Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συγχωρεστε με για την παρεμβαση μου ξανα.Μπαινω στη μεση της κουβεντας.Ο lock μου πλεον ειναι level 29 κ δεν ανεβαινω εδω κ 2 μερες γιατι εχω λιωσει στo Warsong Gulch.Χθες πηραμε μια νικη απο τα αντιπαλα hordikia που με χαροποιησε ιδιαιτερα.Ειμαι private κ θελω να ρωτησω τι παραπανω μπορω να κανω τωρα που ειμαι private.Επισης εχω κ μια αλλη παρατηρηση.Ειναι η ιδεα μου ή οι allies δεν νιωθουν κ πολυ.Εγω την 1η φορα που μπηκα WSG πηγα κ εστελνα μπροστα το void μου να ζαλιζει κανα αντιπαλο Lock κ εσκαγα αβερτα καταρες μεχρι να μεινω απο μανα.Μετα μανα ποτο κ ξανα τα ιδια.Αλλα οταν μου την επεφτε καποιος rogue ουτε mage τον προβατιαζε ουτε priest με εκανε heal ουτε τπτ.Αφηστε που τα buffs τα κρατανε μονο για τον εαυτο τους.Ενω εγω για αρχη βγαζω το imp μου κ για τα extra HP κ για το fire shield κ μολις πεθανει βγαζω το tank μου.Απλα εχω την εντυπωση οτι οι αλλοι ενιωθαν ποιο πολυ απο εμας σε θεμα teamwork.Παραυτα χθες χοροπιδουσα μιση ωρα μεσα στο SW Keep που ελεγα οτι θα παρουν σικωτο οι guards κ θα με πεταξουν εξω οπως γινεται στα nightclubz.Ειχα ακουσει οτι οι alliance σπανια παιρνουν νικη κ για αυτο χαρηκα που το καταφεραμε χθες.Απλα μου εμεινε αυτη η ελειψη συντονισημοτιτας.Ευτυχως την 2η φορα που μπηκα ειχα μαζι φιλο rogue που κατεβαζε καλο damage κ δεν με ακουμπαγε κανεις.

Τα σέβη μου

---EDIT---

Perception FTW.Αφοτου εμαθα να το χρησιμοποιω η ζωη μου απεναντι σε rogues εγινε πολυ καλυτερη.Δεν γινεται να μειωσω το cooldown του σε 10 δευτερολεπτα??Πολλα ζηταω ε??:P

Δημοσ.

polli xairomai otan vlepw neo kosmo na ksekinaei na pezei wow kai na exei autes tis antidraseis.

Katarxin apo tin stigmi pu egines private mporeis na pareis tou private to tarbar apo to old town ( nomizw ) stin stormwind . Ean pas rank2 pairneis ena trincket etc...

Sta bg pote den tha exeis to vw ( voidwalker i alliws to tank i alliws ton mple ) giati apla einai axristos . Sinithos sukubus exoun oloi gia na kanei charm kai na mporeis na rixneis averta tis katares pu thes.

Oso gia to ean niwthoun oi ally i oxi auto einai alitheia oti pote den niwthoun kai gi auto allwste panta sxedon xanoume sta bg. Mporei na sfazontai stin mesi tis pistas kai 1 horden na exei parei tin simaia , na exei ksefigei kai na xasoume to paixnidi. Auto ginetai epeidi o mesos oros ilikias paiktwn pu pezoun wow kai exoun ally einai polli pio mikros apo tous horde.

Alitheia se pion server ekanes ton xaraktira sou ?

Δημοσ.

Sucky vs meele (seduce nuke seduce nuke)

Fel vs casters (μπορεις ακομα και να τρέχεις και να αφήσεις τον fel να τους τελειώσει)

Void for pve (build aggro nuke)

Imp for instances (tank aggro u+imp nuke nuke)

Και βασικά και χωρίς pet δεν παίζει πρόβλημα καθαρίζεις τα πάντα (Αρε και να ήταν το death coil instant ή έστω με μικρότερο cd...........)

Και θεωρούσα τον shadow priest meltfacer....... ΩΙΜΕ

Προχτες μου την έπεσε ενας warrior έλληνας (nick giatros) ενώ έκανα pve σκοτώνω το mob και αυτός βαρούσε είχα μείνει με 10% ζωή και το βάζω στα πόδια, βουτάω στη θάλασσα μου castαρω underwater breathing αφήνω void να του ρίχνει καμιά ψιλή του σκάω και δυο instant spells και βουτάω στον πάτο. Η ζωή του έπεσε, άρxισε να πνίγεται shadowbolt και αντε γεια (μου έριχνε 6lvl).

Και χτες μου την έπεσε tanaris άλλος έλληνας darkgr πάλι ενώ ήμουν σε pve με 2 mobs επάνω μου ήταν undead το fear δεν έπιασε πάω στον αγύριστο. Ο τυπάς είναι τόσο άσχετος που μάλλον δεν ξέρει τι εστί soulstone δεν κάνω release spirit και αρχίζει να παλεύει mobs, σηκώνομαι σαν κύριος και τον στέλνω στα spirits. Επειδή είχα και νεύρα χτες τσαντίστηκα τόσο πολύ με το ύπουλο χτύπημα που τον campara για μια και ώρα ολόκληρη. Τι κρυβόμουν, τι seduce και άπειρα /spits /lol .......το resume kaileena vs darkgr = 8-1. Άντε γεια (2lvl παραπάνω από μένα μόλις τι ήρθε να κάνει?)

Και αν η μικρή τρώει camp από κανένα έρχεται η μεγάλη και καθαρίζει. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι αφού τους campαρω τους κανω MC λέγοντας τους /me ΤΗΙS IS MY ALT U NOOBS ε και μετά lvlάρω άνετα ;D. Αν δεν πάρουν από λόγια η πάπισσα θα εμφανιστεί να τους ρίξει μια εξομολόγηση ακόμα.......μέχρι να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να με αγγίζουν

Δημοσ.

Χαχαχαχα.Ειλικρινα ελιωσα στο γελιο chill.

Λοιπον τον χαρακτηρα τον εχω στον Genjuros.Να πω οτι απεναντι σε rogue χανω πολυ ασχημα ισως γιατι δεν εχω δουλεψει το κομματι PVP τοσο πολυ.Αυτο με το succi το εχω ξανακουσει αλλα το θεμα ειναι οτι εχει πολυ λιγα HP κ αν ειναι κ αλλοι γυρω κανουν focus στο succi μου(Vilthea την λενε) κ μετα νιωθω ανυπερασπιστος.Ευχαριστω για τις πληροφοριες για το βαθμο του private.

Ακομη εχω να πω οτι πιστευω οτι στον δικο μου server υπαρχουν πολλα horde ζωα οπως αλλοι τοσοι πρεπει να ειναι κ οι δικοι μας.Υπαρχουν hunters οι οποιοι campaρουν στο Lakeshire k στο Duskwood κ βαρανε μικρα level ισα ισα για να τους πριζουν.Εντωμεταξυ δεν ξερω ποσο noobs ειναι αλλα κ εγω που παιζω 1.5 βδομαδα εχω καταλαβει οτι οταν ο αλλος ειναι γκρι δεν μου δινει HK.Ελεος δηλαδη.

Απο την αλλη εαν ζητησεις βοηθεια στο LocalDefense παιζει να σου την μπουν κ οι αλλοι.Ενας προχθες μου ειπε stay the $%#@ away from lakeshire then αφου ειπα οτι μας εχουν σκισει τα πεταλα ασχημα.Ακουσε λιγα γαλλικα κ μετα σκασαν 2-3 60ριδες κ καθαρισε το τοπιο.Εγω παντως το εχω δηλωσει στο guild κ στους φιλους οτι κανω λιστα με τα @@ που campαρουν κ αν 60ρισω θα γινει της ποπης.Ελληνικη ΕΚΔΙΚΗΣΗ καθαρματα.:D:D.

Τα σέβη μου

Δημοσ.

