Livagoth Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το WoW.Στο σπίτι έχω 3 PC σε LAN,και το PC που παίζω WoW παίρνει Internet από ένα laptop.Σημειωτέον ότι όλα συνδέονται μέσω ενός HUB της ASUS.Το πρόβλημα τώρα.Όταν παίζω και παίρνω internet μέσω του δικτύου,μετά από λίγη ώρα δεν μπορώ να κάνω διάφορα στο παιχνίδι,δηλαδή να μιλήσω,να δω άλλους παίχτες κλπ.,σαν να κολλάει δηλαδή η σύνδεσή μου.Παρόλα αυτά internet σίγουρα έχω,γιατι αν κάνω exit και σελίδες ανοίγουν και άλλα online games μπορώ να παίξω.Αν βάλω το modem της DSL στο PC που παίζω,τότε όλα ΟΚ.Να προσθέσω πως για firewall έχω το Sygate,στο οποίο δεν νομίζω να υπάρχει κάτι λανθασμένο.Καμμιά ιδέα?
polaki Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Α οκ, ειχα μεινει ακομα στο παλιο (κουραστικο) συστημα για AV! Δηλαδη τωρα μετά από πόσες ώρες πάς απο neutral friendly? και μετα απο friendly honored etc? Το λεω γιατι πριν ηταν αδυνατον να φτασεις exhalted αν δεν έλιωνες πραγματικά, ή αν φάρμαρες rep με τον τρόπο που είπα προηγουμένως..
pseira Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 tora einai poly eukolo...ego se 20 leptakia piga 500+ neutral me ton alt mou
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 twra dystyxws den mporeis na kaneis AV Rep Farming me to na eisai AFK (dld me to auto-run enabled ) prepei anagkastika na sfazeis
andrip Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 kai prin de mporouses mono me autorun to eixa afisei arketes fores kai me petage meta apo kanena 10lepto. Prepei pou kai pou na to kounages kai ligo xexe
polaki Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μα αυτος ηταν και ο λογος που δεν μ'αρεσε καθολου το συγκεκριμένο BG παρά μόνο αν πηγαίναμε μεγάλο raid group...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 spasimo sto AV einai oti den mporeis na kanei Join as Group...mono 3exwrista enas enas...8a eixe perissoterh plaka an skagane pre-maid guilds 40 vs 40
polaki Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Nαι γιατι θα ηταν σαν instance περίπου! Εγω πάντως πολλές φορές το κανονιζα ετσι ωστε να κανουμε join πολλοί "δικοί μου" μαζί ωστε να μας βάλουν ντού μέσα και μετά φτιάχναμε το raid μας!
chill Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Χτες το βράδυ κάναμε εν ώρα eurovision MC!!! Σχολιάζαμε από το Teamspeak κλπ τρελή αφασία. Με το που βγαίνουν οι Lordi πετάγεται ο GM μας και λέει.... "OMFG horde on tv, break the summoner now(tv)" . Hahahahahahahaha 30+ άτομα ψοφίσαμε στο γέλιο. Για κανα 10λεπτο ένα χαχα ακουγόταν στο TS εκτός από τις κοπελιές που είχαν αηδιάσει και έριχναν κανα WTF is this thing.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 mia apo ta gidia...skotwname Ragnaros (epesan Stormrage legs precious ) kai kafriliazame sto TS
De@th L0rd Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν με το migrate από το Zenedar θα φύγουν οι "The unity" kai "Dragon Legion" να ησυχάσουμε.'Η θα πρέπει να φύγω για να ησυχάσω?Ομολογουμένως τον έχω σιχαθεί αυτόν τον server.Αλλά το όνομα του καινούριου "Ταrren Mill" με ανησυχεί γιατί είναι το TOP ganging place μήπως μαζευτούν όλοι οι ΗΛΙΘΙΟΙ gangers εκεί.
polaki Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 ρε συ που να το ξερει καποιος αυτο... εγω παντως αν το ηξερα θα έπαιζα και κάνα τζοκερ να βγαλω και κάνα φράγκο δηλαδή...
GT1807 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Χαιρετω την WOW παρεα του Insomnia.Εδω κ αρκετο καιρο παρακολουθω το topic κ μπορω να πω οτι τωρα που ξεκινησα ηταν ολα πολυ ευκολοτερα γιατι διαβαζα απο εδω.Στο ψητο τωρα. Ξεκινησα πριν 3 μερες.Ειμαι level 21 Human Warlock στον Genjuros.Εχω βαλει 5 points improved corruption,2 improved lifetap(imba κατα την γνωμη μου) κ επειδη εμενα απο ζωη εβαλα κ 5 ποντους Demonic Embrace(+15% Stamina,-5% Spirit).Θα επενδυσω τωρα στο Destruction Tree κ ελεγα μηπως ειχατε καποια αποψη για το πως να βαλω κανα Point. Ευχαριστω προκαταβολικα. Τα σέβη μου
pseira Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 o ragnaros ine ili8io mob. Mono wrath kserei na rixnei...Pire legs wrath enas warrior pou mexri stigmis ixe mono blue items!
chill Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Improved Shadowbolt 5/5 Bane 5/5 Devastation 5/5 Shadowburn 1/1 Improved Firebolt 1/2 Improved Lash Of Pain 1/2 Destructive Reach 2/2 Ruin 1/1 Εγώ στον alt μου ξεκίνησα να χώνω destruction εξ'αρχής και τώρα μοιράζω points σε Affliction και Demonologist. Μπορείς να checkάρεις τα lock fora του official page να πάρεις γνώμες από πολύ πιο έμπειρους locks, αν και τα builds που θα δείς είναι άπειρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις