Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
gia mena kapou sto 1.50g panw katw

Στο τελευταιο repair (ειχα μεινει με 3% durability) εδωσα 11,5g

γαμω τις εμπνευσεις τους εκει στην blizz

• Super Moderators
Δημοσ.
24/7 lol, μόνο εμένα μου μυρίζεται super duper addiction εδώ??? :razz::razz::razz:

ypoti8etai eimaste to 3o kalytero guild tou Tarren Mill :P

ee sou lew den xanoume raid akoma kai to kalokairi :D

Δημοσ.
Δεν φταίει η Blizz αν το guild σου γίνεται συνέχεια wipe ή αν εσύ πεθαίνεις κάθε τρεις και λίγο :razz::razz:

Ε οταν πας σε νεο boss ..πρεπει να πεθανεις αρκετες φορες για να βγαλεις ακρη.

Και το guild μου ειναι απο τα TOP του server μου (3h 58mins BWL - 1h 50κατι mins MC) :)

Δημοσ.

Άλλοι το καλοκαίρι διαλύονται και άλλοι τα μαμάνε όλα!!!!!!!!!!!!!!! Ρίξαμε Taerar και Εmeriss, Prophet από aq40 στην μια και μοναδική επίσκεψη μας μέχρι ώρας και πλέον bwl on farm 2η φορά κάτω ο nef για πλάκα σε ένα 5ωρο \0/, πρώτη φορά καθάρισμα σε 1day!!!!!! Και σε ένα guild που κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό είναι ελληνικό.

Δημοσ.

Αντε να πούμε και τα δικά μας επιτεύγματα (στον Terenas server). Σε Nax, Anub Reckhan, Faerlina, Maexxna, Noth, Instructor Razuvious, Patchwerk και Grobulus σε farm πλεον. Ο Heigan είναι κοντα, ελπίζουμε αυτή την εβδομάδα. Δεν συζητώ για τα υπόλοιπα, είναι όλα σε farm επίσης. To Main Tank ειναι ήδη 5/8 tier 3.

Δημοσ.

Καλά αλλά γιατί "έλεος"

Είδες πως πέφτει μαζί ο κόσμος; Πάντως ο Terenas δεν έχει πολλούς έλληνες, έχουμε γεμίσει Ολλανδούς και Σκανδιναυούς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...