Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kala kanate Thresh min to skeftesai.

H euxaristisi sto game einai na proxoras oxi na meneis stasimos kai na se pianoun ta neura sou kathe fora pou prospatheis na paixeis.

A kai kati allo: tis taktikes tis ftiaxneis, den exei plaka na tis diabazeis apo to net :)

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παίδες κάντε κανα Horde στον Ταρρεν Μιλλ.Μας έφαγε η Ρωσία δεν βρίσκώ ούτε έναν έλληνα μετά το migrate τα κολλητάρια πήγαν στρατό και δεν παίζουν πια.Θερμή παράκληση θέλω έναν έστω κι 1 lvl να μιλάει ελληνικά!!Πεόλυ πικρα ρε γαμώτο ο Zenedar ήταν τίγκα στους ¨Ελληνες!

Δημοσ.
Μέχρι σήμερα παίζω με το account του ξαδέρφου μου. Αλλά είδα οτι το WoW γνωστό κατάστημα το δίνει πλέον 30€ απο 50€ που είχε. Ευτυχώς που δεν το πήρα πριν κανα 2μηνο δηλαδή. Μάλλον την μεθεπόμενη βδομάδα θα πάω να το πάρω αφού τώρα έχω άδεια και στο εξοχικό μου δεν έχω ADSL.

Αυτό που σκέφτομαι είναι οτι πρέπει γαμώτο να αρχίσω πάλι απο την αρχή. Εκεί που είχα αρχίσει να χαίρομαι με τον warrior μου lvl38' date=' φτου ξανά.... Και το θέμα είναι οτι παίζω 2-3 φορές την εβδομάδα απο 3-4 ώρες (τα ξενύχτια τα έκοψα, είχα καταντήσει zombie).

Αναρωτιέμαι, για να προσχωρήσω γρήγορα, μπορώ αν φτιάξω στο ίδιο server πάλι warrior και να μεταφέρω οτι χρήματα και πράγματα έχω απο τον lvl38? Λογικά όσα ρούχα και όπλα έχω που δεν απαιτούν κάποιο lvl, αν έχω το skill δεν θα μπορώ να τα φορέσω? Χμμ.... μάλλον έτσι θα το κάνω..... Ή να περιμένω πότε ενεργοποιήσει η Blizzard την μεταφορά χαρακτήρων απο account σε account?[/quote']

Ρε συ το WoW σε ποιο γνωστό κατάστημα το βρήκες 30 ευρώ?

Αν αρχίσεις στον ίδιο server τότε νομίζω ότι μπορείς να στείλεις τα πράγματα από τον παλιό σου χαρακτήρα με email στον καινούργιο.

Δημοσ.

Razorgore down την δεύτερη μέρα που τον προσπαθήσαμε χεχε. Το raid ξεκίνησε στις 8.30 μμ., εγώ λόγω εξεταστικής δεν πήγα από την αρχή αλλά κατά τις 11 μμ. και αφού είχαν φάει 5 wipes :P σκάω μύτη για να ρωτήσω αν τον ρίξανε. Μου λένε όχι, η καλύτερη προσπάθεια ήταν 35% λίγο πριν μπω. Γίνομαι invite (ευτυχώς είχε μείνει μια θέση άδεια :D ) και στο επόμενο try πάρτον κάτω και πολύ εύκολα μπορώ να πω ;-).

Πέταξε Judgement και Trans bracers (τα οποία έχασα, κλαψ!), και το Black book για locks.

Πέστε το διαβολική σύμπτωση ή όπως αλλιώς θέλετε αλλά έχω παρατηρήσει ότι όποτε μπαίνω στο raid για κάποιο boss μετά από κάποια ώρα και όχι από την αρχή, πάντα πέφτει lol :P.

Η πλάκα αμέσως μετά που πήγαμε Vael... είχε πάει ήδη 12 η ώρα και κάποιοι έπρεπε να φύγουν οπότε δεν σκοπεύαμε να κάνουμε καμιά σοβαρή προσπάθεια. Του μιλάει ένας warr για να ξεκινήσει η μάχη και μέσα σε 5 secs είμασταν όλοι dead, rofl! Έβλεπες τα "lol" να πέφτουν σύννεφο στο rchat :P.

Άντε να δούμε την Κυριακή που θα τον δοκιμάσουμε σοβαρά πριν από το MC.

Wish us luck!!!!

Δημοσ.
Μάλλο κάποιος σου έκανε Arcane Intellect buff..

den eisai asteios....

paidia kamia alli idea giati mporei na eixe kolisei etsi kai mia na mou edeixne 4700 mana kai mia na mou edeixne 5k para ? ( me idio gear kai idio spec unbufed panta gia na min petaxnei kanenas allos kai pei eksipnada )

Δημοσ.

o Vael δεν ειναι ιδιοτροπο boss,απλως θελει ΜΕΓΑΛΟ/ΓΡΗΓΟΡΟ dps , σωστη εναλλαγη των tanks , οποιος ειναι να σκασει να παει σε καμμια γωνιτσα να αναλογιστει την ζωη του και να σκασει και οχι εν μεσω του raid.

Η μαχη του Vael σε μας κραταει γυρω στα 5 λεπτα αλλα εχουμε insane dps (οι μισοι rogues εχουν το μισο bloodfang και σκεφτειτε οτι εγω που εχω μισα μπλε πανω μου βγαινω στην πρωτη 5αδα στο dmgmeter)

Δημοσ.

lunatic eisai cheat to eipame auto... genika apo numera ( white dmg dld apla hits oxi crit kai overbuffed ) poso bgazeis?

btw etoimazw photo na anevasw me ton rogue mou na dixnei sxedon 52% crit :s

Δημοσ.

και εγω paulara αμα ριξω 2 crit σε 2 hits θα λεει 100% crit :-)

Το θεμα δεν ειναι ποσο dmg κανει καποιος αλλα και το αν βαριεται ή οχι να χρησιμοποιει και κανα ability την ωρα της μαχης..αν δεν βαριεται να βαζει κανα poison..να βελτιστοποιει δηλ. το dmg output.

Δημοσ.

o Vael ine idiotropo boss giati kai ola teleia na ta kaneis , an sou faei tous healers me to debuff, game over. to exoume ksanapei ayto....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...