Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με το guild τα παω πολυ καλα, εχω βοηθηθεί και έχω βοηθήσει. Απλα αυτό ήταν τραβηγμένο. Προφανώς έκανε τα ίδια και σε άλλους και έφυγε απτο guild!! :) Νο more ninjas please!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω οποτε παιζω με group ριχνω ξυγα απο την αρχη

Οτι το loot θα ειναι Group Loot

Kαι τα cheast ολλα με Roll για να μην υπαρχουν παρεξειγησεις

Tωρα αν ειμαι ο νικητης στο Roll και θελω να το δωρισω σε καπιον

το Ιtem αυτο ειναι δικο μου θεμα

Δηλαδη δεν καταλαβα οι αλλοι εχουν αναγκη απο χρημα και γω ΟΧΙ ?

Οπωτε εχει τυχει και ο leader αλαξε το loot σε οτι του εσκασε η π@υτσα,

εφηγα στεγνα χωρις πολα-πολα γιατι εχουμε κανει ξυγα απο την αρχη

Και εχει γεμισει ο τοπος mlkes τελευταια

Φιλε POLAKI εγω δεν θα εκανα ποτε δωρο 6-7 blue Items γιατι μετα

θα ειχα προσδοκιες ανταποδοσεις .....

Και αφτες οι προσδοκιες δημιουργουν προστριβες

Χθες πρωτη μου φορα ULDAMAN καλη φαση

Green items!! Οχι blue!!! Blue δεν υπήρχε περίπτωση!!! :)

Tο πρόβλημα με τα groups ειναι οτι επειδή λογικά για να πας έχεις ανάγκη το group, δεν βολεύει τόσο το να την κάνεις με ελαφρά στη μέση του quest η εννοείται του instance.. Αυτό που μπορεις να κανεις ειναι να leave party αν ειναι ακόμα νωρίς και μπορείς να βρεις άλλους, ή ΟΤΑΝ τελειώσεις να φυγεις και να μην ξανακάνεις group μαζί τους....

Ego sta party efarmozo tin taktiki tou n-s (need, sell). An oloi theloun na poulisoun to item kanoume roll, an oloi theloun na to poulisoun kai enas thelei na to foresei tote kanoume oloi pass kai to pernei afto me need. An merikoi einai sell kai oi alloi need kanoun roll aytoi pou to xreiazontai.

Sta chests panta roll.

Tora an o allos to xreiazetai ontos to item i poulaei foumara to blepeis. An einai warrior kai thelei mple item as poume gantia pou anebazoun intelligence kai spirit tou ti les. Fainontai ayta.

Eytyxos panta sta group pou imoun itan gamo ta atoma. Kai sostoi sto loot kai eyxaristoi/omilitikoi opou xreiazetai, kai erxotan mazi mou na kano ena quest to opoio eixan idi kanei ktl. ktl.

Kai me ti guild ta idia. Boithane polu.

Ego eimai lvl 29 kai pleon perno 1 lvl ti mera. Stin arxi to eixa barethei to game kai den epaiza, alla tora einai poly endiaferon.

An einai kanenas Emerald Dream, peite gia kanena party i giati oxi kammia monomaxia :)

πραγματικά όσο ανεβαίνουν τα level το παιχνίδι αποκτά όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον . Εγώ είμαι 29 lvl και φαίνεται η διαφορά.

BTW ρε παίδες , μου είπαν ότι σε μια περιοχή στα thousend needls , υπάρχει ένα τέρας ,που αν το σκοτώσεις έχει μέσα μπλε polearm . Έχει ακούσει κανείς τίποτα?

Tora eimai 29 miso kai exo ksemeinei apo quests. Exo kanei Barrens, Stonetalon Mountains, Thunder Bluff kai Thousand Needles ola osa einai sto level mou kai exo afisei kati dungeon kai kati alla quest pou einai poly parapano level. Wailing Caverns exo paei.

Auto pou thelo na mou peite (osoi eiste Horde bebaia), se poio meros tha bro kala quest gia 29lvl??

Θα πας http://www.worldofwar.net και θα πας στους χάρτες στις περιοχές να δείς η κάθε μία τί level είναι καθώς και αν είναι horde ή contested. Εννοείται οτι θα επιλέξεις περιοχές 25-35 ή 30+, καθώς πιστεύω ότι αν πας σε 20-30 θα βρείς πολλά σαβουροquests......

Tora eimai 29 miso kai exo ksemeinei apo quests. Exo kanei Barrens' date=' Stonetalon Mountains, Thunder Bluff kai Thousand Needles ola osa einai sto level mou kai exo afisei kati dungeon kai kati alla quest pou einai poly parapano level. Wailing Caverns exo paei.

Auto pou thelo na mou peite (osoi eiste Horde bebaia), se poio meros tha bro kala quest gia 29lvl??[/quote']

http://www.worldofwar.net/cartography/worldmap/easterncont.php

http://www.worldofwar.net/cartography/worldmap/kalimdorcont.php

:grin: :grin: :grin:

Nα ρωτήσω κάτι..

Μέχρι τώρα έπαιζα Lineage II, αλλά σε Ελληνικούς (unofficial) servers. Σκέφτομαι τώρα να ασχοληθώ με το WOW αλλά έχω κάποιες απορίες.. ζητώ συγνώμη προκαταβολικά αν έχουν απαντηθεί κάποιες απο αυτές αλλά δε μπόρεσα να βρω κάτι.

1) Αν το κατεβάσω το παιχνίδι σπασμένο απο net και προμηθευτώ pre-paid card, θα μπορέσω να παίξω το παιχνίδι στους official servers?

2) Αν πρέπει να το αγοράσω, γνωρίζει κανείς που το έχουν σίγουρα στη Θεσσαλονίκη? Κοίταξα Παπασωτηρίου αλλά τους έχει τελειώσει..

3) Απο απαιτήσεις το παιχνίδι πως είναι? Εχω Athlon XP 2600+, 512ΜΒ RAM, FX5600. Θα έχω πρόβλημα η θα παίζει καλά?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

1) όχι

2) Γενικά είναι δύσκολο να το βρεις , ίσω από εξωτερικό

3) Η 5600 φοβάμαι ότι δεν θα σε ΄καλύψει , και η ram καλό θα ήτανε να είναι 1 γίγα. όσο πιο καλή η κάρτα , τόσο το καλύτερο , εμφανίζει τα τέρατα και τα elements γενικά πολύ πιο γρήγορα στην οθόνη . Συνιστάται από 6600 gt και πάνω .(τουλάχιστον έτσι λέγεται)

Auta ta 2 fulla ta exo ektypomena edo kai kairo se kalo xarti pano sto grafeio :) Apla den einai sosta polla apo ayta pou leei. Exei ypotimisei ligo tis perioxes.

Piga Tarren Mill kai ekana merika quest (mazepsa gry, prasina, kitrina kai portokali :) ) kai piga lvl 30.

Aurio pali, 1 lvl ti mera kala einai...

Εγώ κάτω από 10 ώρες δεν παίρνω λεβελ με καμία παναγία... ειδικά αν θέλεις να ανεβάσεις και professions.... Τώρα είμαι 51 και είμαι στο 50% για το 52... Κοντεύω 7 ώρες στο level 51 ....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...