I.Q. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 poli kali sin8esi , gia to sigkekrimeno titlo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 ΚΑΟΥΝΗΣ Ποσα φιδια χωραει ο σακος θα το ανακαληψεις IRONFORGE LOL 256 mb ram !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAOYNHS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Θα δουμε. Δεν νομιζω η blizzard να εβγαλε το παιχνιδι μονο για αυτους που εχουν τελειους υπολογιστες. Εδω λεει οτι μπορεις να παιζεις με 56αρι μοντεμ και geforce-2. Τελος παντων. Αν τα δω σκουρα τα πραγματα θα προσπαθω να παιζω pve και θα πηγαινω εκει που δεν εχει πολυ λαο για να μην τρωω λαγκαρισματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 κοιτα να μπεις σε low population σερβερ τοτε και PvE όχι PvP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Παιδια ειμαι ο ευτυχεις κατοχος αλογου Και στην ωρα μου ε 40 lvl Eυτυχως μου δανισε 20 gold ενας 60ρης απο το GUILD μου Αλλιως επρεπε να περιμενω 1 βδομαδα τουλαχιστον Αλλη εσθιση το αλογο οι αλλοι κοιταζουν ψαρομενοι Παντως εκει που το αγoρασα ειχε και ενα αλλο 900 gold !!!!!!! Kαι εκει που εκανα το training εγραφε horse riding 1 !! Aνεβενει και αλλο ? Ποτε σε πιο lvl ? Λοιπον και αν θελετε την γνωμη μου οι νεοτεροι απο lvl 28 οικονομια για να μην την πατησεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Lvl 60 mate. Epic mount Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Τι παραπανο εχει το Epic απο το απλο Mount ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 100% speed enanti 60% tou aplou kai diaforetiko look Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 LOL 900 GOLD Για +40% speed LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 φίλε aliaka , τι από lvl 28 μιλάς για οικονομία, από 25 lvl πες καλύτερα , για να είσαι μέσα , lol ......έχω ξεσκιστεί στην οικονομία και τα ρημάδια τα λεφτά δεν ανεβαίνουν εύκολα . Ένα φιλαράκι , έφτασε 40 lvl και είχε μόνο 15 χρυσά . Τρέχει τώρα να μαζέψει λεφτά για προπόνηση , ζώα κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Έχω ακούσει οτι οι Paladins παίρνουν mount free! σε μια αποστολή που κάνουν γύρω στο 40 lvl...ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι φίδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papadakn Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 isxyei...apla nomizw pws plirwnoun mono to train. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Απο 25 lvl ακομα καλυτερα και οταν λεμε οικονομια ενοουμαι οικονομια Οτι αντικειμενο βρισκουμαι το πουλαμε, οτι φτιαχνουμε απο το επαγγελμα μας το πουλαμε, ακομα και τα ψαρια τα πουλαμε Εγω εφαρμοσα αυτη τη με8οδο απο lvl 30 και παλι δεν προλαβα μου λοιπανε 20 g Γιαυτο προτινα να αρχισεται οικονομια απο lvl 28 και λογικα δεν θα εχεται προβλημα Mount και ξερο ψωμι μωλις το παρεται και δειτε τι διαφορα θα καταλαβετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Ναι οι paladins παίρνουν δωρεάν το Mount , καθώς και οι warlocks. Το q όμως που πρέπει να κάνουν οι paladin είναι εξαιρετικά μακρύ, χρονοβόρο και δύσκολο. Πρέπει να πάνε στο cathedral of light, stormwind και να μιλήσουν στον τυπο εκεί ο οποίος τους δίνει το summon mount spell... Άσε...Πολύ κούραση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LL_NEO Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 o shaman με το ghost wolf παίρνει 40% αύξηση. Σιγά μην κάτσω να τα μαζεύω για ένα 20%. Αργότερα για το epic βλέπουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις