Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα εχει πεσει η τιμη του WoW, και πωλειται πλεον κοντα στα 30 ευρω...εχω 6 κομματακια στο μαγαζι για οποιον θελει :)

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το νεο μου guild έχει τρελό dmg, έχω μείνει τελείως μλκάς. Ragn σήμερα 2% πριν τα sons τη στιγμή που με το παλιό guild best προ sons ήταν 30+%..........

Πλέον μερικοί από τους έταιρους έλληνες του exguild με κράζουν γιατί ορισμένοι ξένοι που μου έκαναν /w και με ρώτησαν γιατί έφυγα έμαθαν την αλήθεια. Τους λέω ρε παιδιά πείτε μου ότι λέω ψέμματα και θα κάνω post στα fora του wow να το πω.....Μου λένε δεν σου είπε κανένας ότι λες ψέμματα αλλά δεν έπρεπε να τους το πεις γιατί φεύγουν από το guild και δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε bwl και........και...........Τουλάχιστον 5 που μίλησαν μαζί μου έφυγαν ήδη και άλλοι 10 μου έκαναν /w ότι έμαθαν τι παίζεται και σκοπεύουν να αποχωρήσουν αηδιασμένοι από τον παρτάκια gm.......Δεν φταίει το άτομο που κάνει την πουστιά φταίει αυτός που την αποκαλύπτει σε όποιον ενδιαφέρετε και μόνο να την μάθει. Εδώ αποχώρησαν class leaders μετά απο αυτό για να φανταστείτε.......Ήδη κάνουν post in search of priests λέγοντας ότι αποχώρησαν 2 λόγω καλοκαιριού, ενώ φύγαμε λόγο πουστιάς. Φταίω τώρα εγώ να κάνω reply εκεί για να το δούν όλοι και να του χώσω την χαριστική βολή?Μου λένε κάτι ιστορίες του τύπου "δεν φέρθηκες σωστά και έτσι". Είναι να τραβάς τα μαλλιά σου με κάτι τέτοια δηλαδή.

Δημοσ.

Min masas re chill. Alla kai min to parakaneis.

Ama se rotisei kapoios na eisai eilikrineis kai na peis tin alitheia. Apla min bgaineis se olous kai to les sunexeia giati deixnei mikroprepi kai mnisikaki sumperifora. Game einai, alla eimaste me to kefali psila oti kai na ginei :)

Δημοσ.

Hello!!! Χτες δευτερη μας φορα στον Majordomo κ επεσε με την 1η!!!!:-D Πηγαμε κ Ragnaros να δουμε τι παιζει κ τον πηγαμε 62%. Μετα βγηκαν τα sons κ αντιο ζωη! Σε τι % πρεπει να τον εχουμε οταν βγουνε τα sons για να ελπιζουμε? Thnx!:)

Δημοσ.

kai sto 40% kala iste an de pe8anei kosmos sta sons. Emas dyo fores ekane dive sto 1% kai bgikane 2i fora sons...Eytyxws kapoioi kataferan na meinoun zwntanoi gia ta liga deyterolepta ayta k ton riksame . dyo fores ayto ! :)

Tora syni8ws k meis ~20% ton pame nomizw giati exw na patisw kairo se ragnaros kill..O blammenos exei 3.5 mines na riksei judgement legs kai exei riksei mono 2 apo ton ianouario....

Δημοσ.
Εγω τωρα ειμαι σε οικονομικο διλημμα ...να παρω epic mount ή οχι ?δεν εινια λιγα τα λεφτα...

An thes na paizeis poly pvp pisteuo nai. An oxi tote meine me to kanoniko.

Δημοσ.

Τελικα το χτυπησα το πανθηρακι..αλλη αισθηση...γυρισα το μισο kalimdor ποδαρατος για να το χαρω :)

Παιζω και pvp αλλα κυριως pve...το epic mount ειναι καλη φαση ετσι και αλλιως...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...