun na pane stis nees perioxes pu exei to paixnidi , den tha mporesoun na spasoun to lvl 60 cap opws den tha mporesoun na paroun to neo proffecion i na to ekmetaleutoun gia na kanoun upgrade ta items tous. btw exw apogoiteutei me to drop rate twn bloodfang sto bwl. Edw kai 5 ebvomades mas exei ksexasei mallon to paixnidi kai den petaei sxedon tipota gia emas ( 2 bracers kai 2 zwnes den einai sovaro gear ) . dokimasame ta panta ( akomi kai proseuxi ) alla sinexizei na min mas dinei item to paixnidi :s . Exei tixei se kanenan allo auto ( na deite oti , to bwl pu tha xasw tha varethei na petaei rogue items ) parte kai mia ti foraw twra o kaimenos ( ta alla bf parts apla den peftoun pote ) . http://ctprofiles.net/3278730 ( exw bank akomi ola ta alla komatia apo to ns gia na ginei full + shoulders apo zandal tribe + perdition + mardoc sting + eschadars collar + chest apo zandal )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Super Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 lene oti se kapoio patch 8a kanoun ta tier 2 opws ta tier 2.5 kai tier 3...dld me quest item...toulaxiston etsi exw akousei epitelous x8es epese o C'thun
sarisn Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Ρε σεις, πήρα χθες το Head of the Broodlord Lashlayer και έκανα report το quest (Only One May Rise) στο Silithus, όλα μια χαρά. Μπορεί να μου πει κάποιος που μπορώ να δω τα rewards ανάλογα με το reputation που έχω με το faction? Στο thott που κοίταξα δεν λέει κάτι. *** EDIT *** OK τα βρήκα http://www.thottbot.com/?fa=910
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 den xreiazetai na exeis dwsei to Head tou Broodlord gia na pareis ta rings apo to fanction tou Brood of Nozdormu...apla na exeis reputation (to opoio anevainei paneukola me AQ40) paraligo na parw x8es to head (to exoume FFA) alla den mou ekatse pali ee toulaxiston egina full tier 2 Stormrage 8/8 gia fanctions btw http://www.worldofwarcraft.com/info/basics/factions/
sarisn Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Ναι το ξέρω ότι γίνεται και με AQ40 αλλά επειδή έχουμε ρίξει μόνο τον Skeram προς το παρόν δεν έχω την πολυτέλεια να περιμένω να πάω από 9κ --> 36κ φαρμάροντας εκεί μέσα μόνο ;-) Και gratz για το full tier2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 e kouragio...pantws ta trash mobs dinoun 100 reputation each...
tnick Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Γεια σας παίδες είμαι καινουργιος εδω.Παιζω WOW αρκετο καιρο (λιγοτερο βεβαια απο χρονο) αλλα ειμαι ακομα 43 lvl .Εχω ενα warrior dawrf στο ονομα Ablas . Παιζω στον Genjuros κανας γνωστός?Tα talents μου όλα αρμς (και mortal strike) και εχω αρχισει να βαζω λίγα Fury. Ωραιος ο warrior αλλα να δοθμε πότε θα 60αρισω .
paularas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 oso gia to reputation oso eisai hated etc mexri na pas neutral ( tha elega friendly alla mallon tha sou argisei ) den dineis pisw kanena tokken. Auta tha arxiseis na ta dineis me to pu to reputation sou mpei sta thetika noumera. Auto ginetai giati oso eisai sta arnitika ta panta ( kai otan lew ta panta enow oti kai na kaneis mesa sto aq40 ) sou dinoun reputation. Apo ena simeio kai meta tha sou dinoun mono sigkekrimena mobs kai pio meta to perissotero reputation tha sto dinoun ta bosses mono. Etsi kratas oti token vreis ( dineis 1 mono ean thes gia na ksekleidwseis ta quest gia ta tier 2,5 rouxa na exeis apla ta quest ) kai farmareis oso mporeis. Btw ena miso aq40 run sou dinei peripu ean eisai hater girw sta 6-8k...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 o C'thun dinei 2500 reputation me Brood of Nozdormu kai 500 me Cenarion Circle imba ante kaname kai 3/5 Tier 2.5 Genesis set shmera
sarisn Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Lol, καλά εντάξει αυτό που συνέβη χθες BWL δεν πρέπει να έχει ξανασυμβεί!!! Ξεκινήσαμε από Firemaw και ρε παιδιά ειλικρινά σας μιλάω για μία ώρα περίπου αφότου ξεκινήσαμε πέθαινα ΣΥΝΕΧΕΙΑ με το που ξεκίναγε μια μάχη είτε αυτή ήταν boss είτε trash..... και η πλάκα είναι ότι δεν έκανα απολύτως τίποτα (!!!) ούτε Flash Heal, ούτε Renew, ούτε ασπίδες, ούτε τίποτα!!! Λες και με είχε καταραστεί κάποιος ένα πράγμα!!! Αφού μετά την 4η-5η φορά που πέθανα λέω στο priest channel "εντάξει παιδιά καιρός να φεύγω δεν με πάει με τίποτα σήμερα....". Όχι ρε μου λένε όλοι κάτσε και θα δεις που θα γυρίσει... Καλά λέω άντε να κάτσω, δεν είχαμε και πολλούς priests χθες. Ε λοιπόν από εκείνη τη στιγμή και μετά λες και έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και γυρίσαν όλα τούμπα! Ένα από τα trash mobs πριν τον Ebonroc πετάει το Band of Dark Dominion ( http://www.thottbot.com/?i=44692 )!! Δεν το ήθελε κανείς από τους locks (!!!) και καθότι ήμουν shadow priest μέχρι πριν κάνα μήνα και είχα γύρω στο +320 dmg, λέω ΟΚ φέρτε το σε μένα γιατί είναι κρίμα να shardαριστεί τέτοιο διαμάντι... Ρίχνουμε τον Ebonroc και πετάει τα Ebony Flame Gloves ( http://www.thottbot.com/?i=40810 ) !!! Και πάλι δεν τα ήθελε κανείς από τους locks γιατί λένε έχουν μόνο Shadow dmg!!! ROFL έτσι?! Όπως θα καταλάβατε τα τσίμπησα και αυτά!!! Μέχρι στιγμής έχουμε +76 shadow dmg! Νομίζετε ότι τέλειωσα? ΟΧΙ!!! :P Έχει και συνέχεια!!! Έρχεται η ώρα του Chromaggus... όλα ωραία, όλα καλά, πέφτει και αυτός εύκολα σχετικά και πετάει 4 (w00t!!!) epix!!! Judgement Spaulders Pauldrons of Transendence Shimmering Geta ( http://www.thottbot.com/?i=49049 ) Angelista's Grasp ( http://www.thottbot.com/?i=48211 ) Ε, εντάξει λέω αρκετά πήρα για σήμερα (αν και δεν πήρα κάτι για healing priest που είμαι), ας πάρει και κανείς άλλος τίποτα. Γίνεται πρώτα loot το Judgement και μετά έρχεται η σειρά του Trans..... Κάνει ένας whisp στον loot master, κάνω κι' εγώ έτσι για τη πλάκα αφού δεν υπήρχαν πολλοί priests όπως είπα και πριν, και οι περρισότεροι το είχαν ήδη, και βλέπω στο raid chat το εξής!! : Adon (το όνομα του άλλου priest) has been removed !!!!! Αμάν λέω τί έγινε ρε παιδιά?!!? Επειδή είναι trial member λέει ακόμα δεν μπορεί να διεκδικήσει κάποιο item που το θέλει ένα non-trial member (εγώ στη συγκεκριμένη περίπτωση!!!!!!) ακόμα και αν έχει περισσότερο DKP!!!!! OMGWTF και τα λοιπά άρχισα εγώ, gratz ο ένας, gratz ο άλλος μου λέγανε όλοι LOL, και τα τσίμπησα και αυτά!!! :D:D Έμειναν τα Shimmering Geta και Angelista's Grasp. Ρωτάει πάλι ο loot master όποιος θέλει κάποιο από τα δύο να του κάνει whisp.... απόλυτη ησυχία!!!!! Ε, δεν είναι δυνατόν λέω... και αρχίζουν όλοι και λένε "άντε Rip (Restinpeace είναι το nick μου ) δικά σου και αυτά!!" LOL!!! Τι να κάνω ρε σεις? Εγώ φταίω που τα λυπόμουν να shardαριστούν τέτοια items!?!? Εσείς δηλαδή δεν θα παλεύατε για να τα σώσετε??? :P. Πλάκα θα είχε να πέταγε ο Nefy και τα Robes of Trans τα οποία πάλι εγώ θα τα έπαιρνα, αλλά δυστυχώς πέταξε NW kai DS . Τελικά, από εκεί που είχα -50 dkp, τώρα έχω φτάσει να έχω -200 lol, αλλά χαλάλι του για τέτοιο grear ;-). Το πρόβλημά μου τώρα είναι ότι δεν ξέρω τι να πρωτοβάλω lol !! Sorry για το μεγάλο post αλλά ο ενθουσιασμός μου δεν περιγράφεται αυτή τη στιγμή χεχε!!
chill Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Gz ρε και φέρε λίγη από την τύχη σου και απο δώ....... Πάντως όποιος lock έκανε το σφάλμα να αρνηθεί να bidάρει στο ring και στα gloves (τα οποία μία φορα που μας έχουν πέσει μου τρέχανε τα σάλια) πρέπει να φάει /gkick ασυζητητί λόγω iq ραδικιού. Σε μας πάλι μας άνοιξε ο πισινός στα priest drops, ντύσαμε τους πρασινομπλεδάκιδες παπάδες με tier1, που τα πήραν όλα minimum dkp και τώρα μας ξεσκίζουν για τα tierII στο dkp. Αύτα είναι να έχεις φάει μήνες να καθαρίσεις mc και bwl και να έρχεται ο κάθε τυχαίος που τα βρήκε όλα έτοιμα και να σου παίρνει items για τα οποία έχεις χάσει χρόνο και χρήμα. Δεν φταίνε αυτοί, οι κανόνες φταίνε αλλά και η υπομονή έχει τα όρια της. Και κλασσικά ο μλκάς (εγώ) θα ζοριστεί να ρίξει twin emperors θα χάσει τα άπειρα golds την ώρα που οι υπόλοιποι παπάδες θα είναι άφαντοι και φυσικά όταν πέσει και ο c'thun θα έρθουν ωραία και καλά να bidάρουν και να πάρουν items που δεν δικαιούνται.
sarisn Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν παντού chill... εγώ πραγματικά έχω ξεκολ...θεί είναι η αλήθεια πάντως αφού σε 1 βδομάδα BWL έχω πάρει ήδη 3 Trans , και μαζί με το Halo από Ony έχω 4/8 ;-). Δεν ευτύχησα δυστυχώς να πάρω τα Leggings από Raggy γιατί έφυγα από το guild που ήμουν για 8 μήνες περίπου επειδή progress = 0 τον τελευταίο καιρό... Πραγματικά απίστευτο αυτό που είπαν οι locks όντως.... ακόμα προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω και δεν μπορώ... Πάντως χωρίς πλάκα... έτσι και φάμε κανέναν Kazaak καμιά μέρα και πετάξει τα Fel Infused Leggings, χαλαρά θα κάνω Need και έτσι και τα πάρω το πρώτο πράγμα που θα κάνω θα είναι: HS to IF > Priest trainer > Shadow spec FTW Lol, φαντάζεσαι να πούνε πάλι οι locks "όχι μωρέ δεν τα θέλουμε έχουν μόνο shadow dmg, πάρτα εσύ!!!"
paularas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 6i week sto bwl opu den petaei oute ena bf item... kala pame estw pira tis boots of shadow flame apo nefarian kai kana 2 items apo zg ( shoulders kai chest ) kai exw kanei ena mikro boost up ton char mou giati alliws tha imoun gia klamata. Xthes bwl pezei na erikse full stormrage set ( 6 parts ) ean den kanw lathos. apla petakse ta panta gia druid xthes. ( kai itan apo tis liges fores pu itan oloi oi druids mas mesa ) . alla apo bloodfand 0
sarisn Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Και σε μας μία από τα ίδια με τα BF, σε 3-4 full runs έχει πέσει μόνο η Belt αν θυμάμαι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις