pseira Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 chill Δε χρειάζεται να είσαι στο raid για να το πάρεις το Eye. Αν το έχουν όλοι στο raid, σμπορούν να σε κάνουν summon, ανοίγεις το chest και φεύγεις κύριος. Όσον αφορά onyxia , σε 3 kills είχαμε 5x Ηalo Of Transcendence....Πολυ Nexus!
Xorxhs! Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 ρε παιδια ξερετε που μπορω να αγορασω εναν alliance 60hunter ή να τον ανταλλάξω με τον δικο μου orc full tier2 hunter? Αποφασισα με τον κολλητο μου να κανουμε ενα alliance guild...Να συμπληρωσω οτι ο δικος μου hunter εχει πολυ καλο rep(υπήρξα παλιο μελος των Nihilum)
thefirestarta Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 ^ebay is your friend, αλλά γιατί να δώσεις τέτοιο διαμάντι;Δε λυπάσαι τόση δουλειά;Θα πρότεινα να μην τον ανταλλάξεις. Όσο για τα drops, τι να πω κι εγώ που ήθελα 3 drops από mc (fh slippers,toep και nemesis leggings)?Και δεν πέφτανε ποτέ μιλάμε.Σχεδον exalted με Hydraxian. -.- Ευτυχώς έχω αυτά http://www.thottbot.com/?i=40401 και μου εφεύγε ο πόνος. 12 μέρες χωρίς account (παγωμένο ελέω διακοπών/εξεταστικής) και μου λείπει ήδη ο lock μου..
Xorxhs! Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 δε θα ηθελα να μπλεξω με ebay,φοβαμαι μην εξαπατηθω....Το ξερω οτι εχω δεθει με τον χαρακτηρα μου,αλλά τιποτα δεν συγκρινεται με το να παιζεις με τους irl φιλους σου.Εκανα την μα...ια και rolara horde χαρακτηρα,ενω ολοι οι δικοi μου ειχαν alliance
mindtrapper Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Nai alla Nihilum? /bow Ego de tha ton afina. Kane kainourgio 60ari. An kaeis elaxista de tha sou parei para poly. Bebaia de tha exeis sobaro gear alla tha mazepseis siga siga.
sarisn Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Ευτυχώς έχω αυτά http://www.thottbot.com/?i=40401[/url'] και μου εφεύγε ο πόνος. Τι να τα κάνεις τα Nemesis όταν έχεις αυτά?! Best lock/shadow priest leggings imo. Τα κυνηγάω κι' εγώ με τον shadow priest μου αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε αντιμετωπίσει τον Kazaak :-?, μας προλαβαίνουν πάντα άλλοι
GT1807 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Γεια σας κ παλι παιδια.Ειμαι πλεον 50lvl κ δεν βρισκω εξοπλισμο για lock.Υπαρχουν συγκεκριμενα instances να κανω??Εχω ξεμεινει με το καπελο απο SM κ το Illusionary.Βγαλαμε προχθες maraudon αρκετα ευκολα με 1 death στην πριγκιπισσα αλλα ως γνωστον SoulStone rulez κ το priest μας μας ξαναεβγαλε.Αλλα τρελαθηκα στα bolts.Ηθελε απειρο dps κ ημασταν 2 paladins,1 priest,1 warrior k εγω με το imp μου. Εχω κοντα 3000HP κ 4200 MANA.Καλα ειμαι??Ειδα στο thottbot για το set Plagueheart το οποιο μου φανηκε ΤΕΡΑΣΤΙΟΟΟΟ!!Ειναι λογικα δυσκολο να το παρω ολο??Λεει οτι ειναι ανταμοιβη απο quest.Ψεματα??Ακομη πιστευω οτι απο PVP αρχιζω να "νιωθω" αρκετα.Ειμαι 1/2 sergeant.Πιστευω οτι εχω ανετα ολες τις classes με το αναλογο pet.Μονο οι priests κ οι Hunter με δυσκολευουν.Καμια συμβουλη??Σε priest με το fellhunter τον εχω με το ζορι.Κ εχω κ 1000HP παραπανω σχεδον.Σε hunter τραβαω death coil στο ζωο κ μετα προσπαθω για fear.Αμα προλαβω να κανω fear το pet δεν μασαω,αν δεν προλαβω...Θελω απεγνωσμενα εξοπλισμοοοοο.Συμβουλες ευπροσδεκτες. Τα σέβη μου.
sarisn Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Έχεις δίκιο για τα Plagueheart, αλλά ορισμένα από τα quest items που πρέπει να μαζέψεις, βρίσκονται μέσα στο Naxxramas, το νέο 40-man instance στα Eastern Plaguelands, οπότε ξέχνα τα προς το παρόν . Lvl 50, από instances μπορείς να πας Sunken Temple όπου πέφτουν αρκετά καλά caster items, και από questing ξεκίνα Western Plaguelands (για να ανεβάσεις και το reputation όπου με το patch 1.11 παίρνεις κάτι πάρα πολύ καλά epix ;-) ). Από lvl 52-53+ BRD. Για pvp vs priests είναι δύσκολα τα πράγματα, επειδή έχω έναν Shadow priest με +350 damage περίπου και τον έχω φτάσει και rank 10, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά αν ξέρει να παίζει σωστά. Βέβαια, αν τον πλακώσεις στα Fear των 18 δευτερολέπτων (που προσωπικά μου σπάει τα νεύρα απίστευα πολύ...) και στα DoT's, τότε μπορείς να κερδίσεις σχετικά εύκολα. Vs hunters, μία από τα ίδια, Fear, dot's, fear, immolate, shadowbolts, fear, shadowbolts, dead hunter . Απλά μην δίνεις πολύ σημασία στο pet, για τον πολύ απλό λόγο ότι αν εσύ ασχολείσαι με το pet, ο hunter θα σε πλακώσει στα aim shots και δεν συμμαζεύεται, και είσαι history από χέρι.
GT1807 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Ευχαριστω για την απαντηση.Δεν ασχολουμαι πολυ με το pet.Απλα το κανω fear να φυγει απο την μεση.Κ μετα ασχολουμε με τον hunter.Το πολυ πολυ τραβαω κ ενα sacrifice οταν ζωριστω πολυ.Απλα αμα δεν προλαβα fear την κατσαμε την βαρκα.Ευχαριστω για τις υπολοιπες συμβουλες.Θα ξεκινησω μπας κ 60ρισω φετος.Για το plagueheart διαβασα πολλα κ τελικα καταλαβα οτι ειναι δυσκολα.Ειμαι στον genjuros κ μου ειπε ενας φιλος απο τους LOL οτι να το ξεχασω αν δεν εχω τουλαχιστον tier 1 σετ τον Naxxxramas.Αρα μπαινω σε λουπα.Παμε για αλλα.. Τα σέβη μου
Art20 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Ksekina apo auto http://www.thottbot.com/?set=183 kai meta siga-siga mazepse auto http://www.thottbot.com/?set=518. Yparxoun episis diafora blue poli kala items. Kalutera apo auta meta mono me raid. Auta . Kalh tyxh.
chill Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Dreadmist sucks imo. Αν είσαι tailor μάζεψε συνταγές για τo felcloth gear (το κεφαλάκι και τα hands τα σπάνε) και φυσικά άρχισε από τώρα το farming για το robe of the void αν και μπορείς να πας και για το felcloth robe που είναι αρκετά καλό και πολύ πιο έυκολο να γίνει. Μόλις χτυπήσεις lvl 52 να πάρεις από felwood το quest για το soul harvester (staff) που τα σπάει στο συγκεκριμένο lvl και με ένα demonslaying enchant γίνεται imba σε εμφάνιση. Επίσης προσπάθησε να βρεις κάποιον που να κάνει craft http://www.thottbot.com/?i=21483 (είναι bop η συνταγή δυστηχώς και δεν μπορείς να την αναζητήσεις σε αυτό το lvl). Το συγκεκριμένο clothάκι τα σπάει κυριολεκτικά για το συγκεκριμένο lvl. O lock μου lvl 59 είναι full rested με κοντά στα 250+dmg, 60αρίζω μέσα σε 3 ωρίτσες όποτε αποφασίσω να τον παίξω. Κατά την ταπεινή μου γνώμη για +dmg gear πρέπει να πας πρώτα από όλα και μετά για stats. Ένας lock στο guild μου έχει 6500 ζωή και κοντά στα 500+dmg, full epic εννοείται. Όποιος τολμάει ας τον ρίξει.
sarisn Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Που να δεις έναν lock που έχουμε στον Dragonblight, εντάξει το παλικάρι είναι στο καλύτερο alliance guild και μιλάμε ότι φοράει ό,τι καλύτερο υπάρχει στο παιχνίδι, και έχει ήδη και 2 Plagueheart από Naxx! Να φανταστείς έτυχε και τον πέτυχα σε μερικά BG's πριν 1-2 μήνες και έβλεπες κάτι score στο τέλος της τάξης του 50-1 και κάτι τέτοια τρελά!! Έριχνε warriors με full tier 1 με 2 hits =O. Θυμάμαι συγκεκριμένα στο Arathi Basin μια φορά που καθόταν στο Lumber Mill και ό,τι ανέβαινε από Farm πλευρά δεν πέρναγε με τίποτα lol :-P NERF LOCKS!!!!
sarisn Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Αλήθεια παρατήρησε κανείς ότι τα items που πέφτουν Naxx δεν είναι class specific?? Τουλάχιστον τα Plagueheart που είδα δεν λένε πουθενά "Class: Warlock". Επιτέλους άργησε λίγο η Blizz αλλά το κατάλαβε ότι το να shardάρεις epix όταν δεν τα χρειάζεται κάποιο class ήταν μαμακία. Πράγμα που σημαίνει ότι αν πχ. όλοι οι locks έχουν τα plagueheart leggings και ξαναπέσουν μετά, μπορεί να τα πάρει ένας shadow priest ή ένας mage μόνο και μόνο για τα στατιστικά που δίνει, απλά το μόνο μειονέκτημα θα είναι ότι κάποια από τα set bonuses δεν θα υφίστανται, πράγμα που εμένα προσωπικά δεν με χαλάει μέχρι να πάρω τα δικά μου
paularas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 tin robe pu eipate ( of the winter night ) tin ekana egw ston papa mou ston genjuros pu ton exw. kane mou wisper ston char " compact " na sou pw atomo pu stin kanei. egw den eixa ta mats kai ta agorasa ola apo ah edwsa kai 2g kai tin ekana. pragmatika polli kali robe me fovero dmg gia to lvl tis . episis exw arketa items gia + shadow dmg logo tailoring. ean thes stile mou mail kai ta leme ( i stile mail ston zfour ean eimai mesa me ton main mou )
thefirestarta Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Τι να τα κάνεις τα Nemesis όταν έχεις αυτά?! Best lock/shadow priest leggings imo. Τα κυνηγάω κι' εγώ με τον shadow priest μου αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε αντιμετωπίσει τον Kazaak :-?, μας προλαβαίνουν πάντα άλλοι Set bonus FTW. Αλήθεια παρατήρησε κανείς ότι τα items που πέφτουν Naxx δεν είναι class specific?? Τουλάχιστον τα Plagueheart που είδα δεν λένε πουθενά "Class: Warlock". Επιτέλους άργησε λίγο η Blizz αλλά το κατάλαβε ότι το να shardάρεις epix όταν δεν τα χρειάζεται κάποιο class ήταν μαμακία. Πράγμα που σημαίνει ότι αν πχ. όλοι οι locks έχουν τα plagueheart leggings και ξαναπέσουν μετά, μπορεί να τα πάρει ένας shadow priest ή ένας mage μόνο και μόνο για τα στατιστικά που δίνει, απλά το μόνο μειονέκτημα θα είναι ότι κάποια από τα set bonuses δεν θα υφίστανται, πράγμα που εμένα προσωπικά δεν με χαλάει μέχρι να πάρω τα δικά μου Πλέον για tier 3 υπάρχει το σύστημα των tokens, πράγμα που σημαίνει πως 1 boss πετάει αυτό http://www.thottbot.com/?i=53903 και bidαρουν/DKPαρίζουν γενικά για αυτό το συγκεκριμένο token οι 3 κλάσεις και μετά παίρνεις τα drops/mats ανάλογα με την κλάση σου και σου δίνει ο NPC το tier 3 κομμάτι σου.Απ ότι έχω δει δηλαδή στο site της Blizz τα sets είναι class specific και πάλι δηλαδη. Απλά πλέον στο Naxx δεν θα γίνεται κατάσταση τύπου ΜC: Garr down, GS helm πέφτει: Hunter 1:Tό χω Hunter 2:ΛΟΛ πάλι ξανάπεσε Hunter 3:ΤΟ χω χαχα Hunter 4:απο το first kill του Garr, 8 μηνες πριν Hunter 5:Τα ίδια και εδώ Priests:FFS Prophecy? Mages:Arcanist πότε σκ@τα θα πέσει? Lock:Αυτά τα felheart horns μου λείπουν για το 8/8 ελεος κλπ Raid Leader:Give to Guild Enchanter for Nexus. Δηλαδή, κανένα tier 3 set δε θα χάνεται, αφου θα υπάρχει πιθανότητα έστω ένας από το raid να μήν έχει το κομμάτι για το item που του λείπει.Αυτό μάλλον μου λέει πως η Blizz δίνει σκονάκι στους παίκτες λέγοντας πως, χωρίς tier 3, θα σας βγεί ο ποπός να lvlαρετε χαρακτήρα στο BC. Φιλικά. edit:εμμμ.. και μια ακόμα "απόδειξη"πως τα tier 3 είναι class specific: 2: Your Shadow Bolts now have a chance to heal you for 270 to 330. 4: Increases damage caused by your Corruption by 12%. 6: Your spell critical hits generate 25% less threat. In addition, Corruption, Immolate, Curse of Agony, and Siphon Life generate 25% less threat. 8: Reduces health cost of your Life Tap by 12%. από τα bonuses του Plagueheart. Γι αυτό υπάρχουν τα ξέμπαρκα items στο Naxx (τσέκαρε Newest items στο thott), τα tier είναι αποκλειστικά και μόνο για raiding σκοπούς κατ' εμέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις