Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και εγω paulara αμα ριξω 2 crit σε 2 hits θα λεει 100% crit :-)

Το θεμα δεν ειναι ποσο dmg κανει καποιος αλλα και το αν βαριεται ή οχι να χρησιμοποιει και κανα ability την ωρα της μαχης..αν δεν βαριεται να βαζει κανα poison..να βελτιστοποιει δηλ. το dmg output.

mphxti otan niwseis tha katalaveis oti milaw gia to % crit pu leei otan patas to gramataki P enw pezeis wow . Ekei grafei ena mikro kai omorfo noumeraki pu einai to crit sou. Kai gia na emploutiseis tis polles sou gnwseis ekei mporeis na deis kai to dodgeee ( o nai :D ) opws kai to parry pu mporeis na kaneis me ta 2 omorfa oplakia sou :DD ( o nai einai alitheia mporeis na to deis kai oxi na ipologiseis oti me 2 sinexomena succeful parry exei 100% pary :o ) .

lunatic apla /bow

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ρε συ το WoW σε ποιο γνωστό κατάστημα το βρήκες 30 ευρώ?

Στην σελίδα του ΠΛΑΙΣΙΟΥ το έχουν τόσο...... χμμμ.... κρατιέμαι δεν κρατιέμαι να πάω να το πάρω....

Παιδιά μήπως ξέρει κανείς κανά άλλο γνωστό κατάστημα,επειδή στην πόλη που μένω δεν έχει Πλαίσιο,που να έχει το World of Warcraft γύρω στα 30 ευρώ?

Δημοσ.

Μια ιστορία που έλαβε χώρα σήμερα στο guild και που μπορεί να οδηγήσει στην αποχώρηση του ελληνικού πυρήνα του guild μας και ενδεχομένως και στο guild disband μια που οι ελληνες του guild είμαστε βασικά κλειδιά στην πορεία του. Αιτία είναι η απληστία του paladin gm μας. Όπως σας είπα οι paladins χωρίζονται σε dps και σε healers. To loot list μας είναι όπως αυτό παρουσιάζεται στο http://www.wow-loot.com . Ο gm μας είναι dps paladin και από το chest του domo πέφτει το http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=19140 . Item στο οποίο για μας δικαίωμα να bidάρουν έχουν οι druids/priests/holy palas. Αρχίζει το biding, 2 priests - ο ένας εγώ -, 1 holy pala, κάνουν και οι 2 pass. Και ακούω gz στο κανάλι των priests και από την class leader μας Η ΟΠΟΙΑ είναι η σύζηγος του GM. Πάω λοιπόν να το lootάρω αλλά ο gm ήταν ακόμα στο chest και συνεπώς δεν μπορούσα. Περνάει η ώρα. 2-3-5 λεπτά - κάτι το οποίο δεν μπορεί να γίνει έχουμε 10secs time που μπορεί κάποιος να overbidάρει κάποιον άλλο. Ο GM λοιπόν αρχίζει να bidάρει στο item το οποίο έφτασε σε πολύ υψηλό dkp και αναγκάστικα να κάνω pass. Anyway λέω δεν πειράζει τουλάχιστον αν πέσει το 2handed weapon ashkandi από nef όταν πέσει ένας εκ των δυο ελλήνων και φίλων warrior θα το πάρει. Μετά ξαναελέγχοντας την lootilist διαπίστωσα ότι δεν μπορούσε τελικά να bidάρει. Δεν το κάνω ποτέ αυτό διοτι ο ίδιος έχει αυτήν την δικαιοδοσία. Ενημερώνει δηλαδή ποιες class έχουν δικαίωμα στο bid, πράγμα το οποίο σήμερα δεν έκανε. Με τα πολλά αρχίζω τα /w με την γυναίκα του και της λέω ότι έκανε τσατσιά και αφού το τσέκαρε μου λέει πως ναι όντως έγινε λάθος και θα φροντίσει να μην ξαναεπαναληυθεί. Της λέω πως αν πέσει 2h και bidάρει όπως μας λέει το guild θα διαλυθεί διότι πολλοί θα στραυώσουμε, και της λέω πως απλά gm είναι δεν είναι ο θεός για να κάνει ότι θέλει. Προφανώς του τα μετέφερε όπως τα μετέφερα και γω στους έλληνες του guild. Τελειώνουμε ragn και λέει ο classmaster των warriors (δικός μας) πως θέλει να του μιλήσει για το loot list κάτι το οποίο αποφέυγει εσκεμένα με φτηνές δικαιολογίες για αρκετό καιρό. Τα πήρε στο κρανίο λοιπόν ο ελληνας και τον κράζει πως αυτό που κάνει δεν είναι σωστό και πως πρέπει να φτιάξουμε την loot list σωστά γιατί ήδη υπάρχουν πολλά παράπονα για τους paladins που bidάρουν σε ότι plate και weapon πέφτει. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τις υπόλοιπες class. Τσαντίζεται και ο gm και κλαίγοντας -30χρονών παρακαλώ- όπως μου είπε ο έλληνας του είπε "Eντάξει δεν θα bidάρω στο ashkandi ΜΟΥ" και έκανε guild quit για να ξαναγυρίσει και πάλι τα ξημερώματα. Η τακτική των paladins πραγματικά έχει κάνει 100 άτομα άνω κάτω. Επειδή τυχγάνει να είναι gm και banker paladins έχουν κάνει το lootlist μπουρδέλο μόνο και μόνο για να μπορούν να τα πάρουν ΟΛΑ. Επειδή ο έλληνας είναι πονηρός όμως checkάρει τακτικά τα dkp για να ξέρει τι του γίνεται. Τα dkp που σπατάλησε για το ring ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ στον σύνολο τους από τα dkp του πολύ απλά έτσι ώστε όταν και αν πέσει το askandi να μπορεί να το πάρει. Ο υπέυθηνος για το dkp φιλος κολλητός του GM επίσης paladin το απέδωσε σε κάποιο λάθος, που θα ξανατσεκαριστεί και λοιπές μπούρδες. Πάνε οι κουτουπόνηροι άγγλοι να δουλέψουν ποιους? τα μεγαλύτερα λαμόγια επι γής σε τέτοια θέματα τους έλληνες......ΑΜ ΔΕ. Αύριο αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά και αν δεν ειπωθεί μια μεγάλη ΣΥΓΝΩΜΗ γι'αυτού του είδους την πουστιά θα φύγουμε όλοι. Έχω dkp που αντιστοιχεί σε πολλά items και οι υπόλοιποι σε ακόμα περισσότερα καθότι είναι από την πρώτη μέρα στο συγκεκριμένο guild πολλοί από αυτούς, 1 χρονο!!!! τώρα αλλά ο έλληνας δεν ανέχεται να πιάνεται μαλ....., δεν γουστάρει να γελάνε άλλοι πίσω από την πλάτη του. Εφτιαξε το guild για να πάρει ashkandi να το πάρει ΝΑΙ αλλά όχι με τέτοιες καταπτυστες μεθόδους. Καθαρός παρτάκιας.........Kαι btw ο άνθρωπος ήταν rank14 και απόσω έχουν πει τα παιδιά τα weapons του grand marshal είναι κλάσεις ανώτερα. Αν φύγουμε όλος ο server θα μάθει για το ποιων των ανθρώπων αυτών, με post στα official fora και όχι askandi δεν θα δει αλλά δεν νομίζω να γίνει σε κανένα guild δεκτός ή να μπορέσει να δημιούργήσει κάτι νέο. ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, αυτό θα το εμπεδώσει στα σίγουρα.

Τεράστιο post και ζητώ συγνώμη, όσοι είχατε το κουράγιο να το διαβάσετε μπορείτε να εκφράσετε την γνώμη σας παρακαλώ.

ΟΧΙ δεν είναι επίθεση προς τους paladins είναι επίθεση προς τους 2 συγκεκριμένους αλλά και μια απόδειξη πως τα horde guild δεν διατρέχουν κινδυνο σε τετοιες περιπτώσεις.

Δημοσ.

@paularas : Λογικα για να βγαινω στη πρωτη 5αδα σε dmgmeter αναμεσα σε PURPLE rogues...μαλλον θα νιωθω.Εγω δεν σε ειρωνευτικα ουτε σου εκανα επιδειξη γνωσεων...πλακιτσα εκανα με τα 2 crits σε 2 hits...ελεος δηλαδη

@G_zisis : Αμα δεις την χοντρικη τιμη του WOW τοτε θα καταλαβεις οτι τιμη στα 30 ευρω..ειναι τιμη κατω του κοστος και την εχουν για ΚΡΑΧΤΗ.

Δημοσ.

mphxths prurple rogue = thunderfury = oplo 100% gia mouri = elaxisto dmg ( logo tou mikrou dps kai tou mikrou max tou tf ) = gia na bgainoun stin 5ada fantastou dmg pu bgazoun = l2p . Auto mporei na to epivevaiwsei olos o kosmos pu pezei wow oti den bgazoun dmg ta paidia.

Twra ena katafairneis na pernas kai tous " purple " rogues ( isws kai tous pala?? ) gratz. Oso gia to post sou to proigoumeno mallon sovara to eipes kai twra emathes gia to crit % ^^

Δημοσ.

chill για το ποστ σου έχεις 100% δίκιο. Δε το συζητάμε. Σημείωση μόνο, τα όπλα του rank14 δεν είναι σε καμία περίπτωση καλύτερα απο ashkandi :D

Δημοσ.

@paularas : Ρε φιλε παιζω απο περσυ wow..ελεος λες να περιμεναμε εσενα μας δειξεις που φαινεται το %crit / dodge κλπ ?

Και οταν λεω purple οπως πολυ σωστα επεσημανε ο Thresh εννοω rogues τιγκαρισμενους με EPIC,ολοι με μισο BLOODFANG και ολοι με PURPLE οπλα...

