chill Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Ι need your help. Έχω περίπου 4 μήνες παιχνιδιού προπληρωμένους μέ prepaid cards αλλά θέλω να σταματήσω το παιχνίδι για ένα διάστημα. Μπορώ με κάποιο τρόπο να παγώσω το account μου και όταν μετά από 2-3-5 μήνες επιλέξω να το ξαναρχίσω να έχω τον υπολοιπόμενο χρόνο που μου αντιστοιχεί αυτή τη στιγμή? Κρίμα είναι να πετάξω έστω και αυτά τα 50κατι ευρώπουλα όχι ότι είναι κανα ποσό αλλά γιατί να τους τα χαρίσω, αν είναι να δώσω το account μου σε κάποιο γνωστό/φίλο για όσο απέχω.
pseira Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Μπορώ με κάποιο τρόπο να παγώσω το account μου και όταν μετά από 2-3-5 μήνες επιλέξω να το ξαναρχίσω να έχω τον υπολοιπόμενο χρόνο που μου αντιστοιχεί αυτή τη στιγμή? oxi no nein nerf small messages
Sorath Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Πιθανόν να το έχετε ήδη δεί, αν όχι μην το χάσετε με τίποτα. Έχει απίστευτο γέλιο!!! Μπείτε στο google videos και ψάξτε για το Leroy Jenkins. Θα το βγάλει πρώτο πρώτο. Λένε οτι είναι το πιο δημοφιλές και γνωστό wow video που υπάρχει. Ο τύπος είναι απίστευτος!!! :D
pseira Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 to sykgekrimeno video mou fainetai stimeno ....Poios ka8etai kai leei stratigiki (what?!) ekso apo egg room sto ubrs? Ena aplo "dont touch eggs" ftanei. An o allos ine zwo, ite to peis etsi, ite katseis k peis ek8esi, pali 8a paei pano sto avgo. 9 stis 10 fores yparxei ena zwo sto raid ubrs. True story.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 auto to video paizei na yparxei edw kai ena xrono pantws nai einai sthmeno...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 damn double post... pantws o Piou Piou (C'thun) den leei na pesei...
chill Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Τα ίδια και ο nef σε μας. 55% best try αλλά όσο άτομα δεν καταλαβαίνουν τι πρέπει να κάνουν στο class call μάλλον εκεί θα μείνουμε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 ston C'thun pantws opoios 3ynetai psofaei...den isxyei to idio ston Nefarian :S
pseira Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Nefarian to dyskolo ine to phase 1 Sto phase 2 mono oi priest na prosexoun to class call tous alliws BB tank Kata t'alla rogue call ---->mt moves paladin call----> stop dps druid call---->heal mt more warlock call ---> gtp mage call ---->pala dispell priest call ----> stop HEAL warrior call----> more heal ayta... sto 20% ginetai ligo panic, alla me merika holy waters k 4-5 paladin bgainei aneta i douleia. An ise horde..... HAHAHAHHAHAHAHAHAHHA
chill Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 43% σήμερα αλλά στο priest call το κάψαμε το tank και κατα συνέπεια και το raid. Μέχρι εκεί 1 θάνατος, αλλά το κάψαμε πολύ το θέμα. 1φορά από τα 7 tries καναμε phase2 και ήταν η καλύτερη ever 6 wipes phase1 όπου όλο και κάτι πήγαινε στραβά. Αύριο αν η blizz μας επιτρέψει (τρίτες ο server είναι συνήθως unplayable) ίσως γίνει το μεγάλο βήμα. To να βλέπω gnome να τανκάρει τον nef μου φαίνεται το λιγότερο γελοίο. Ήθελα να ξερα ποιος βλάκας από την blizz έβαλε αυτό το τιποτένιο race στον κόσμο του warcraft......................Και το χειρότερο είναι ότι αυξάνονται επικυνδινα......δηλαδή έλεος. Ένα δείγμα του ότι η blizz helpάρει τα hordes είναι ο bugαρισμένος ivus στο av. Summon δεν γίνεται. Μετά από άπειρες ήττες AV επιστρατεύτηκε η ελληνική δύναμη της alliance, παρέα στο ventrilo, ελληνας leader, ελληνική καθοδήγηση των υπολοίπων (μπινελίκια κλπ ) και ναι έγινε το θαύμα. Νίκη για alliance στον LB μετά από 10 μέρες συνεχόμενων ηττών. nerf greeks
evkar Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Se ligo...ego exo kanei sti zoi mou pano apo 1000ubrs runs kai den exo dei pote felstriker ... to xo akomi apothimeno ε ρε , τι τραβάτε με τα drops . Φιλαράκι , παπάς στο παιχνίδι , έχει κάνει onyxia raid με το guild του πάνω από 30 συνεχόμενες φορές , και δεν έχει πέσει ούτε μια φορά το καπέλλο του παπά, το epic ,ούτε και ξέρω πως το λένε . Προχθές την κυριακή είχα πάει σπίτι του για να χαζέψω ένα onyxia raid που έκανε , και όταν την φάγανε και δεν έπεσε το καπέλλο , κόντεψε να σπάσει την οθόνη . Καλά που είμουνα δίπλα του και τον μάζεψα . όχι τίποτα άλλο , αλλά έχει και μαζέψει πολύ DKP , έχει και ένα libram Resilience στην τράπεζα έτοιμο για να το κοτσάρει επάνω , και αυτό το μπουρδ......, δεν λέει να πέσει με τίποτα . Ρε παιδιά , πιστεύετε ότι υπάρχουν γκαντέμηδες παίκτες ?
chill Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Ναι και είμαι και γω ένας από αυτούς. 5μήνες mc με 2guilds και ακόμα δεν έχω πάρει benediction. 9.9/10 φορές που ήμουν στο raid δεν έπεφτε και την φορά που έπεφτε είτε το έχανα σε dkp, είτε το έχανα γιατί δεν ήταν η σειρά μου να πάρω priest item, είτε το έχανα σε roll όταν κανονίζαμε να το πάρουμε με minimum bid. Για να μην σπάσω και γω τίποτα αποφάσισα ότι πέσει δεν πέσει από δω και στο εξής δεν θα μπω στον κόπο να το προσπαθήσω να το πάρω κάν.
G_Zisis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Παιδιά θέλω να βάλω το trial των 10 ημερών και παρατήρησα ότι θέλει να βάλω και πιστωτική για να εγγραφώ.Μήπως μπορώ να βάλω ψεύτικο αριθμό ή κάτι τέτοιο.Διάβασα στο http://www.worldofwarcraft.gr ότι γίνεται να βάλεις ψεύτικο αριθμό ή μπορείς να βρεις αριθμούς.Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε? Επίσης το teaser.wow-europe.com παρατήρησα ότι δεν σου στέλνει email.Μήπως ξέρετε πότε θα διορθωθεί αυτό το πρόβλημα? Ευχαριστώ.
sarisn Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Κάνε ένα search και βρες μια photo από πιστωτική κάρτα, γράψε τον αριθμό όταν κάνεις register την trial και θα είσαι ΟΚ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις