Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

όπως είδες δε μιλάω για το epic αλλά για το κανονικό mount. Ειδικά στο lvl 40 που θα πρέπει να καβαντζώσω και τίποτα απο mail armor διότι παρατάω το leather, το mount απλώς δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως ρε παιδιά αν έχεις επιλέξει καλά professions δεν είναι δύσκολο να βγάλεις τα χρήματα. Εγώ που είμαι και ανοιχτοχέρης έχω 11g στα τελειώματα του lvl31. Βέβαια τα heavy leather και τα medium hide πουλιούνται σαν τρελά. Αλλά και πάλι μόνο το silk απο τους κατεστραμένους του hillsbrad να βάλεις τα μαζεύεις...

συμφωνώ , plate , τέρμα , όλα τα άλλα τρίχες . Από λεφτά είμαι lvl 28 και έχω 25 gold, τρέχω και μαζεύω λεφτά για ένα φιλαράκι ,(δανεικά να εξηγούμαστε) που ο άμυαλος έφτασε lvl 40 και έχει μόνο 20g.

meta ta 45 vgazeis poly eukola k poly grigora lefta..

vriskis ala 4 filarakia k pas se ena megalo dungeon (maraudon p.x) opou ekei peftoun polla kala items (ble) kai pigenis meta auction house kai ta dinis 10-20 gold to kathena !

episis iparxoun kai ta epic items...pou polounde apo 100 gold + :D

Ρε παιδια Battle Grounds πηγε κανενας να μας πει εντυπωσεις ?

Ακουω για μισαωρες ουρες αληθευει ?

Αν ειναι ετσι εχω καλυτερα πραγματα να κανω

απο το να περιμενω στην ουρα !

Φίλε μου ξεκίνησα να το δοκιμάσω προχθές και από την ώρα που μπήκα στο queue μέχρι να παίξω πέρασαν 2 ώρες!!! Φυσικά και δεν έπαιξα τελικά γιατί είχα πάει εν τω μεταξύ στο Zul' Farrak για 1-2 Q που είχα εκεί και μου σκάει μήνυμα ότι ήρθε η ώρα να παίξεις, θέλεις ή όχι? Καλά λέω να φύγω από το Dungeon για να πάω να σκοτώσω 10 hordes να μου λείπει... άσε που πήρα και lvl up και το χάρηκα περισσότερο :razz:.

Με λίγια λόγια μισή ώρα αναμονή είναι πολύ καλά αλλά δεν αξίζει ούτε τόσο να περιμένεις. Σε αυτό το διάστημα θα έχεις τελειώσει 1 Q και θα έχεις πάρει και μπόλικο xp.

Εγώ προτιμώ τα raids που γίνεται κόλαση και σκοτώνω και καμιά 200αριά hordes τη φορά! Ειδικά τώρα που είμαι και lvl 52 (Human Mage) είναι ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα ;)

Λοιπον για τα λεφτα σας παταω ολους κατω!!! :) Αρχίστε να μαζέυετε απο νωρίς για να μην τρέχετε για δανεικά μετά...

Ειμαι level 33 (πολυ αρχες, ουτε ενα κουτακι συμπληρωμένο) και έχω 82!!! LOL.

Οπως ξαναείπα το skinning έχει τρελα λεφτά, επειδη υπάρχει παντού και το ζητάνε αρκετοί.

Εγω επιμένω να πουλάω leather και να δίνω τα καλά items σε άτομα στο guild, αρκεί να είναι σοβαροί. Πχ σε μία δόση έπαιζα με εναν και ΟΤΙ πράσινο έπεφτε το ζήταγε, για φιίλους του (άσχετοι απο guild γιατί παντα τσέκαρα) και μιλάμε για τουλάχιστον 6-7 items. Του τα έδινα μέχρι που σε κάποια φαση κανει roll σε κάτι leather που του ειχα πει οτι χρειάζομαι, και εκεινος ηταν paladin, δηλαδή εντελώς άχρηστα. Δεν μου τα έδωσε ποτέ, τα κράτησε για φίλο του. Του λέω οκ, αντε γεια.

Στα καπάκια κάνω leave group, και απτα 2 mobs που θέλαμε για το quest, βαράω με gun και τα 2, τα σκοτωνω και τελειώνω τo quest και τον άφησα να περιμένει για respawn. Θα μου πεις εσυ τελείωσες 5 λεπτα πιο γρήγορα κ αυτός κράτησε 7-8 items. Ναι όκ.... οταν όμως βρήκα ενα μπλε two handed sword και το έδειξα στο guild μήπως κάποιος το θέλει, μαντέψτε απο ποιόν έλαβα wisper!!!!

Οπότε μετά από 5 λεπτά του στέλνω, ΟΚ δικό σου, με 2,5gold buyout στο AH :):):)

Από τότε είμαι πιο προσεκτικός γιατι καβατζώπ@@στες υπάρχουν πολλοί...

Λοιπον για τα λεφτα σας παταω ολους κατω!!! :) Αρχίστε να μαζέυετε απο νωρίς για να μην τρέχετε για δανεικά μετά...

Ειμαι level 33 (πολυ αρχες' date=' ουτε ενα κουτακι συμπληρωμένο) και έχω 82!!! LOL.

Οπως ξαναείπα το skinning έχει τρελα λεφτά, επειδη υπάρχει παντού και το ζητάνε αρκετοί.

Εγω επιμένω να πουλάω leather και να δίνω τα καλά items σε άτομα στο guild, αρκεί να είναι σοβαροί. Πχ σε μία δόση έπαιζα με εναν και ΟΤΙ πράσινο έπεφτε το ζήταγε, για φιίλους του (άσχετοι απο guild γιατί παντα τσέκαρα) και μιλάμε για τουλάχιστον 6-7 items. Του τα έδινα μέχρι που σε κάποια φαση κανει roll σε κάτι leather που του ειχα πει οτι χρειάζομαι, και εκεινος ηταν paladin, δηλαδή εντελώς άχρηστα. Δεν μου τα έδωσε ποτέ, τα κράτησε για φίλο του. Του λέω οκ, αντε γεια.

Στα καπάκια κάνω leave group, και απτα 2 mobs που θέλαμε για το quest, βαράω με gun και τα 2, τα σκοτωνω και τελειώνω τo quest και τον άφησα να περιμένει για respawn. Θα μου πεις εσυ τελείωσες 5 λεπτα πιο γρήγορα κ αυτός κράτησε 7-8 items. Ναι όκ.... οταν όμως βρήκα ενα μπλε two handed sword και το έδειξα στο guild μήπως κάποιος το θέλει, μαντέψτε απο ποιόν έλαβα wisper!!!!

Οπότε μετά από 5 λεπτά του στέλνω, ΟΚ δικό σου, με 2,5gold buyout στο AH :):):)

Από τότε είμαι πιο προσεκτικός γιατι καβατζώπ@@στες υπάρχουν πολλοί...[/quote']

Αυτος λεγεται στην <<γλωσσα >> του παιχνιδιου Ninja Looter :mad: .Τι guild ειναι αυτο που ο καθενας κοιταει την παρτη του?Φυγε αμεσως απο εκει .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...