Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
lol Πρώτη φορά κι εγώ το ακούω' date=' και φαντάζομαι αναφέρεσε στα lava anihilators αν δεν κάνω λάθος. Εμείς συνήθως group hug φωνάζουμε.

οστώσο φίλε chill τη νοοτροπία είναι αυτή δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα; Σε χαλάει δηλαδή που πήρε κάτι που κανείς δεν ήθελε; Ερώτηση alliance έχεις;

δηλαδή να μην πάρει το αντικείμενο που κανένας δε το ήθελε;;; για ποιο λόγο; μα ποιο πολύ δε θα σας βοηθήσει τώρα με καλύτερο όπλο; κι εμείς στο mc πολλές φορές πηγαίναμε με 1 druid ο οποίος ούτε dkp είχε και καινούργιος ήταν. Πέσαν 3 cenarion και τα πήρε. Δηλαδή θα του λέγαμε α είσαι καινούργιος πρώτα να σε εμπιστευτούμε και μετα; Μετα απο καμια 2 βδομάδες έφυγε απο το guild. Καί τι έγινε;[/quote']

1. Και μεις HUG φωναζουμε.αν και τελευταια ειναι αυτονοητο και το εχουμε κοψει

2. Φυσικα και δεν επρεπε να παρει το οπλο που δεν ηθελε κανεις ωστε να βοηθησει μετα το guild ...αφου εκανε μαλακια pull...πως ειχε την απαιτηση να παρει οτιδηποτε? /ειρωνικο στυλ off

3.Σε εμας τα τριαλ μελη παιρνουν κανονικα loot/dkp κλπ απλως καποιες συνταγες κλπ πανε μονο σε members ωστε να μεινει στο guild.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμείς gaypile φωνάζαμε αλλά το γυρίσαμε σε all in red circle για να καταλαβαίνουν.

Το τελευταίο rank του guild είναι "1 step away from np" όπου np είναι ένα άλλο guild στο οποίο 9/10 που θα φύγουν απο μας θα πάνε εκει. Διαφωνώ κάθετα στην λογική να ντύνουμε τον κάθε νέο και να την κάνει αύριο μεθαύριο. Πρέπει να ξοδέψει χρόνο και να προσπαθήσει με το guild πρωτού πάρει το οτιδήποτε. Αν εσείς βρίσκεται σωστό από το head του scarlet monastery να πάρει κάποιος αμέσως το halo of ts επειδή απλά κάποιος άλλος δεν το χρειάζεται λυπάμαι αλλά διαφωνώ. Και σας ξαναλέω ότι ίσως να μην τα έγραφα αυτά αν δεν έβλεπα ότι έρχονται ντύνονται και φεύγουν. Και ok εγώ δεν πληρώνω πολλά για repairs σε περίπτωση ηλίθιου wipe σκεφτείτε το MT με το full tanking gear να πληρώνει 20g repairs για ένα run στο mc.

Kαι σε μας παίρνουν dkp οι trials και 9/10 φεύγουν με αρνητικό dkp.

Εξάλλου το νεο instance θέλει στο preq του nexus. Καλύτερα disenchant για τα μέλη που δεν έχουν λεφτά παρά σε κάποιον που ήρθε να πάρει free epic και να την κάνει.

Δημοσ.

1. αν ο κανονας σας ειναι οι τριαλ να παιρνουν dkp δεν σας φταινε αυτοι

2. αν ο ΜΤ σας θεωρει τα 20g πολλα λεφτα για repairs και δεν μπορει να τα δωσει...τοτε συγνωμη που στο λεω αλλα ειναι φτωχουλης του θεου...

ασε που με ενα γρηγορο farm πριν το raid..μπορει να βγαλει τα λεφτα των repairs

Δημοσ.
Paikse warrior , protection specced kai ela pes mou esy posi wra 8es gia na bgaleis 20g

γινερ herbalist και λιωσε στα icecaps

γινε leatherworker και φτιαχνε καλα items

γινε alchemist / herbalist

λιωσε στο ΑΗ και κοιτα για ευκαιριες..αγοραζε φτηνα πουλα ακριβα

πηγαινε felwood και σκοτωνε water elementals για essence of water (transmute se air..καλα λεφτα)

φτιαξε φαρμερ/αλτ

κανε γρηγορα runs με το guild σε DiM / Strat SS

ελεος δηλαδη τοση ωρα που διαβαζεις αυτα που γραφω θα ειχες βγαλει λεφτα για epic mount :)

Δημοσ.
Paikse warrior , protection specced kai ela pes mou esy posi wra 8es gia na bgaleis 20g

Αυτό ξαναπέστο. Τα mt μας ανεβάζουν rogue για να τους βγάζει τα repairs.

δε το ήξερε πριν γίνει warrior prot specced?

Χωρίς protection warrior θα κάναμε raid τον hogger........όχι bwl και mc

Kαι δεν διαφωνώ ότι τα φράγκα βγαίνουν ευκολα. Αρκεί βέβαια να έχεις χρόνο. Καλο το wow, όλοι το γουστάρουμε αλλά δεν μπορούμε να είμαστε και 24/7 online

Δημοσ.

Υπαρχουν και οι τσατσιες φυσικα για να βγαλεις γρηγορα χρημα αλλα επειδη μπορει να ειναι κανενας απο τον server μου εδω , δεν θα επεκταθω :)

Δημοσ.

Ρε σεις,είδα στο video google ένα video που ένας έκανε κάτι και έτρεχε πολύ γρήγορα σχεδόν αστραπειέα.Πώς το έκανε?Με cheat?

Δημοσ.

http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=19347

Μετα λύπης μου έμαθα ότι δεν μπορώ να bidάρω για το εν λόγω item βάσει του lootlist που έχει το guild στο οποίο είμαι και θα ήθελα την άποψη σας πάνω σε αυτό. Στα guild σας τι ισχύει πάνω στο συγκεκριμένο item? Σε άλλα guilds που ρώτησα μου είπαν πως εννοείται ότι μπορεί ο priest να bidαρει......... Βάσει αυτού του αντικειμένου θα εξαρτηθεί και η παραμονή μου στο guild καλώς ή κακώς.

Δεν παίζω με staff προτιμώ dagger/offhand. Δεν έχω ακόμα benediction (πέφτει ελάχιστες φορές για εμάς και όσες πέφτει ή δεν είμαι στο raid ή πάει σε τρελό dkp και δεν διατίθομαι να ξοδέψω πολλά και τώρα πια το χάνω στο roll) αλλά ειλικρινά και όταν το πάρω δεν θα τρελαθώ κιόλας. Και πέρα από το healing που κάνω στο raid δεκτό αλλά τα mobs τώρα αλλά και στο xpansion δεν θα πέφτουν από το 500+healing που θα έχω...............

Δημοσ.

Σε guild που προχωράει BWL πολύ πολύ πολύ σπάνια έχει δικαίωμα priest να πάρει +spell damage item. Όλα πάνε σε mages/locks. Μονο αν μπεις σε guild που φαρμάρει AQ ΙΣΩΣ σου το δώσουν

Δημοσ.

Παιδιά ένας καμένος με το wow φίλος μου μου είπε ότι μετά το expansion θα μπορείς να μεταφέρεις το χαρακτήρα σου από ένα server σε άλλον.Είναι αλήθεια αυτο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...