Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Orlias otan les oti phgate prwth fora MC ws guild h ws 3exwrista ka8e atomo? giati opws kai na to kanoume to na vgaleis Magmadar me ena tranq shot einai kapws dyskolo...
mphxths Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Παιδιά το wow,επειδή αυτόν τον καιρό βγαίνουν πολλά games MMORPG όπως πχ είδα ένα trailer για Lord of the Rings online,το παιχνίδι αξίζει να το πάρω τώρα ή θα το πάρω θα πορωθώ κανά 2 βδομάδες και μετά θα δω κανά άλλο που θα βγει και θα το παρατήσω και τσάμπα τα λεφτά? Στην ουσια μας ρωτας αν θα σου αρεσει ή οχι ?και βασει ποιων κριτιριων και δεδομενων εμεις πρεπει να σου απαντησουμε ?
Alt3rnative Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Μια χαρά το κάνετε το MC, εμείς μαθαίνουμε τα νέα μέλη MC και τρώμε εκ νέου άπειρες ώρες μπορεί και σπάσιμο σε 2 μέρες κιόλας. Αν μαζευτούμε το raid του bwl το σπάμε για πλάκα γρήγορα αλλά άντε να μαζέψεις άτομα ντυμένα για να κάνεις το βαρετό MC. Όποτε έχουμε MC ξαφνικά όλοι δεν είναι online (ενώ εγώ είμαι........ AM ΔE ;D) οπότε παίρνουμε τα μπλεδάκια που δεν ξέρουν καν το "all inside red circle" και ο θεός βοηθός....... chill eilikrina den exw kati proswpiko mazi sou alla h logikh sou einai auth pou eixe kanei emena kai alla polla atoma pou kserw na kopsoume to wow.TI paei na pei dld den eisai online gia mc epidi variesai na pas ta "MPLEDAKIA"?Esy dld ekanes create char kai isoun full epic?H ekanes create kai ikseres to "all inside red circle"?Sou ksanalew de se kserw proswpika kai isws na min leitourgeis me ton tropo pou deixnei to post sou alla eilikrina einai poly asxhmo to "snob styl" orismenwn pou pane 60 forane 4-5 epic kai nomizoun oti piasan ton papa apo ta @@.De sou lew katse fae tis wres sou na voithiseis ta "mpledakia" (akou mpledakia eleos) alla sta guild yparxoun ki autoi pou prepei na ntithoun.Ektos an eisai se guild 40 atomwn pou oli mera paizei wow kai den exei meinei nevriko kyttaro akafto sth kefala tous. Entelws filika ola auta elpizwntas na mhn einai etsi opws ta les kai na vgo m@m@k@s kai psefths.
Orlias Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 ThReSh ηταν η 1η φορα ως guild. Παντως καμια 20 απ τους 40 ειχαμε παει ξανα ο καθε ενας με το παλιο του guild κ μεμονωμενα raid 2 guild κτλ. Κ οι εμπειροι ηταν στο στυλ το δικο μου, δηλαδη ειχαν φτασει μεχρι Garr χωρις να πεσει η κ πιο πριν. Εκτος απο 2-3 παιδια που εκαναν lead κ ισως να πηγαν πιο κατω. Οσο για το tranq shot ειχαμε 1 που πηραμε πριν τον Magmadar! Κ επεσε ο Magma με το πρωτο try!!!! Θα φανει την Κυριακη αν ειμασταν τυχεροι εαν παμε κ δεν φτασουμε παλι μεχρι το 6ο boss. Ευχαριστω για τα σχολια παιδες!
G_Zisis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Στην ουσια μας ρωτας αν θα σου αρεσει ή οχι ?και βασει ποιων κριτιριων και δεδομενων εμεις πρεπει να σου απαντησουμε ? Ρε συ το παιχνίδι το έχω παίξει και έχω σκυλοπορωθεί αφού με PSTN έπαιζα τουλάχιστον 5 ώρες την ημέρα αλλά τώρα που έβαλα ADSL!!!Απλώς θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας,συμφέρει να το πάρω τώρα ή να περιμένω να βγουν πρώτα και κάτι άλλα παιχνίδια MMORPG όπως πχ Lord of the Rings?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 to Lord of the Rings online argei den exei arxisei akoma to beta stadio...
chill Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 chill eilikrina den exw kati proswpiko mazi sou alla h logikh sou einai auth pou eixe kanei emena kai alla polla atoma pou kserw na kopsoume to wow.TI paei na pei dld den eisai online gia mc epidi variesai na pas ta "MPLEDAKIA"?Esy dld ekanes create char kai isoun full epic?H ekanes create kai ikseres to "all inside red circle"?Sou ksanalew de se kserw proswpika kai isws na min leitourgeis me ton tropo pou deixnei to post sou alla eilikrina einai poly asxhmo to "snob styl" orismenwn pou pane 60 forane 4-5 epic kai nomizoun oti piasan ton papa apo ta @@.De sou lew katse fae tis wres sou na voithiseis ta "mpledakia" (akou mpledakia eleos) alla sta guild yparxoun ki autoi pou prepei na ntithoun.Ektos an eisai se guild 40 atomwn pou oli mera paizei wow kai den exei meinei nevriko kyttaro akafto sth kefala tous.Entelws filika ola auta elpizwntas na mhn einai etsi opws ta les kai na vgo m@m@k@s kai psefths. Απλό στο guild είμαι πρίν να καθαρίσουμε mc και γενικά οτιδήποτε. Έχω φάει τα 10ωρα μου mc για να μάθω πράγματα και καταστάσεις. Φτάσαμε στο σημείο να την καθαρίζουμε σε 3,5 ώρες. Γιατί λοιπόν να χάσω τις διπλές ώρες και να μην την καθαρίσω? Φυσικά και θέλω να πάω mc καθότι μου λείπουν items ακόμη αλλά εφόσον μου έχει βγει η παναγια τόσο καιρό για να την κάνουμε για πλάκα, εφόσον έχω ξεσκιστεί για να φτάσω μεγάλο FR για να έχουμε ragn για πλάκα γιατί να ξανατραβήξω όλο αυτό από την αρχή για κάποιον που σήμερα είναι και αύριο (στις περισσότερες περιπτώσεις) δεν είναι γιατί τρώει kick λόγω του ότι δεν νιώθει (καλοκαιρινοί μήνες κάνουμε reqruit μαζικά χωρίς apply ή όρους εν ολίγοις άτομα που δεν έχουν δουλέψει τους char τους) ή κάνει gquit επειδή απλά ήρθε να πάρει 1-2 item και να την κάνει. Xρωστάω κάτι σε αυτούς??? Δεν νομίζω. Έχουμε guild με τους alts μας που σιγά σιγά 60αρίζουν ένας ένας. Με αυτούς ναι να πάω 1000φορές mc και όχι μόνο mc αλλά όποιο 5/10 man dungeon θέλουν (για preq, gear κλπ). Εγώ απο πέρσι τον ιούλη παίζω τον priest, αισίως ένα χρόνο, mc/ony/zg πάτησα το γενάρη και πήρα το πρώτο μου epic 2 μήνες μετά. Δεν πήγα σε ένα έτοιμο guild για να ντυθώ, πήγα σε ένα guild που προσπαθούσε και πλέον είναι στην πρώτη 3άδα του server. Mερίδιο την επιτυχημένης πορείας του φέρω και γω δεν βρήκα τίποτα έτοιμο. Και btw αύριο θα πάω επειδή μου ζητήθηκε (βαριέμαι οικτρά αλλά θα πάω μια που ο classmaster των priest θέλει να πάει με τον alt του και μου το ζήτησε). ΕDIT: Από το 0 ξεκίνησα και γω τον char μου αλλά όταν ήρθε η ώρα για high lvl instance φρόντισα να ενημερωθώ το τι σημαίνει "all in the red circle" και γιατί. Και ούτε ποτέ είπα "gief epix" όπως κάνουν οι νέοι επειδή έρχονται σε ένα φτασμένο guild. p.s. Σήμερα π.χ. ήρθε ένα νέος hunter και τον παίρνουμε καπάκι bwl, 3 thrash προ ebonroc. Του λέει ο classmaster να κάνει pull τα 3 thrash όταν ο ebon είναι επάνω. Καθυστέρησε δεν ξέρω γω γιατί τα έκανε pull όταν ο ebon ήταν κάτω......boss μαζί με mobs που είναι πιο δύσκολα από το boss-----) dead όλοι. Και σε ρωτάω γιατί να συμβει αυτό? Και έπεσε και epic 1h axe απο τα συγκεκριμένα mobs το οποίο πήρε μιας και δεν το ήθελε κανείς!!!!!!! Στο πρώτο 15λεπτο του πρώτου του run!!!!!!!! Για μένα καλύτερα nexus και guild bank. Δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα.
mphxths Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 @Chill : Οπως εμαθες και συ απο το μηδεν καποια πραματα, οπως ντυσανε και σενα καποιοι αλλοι , ετσι πρεπει να γινεται και με τους νεους σε ενα guild. Αν εσυ φυγεις απο το guild σου μια μερα , και πας σε ενα αλλο φτασμενο...θα θελες να περιμενεις κανα 6μηνο να παρεις epic και να σου λενε συνεχεια οτι δεν νιωθεις δεν κανεις δεν ρανεις ?ελεος δηλαδη. και μεις χθες στα 3 @@δια πριν τον ebonroc τραβηξαμε και τον ebonroc μαζι . ε και ?wipe - rez - rebuff και παμε παλι..σιγα τα ωα..αντι να φτασουμε στον ebonroc σε 5 λεπτα θα φτασουμε σε 10. Το στυλακι του παλιου και του εμπειρου και του φτασμενου δεν μετραει γιατι παντα υπαρχει καποιος καλυτερος σου.
mphxths Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Επισης μην ξεχνας οσο εμπειρος παιχτης και να εισαι οταν μπαινεις σε ενα νεο instance , ειναι φυσικο να μην νιωθεις . Θα κανεις ενα λαθος pull , θα παρεις aggro οταν δεν χρειαζεται κλπ. Σιγα σιγα θα μαθεις
pseira Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Basika kai gw ws empeiros paiktis me panw apo 1 xrono paiksimatos wow kai 90 played days , exw na rwtisw ton chill to eksis: TI STO DIAOLO EINAI TO : all in the red circle????????????//
giorgos_g Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Basika kai gw ws empeiros paiktis me panw apo 1 xrono paiksimatos wow kai 90 played days ' date=' exw na rwtisw ton chill to eksis: TI STO DIAOLO EINAI TO : all in the red circle????????????//[/quote'] lol ela nte, tha ithela na matho ki ego ti einai afto....
mphxths Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 χαχαχα απο το στομα μου το πηρατε...παιζω απο περσυ και εχω δει παρα πολλα πανω στο παιχνιδι αλλα αυτο με τον κοκκινο κυκλο δεν το ξερω
chill Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 "All inside red circle" Όταν κλικάρεις ένα mob σου βγάζει στο κάτω μέρος του ένα κόκκινο κύκλο. Αυτό είναι τόσο απλό. @mphxths σε παραπέμπω στο προηγούμενο μου post. Αν μετά από αυτά που έγραψα εσυ βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα πολύ απλά δεν κατάλαβες το περιεχόμενο του post μου
andrip Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 lol Πρώτη φορά κι εγώ το ακούω, και φαντάζομαι αναφέρεσε στα lava anihilators αν δεν κάνω λάθος. Εμείς συνήθως group hug φωνάζουμε. οστώσο φίλε chill τη νοοτροπία είναι αυτή δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα; Σε χαλάει δηλαδή που πήρε κάτι που κανείς δεν ήθελε; Ερώτηση alliance έχεις; δηλαδή να μην πάρει το αντικείμενο που κανένας δε το ήθελε;;; για ποιο λόγο; μα ποιο πολύ δε θα σας βοηθήσει τώρα με καλύτερο όπλο; κι εμείς στο mc πολλές φορές πηγαίναμε με 1 druid ο οποίος ούτε dkp είχε και καινούργιος ήταν. Πέσαν 3 cenarion και τα πήρε. Δηλαδή θα του λέγαμε α είσαι καινούργιος πρώτα να σε εμπιστευτούμε και μετα; Μετα απο καμια 2 βδομάδες έφυγε απο το guild. Καί τι έγινε;
mphxths Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Καταλαβα πολυ καλα το ποστ σου (chill) και επιμενω οτι η νοοτροπια του ειμαι ο φτασμενος ο φτιαγμενος και ολοι οι αλλοι ας φτιαχτουν μονοι τους δεν τους βοηθαω δεν ειναι οτι το καλυτερο. Το οτι εχεις κοπιασει εσυ για να φτασει το guild σου στο σημειο που ειναι τωρα τι παει να πει ? οτι οποιος ερχεται ειναι ο χαμαλης ?οτι δεν εχει κανενα δικαιωμα ?οτι δεν το βοηθαμε ?ελεος μπορει να μην περασει την τριαλ φαση και να φαει σουτ..αμα ομως μεινει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις