Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

HAHAHAHAH to ida kai egw

Thelw na do tora, ti 8a lene oi Horde-ades gia tous filous tous tous bubbledins!

btw 6/8 Judgement. Krima pou feygw fantaros :/

Δημοσ.

gz pseira ;)

Και αν ποτέ αισθανθείς άβολα στο στρατό την ξέρεις την λύση : bubble και hs

Καλή θητεία man και καλός πολίτης

Δημοσ.

ότι μαλακία τους κατέβει κάνουν έλεος, έχουν να φάνε κράξιμο οι horde paladins απο τους υπόλοιπους horde που θα πάει σύννεφο

Δημοσ.

Eleos ...

To ti exei akousei i blizz tosa xronia...

Malakia ta Corsair..Imba ta Lurker...

Xazomara to Hardcore... klepsia to dupe....

Imba oi Human ... Nerf Shamans....Whine gia Undead kai 3ple hero abuse...

Nerf Shamans...Nerf Paladins...Nerf Rogue ...

kane touto..kane to allo ..malakes apo do..malakes apo kei ...

Kiomos i Blizz einai korifi..ta paixnidia tis pezete akoma osoi gkriniazete mipos to exete paratirisei?

Giati den afinoume na DOUME prota kai meta na arxisoume tin klapsa oloi mazi an xreiazete

Blizz all the way re

Δημοσ.

vasika i egw eimai anwmalos i eimai apo tous elaxistous pu me to pu diavasa oti tha mpoune palas kai shamy sta antipala fraction tous xarika?

Milame gia ena entelws new game. Exoume kai leme , trelo boost up se olous tous tomeis tou game , nees pve stratigikes kai texnikes , nees pvp stratigikes kai texnikes , tha apalagoume apo axristous pallys opu itan apla zwa kai tha mpoune shaman stin thesi tous kai to antitheto . Apla kanoun oloi whine epeidi polloi axristoi shaman kai palas tha xasoun tis " thesis " tous apo atoma pu tha pezoun tous aiwnious antipalous tous

Δημοσ.

Η κλάψα man γίνεται διότι έχουν βιάσει την ιστορία του warcraft. Θα μου πεις "η ιστορία γράφετε καθώς είμαστε ακόμα στο 25 Μ.Τ." αλλά δεν μου πάει οι μαχητές του καλού να πολεμάνε στο πλευρό των undead. Έστω ας τους κόψει να ονομάσουν τους paladins της horde, deathknights να μαζέψουν λίγο την κατάσταση.

Το γεγονός ότι θα μπούνε dranei shamans με χαροποίησε από την άποψη ότι ξέρω ποιο class θα παίξω το 2007, χωρίς να χρειαστεί να αρχίσω από το 0 σε άλλο server

Δημοσ.

Σωστός chill.Η Blizzard δεν ξέφυγε από τις κλασικές "αμερικανιές" που βλέπουμε στις ταινίες, όπου τα sequel έχουν σενάρια τραβηγμένα από τα μαλλιά (εμφανίζεται από το πουθενα ο Χ κακός που δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του).Και έτσι και στο WoW οι Blood Elves κλέψανε την δύναμη του holy light και γίνονται paladins, εξωγηίνοι (έλεος!) Draenei ξαφνικά τη βρίσκουν με totems κλπ.

Απλά τώρα αντι για 5 x 3 = 15 healing classes (priest,druid,pala) ανα raid θα έχουμε 4 x 4 = 16 (priest,druid,pala,shammy).

Κατά τα άλλα, δεν με επηρεάζει και πολύ η αλλαγή (healing class ούτε είχα, ουτε θα κάνω ποτέ στο WoW) , ενώ το pvp το έχω ξεχάσει εδώ και 3 μήνες (το Outdoor pvp του 1.12 είναι για κλάματα), εξαιρείται το BRM ganking με τo guild raid :P

edit:Και έλεγα γιατί ο reagent vendor στην Ironforge να πουλάει Ankh...χεχεχε

Δημοσ.
ρε παιδια ξερετε που μπορω να αγορασω εναν alliance 60hunter ή να τον ανταλλάξω με τον δικο μου orc full tier2 hunter? Αποφασισα με τον κολλητο μου να κανουμε ενα alliance guild...Να συμπληρωσω οτι ο δικος μου hunter εχει πολυ καλο rep(υπήρξα παλιο μελος των Nihilum)

ας κανω ενα bump :P

Δημοσ.

Deathknights έχει στο Naxx πλέον, μην το ξεχνάτε ;-). Είμουν εκεί χθες με το νέο μου guild και οι εντυπώσεις είναι οι καλύτερες :). Πήγαμε για το boss no1 Instructor Razuvious, δυσκολούτσικο το παλικαράκι :razz:, αλλά εντάξει είναι μέχρι να βρεις την τακτική του.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης? Σε 2 από τα 7-8 wipes που φάγαμε, ο Raz με χτύπησε μόνο με 46.000 damage έκαστος!!!! :o:O:O pwnd ftw είπατε??? :razz::razz::razz:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...