Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πέσει το flask of the titans, το οποίο είναι απαραίτητο για να ρίξεις broodlord σε bwl - τουλάχιστον σε μας - . 30 runs not a single 1 drop for me..... το μοναδικό flask που μου λείπει

Θα πέσει tooth of gnar το οποίο θα needάρουν ακόμα και αυτοί που έχουν το αντίστοιχο από AV.

Θα πέσει class set chest το οποίο θα needάρουν άτομα που δεν ανήκουν στην κλάση που αντιστοιχεί. Είχα χάσει 2 devout robes 1 από loladin και 1 από lock......

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχαμε κακή προιστορία με warrior να κάνει καταλάθος need σε δαχτυλίδι +κάτι healing spells. Και για να μην έχουμε τα ίδια το γυρνάμε masterlooter.Ninzas δεν έχουμε όταν κατέβουμε με guild...

Δημοσ.
Θα πέσει το flask of the titans' date=' το οποίο είναι απαραίτητο για να ρίξεις broodlord σε bwl - τουλάχιστον σε μας - . 30 runs not a single 1 drop for me..... το μοναδικό flask που μου λείπει

Θα πέσει tooth of gnar το οποίο θα needάρουν ακόμα και αυτοί που έχουν το αντίστοιχο από AV.

Θα πέσει class set chest το οποίο θα needάρουν άτομα που δεν ανήκουν στην κλάση που αντιστοιχεί. Είχα χάσει 2 devout robes 1 από loladin και 1 από lock......[/quote']

ε ναι δεν είπα οτι δε θα πέσουν αλλα άμα είσαι με το guild έχεις φόβο για τέτοια; Με random ναι έχεις και δε μπορείς να κανεις ML αλλα με guild? Τι να σου πω αμα needarei loladin devout robe ε αη σηχτιρ... cloth ενώ μπορεί να έχει plate για ποιο λόγο; Για το Intellect? ρε ούστ...

εντάξει για lock το καταλαβαίνω γιατι το σετ στα 2 ή 3 κομμάτια (δε θυμάμαι) δίνει +κάμποσο shadow power

Δημοσ.
Yparxei strat gia ta trash mobs ta opoia einai pio dyskola apo ton ebonroc :P

basika trote

Locks (APARAITHTA prwtous) ----> Goblins (mages + locks me shields k kanoun aoe)--------> Wyrmkin overseer-------> Spellbinder

Τα ίδια κάνουμε κι εμείς, με τον spellbinder να γίνεται kite από hunter στο δωμάτιο του Broodlord κατα προτίμηση.Και όντως, trashmobs>Firemaw,Ebonroc,Flamegor.Ιδίως αυτόν τον Ebonroc τον λυπάμαι πάντα.0 dead σε κάθε μάχη....Ο ορισμός του τζάμπα loot.

Κατά τα άλλα,Chrommagus 1% wipe, με Time Lapse/Corrosive Acid.Ήταν η τελευταία προσπάθειά μας, γιατί ξεμείναμε από sands lol..

Δημοσ.

to spastiko einai afou teleiwsei i maxi kai gia kana 3 me 4 lepta na eisai sinexeia se stun ( na se kolaei ana takta xronika diastimata ) kai na min mporeis oute ews tin taratsa na ftaseis apo to stamata ksekina :P

Δημοσ.

Ουαου, απο τοτε που με συμβουλεψατε τρεχω και δεν φτανω!!!:twisted: :D

Εχω χασει το μετρημα των σημαιων που εχω παρει!!

Παω με την ξωτικοπουλα μου με cat form με stealth, περιμενω να φυγουν οι horde, παιρνω τη σημαια και τρεχω, και μολις βγω απο το κτιριο, travel form και δρομο!!!

Σαν να λεμε, την παιρνεις και φευγεις.

Δεν ανεβαινω level με τιποτα.Θα κατσω 38, αντε να παω 39, μεχρι να παω διοικητης και να παρω το epic mount και τοτε θα παω 40 για να το καβαλαω.

Να ρωτησω ομως:στο battleground γινεται να οδηγησεις mount?Μαλλον ναι, απο οτι εχω δει εδω στο forum.

Δημοσ.

1ον ναι γίνεται να έχεις mount στα bg γι αυτο και κάνει τη διαφορά το epic και 2ον μη χαιρεσαι :D γιατι πριν πας 60 το ανώτερο rank που μπορείς να φτάσεις ειναι 5 νομίζω

Δημοσ.

Παιδιά, χρησιμοποιείτε κάποιοα MOD για το User Interface; Εγώ το μόνο που έχω προς το παρόν είναι ένα mod για μερικές επιπλέον bars.

Θα ήθελα ένα όμως που να μπορώ να βλέπω το συνολικό dps και άλλα στατιστικά στοιχεία. Έχετε κάτι στο νου σας;

Δημοσ.
Παιδιά' date=' χρησιμοποιείτε κάποιοα MOD για το User Interface; Εγώ το μόνο που έχω προς το παρόν είναι ένα mod για μερικές επιπλέον bars.

Θα ήθελα ένα όμως που να μπορώ να βλέπω το συνολικό dps και άλλα στατιστικά στοιχεία. Έχετε κάτι στο νου σας;[/quote']

Απο το thobbot κατέβασε το Cosmos.exe.

Έχει της Παναγίας τα μάτια πάνω. Οτι στατιστικό θέλεις, το έχει. Απλά θα αργεί να ξεκινήσει λίγο το παιχνίδι.

Δημοσ.

αν και δεν παίζω πλέον το παιχνίδι , η πιο συμπαθής τάξη , μου ήταν πάντα οι priests. Το τι ακούγανε οι φουκαράδες δεν λέγεται . Όποιος ψόφαγε έριχνε και ένα μπινελίκι στον παπά , τα χάλια τα δικά του δεν τα κοίταγε , που ο μακάλας (συνήθως warrior) έχανε το aggro γιατι δεν ήξερε να τανκάρει . Η για τον μακάλα τον mage ή τον lock , που γκάριζε ο raidleader , stop dps , no dps και αυτοί ρίχανε pyroblast (δεν θυμάμαι και πανοιού spell είναι ) .

Χάνονταν το aggro και τρέχανε σαν το βέγγο οι φουκαράδες οι παπάδες να κρυφτούν ή να σωθούν . Άσε που όλοι νομίζουν ότι ο priest έχει καμιά δεξαμενή από mana μαζί του που δεν τελειώνει ποτέ . όταν μετά τυχαίνει να πέξουν κανένα priest , και βλέπουν πόσο δύσκολη είναι η διαχείρηση του mana , τότε τους πιάνει πανικός .

Priest ρίξτε μπινελίκια σε όλο τον κόσμο . όλοι σας έχουν ανάγκη , χε χε

Δημοσ.

twra pia vlepw ti esti priest pu ton anevazw siga siga. ean oloi oi priest eniwthan akrivws ti eixan sta xeria tous tha mporousan na kanoun " papades " . 49 lvl ton exw twra kai se opio instance thelw na paw pigainw afou me kanoun summon ( akomi kai dipla na eimai ) kai me tin proipothesi oti ean thelw kapio item gia + dmg i + healing tha to parw me to stanio akomi kai ean exoume mage i lock.

Merikes fores vevaia psilo tsinizoun alla me to pu doune oti den iparxoun kai polloi healers pu tha theloun na pane mazi tous mu kanoun ola ta xatiria. :D :D mipws telika eimai polli tsoglani me ton priest? vasika vgazw ta apothimena mou pu eixa me ton rogue opu klasika kaneis den thelei rogue kai exw paei sto allo akro pu trww wisper sinexeia na paw se instance mazi me kosmo :D

Δημοσ.

nai etsi einai :D alla na needareis +dmg einai ligo kapos telika (kala ki ego to ekana) alla tha einai oraio enas mage/lock na needarei ena item pou einai dmg/healing? :)

entaksei to kalo einai na pigaineis me filous, kanonikous oxi apo to paixnidi. Etsi ekana ego 5 atoma kirile ki oute o rogue eklaige oute o warrior :) pou einai kai ta pio sinithi classes

Δημοσ.
Απο το thobbot κατέβασε το Cosmos.exe.

Έχει της Παναγίας τα μάτια πάνω. Οτι στατιστικό θέλεις' date=' το έχει. Απλά θα αργεί να ξεκινήσει λίγο το παιχνίδι.[/quote']

Thottbot... προφανώς χτύπησε ο δαίμονας του keyboard :P:P:P

Πρίν βάλεις το Cosmos όμως διάβασε λίγο στο forum που έχουνε γιατι πρέπει να απενεργοποιησεις μια επιλογή που σκαλώνει με το τελευταίο update του WoW. Μετά θα παίζει μια χαρά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...