Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

kala ta pame sto topic...spam ftw

emeis shmera apofasisame na kanoume shmera disband to guild...to activity tou BWL einai aparadekto ta atoma den 8eloun na er8oun gia na mhn trwne wipes...kai etsi aurio epilegoume ta 25 kalytera kai pio active atoma kai kanoume merge me guild pou farmarei nefarian alla exei to idio problem me emas (an oxi xeirotero)

mporw oti mas ekatse kala...

Δημοσ.

Ρε παιδια στα guilds σας τι dkp system εφαρμοζετε?Και η συμμετοχη στα raids πως καθοριζεται ?

Γιατι εμεις εχουμε μαλακισμενα συστηματα και εχω κραξει τους παντες στο φορουμ του guild μας και ειναι μισοι - μισοι (μαζι μου - εναντιον μου).

Επισης λεω στους καλα εξοπλισμενους να αφηνουν καμμια θεση σε instances που δεν τους ενδιαφερουν σε κανεναν κακομοιρη να παρει κανα loot αλλα αυτοι στα @@ τους...

Δημοσ.
kala ta pame sto topic...spam ftw

emeis shmera apofasisame na kanoume shmera disband to guild...to activity tou BWL einai aparadekto ta atoma den 8eloun na er8oun gia na mhn trwne wipes...kai etsi aurio epilegoume ta 25 kalytera kai pio active atoma kai kanoume merge me guild pou farmarei nefarian alla exei to idio problem me emas (an oxi xeirotero)

mporw oti mas ekatse kala...

LOL Thresh εμείς ΑΚΡΙΒΩΣ μια από τα ίδια...είμαστε Chrommagus και το guild δεν μαζεύει κόσμο για BWL...μακάρι να βρούμε κι εμείς κανα guild για merge όπως εσείς...άντε γιατί αυτή η κατάσταση (να κάνουμε 20άρια ενώ περίμενα BWL) δεν αντέχεται.

• Super Moderators
Δημοσ.

Dunemaul eimai pvp server :)

ee nai den paei allo...en to meta3y oi alloi pou kanoume merge einai kai pikra...na farmaroun Nefarian kai na mhn exoun kosmo? eleos dld...

elpizw na ta pame kala :D

Δημοσ.

Εγώ δεν θα πήγαινα ποτέ σε guild που έχει σε farm status τον Nef... (αν και είμαι ήδη σε guild που φαρμάρει MC, ZG, το μισό AQ20 και μόλις ξεκίνησε και BWL - δεύτερη μέρα σήμερα, την πρώτη φτάσαμε τον Razor 72% με 3 προσπάθειες). Ο λόγος πολύ απλός.

Ποιά η ευχαρίστηση του να φύγω από το guild που με "έντυσε" με epix και που στη κυριολεξία λιώσαμε για 6 μήνες περίπου για να φτάσουμε σε farm των παραπάνω instances (ξεκινήσαμε ακόμα και με πράσινα να φανταστείτε) για να πάω σε ένα άλλο που ρίχνει τον Nef για τη πλάκα του, χωρίς να προσπαθήσω καν?

Το θέμα είναι να φτάσεις στον Nef (και στον κάθε Nef δεν έχει σημασία) σκοτώνοντας έναν-έναν όλα τα bosses, διαβάζοντας τακτικές, και το κυριότερο? Να προσπαθήσουν όλοι μαζί στο grp να συγχρονιστούν και να κάνουν όλοι αυτό που πρέπει, όταν πρέπει. Αυτή πιστεύω είναι και η μαγεία του παιχνιδιού. Και η ευχαρίστηση του να ρίχνεις έναν boss για πρώτη φορά, είναι πολύ μεγαλύτερη όταν έχεις παλέψει πολύ για να το καταφέρεις ;-).

Φιλικά πάντα :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

kata arxas den feugoume apo to guild...to guild mas ginetai disband kai kanoume merge me allo (shared leadership new dkp rules etc etc)

epipleon oi alloi logo tou inactivity twn members tous (eite epeidh kapoioi efygan) pleon den "farmaroun" bwl...ara ousiastika oso tous voh8ame emeis toso mas voh8oun kai ekeinoi...kai asfalws kaneis mas den pisteuei oti 8a vgazoume ta BWL bosses gia thn plaka...e3allou who knows mporei na mhn katsei kai kala to olo 8ema alla pisteuoume oti ofeilame na prospa8hsoume mias kai me to guild mou opws einai twra arga h grhgora 8a ginotan disband (opws kai twn allwn)...

Δημοσ.
Εγώ δεν θα πήγαινα ποτέ σε guild που έχει σε farm status τον Nef... (αν και είμαι ήδη σε guild που φαρμάρει MC' date=' ZG, το μισό AQ20 και μόλις ξεκίνησε και BWL - δεύτερη μέρα σήμερα, την πρώτη φτάσαμε τον Razor 72% με 3 προσπάθειες). Ο λόγος πολύ απλός.

Ποιά η ευχαρίστηση του να φύγω από το guild που με "έντυσε" με epix και που στη κυριολεξία λιώσαμε για 6 μήνες περίπου για να φτάσουμε σε farm των παραπάνω instances (ξεκινήσαμε ακόμα και με πράσινα να φανταστείτε) για να πάω σε ένα άλλο που ρίχνει τον Nef για τη πλάκα του, χωρίς να προσπαθήσω καν?

Το θέμα είναι να φτάσεις στον Nef (και στον κάθε Nef δεν έχει σημασία) σκοτώνοντας έναν-έναν όλα τα bosses, διαβάζοντας τακτικές, και το κυριότερο? Να προσπαθήσουν όλοι μαζί στο grp να συγχρονιστούν και να κάνουν όλοι αυτό που πρέπει, όταν πρέπει. Αυτή πιστεύω είναι και η μαγεία του παιχνιδιού. Και η ευχαρίστηση του να ρίχνεις έναν boss για πρώτη φορά, είναι πολύ μεγαλύτερη όταν έχεις παλέψει πολύ για να το καταφέρεις ;-).

Φιλικά πάντα :-)[/quote']

/sign

/agree :D :D

• Super Moderators
Δημοσ.

apo thn stigmh pou yphrxan 2 lyseis dld h na feugoun ena ena ta members epeidh den 8a yphrxe proodos h na kanoume merge me allo guild pou exei problem inactivity den to 8ewrw la8os...

giati den nomizw na yphrxen periptwsh na arxizoume na kickaroume autous pou den prospa8ousan kai na kaname invite new...

twra an esy sarisn goustareis na trws wipes pou pane sto vronto egw den ftaiw...pistepse me sthn 8esh mou to idio 8a ekanes... ase pou pleon to allo guild den rixnei Nefarian gia thn plaka pleon...

Δημοσ.

Μέχρι σήμερα παίζω με το account του ξαδέρφου μου. Αλλά είδα οτι το WoW γνωστό κατάστημα το δίνει πλέον 30€ απο 50€ που είχε. Ευτυχώς που δεν το πήρα πριν κανα 2μηνο δηλαδή. Μάλλον την μεθεπόμενη βδομάδα θα πάω να το πάρω αφού τώρα έχω άδεια και στο εξοχικό μου δεν έχω ADSL.

Αυτό που σκέφτομαι είναι οτι πρέπει γαμώτο να αρχίσω πάλι απο την αρχή. Εκεί που είχα αρχίσει να χαίρομαι με τον warrior μου lvl38, φτου ξανά.... Και το θέμα είναι οτι παίζω 2-3 φορές την εβδομάδα απο 3-4 ώρες (τα ξενύχτια τα έκοψα, είχα καταντήσει zombie).

Αναρωτιέμαι, για να προσχωρήσω γρήγορα, μπορώ αν φτιάξω στο ίδιο server πάλι warrior και να μεταφέρω οτι χρήματα και πράγματα έχω απο τον lvl38? Λογικά όσα ρούχα και όπλα έχω που δεν απαιτούν κάποιο lvl, αν έχω το skill δεν θα μπορώ να τα φορέσω? Χμμ.... μάλλον έτσι θα το κάνω..... Ή να περιμένω πότε ενεργοποιήσει η Blizzard την μεταφορά χαρακτήρων απο account σε account?

Δημοσ.
twra an esy sarisn goustareis na trws wipes pou pane sto vronto egw den ftaiw...pistepse me sthn 8esh mou to idio 8a ekanes... ase pou pleon to allo guild den rixnei Nefarian gia thn plaka pleon...

Δεν γουστάρω αυτό που έγινε πριν 2 βδομάδες που υποτίθεται ότι θα ερχόντουσαν 40 άτομα για την πρώτη μας προσπάθεια για Razor και τελικά ήρθαν 25 και 2-3 μαμάκες λέγανε "έλα μωρέ και τι έγινε που είμαστε 25? πάμε για να κάνουμε practise.....", ε ναι αυτό το θεωρώ μεγάλη μαμακία, ούτε ευχαρίστηση θα μου προσέφερε το να γίνoμαι wipe μέσα σε 20 secs (και πολύ λέω) χωρίς να υπάρχει κάποιος στόχος, ούτε λεφτά για πέταμα έχω για repairs.

Αντίθετα, την περασμένη βδομάδα που είμασταν 40 χρειαστήκαμε 2 προσπάθειες για να μάθουν οι warriors πως να κάνουν το τρενάκι :P και στην τρίτη φτάσαμε τον Razor 72%. Λογικά σήμερα θα τον ρίξουμε, αλλά δυστυχώς δεν θα είμαι εγώ γιατί γράφω μάθημα αύριο και πρέπει να στρώσω τον κ**ο μου :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...