και ολοι να βγαζουν 1mil damage στο συνολο σε καθε run.

Δημοσ.
chill για το ποστ σου έχεις 100% δίκιο. Δε το συζητάμε. Σημείωση μόνο, τα όπλα του rank14 δεν είναι σε καμία περίπτωση καλύτερα απο ashkandi :D

Δεν ξέρω τα όπλα του rank14 απλά χτες που συζητούσαμε έτσι μου είπαν.

Ξέχασα να πω πως σε αυτό το χρονικό διάστημα μέχρι να με overbidάρει ο GM προφανώς ήρθε σε συννενόηση με τον άλλον που κρατάει τα dkp να παίξει την πουστιά για να μπορέσει να τα πάρει ολα. Αλλά όπως είπα μπορεί ο άγγλος να κάνει "εξυπνάδα" στον καθένα αλλά στον έλληνα..........Το guild ακόμα δεν έχει μάθει τίποτα (για τα χτεσινα), μόνο εμείς είμαστε που τα γνωρίζουμε αυτά. Ιδωμεν

Δημοσ.

@chill γιατί τι πάει να πει κάποιος κρατάει τα dkp? σε ρωτάω γιατι εμάς τα dkp βρίσκονται στο site του guild και ο καθένας έχει πρόσβαση. Αν πατήσεις πάνω σε ενα χαρακτήρα σου δείχνει σε ποια raid πήρε τι αν πατησεις σε κάποιο raid σου δείχνει τι πήρε ποιος :D

Δημοσ.

Dustuxws to fainomeno pou leei o chill exei parathrhthei se polla guild, oloi theloun ta items me opoio dikaio h adiko tropo mporoun na ta paroun. Sunhthws mia mikrh parea pairnei to megalutero kai kalutero pososto twn items. Ti na pei kaneis...H monh lush einai na mpeis se mia tetoia parea :D

P.S.: Kai an kai exw pala, to thewrw ligo akraio oi pala na exoun rolo dps sta megala instances. Ante peristasiaka na barane kana mob gia na prostateusoun tous casters alla sobaro dps na kanoun poli xlwmo to kobw...

Δημοσ.

Πωλειται account με 2 60αριδες σε PvP server. Και οι 2 εχουν προσβαση σε Mc/Bwl/Onyxia , epic mounts kai 300/300 herbalism/skining. Shaman sxedon full epic kai Warlock me kalo rare gear (+324 dmg)

Οποιος ενδιαφερεται μπορει να μου ζητησει λεπτομεριες με pm !

Δημοσ.

Έκανα gquit μόνος οι άλλοι δεν ακολούθησαν, μερικοί επειδή είναι εκεί απο τη day1 του guild μερικοί επειδή θεώρησαν τα dkp τους σημαντικότερα από άλλους παράγοντες κτλ. Χαμένος δεν βγήκα σε λιγότερο από 1 ώρα είχα 4 προτάσεις από άλλα guild και τελικά κατέληξα σε ένα που βρίσκεται (από σήμερα στον chromaggus) αλλά έχει καθαρίσει απο καιρό τελείως zg/aq20 κάτι το οποίο δεν είχαμε κάνει στο παλιό μου guild, και το οποίο έχει 3'20 best time MC. Anyway

Στο guild που ήμουν το dkp το κράταγαν 2 άτομα αλλά μπορούσες με /w να μάθεις το dkp του καθενός. Έτσι ακριβώς καταλάβαμε ότι μας έκλεβαν. Όταν bidαρεις x αφαιρούνται x και όχι x-n όπως έγινε. Στην σελίδα του ex (πλέον) guild δεν παιρνούσαν κατευθείαν αλλά μετά από μέρες, ενώ τον τελευταίο καιρό δεν γινόταν ανέβασμα dkp στο site, προφανώς για ιδιοτελείς σκοπούς της "κλικας".

Μερικά άτομα από το παλιό guild μου ζήτησαν να γυρίσω και γενικώς να μάθουν τι συμβαίνει, άλλοι με έκραξαν πισώπλατα (το έμαθα μετά το gquit) και άλλοι ούτε που έδωσαν σημασία (η κλίκα: φέυγει ο ένας γιατί μας πήρε χαμπάρι θα βρούμε άλλο μλκα να εκμεταλευτούμε)

Απότι μίλησα με τα παιδιά ξεκόψαν του gm το θέμα περί ashkandi αν και με αυτόν master looter ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Δημοσ.

@chill : Για το dkp υπαρχουν addons για να κανεις track τα dkp σε καθε raid και να ανανεωνεται το site μετα απο καθε raid.

Ετσι πρεπει να γινεται για να ειναι διαφανεις οι διαδικασιες...ως εχουν τα πραγματα εχεις απολυτο δικιο στην προκειμενη περιπτωση.

Prophet Skeram down , Nefarian down (again), νεος επισημος χρονος MC : 2h 32mins :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...