Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παίδες , παίζει κανείς Lighting blades? πρώτος char τον έχω 42.. αν υπάρχει κάποιος μεγάλος αρκετά θα ήθελα λιγο heLp σε μερικά πραγματα... ty

Δημοσ.

Εγώ παίζω lightings blade όπως και πολλοί άλλοι έλληνες.

Τι ακριβώς χρειάζεσαι?

Αν δεν θες gold ή instance, u may ask :D

Δημοσ.
Ρε παιδιά μια ερώτηση. Απότι διαφαίνεται δεν θα γίνονται transfers μεταξύ EU-US realms... Ξέρει κανείς κάποιο US ή Oceanic realm που να είναι μαζεμένοι αρκετοί ευρωπαίοι; Γιατί για να κάνω raids με την guild μου πρέπει να γίνω νυχτοπούλι...

Μήπως τελικά μετακομίζει κανείς προς Αμερική ή Αυστραλία; Αν ναι, ανταλλάζω human 60mage epic tier1/2 με 60mage σε οποιοδήποτε Ευρωπαϊκό server :)

Δημοσ.
Μήπως τελικά μετακομίζει κανείς προς Αμερική ή Αυστραλία; Αν ναι, ανταλλάζω human 60mage epic tier1/2 με 60mage σε οποιοδήποτε Ευρωπαϊκό server :)

Αν και εδω και 2 μηνες δεν εχω καν συνδρομη, διάβασα αυτο... Αν εννοεις φυσικά μετακόμιση με την εννοια του migration και όχι της μετακόμισης σπιτιού!LOL! :D

Can I transfer characters from one region to another (i.e. moving North American characters to European realms or accounts)?

No. Characters can only be transferred between realms and accounts within the same region.

http://www.wow-europe.com/en/info/faq/paidcharactertransfer.html

Δημοσ.

το αντίθετο απο αυτο που λες εννοεί ο άνθρωπος. Αν μετακομίζει κάποιος αμερική/αυστραλία και θέλει να συνεχίζει να παίζει να αλλάξουν accounts...

Δημοσ.

Η μεταφορά character από/προς Αμερικάνικα/Ευρωπαικά realms δε γίνεται αυτό είναι γνωστό. Αν ήταν θα το έκανα! Ψάχνω για Ελληνοαμερικάνο ή Ελληνοαυστραλέζο :)

Δημοσ.

Παιδια που ειναι ο Nazre;;;; Αρχιζω κ ανησυχω... το παιδι λειπει πολυ καιρο!Τον γνωριζει κανενας ειναι real?

Δημοσ.

Ναι λες και το παιχνίδι δεν έχει παραλίες....... Τι μύκονος και @@, θες μπανάκι σε τροπικό μέρος πας stv, θες chillin φάση πάς moonglade, θες σώνει και καλά να πας σε νησί πας darnassus (τώρα αν θες σώνει και καλά να μπανιαρίζεσαι παρέα με την danna international επιφυλάσομαι για το xpansion)........... Στο μόνο που υστερεί το παιχνίδι είναι στο αντιλιακό που δεν βρίσκω vendor να το αγοράσω και στα κωλοmurlocks που όπου και να πάω όλο και κάποιο θα πεταχτεί.

/point chill

/y GET A LIFE DUDE

:) :) :) :) :)

Δημοσ.

126 runs kai den eida sc head... apo to 52 imoun me goushshour...

twra eimai cl rogues kai vlepw bf me sniper epeidi apla den peftoun. bf head kai bf pants /wave . metrane panw apo 4mino me 5mino na pesei. opws kai to kommati tou tf apo garr. tzampa exw to allo komati sto backpack mou

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...