Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Παιδιά ένας καμένος με το wow φίλος μου μου είπε ότι μετά το expansion θα μπορείς να μεταφέρεις το χαρακτήρα σου από ένα server σε άλλον.Είναι αλήθεια αυτο?

8a mporeis na metafereis ton xarakthra apo ton ena server ston allo ka8ws kai apo to ena account sto allo :) epi plhrwmhs asfalws oi metafores autes :)

rumors lene oti paizei na ginei mesa sto summer prin to expansion (pou 8a vgei sto telos ths xronias)

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι σωστά δεν κάνει για priest...

17 int, 7 stam 64 dmg + heal... 4mana / 5 sec

ναι εννοείτε... μήπως λέει +64 dmg και δε το βλέπω; πάμε καλα; γιατί να μη το πάρει priest? εντάξει επειδή μπορεί να πάρει το benediction? και; μπορει να γουστάρει το pvp και να θέλει σταμινα που το bene δίνει πολύ λίγο.

πάρτε το και απ'την άλλη αμα είναι τότε, ποιος θα επωφεληθεί περισσότερο απο ένα τέτοιο item; dmg + heal??? μόνο ο Priest..., α και ο warlock όταν healarei το imp του.

ΥΓ: Πάντως chill σε όλα τα lvl αν πάρεις το καλύτερο Main hand + off hand πάντα θα υπάρχει ένα αρκετά καλύτερο staff

Δημοσ.

andrip said : "ναι εννοείτε... μήπως λέει +64 dmg και δε το βλέπω; πάμε καλα; γιατί να μη το πάρει priest? εντάξει επειδή μπορεί να πάρει το benediction? και; μπορει να γουστάρει το pvp και να θέλει σταμινα που το bene δίνει πολύ λίγο."

εχμ δηλαδη ενα ολοκληρο guild θα παλευει να σου δωσει ενα αντικειμενο που το θελεις για pvp ? για ξανασκεψου το

Δημοσ.

Το benediction θα το πάρω γιατί μπορώ με min dkp αφού τα συμφωνήσαμε οι παπάδες. Δεν καίγομαι γι'αυτό, ειναι ένα item που καθένας μπορεί να το έχει, τίποτα σπουδαίο. Το Lok'amir επίσης είναι γαμάτο αλλά μην με παρεξηγήσετε το claw είναι το κόλλημα μου. Πριν ακόμα ρίξουμε ragn όταν κοίταξα τι θέλω στην θέση 1 μπήκε αυτό οπότε τραβάω ζόρια. Το Lok'amir θα πάει std και το ξέρω σε αυτούς τους "wanna do damage but i cant", loladins οι οποίοι γελάστε άφοβα λένε πως έχουν δικαίωμα στο ASHKANDI!!!!!!!!!

Αndrip δεν λέω όχι σε αυτό που λες περί staff>1h+offhand αλλά το ζήτημα είναι και πως γουστάρει να παίζει κανείς. Π.χ. το staff είναι ένα και το αυτό ενώ στο 1h+offhand μπορείς να κάνεις και τις αλλαγές σου ανάλογα με την περίσταση. Τώρα έχω ένα καταραμένο witchblade στο οποίο βάζω ένα offhand με shadow+fire resistance (σε bosses που το απαιτούν), ένα με plus 37 healing και λοιπά stats για τα 5man, και το book απο onyxia όταν κάνω pvp ή σολάρω.

Δημοσ.
8a mporeis na metafereis ton xarakthra apo ton ena server ston allo ka8ws kai apo to ena account sto allo :) epi plhrwmhs asfalws oi metafores autes :)

rumors lene oti paizei na ginei mesa sto summer prin to expansion (pou 8a vgei sto telos ths xronias)

Και πόσα θα πληρώνω περίπου?Και πώς θα πληρώνω το ποσό?

Μήπως ξέρει κανείς?

• Super Moderators
Δημοσ.

logika den 8a mporeis na pas se High Populated server...oute na mporeis na skas lefta kai na phdas apo server se server synexeia opote sou kapnisei...epipleon gia apo account se account logika 8a yparxei periorismos wste na mhn to 3eftylisoun me to na poulane chars sto ebay :P

Δημοσ.

chill prosopika sto palio mou guild pou rixname Nefarian prin ta Xristougenna to claw den pigene se priest mono kai mono giati den to ithelan. Shaman to epernan kuriws.

To oti ena item leei damage/healing den to apokleiei fusika gia healer alla skepsou oti uparxoun kai item me sketo +healing pou oi mages/locks den mporoun na ta paroun.

Genika den exo ksekathari apopsi epi tou thematos ektos apo auto: min fugeis apo to guild sou gia ena item. Oi pithanotites na farmarete BWL se ligo kairo einai megales afou ftanete Nefarian kai kapoia stigmi tha to pareis an den to xreiazete allos.

Ase pou erxetai kai kainourgio instance pou logika tha exei kalutero loot, opote krata ta dkp sou :)

Δημοσ.

Ναι αλλά πόσα θα σκας περίπου.20 ευρώ πάντως είναι πολλά για να μετακινήσεις απλώς ένα χαρακτήρα.Βέβαια για ένα κοινό "καμένο" δεν είναι τίποτα αλλά για το ευρύ κοινό?Ειδικά αν το κάνουν να πληρώνεις μόνο με πιστωτική τότε δεν πιστεύω να το χρησιμοποιήσει κανείς.

Δημοσ.

μα υπάρχουν και items με μόνο +dmg

απο τη στιγμή που είναι dmg/healing έχουν δικαίωμα να το πάρουν. Άλλη συζήτηση το ποιος θα επωφεληθεί περισσότερο. Και μένα γνώμη μου είναι οτι Priest - bene είναι must τέρμα. Αλλα απο τη στιγμή που παίζει έτσι το παιδί why not?

Δε συζητάμε για τα κουφά που πέφτει πχ blastershot το όπλο με +1% crit super dps και μου λέει ο warrior need... την ώρα που hunter έχει μπλε.. έλεος

Το εχω δει γι αυτο λέω...

• Super Moderators
Δημοσ.
Ναι αλλά πόσα θα σκας περίπου.20 ευρώ πάντως είναι πολλά για να μετακινήσεις απλώς ένα χαρακτήρα.Βέβαια για ένα κοινό "καμένο" δεν είναι τίποτα αλλά για το ευρύ κοινό?Ειδικά αν το κάνουν να πληρώνεις μόνο με πιστωτική τότε δεν πιστεύω να το χρησιμοποιήσει κανείς.

opws sou eipa den 3eroume den exoun pei...epipleon 20 euro den einai kai tosa polla an to migrate pou mporei na ekane kapoios htan TELEIWS apotyxhmeno...h an exei filous kai 8elei na alla3ei server

• Super Moderators
Δημοσ.
μα υπάρχουν και items με μόνο +dmg

απο τη στιγμή που είναι dmg/healing έχουν δικαίωμα να το πάρουν. Άλλη συζήτηση το ποιος θα επωφεληθεί περισσότερο. Και μένα γνώμη μου είναι οτι Priest - bene είναι must τέρμα. Αλλα απο τη στιγμή που παίζει έτσι το παιδί why not?

Δε συζητάμε για τα κουφά που πέφτει πχ blastershot το όπλο με +1% crit super dps και μου λέει ο warrior need... την ώρα που hunter έχει μπλε.. έλεος

Το εχω δει γι αυτο λέω...

andrip apo thn stigmh pou to guild vgazei olo to MC (ara kai to leaf apo majordomo einai available) giati na mhn to parei warrior to blastershot? afou etsi kai alliws meta o hunter 8a parei ta weapons apo to quest pou einai kalytera...kai 8a paei xameno to gun...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...