chill Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Δημοσ. 24 Μαΐου 2006 Eγω εχω μια ερωτηση, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο NAZRE? Τον έστειλε ο πάπας της stormwind σε μυστική αποστολή στην orgimar.
kaiowas Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 emeis tous trome me 2 tanks stous pirsous pou exei i kathe meria' date=' ta melee dps na allazoune meries prin ta teleports kai oi mages na skotonoune ta bugsemeis eimaste phase 2 ston cthun tora.[/quote'] dld den xrhshmopoieite warlocks mazi me warriors gia tank apo oti katalava... to arxiko pull me MT to kanete h me warlocks? emas sthn arxh den ka8onte stis 2 akres...trexoun opou na nai kai kanoun averta teleport.... ta mobs ta ka8arizoume synexeia alla ta boss kanoun oti na nai...
LuNaTiC Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Thelei enalagi Warrior Warlock ...to pull ginete me warlock kai warrior antistixa... 2 dps group apo rogue hunter warrior kai oi mages ktl katharizoun ta bugs....poly heal sta tanks oi dps den pernoun sxedon katholou so focus se wipper tubber dragon breath kai polla chinese potions... Sinithos oi rogues trone ena hit giro sta 3500 xiliarika se random xrono i otan paroun aggro... An exeis life giro sto 6K buffed einai poly diskolo na psofiseis ektos an sou skasei hit ...kai sou skasei kai kana bug sta moutra... try to avoid blizzzard
Isle Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Παιδια, να ρωτησω κατι σχετικα με τον στρατιωτικο βαθμο. Καθε ποσα kill ανεβαινει rank?Οσο παει γινεται και πιο δυσκολο αλλα ποσο παει το rank?Μπορω να δω πουθενα?Στο wow-europe.com δεν λεει. Επισης τα honor points ανεβαζουν rank? Και κατι ακομα.Αν γινεις διοικητης και παρεις το epic mount και μετα πεσει ο βαθμος σου το mount χανεται? [edit] Κι αλλη ερωτηση.Ειναι η ιδεα μου η τα βραδια γινονται πιο πολλα battlegrounds και γιατι? [/edit]
Toufas Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 dld den xrhshmopoieite warlocks mazi me warriors gia tank apo oti katalava...to arxiko pull me MT to kanete h me warlocks? emas sthn arxh den ka8onte stis 2 akres...trexoun opou na nai kai kanoun averta teleport.... ta mobs ta ka8arizoume synexeia alla ta boss kanoun oti na nai... exoume enan lock na pullarei to aristero kai o warrior ton deksi.
mphxths Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Παιδια' date=' να ρωτησω κατι σχετικα με τον στρατιωτικο βαθμο.Καθε ποσα kill ανεβαινει rank?Οσο παει γινεται και πιο δυσκολο αλλα ποσο παει το rank?Μπορω να δω πουθενα?Στο wow-europe.com δεν λεει. Επισης τα honor points ανεβαζουν rank? Και κατι ακομα.Αν γινεις διοικητης και παρεις το epic mount και μετα πεσει ο βαθμος σου το mount χανεται? [edit'] Κι αλλη ερωτηση.Ειναι η ιδεα μου η τα βραδια γινονται πιο πολλα battlegrounds και γιατι? [/edit] Το rank ανεβαινει με τα honor points οχι με τα kills.Για αυτο λεμε δεν κανουμε ασκοπες μαχες στα battlegrounds αλλα προσπαθουμε να κερδισουμε το παιχνιδι.Η νικη δινει ποοοολλα honor points , τα kills λιγγα. Στο wow-europe.com εχει για καθε server top1000 ή δεν ξερω γω ποσους για καθε server. Τα αντικειμενα που "απαιτουν" καποιο rank για να χρησιμοποιηθουν μπορουν να χρησιμοποιηθουν και εφοσον χασεις το απαιτουμενο rank. Επισης αν γινεις commander και πεσεις rank, ακομα μπορεις να παρεις το war mount.Αρκει που εφτασες στο rank τουλαχιστον μια φορα. Αυτο με τα βραδυνα battlegrounds ειναι σχετικο και δεν συμβαινει σε ολους τους servers
chill Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Δημοσ. 27 Μαΐου 2006 Το rank είναι συνάρτηση του standing, της θέσης που κατέλαβες δηλαδή ανάμεσα στους υπόλοιπους του faction σου κάθε εβδομάδα. Και φυσικά το standing που θα πάρεις είναι συνάρτηση του συνολικού honor. Tα rewards παλιά χανόντουσαν όταν έχανες το rank, ευτηχώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει πιά.
Mystirios Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μιά ιστορία απο ένα run @ UBRS , όχι τίποτα ιδιαίτερο αλλα είχε ωραία εξέλιξη Κατεβαίνουμε με το guild UBRS με άλλους 9 green/blue τύπους και κάνα δυο απ'αυτούς είχανε και 2-3 epic.Κουτσά στραβά βγαίνει το Beast και φτάνουμε στον drakki. Ευτυχώς είχαμε 2 rogue που κάνανε αξιοπρεπές dps , λίγο πιο κάτω εγώ με τον hunter μου(full μπλέ + helm of narv).Οι υπόλοιποι πολύ κάτω του μετρίου σε dps(mage & lock green/blue). Ακολουθεί το γνωστό σενάριο (kit κ.τ.λ.) και φτάνουμε στο σημείο που βαράμε όλοι full dps στον drakki Κάπου στο 1% (απειροελάχιστα hp) και αφου είχαν ψοφήσει σχεδόν όλοι , έχουμε μείνει εγώ , ένας παπάς και ένα τανκ.Η αδρεναλίνη στα ύψη , άναρθρες κραυγές στο TS και τα σχετικά.Με τα πολλά ψοφάει και το τανκ και μένω με το παπά.Του ρίχνω μερικές απο κοντά όσο με healare και όταν μένει ο παπάς απο mana κάνω feign death και φεύγει ο drakki. Ψοφάει κι ο παπάς και μέχρι να ρθει ο drakki πάνω μου , τρώει κάνα-2 και τον σκοτώνω xD Ακολουθούν χαρές πανηγύρια κτλ Δεν είχε κάνει κανείς release , οπότε και γίνομαι master looter για να ψαχουλέψω. Με το που με κάνουν master looter , διαπιστώνω οτι δε μπορούσα πια για κάποιο λόγο να λουτάρω.... έλεος Υ.Γ. είχα πιεί και ένα greater fire protection pot xD
chill Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Σήμερα και προ ebonroc φάγαμε άπειρα wipes στα thrash mobs. Τα είχα πάρει στο κρανίο. Ένας rogue στο group μου ψόφησε σε λιγότερο από 1,4sec και το διαπίστωσα αυτό γιατί δεν πρόλαβα να του σκάσω flash heal.........κάνει στο party chat "heal ffs" του λέω ότι ψόφησε σε λιγότερο από 1,4sec και μου αρχίζει τα δικά του. Μιλάω στο priest chanel και τους εξηγώ ότι χαλιέμαι κάθε μέρα καθένας νομίζει τον εαυτό του για σπουδαίο παράπονα παντού και πάντα κλπ. και ότι μάλλον ήρθε η ώρα να συνεχίσω μόνιμα στον lock alt μου γιατί θέλω να relaxάρω παίζοντας και όχι να χαλιέμαι. Αρχίζουν και οι υπόλοιποι priests να λένε τα ίδια ότι τους πρίζουν και ο class master μας που σπανίως να επεμβεί (είναι και γυναίκα ) τα πήρε στο κρανίο και άρχισε να κράζει όλους τους ηλίθιους τους οποίους η μόνη δικαιολογία για τα wipes είναι ότι φταίνε οι healers. Στο επόμενο παράπονο/σπάσιμο που θα μας γίνει κατεβαίνουμε σε απεργία και μετά να δούμε τι θα κάνουνε.......... Ο κάθε ηλίθιος θέλει και τον προσωπικό του healer, το tank που επειδή το rage τον βοηθά δεν θέλει stops, ο mage/rogue που πέφτει σαν μύγα, ο lock που αρχίζει να nuckάρει πριν τα sunders και τραβάει aggro klp. Ε έλεος. Μόνο με τους έλληνες μπορώ να πω δυο κουβέντες σε αυτό το game. Πας μη έλλην n00bas του κερατά.FFS Έκανα και macro "If u want heals stfu and L2P" που spammάρω σαν τρελός και τέρμα. Αγώνας, αγώνας, αγώνας διαρκείας είναι η απάντηση στα classes της βλακείας Όπως καταλαβαίνετε τα έχω πάρει όπως και όλοι οι priests, με το δικό μου ξέσπασμα, ξέσπασαν όλοι.
pseira Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Yparxei strat gia ta trash mobs ta opoia einai pio dyskola apo ton ebonroc basika trote Locks (APARAITHTA prwtous) ----> Goblins (mages + locks me shields k kanoun aoe)--------> Wyrmkin overseer-------> Spellbinder
andrip Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μιά ιστορία απο ένα run @ UBRS ' date=' όχι τίποτα ιδιαίτερο αλλα είχε ωραία εξέλιξη Κατεβαίνουμε με το guild UBRS με άλλους 9 green/blue τύπους και κάνα δυο απ'αυτούς είχανε και 2-3 epic.Κουτσά στραβά βγαίνει το Beast και φτάνουμε στον drakki. Ευτυχώς είχαμε 2 rogue που κάνανε αξιοπρεπές dps , λίγο πιο κάτω εγώ με τον hunter μου(full μπλέ + helm of narv).Οι υπόλοιποι πολύ κάτω του μετρίου σε dps(mage & lock green/blue). Ακολουθεί το γνωστό σενάριο (kit κ.τ.λ.) και φτάνουμε στο σημείο που βαράμε όλοι full dps στον drakki Κάπου στο 1% (απειροελάχιστα hp) και αφου είχαν ψοφήσει σχεδόν όλοι , έχουμε μείνει εγώ , ένας παπάς και ένα τανκ.Η αδρεναλίνη στα ύψη , άναρθρες κραυγές στο TS και τα σχετικά.Με τα πολλά ψοφάει και το τανκ και μένω με το παπά.Του ρίχνω μερικές απο κοντά όσο με healare και όταν μένει ο παπάς απο mana κάνω feign death και φεύγει ο drakki. Ψοφάει κι ο παπάς και μέχρι να ρθει ο drakki πάνω μου , τρώει κάνα-2 και τον σκοτώνω xD Ακολουθούν χαρές πανηγύρια κτλ Δεν είχε κάνει κανείς release , οπότε και γίνομαι master looter για να ψαχουλέψω. Με το που με κάνουν master looter , διαπιστώνω οτι δε μπορούσα πια για κάποιο λόγο να λουτάρω.... έλεος Υ.Γ. είχα πιεί και ένα greater fire protection pot xD[/quote'] για ποιο λόγο σε κάνανε master looter? Εννοείτε οτι αφου γίνει αφού έχεις επιτεθεί στο boss δε μπορεί να αλλάξει το master looter (νομίζω αν το κάνεις πριν το 50% πιάνει). Καλά Ubrs Πήγατε και είχατε βάλει ML για ποιο λόγο ρε παιδιά δηλαδή;
chill Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Βρε pseira 34 άτομα έχουμε ρίξει ebonroc και στα thash αμφιβάλω αν έχουμε ξαναφάει ποτέ ήττα, δεν είναι το θέμα ότι δεν ξέρουμε τι να κάνουμε απλά alliance είμαστε τα μισα δεκαπεντάχρονα μια μέρα να μην πιούν γαλατάκι με caotonic και το ξεσκίζουν το θέμα. Και φυσικά ποιος φταίει..........ΟΙ PRIESTS!!!!!!
paularas Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 giati etsi opws exei ginei isws na min empisteuontai oute ubrs gia na pane me ffa loot. fantasou dld ti ginetai kanena bwl. austira ml kai me megali mistikopatheia. alitheia omws , auto pu me paraksenepse itan to eksis . fr pots sto ubrs? :S
andrip Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 μα σε ubrs??? ίσα ίσα θα τσεκάρεις ποιοι needαρουν ότι να ναι και θα ξέρεις ποιοι θα φάνε το επόμενο Kick απ'το guild χαχα. Σιγά πια τα σπάνια items Που θα πέσουν στο ubrs
Προτεινόμενες αναρτήσεις