Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από την GreeceLine κατεβαίνει μπάλα (54Κ@DSL512).

Τέλος πάντων, επειδή λόγω άγνοιας την ψιλοπάτησα χθες (αγόρασα δίμηνη κάρτα, αφου κατέβασα τον client από την Blizzard, και μετά διαπίστωσα ότι θέλει authentication key), να κάνω μια ερώτηση:

έχοντας ήδη εγκατεστημένο τον client, θα χρειαστώ σε οποιαδήποτε φάση πιστωτική κάρτα (επειδή δεν έχω)? Απ'ότι κατάλαβα, θα ενεργοποιήσω τον ένα μήνα που έρχεται με το παιχνίδι (που θα αγοράσω), κάνοντας χρήση του κωδικού της κάρτας αντι για πιστωτική, και μετά θα προσθέσω τους δύο επιπλέον μήνες της κάρτας, πάλι χωρίς πιστωτική. Ισχύουν όλα αυτά που λέω??

Παρεμπιπτόντως, θα χρειαστώ από αυτήν την σελίδα: http://www.gamershell.com/news/30946.html

το World of Warcraft v1.11.0 UK Patch Full Install, έτσι?

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

paidia ithela na rwtisw, i epithesi twn undead kserete gia poso kairo tha ginetai kai gia ti xroniki diarkeia? epeidi emas akomi den irthan tous skwtosane olous kai den afisane oute kokalaki na fame :P

• Super Moderators
Δημοσ.

asta na pan...tous lyph8hka...katakahmenh Scourge...

na vlepeis alliance kai horde na kanoun "skata kai ntou" (pou leei kai enas filos mou) kai na mhn menei oute rou8ouni...

x8es pantws to patch mas ton forese...den mporousame na kanoume migrate (telika to merge pou anafera prin merika posts den ekatse) kai epipleon shmera arketoi eixame to Mailbox bug (an exeis mails sto mailbox den mporeis na kaneis migrate...alla emeis eixame aorata kai den mporousame na ta svhsoume kai perimename GM) me apotelesma na kanoume aurio (afou eutuxws oi GMs mas ta ka8arisan prin ligo)

do3a to 8eo vrhka guild mpam mpam (druid ftw)...prospa8oun C'thun oi "kakomoirhdes" :P

Δημοσ.

druid ftl (for the lose)

crippling στο ενα χερι , crippling και στο αλλο και ειμαι ΑΒ..με πλησιαζει ενας tauren druid , τρωει 2 critical γυρω στο 600αρι καθε χτυπημα και ψιλοχεζεται...γινεται αρκουδα και παει να φυγει...

του κανω ενα /lol και τα παιρνει...tauren...healing self...dire bear και μου ερχεται.

χραπ χρουπ χραπ χρουπ *instant full heal* ..αρχιζω εσωτερικες παναγιες...χραπ χρουπ χραπ χρουπ *instant full heal*...ε το χουμε χεσει σκεφτομαι...ε μετα χραπ χρουπ stun stun stun χραπ χρουπ DEAD.

Καθαρη μαχη χωρις παρεμβολες τριτων..ο druid ΕΧΑΣΕ :)

Δημοσ.

Οσο για τους scourge και τις εισβολες..εκανα τις 2 αποστολες "invasion" ...μαζεψα και 38 runes...τα γαντακια ειναι ψιλομαλακιες...μονο για vs. undead λενε κατι αλλα γενικως δεν μετρανε και πολυ...εκανα και το attunement...ξεκινησα και την αποστολη για το rogue tier3 set...ειδωμεν...

Δημοσ.

Ρε παίδες, όπως θα καταλάβατε το channel Looking For Group δεν δουλεύει μόνο τοπικά αλλά είναι για όλο τον κόσμο. Απο τη στιγμή που το αλλάξανε, έχει γίνει της κακομοίρας. Πολύ, μα πάρα πολύ spamming!!! Ότι θες γράφουνε εκτός απο το LFG. Ρε τι τους λέμε, να γράφουν στο General. Τίποτα, όλοι στον κόσμο τους. Αφου αναγκάζομαι και το κλείνω το κανάλι.

Αντιμετωπίζετε κι εσείς το ίδιο πρόβλημα στα Realm σας; Τι θέλανε και το κάνανε τώρα worldwide το LFG. Λες και έναν 60άρι παίχτη, τον νιάζει αν ένας στο Elwyn Forest ψάχνει για group να σκοτώσει τον Hogger. Ήμαρτον!!! Ελπίζω να το κάνουν πάλι όπως πριν.

Δημοσ.
ahem epieikws noobas o druid :P kanonika den eprepe na se afhsei na ton akoumphseis :)

Απο οτι καταλαβα ο συγκεκριμενος druid θεωρησε οτι σε dire bear form θα του κλανα σε dmg.

Αμ δε που χτυπημα κατω απο 400-500 δεν ετρωγε :)

Και λογικα αμα σπαμαρε ριζες...ισως κατι να εκανε.

Εκανα duel με alliance druid...σπαμαρε healing ΟΛΗ την ωρα....τον ειχα κατεβασει 3 φορες την ζωη και 3 φορες την ξαναγεμιζε....εχασα φυσικα...αλλα οταν τελειωσαμε το duel ειπε μια εκφραση ...Jesus Christ...προφανως αναφερομενος στα dmgs που ετρωγε :)

Δημοσ.
eprepe na se petixo me ton shaman mou :)

na sou po ego xrap kai xroup ///kara lol

Δεν φανταζεσαι ποσοι shamans γινονται λυκοι για να γλυτωσουν..οταν τελειωσουν τα instant heals ειναι νεκροι :)

• Super Moderators
Δημοσ.
Απο οτι καταλαβα ο συγκεκριμενος druid θεωρησε οτι σε dire bear form θα του κλανα σε dmg.

Αμ δε που χτυπημα κατω απο 400-500 δεν ετρωγε :)

Και λογικα αμα σπαμαρε ριζες...ισως κατι να εκανε.

Εκανα duel με alliance druid...σπαμαρε healing ΟΛΗ την ωρα....τον ειχα κατεβασει 3 φορες την ζωη και 3 φορες την ξαναγεμιζε....εχασα φυσικα...αλλα οταν τελειωσαμε το duel ειπε μια εκφραση ...Jesus Christ...προφανως αναφερομενος στα dmgs που ετρωγε :)

eidika twra me to new 31 point restoration talent pou exoume instant heals ka8e 15 secs o Druid exei ginei poly enoxlhtikos kai den psofaei eukola...

Δημοσ.
Siga re uber MPIXTI ...gia postare mas ligo to gear sou edo na doume me ti kaneis to trelo to damage

Δεν κανω uber damage ,viskag bloodletter και brutality blade φοραω...με crusader/+15agil και λιγα epix πανω μου.

Το θεμα δεν ειναι τι damage κανω αλλα ποσο noob ειμαι εγω ή ο αλλος..αμα ο tauren druid επεζε αλλιως ισως να νικουσε...δεν νικαω παντα εγω...ξερεις τι farming εχω φαει στα battlegrounds ?:)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...