Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Egw x8es me ton alt mou piga MC (warrior) kai pira Shoulders k vendorstrike sto 1o mou run :)

Hmoun k OT ston ragnaros o.O

4mines xwris judgement legplates k synexizoume

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
xaxa shaman power

eimaste imba me wind ferry kai xtra attack power

pantos den prepei na itan kai poli embiros o druid afou bgazontas rizes

8a sou tin eixe kanei lagos :)

Ποιος σου είπε ότι δεν προσπάθησε :-D:-D:-D

Όμως εκείνη ακριβώς τη στιγμή του χτυπάω ένα earth shock που κόβει τα spells για 2 sec:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Επειδή είχα έναν druid παλιά (ακριβώς πριν τον shaman) έχω μάθει όλες τις κινήσεις του (μέχρι κάποιο lvl) και ξέρω και πως κάνει τα spells (χρώμα. διάρκεια κτλπ)...

Δημοσ.

Ρε παιδιά μια ερώτηση. Απότι διαφαίνεται δεν θα γίνονται transfers μεταξύ EU-US realms... Ξέρει κανείς κάποιο US ή Oceanic realm που να είναι μαζεμένοι αρκετοί ευρωπαίοι; Γιατί για να κάνω raids με την guild μου πρέπει να γίνω νυχτοπούλι...

• Super Moderators
Δημοσ.
re paidia xerei kanenas pos na pexw to dota all stars?

eleos Giwrgo to topic einai gia World of Warcraft oxi gia Warcraft 3...kane ena search gia kapoio logo yparxei auth h leitourgia..

Δημοσ.

Δεν είναι η διαφορά της ώρα παιδιά μόνο είναι η διαφορά σε όλα. Εγώ αν μέχρι την Κυριακή δεν πάρω μέρος σε instances με το νεο guild θα φάω kick. Moυ το είπαν οι υπόλοιποι έλληνες του guild που τα παιδιά αναγκαστικά λιώνουν γιατί ακόμα είναι αγγλία αλλά τουλάχιστον αυτοί μπορούν να καταλάβουν γιατί αυτή την περίοδο του χρόνου δεν είμαι για πολλά πολλά. Τι να κάνω που το καλοκαίρι μου θέλω να το αφιερώσω σε άλλες ασχολίες και όχι στο λιώσιμο. Την λίγη ώρα μου απομακρίνομαι από την "παραλία" ζωή του καλοκαιριού θα κάνω κανα surfing στο net για raid ούτε λόγος. Σιγά μην αφήσω τις στρινγκιές, τα κονέ, τις φραπεδιές, το παγκόσμιο κύπελο, τα 1002 άλλα για τον..........nefarian. Έλεος δηλαδή ο μέσος ευρωπαίος το καλοκαίρι πάλι κλείνετε σπίτι και παίζει wow? Το παιχνίδι το γουστάρω κάργα είναι μέρος της καθημερινότητας μου, περνάω jet αλλά δεν διατίθομαι να στερηθώ rl στιγμές για τις online.

/2 WTS sand,sea,girls,frape and much more pst me.

Δημοσ.
Δεν είναι η διαφορά της ώρα παιδιά μόνο είναι η διαφορά σε όλα. Εγώ αν μέχρι την Κυριακή δεν πάρω μέρος σε instances με το νεο guild θα φάω kick. Moυ το είπαν οι υπόλοιποι έλληνες του guild που τα παιδιά αναγκαστικά λιώνουν γιατί ακόμα είναι αγγλία αλλά τουλάχιστον αυτοί μπορούν να καταλάβουν γιατί αυτή την περίοδο του χρόνου δεν είμαι για πολλά πολλά. Τι να κάνω που το καλοκαίρι μου θέλω να το αφιερώσω σε άλλες ασχολίες και όχι στο λιώσιμο. Την λίγη ώρα μου απομακρίνομαι από την "παραλία" ζωή του καλοκαιριού θα κάνω κανα surfing στο net για raid ούτε λόγος. Σιγά μην αφήσω τις στρινγκιές' date=' τα κονέ, τις φραπεδιές, το παγκόσμιο κύπελο, τα 1002 άλλα για τον..........nefarian. Έλεος δηλαδή ο μέσος ευρωπαίος το καλοκαίρι πάλι κλείνετε σπίτι και παίζει wow? Το παιχνίδι το γουστάρω κάργα είναι μέρος της καθημερινότητας μου, περνάω jet αλλά δεν διατίθομαι να στερηθώ rl στιγμές για τις online.

/2 WTS sand,sea,girls,frape and much more pst me.[/quote']

QFT

Ευτυχώς εγώ ήμουνα σε νορμάλ guild, έστω κι αν είχε μέσα και Σκανδιναβούς/Ολλανδούς.Το guild χτύπησε disband ελέω καλοκαιριού! LOL

Αυτο που μου κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι το οτι οι βόρειοι κλείνονται μέσα για WoW ακόμα και τις ελάχιστες (συγκριτικά με μας) μέρες του καλοκαιριού τους!Άλλη νοοτροπια εντελώς...

Δημοσ.

ναι βρε παιδιά δεν είναι να τους κατηγορούμε τι να κάνουν κι αυτοί; έτσι είναι απλα, δεν ειναι οτι εμεις είμαστε πιο μαγκες που χαιρόμαστε τον ήλιο μας. Αλλη νοοτροπία απλά

• Super Moderators
Δημοσ.

shmera eixa xalara 30g repairs...autos o Anub'Rekhan ti spasimo...kai an den noiw8oun kai oi 40 sto raid den ginetai douleia...best try 80%...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...