mphxths Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Εμεις τα dragonkins στον Nef τα βγαζουμε βαζοντας μπροστα στα ανοιγματα warriors/pallas απο πισω rogues και ακομα πιο πισω casters/healers. Αυτο που κανουν οι warriors/pallas ειναι να κρατανε τα δρακακια στα ανοιγματα..δεν χτυπανε ενα συγκεκριμενο..αλλαζουν στοχους συνεχως ωστε να τα χτυπανε ολα και να τα κρατανε ολα πανω τους..απο πισω οι rogues προλαβαινουν οτι ξεφευγει απο τους warriors . Οι casters aoe πανω στους warriors/pallas και οι healers τα κλασικα
De@th L0rd Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Ρε παίδες όλοι εδω μέσα alliance παίζετε?Πολύ pala βλέπω ρε γμτ.
mphxths Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Αν θες να κανεις καριερα στο pvp φτιαξε horde..οι alliance στο pvp ειναι κατα κανονα ΖΩΑ! Αν θες να κανεις instances , τοτε κανε ειτε alliance ειτε horde , δεν εχει σημασια ιδιαιτερη. Εγω προσωπικα παιζω alliance , αλλα στο pvp γαμωσταυριαζω την επιλογη μου αυτη
mphxths Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Ξερεις τι ειναι να παιζω druid , να εχω την σημαια αγκαλια..να τρεχω γυρω γυρω απο εναν palladin για να με δει ..να με κανει healing,και αυτος ακινητος να μην κανει τιποτα.....? ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΕΟΣ
De@th L0rd Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Θα είχε φάει DC το παληκάρι βρε συ!Έπεζα πιο παλιά pvp γιατί είχα τσαντιστεί που με με κάναν corpse camping oi alliance στο Tarren mill.Αλλά αυτό το οτι οι horde είναι καλύτεροι από τους alliance στο pvp είναι μύθος.Αναλόγως το πώς παίζεις και αν έχεις καλό πάρτυ.Όσο για τους pala....Υπάρχει ένα τρομερό μειονέκτημα...Τους παίζουν όλο πιτσιρικια και άσχετοι.Αν ξέρεις πώς να παίξεις τον pala είναι τρομερός.Έχω δεί και skills και talents και είναι φοβερός..Πολύ καλύτερος του Shaman και λόγω plate armor και το ότι έχει seals και shields και όχι ηλίθια τομέμς.Αυτό που μου τι σπάει στον πάλα είναι ότι είναι μανοβόρο το heal του τίποτε άλλο.Για μένα κακώς φοράει plate.Toν κάνει πολύ imba.Mε την ίδια λογική θα πρεπε να δώσουν και στους warlocks Leather..
andrip Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 και πάλι ομως leather και cloth σιγά τη διαφορά. Δε νομιζω οτι ενας rogue θα προτιμήσει κάποιο Item επειδή έχει 5 armor περισσότερο. Mail & Plate αυτό είναι armor. Πω πω tarren mill χαχα που το θυμήθηκες; καλό.. ωραίες εποχές crashare ο server για την πλάκα
De@th L0rd Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 και πάλι ομως leather και cloth σιγά τη διαφορά. Δε νομιζω οτι ενας rogue θα προτιμήσει κάποιο Item επειδή έχει 5 armor περισσότερο. Mail & Plate αυτό είναι armor. Πω πω tarren mill χαχα που το θυμήθηκες; καλό.. ωραίες εποχές crashare ο server για την πλάκα Nαι το AC (armor class) μετράει και στο πόσο dmg τρώς από τα spells.Και όσο να ναι καλύτερα να έχω 30 % dmg reduct παρά 20% πχ με cloth.
chill Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 O paladin σε καμια περίπτωση δεν είναι καλύτερος του shaman σε pve λες και τα totems δεν κάνουν μια χαρά την δουλειά τους. Αφήστε δε που τα bubble boys δημιουργούν και άπειρα προβλήματα στην lootlist μας. Μήπως να τους kickάραμε παντελώς από το παιχνίδι και να δίνανε στους alliance τους holy shamans? Λέω εγώ τώρα. Τους μισούσα ως horde, του συμπάθησα ως alliance αλλά βλέποντας ότι διεκδικούν και θέση dps στα raids με έκαναν να τους κάνω delete από οποιαδήποτε μορφή σεβάσμού. Και ναι συμφωνω ότι απευθήνονται σε παιδιά. Μόνο παιδιά ή ενήλικοι με μυαλό κοκοβιού θα έκανα paladin λέγοντας dps class.
giorgos_g Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 O paladin σε καμια περίπτωση δεν είναι καλύτερος του shaman σε pve λες και τα totems δεν κάνουν μια χαρά την δουλειά τους. Αφήστε δε που τα bubble boys δημιουργούν και άπειρα προβλήματα στην lootlist μας. Μήπως να τους kickάραμε παντελώς από το παιχνίδι και να δίνανε στους alliance τους holy shamans? Λέω εγώ τώρα. Τους μισούσα ως horde, του συμπάθησα ως alliance αλλά βλέποντας ότι διεκδικούν και θέση dps στα raids με έκαναν να τους κάνω delete από οποιαδήποτε μορφή σεβάσμού. Και ναι συμφωνω ότι απευθήνονται σε παιδιά. Μόνο παιδιά ή ενήλικοι με μυαλό κοκοβιού θα έκανα paladin λέγοντας dps class. Axristoi telios e?
pseira Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 1 pala = +155 AP se melee , +30 Mana/5sec 'H -30% Threat se OLO to raid ektos warriors. 2 pala = kai ta 2 parapanw 3 pala = +10% stats kai ta 2 parapanw Me 3 pala kalytpeis OLO to raid sou apo apopsi buffs. Me 3 shamans se ena raid ti exeis? Kai fysika as min ksexasoume tis avres ...+60 FR, h +60 Frost resist/shadow resist, H akoma kai ta 750 armor de nomizo na xalane kanenan sto party Kai efoson i blizzard den proeblepse kai exei kanei ton pala sta instances healer/cleanser kai ta sets pou dinei einai @@ gia na kanei OTIDHPOTE allo ektos apo instances, ti na kanei? Esy diladi pou 8es to Claw of chromaggus poy exei +damage apo spells, enw ine priority mage/lock ise kalyteros apo ton pala pou 8elei to 2hander?
andrip Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 επειδή δεν έχω ιδέα απο pala γιατί τους μισώ γενικότερα, τα Buff τους που λές δε τα κάνει μόνο στο group του; μπορεί να το κάνει σε 40 άτομα; αν ειναι ετσι οκ γιατι τα τοτεμ του shaman είναι μόνο για το παρτυ. Nαι το AC (armor class) μετράει και στο πόσο dmg τρώς από τα spells.Και όσο να ναι καλύτερα να έχω 30 % dmg reduct παρά 20% πχ με cloth.[/quoteτι εκανε λέει; το armor όχι δε μετράει καθόλου στα spells μόνο το physical damage μειώνει!!!!!!! Αν κάνω mind blast για 1500 στον warrior me 60% reduction θα φάει κανονικα 1500 που θα έτρωγε και ένας rogue!
chill Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Pseira ανέτρεξε μερικές σελίδες πίσω να δεις αν θέλω τον paladin στον πάρτυ μου ή όχι. Δεν είπα ότι είναι άχρηστος προς θεού το αντίθετο πιστεύω (για pve) απλά το κενό του αναπληρώνετε και με το παραπάνω σε horde από τα totems του shaman. Claw of chomaggus δίνει stamina που το θέλω δίνει intellect που το θέλω, δίνει spell dmg+healing και mana regen. Είμαι disc/holy και ragnaros που πάω dps είμαι πολύ ψηλά στο dmg list. Συνεπώς το claw θα μου είναι υπερχρήσιμο. Όλοι οι paladins που είναι υποθετικά dps εκτός από έναν στο guild μια ζωή είναι πολύ πίσω. Dps paladin απλά δεν δύναται να υπάρξει.
pseira Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Apla oi paladins den exoun sustainable dps. Burst damage exoun apisteyto an einai k holy..Exo riksei pollous mesa sta 6 sec tou Hammer of justice. An ginei resist omws to hammer... @@ Giati nomizeis perimename oloi to 1.9 , kai otan bgike meiname me to P***i sto xeri?
De@th L0rd Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Άσε ρε γαμώτο έπεσαν οι server του ΗΤTP tunnel και δεν μπορώ να παίξω wow από το ΤΕΙ.Ευτυχώς που συνδέσαμε το Ps2 στον projector του αμφιθέατρου.Και γ@μώ τις φάσεις :PPP...Ξενέρα να παίζεις pro μετά το WoW...
mindtrapper Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 O paladin σε καμια περίπτωση δεν είναι καλύτερος του shaman σε pve λες και τα totems δεν κάνουν μια χαρά την δουλειά τους. Pseira ανέτρεξε μερικές σελίδες πίσω να δεις αν θέλω τον paladin στον πάρτυ μου ή όχι. Δεν είπα ότι είναι άχρηστος προς θεού το αντίθετο πιστεύω (για pve) απλά το κενό του αναπληρώνετε και με το παραπάνω σε horde από τα totems του shaman. Se parakalo min milas allo, prepei na bro ligo ta xapia mou kai sunexizeis meta. As min analuso edo poso kaluteros einai o paladin tou shaman se pve kai kata poso ta totems den kanoun pleon katholou ti douleia tous giati tha pikratho pali kai den kanei. Mou spaei ta neura kai to review tou shaman kai i antimetopisi mas apo Cm, Blizzard ktl. kai tha ekrago.
Προτεινόμενες αναρτήσεις