Ένα ακόμα μεγάλο βήμα, 4 bosses bwl χωρίς wipe down με την μια ;D. Άμα σας λέω ότι την κυριακή ο nef θα είναι κάτω...........Για πρώτη φορά καθαρίσαμε firemaw χωρίς ubrs buff.......ας είναι καλά το titans ήταν ενεργό καθότι δεν φάγαμε 2 ώρες στον brood. Όλα ρολόι πάνε. Αύριο ebon/flamegor/chrom παρασκευή mc γιατί μας έχουν πρίξει και S/K NEF NEF NEF.

Σήμερα ο server είχε τρομερά προβλήματα, πολλά d/c. Εγώ μόνο έφαγα 29..........

Πέφτει ο vael τρώει disc ο ΜL πάει ένας να αγγίξει το πτώμα, το κλασσικό roll που γίνεται σε 5man instances μας τυχαίνει. Οk δεν έγινε και τίποτα, λέμε στο TS all pass. Και πράγματι 39/40 pass. 1 greed, bop priest neck, bop priest belt, bop rogue belt......... Το φιντάνι μας ήταν (σωστά μαντεύετε βρε) PALADIN και μάλιστα Τούρκος. Ticket σε gm για να φτιαχτεί "υπάρχουν προβλήματα lag και dc σήμερα αλλά όχι πρόβλημα στο loot. Είναι δικό σας φταίξιμο και όχι δικό μας".......GG BLIZZ

Δημοσ.

AFou exete kosmo chill bravo sas...Emeis exoume to problima twra eksetaseis/pannelinies/diabasma kai mono sto reset tou BWL kai sto MC exoume kosmo..Gia nefarian tries einai 30 online... Alla gia to reset den exoun diabasma.

X8es pigame BWL kai eixame toso lag pou telika fygame. Oute kan dokimasame na riksoume razor afou enas empaine online , 2 trwgane dc. Pigame Ahn'qiraj40, ftasame eykola sto 1o boss alla ekei fagame respawn apo mobs :P

Trelo rep apo ta mobs! 110 rep (me to 10% racial twn humans) :))) me brood of nozdormu. Siga mi skotwnw 59-60 elite Bugs gia silithid carapaces....

Δημοσ.
Sucky vs meele (seduce nuke seduce nuke)

Fel vs casters (μπορεις ακομα και να τρέχεις και να αφήσεις τον fel να τους τελειώσει)

Void for pve (build aggro nuke)

Imp for instances (tank aggro u+imp nuke nuke)

Και βασικά και χωρίς pet δεν παίζει πρόβλημα καθαρίζεις τα πάντα (Αρε και να ήταν το death coil instant ή έστω με μικρότερο cd...........)

Και θεωρούσα τον shadow priest meltfacer....... ΩΙΜΕ

Προχτες μου την έπεσε ενας warrior έλληνας (nick giatros) ενώ έκανα pve σκοτώνω το mob και αυτός βαρούσε είχα μείνει με 10% ζωή και το βάζω στα πόδια' date=' βουτάω στη θάλασσα μου castαρω underwater breathing αφήνω void να του ρίχνει καμιά ψιλή του σκάω και δυο instant spells και βουτάω στον πάτο. Η ζωή του έπεσε, άρxισε να πνίγεται shadowbolt και αντε γεια (μου έριχνε 6lvl).

Και χτες μου την έπεσε tanaris άλλος έλληνας darkgr πάλι ενώ ήμουν σε pve με 2 mobs επάνω μου ήταν undead το fear δεν έπιασε πάω στον αγύριστο. Ο τυπάς είναι τόσο άσχετος που μάλλον δεν ξέρει τι εστί soulstone δεν κάνω release spirit και αρχίζει να παλεύει mobs, σηκώνομαι σαν κύριος και τον στέλνω στα spirits. Επειδή είχα και νεύρα χτες τσαντίστηκα τόσο πολύ με το ύπουλο χτύπημα που τον campara για μια και ώρα ολόκληρη. Τι κρυβόμουν, τι seduce και άπειρα /spits /lol .......το resume kaileena vs darkgr = 8-1. Άντε γεια (2lvl παραπάνω από μένα μόλις τι ήρθε να κάνει?)

Και αν η μικρή τρώει camp από κανένα έρχεται η μεγάλη και καθαρίζει. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι αφού τους campαρω τους κανω MC λέγοντας τους /me ΤΗΙS IS MY ALT U NOOBS ε και μετά lvlάρω άνετα ;D. Αν δεν πάρουν από λόγια η πάπισσα θα εμφανιστεί να τους ρίξει μια εξομολόγηση ακόμα.......μέχρι να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να με αγγίζουν[/quote']

Απο τα λεγομενα σου συμπεραινω οτι εχετε πολλα "ζωα" στον server σου.

Για μενα ο warlock ειναι περιπτωση 10 secs ΕΦΟΣΟΝ τον πετυχω πρωτος (εγω παιζω rogue).Κατα τα αλλα αμα με δει εχει καποιες καλες πιθανοτητες...να με δυσκολεψει :-)

Δημοσ.

pseira me 2 full aq40 runs ( epeidi me eipan kati fili na paw ) apo hated pas friendly i pros honored nomizw. Opws apo reverted merika runs einai kai pas exalted. Gi auto tzampa vlepoume emeis kati honoredkai vlakeies kai mas trexoun ta salia. Apla ta paidia pane aq 40 se antithesi me emas pu aq 20 pame mono kai aq 40 to exoume afisei gia ta kala

Δημοσ.

Pseira έχουμε κόσμο (35-50 άτομα online την ώρα του raid) γιατί αφενός τα ξένα πανεπιστήμια τελειώνουν αυτές τις μέρες την λειτουργία τους ενώ τα δικά μας πανεπιστήμια είναι υπο κατάληψη οπότε να διαβασουμε απο τώρα για τον σεπτέμβρη δεν λέει (και αν γίνει καμια στραβή και γράψουμε τελικά τώρα θα τους γράψω τις τακτικές για τα bosses του bwl........).

Δημοσ.

Παιδια εσεις ειστε ολοι αρκετα μπροστα στο game σε θεματα instances απο μενα(ηταν επιλογη μου βεβαια να μεινω τοσο πισω στo pve για διαφορους λογους κ ας παιζω 1 χρονο το WOW-τεσπα) την περασμενη Κυριακη πηγαμε το πρωτο μας MC κ ριξαμε τα πρωτα 6 boss κ σταματησαμε λογω κουρασης. Πως το βλεπετε; Εμενα μου φανηκε οτι πηγαμε πολυ καλα κ γενικα καλυτερα απ τις προσδοκιες μας! :-D Αλλα θελω ενα σχολιο απο πιο εμπειρους, μην ενθουσιαζομαι αδικα. Α! Μια εβδομαδα πριν ριξαμε κ Hakkar στο ZG καθως μονο εκει πηγαιναμε τοσο καιρο κ επιτελους το βγαλαμε.:)

Δημοσ.

6 bosses σε μια βραδια ειναι καλα για αρχη.Θυμαμαι στο δικο μας guild που παλευαμε 5-6 ωρες καθε βραδυ για να φαμε 2-3 bosses.

Τωρα βγαζουμε ολο το MC μαζι με Ragnaros σε μια βραδια σε χρονο απο 2h 50m εως 3h 10m.

Δημοσ.

Μια χαρά το κάνετε το MC, εμείς μαθαίνουμε τα νέα μέλη MC και τρώμε εκ νέου άπειρες ώρες μπορεί και σπάσιμο σε 2 μέρες κιόλας. Αν μαζευτούμε το raid του bwl το σπάμε για πλάκα γρήγορα αλλά άντε να μαζέψεις άτομα ντυμένα για να κάνεις το βαρετό MC. Όποτε έχουμε MC ξαφνικά όλοι δεν είναι online (ενώ εγώ είμαι........ AM ΔE ;D) οπότε παίρνουμε τα μπλεδάκια που δεν ξέρουν καν το "all inside red circle" και ο θεός βοηθός.......

Δημοσ.

Παιδιά το wow,επειδή αυτόν τον καιρό βγαίνουν πολλά games MMORPG όπως πχ είδα ένα trailer για Lord of the Rings online,το παιχνίδι αξίζει να το πάρω τώρα ή θα το πάρω θα πορωθώ κανά 2 βδομάδες και μετά θα δω κανά άλλο που θα βγει και θα το παρατήσω και τσάμπα τα λεφτά?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...