polaki Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 ΚΑΟΥΝΗS http://www.gamespot.com/pc/rpg/worldofwarcraft/review.html λιγο search δεν βλάπτει, μην τα ζητάμε όλα έτοιμα... Το παιχνίδι το πήρες χωρίς να ξέρεις καν τί είναι? Αν ήταν adventure? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 POLAKI Εχουμε πανω-κατω το ιδιο συστημα αλλα εσυ εχεις 2G μνημη ενω εγω 512 Οταν πηγενεις IF εχεις πολυ κολιμα ? Γιατι εμενα σερνετε για 2 λεπτα και μετα ψιλοσυνερχεται, και νομιζω οτι φταιει η μνημη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 POLAKIΕχουμε πανω-κατω το ιδιο συστημα αλλα εσυ εχεις 2G μνημη ενω εγω 512 Οταν πηγενεις IF εχεις πολυ κολιμα ? Γιατι εμενα σερνετε για 2 λεπτα και μετα ψιλοσυνερχεται' date=' και νομιζω οτι φταιει η μνημη[/quote'] Κατά πάσα πιθανότητα φταίει η μνήμη, με 512 ακόμα θα είσαι ΟΚ. Για πες μας όμως και τί κάρτα γραφικών έχεις; 9800 pro; Ρωτάω γιατί εγώ με 1GB RAM και Asus 5700 τρώω κάτι (πολύ λίγα μεν) κολληματάκια στο IF. Σκέφτομαι να πάρω την Asus 6600GT μπας και δω άσπρη μέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Art20 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 H mnhmh ftaiei sigoura. Eixa 512 kai ebala alla 512 kai eida megalh diafora. Bebaia mhn perimeneis oti to paixnidi de tha kollaei katholou alla genika tha ginei poli pio strwto kai kai tha antapokrinetai pio grhgora. Twra skeftomai kapoia stigmh kai gw gia 6600GT . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Γεια σε όλους! Δεδομένου οτί πάρα πολλοί από την Ελλάδα παίζουν WoW, μπορείτε να μου πείτε ενδεικτικά pings για ευρωπαικούς servers του WoW από pstn σύνδεση; Ευχαριστώ προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Den paizo me PSTN alla otan katebaino Athina kai paizo, ston EMerald Dream to eikonidio mesa sto paixnidi itan kitrino kai merikes fores kokkino diladi 300+ ms - 1000ms me ena meso oro kapou sta 330ms... Eleos tin Blizzard mou! Katebasa xtes to patch kai ebgaze error. Kati gia checksum enos arxeiou. 2 fores to katebasa kai i mia itan apo ton updater tous. Telika ekana uninstall kai xana install kai perasa ola ta pacth kai estrose. Exei symbei se kanenan ayto? Xerete ti ftaiei? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Καρτα γραφικων εχουμε την ιδια Polaki 9800 pro Στο IF τροω 2λεπτο κολιμα σιγουρα λογω μνημης (swap file) Εγω σκεφτομαι να παρω ενα dimmακι 1gb και με τα 512 θα ειμαι στο 1,5 gb οποτε το WOW θα τρεχει πολυ πιο ομαλα Κολιματα τροω και σε αλλα σημεια οπως SW,SS και γενικα εκει που υπαρχει πολυκοσμια και φυσικα στα RAIDS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Eγω με το Patch ολα ΟΚ Mε τα BATLLEGROUND τι παιζει ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 1Gb μνήμη σε κάθε περίπτωση . Κάρτα γραφικών ,όσο πιο ισχυρή τόσο καλύτερα . Εμφανίζει τα τέρατα στην οθόνη πολύ πιο γρήγορα μια ισχυρή κάρτα.Προσωπικά ΄το παίζω σε δυο μηχανάκια ,ένα με μια Χ800ΧΤ και στο άλλο έχει 6800 απλή , έχει αρκετή διαφορά , ενώ η σύνθεση των pc είναι λίγο πολύ ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Καρτα γραφικων εχουμε την ιδια Polaki 9800 proΣτο IF τροω 2λεπτο κολιμα σιγουρα λογω μνημης (swap file) Εγω σκεφτομαι να παρω ενα dimmακι 1gb και με τα 512 θα ειμαι στο 1' date='5 gb οποτε το WOW θα τρεχει πολυ πιο ομαλα Κολιματα τροω και σε αλλα σημεια οπως SW,SS και γενικα εκει που υπαρχει πολυκοσμια και φυσικα στα RAIDS[/quote'] Εγω δεν εχω swap file καθόλου. Εδω και 6-7 μήνες ειμαι με 2gb και το PC γενικά πετάει, ειδικά σε Photoshop & video rendering... Από CPU & Ram είμαι απολύτως καλυμμένος, τώρα μια πιο καλή κάρτα γραφικών θα μου άρεσε... αλλά no money no honey και θέλω να πάω διακοπές!! IF πάω πάρα πολύ κυριλέ, τό μόνο που ορισμένες φορές αν γίνεται κόλαση (πχ παρασκευη 12 το βράδυ) όταν πρωτοεμφανίζομαι μετα απο Heartstone μερικές φορές τρώει ενα κόκκαλο 2-3 sec. Αλλά και πάλι όχι πάντα. Τα έχω ολα στο highest εκτός από κάτι Antialiasing. Αλλά details κλπ είναι τσίτα. Είμαι σίγουρος ότι τα 2gb ram είναι σίγουρα πολύ βοηθητικά. Θα σου πρότεινα λοιπόν κ εγώ τη λύση που λές για 1.5gb και βγάλε το swap file, δες πως παίζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 2on: Hunter kai PvP? Hahahahahaha. Hahahahahahaha! Mouhahahahaha! Kai fusika HAHAHAHAHAHA!!! Oi kaluteroi einai oi Paladin (imba me tis aspides kai ta healing) alla epeidi esy tha pareis Horde kai mi sou po oti tha ertheis kai sto Emerald Dream pou eimai ego na pigainoume kamia bolta (sout min akouo antirriseis) pare kanenan Shaman pou episis gamane Pvp. Allios oti goustareis. Cheers! Mindtrapper τελικά ειμαι rogue human level 31, και δυσκολευομαι ΠΑΡΑ πολύ εναντίων Hunter.... οποιονδήποτε αλλο μπορώ να του ξεφύγω, αλλα ο hunter αν ειναι το ιδιο level με μενα ΑΝ βρεθω κοντά του γρήγορα τον έχω λόγω υψηλού dps, αλλα αν ειναι μεγαλύτερο level (και αρα τρεχάτε ποδαράκια μου) δεν μπορω με τιποτα να ξεφυγω... Αν κάνω stealth με βρίσκει με το pet, αν κανω vanish με βρισκει με το flare, αν μου κανει hunters mark γίνομαι ΚΑΙ ρεζίλι στους τριγύρω :D . Με σωζει μόνο το Sprint, το οποίο πρέπει να ελπίζω να μην μου κάνει κανενας αλλος horde εκει stun ή καμιά αράχνι poison και παει χαμένο.. Και αν αρχίσω να τρέχω μου ορμάει το pet οπότε πρέπει να είμαι τυχερός μην τυχόν και ειναι σε αποσταση βολης και δαγκώνει συνεχως. Πάντως τρομερό bug να μπορεί να σε δαγκώνει απτα 2 μέτρα... εγω χτες ετρεχα και ειχα σταθερα 2 μετρα απόσταση και ο γαμω λυκος έτρωγε μεχρι που πέθανα...... εμετικό..... Σε κανονικές συνθήκες θα γυριζα και θα του έσκαγα ενα GOUGE στη μάπα να κοκκαλώσει ο λύκος για 2-3 sec, αλλά ο hunter ηταν αρκετά κοντα οπότε θα με προλάβαινε αυτός... 38 level ηταν οπότε δεν έπαιζε να του κάνω τίποτα.... Εννοείται οτι versus hunter βαράμε ΜΟΝΟ τον hunter..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δε ξέρω αλλά εγω σαν παλαντιν hunters είτε εγώ δεν εχω βρει της προκοπής, είτε είναι αστείο class. Μόνο που τώρα τελευταία έχουν αρχίσει να με δυσκολεύουν....(γιατί τους βρίσκω παρέα με άλλους 2-3 horde) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Ναι αλλα η δυναμη του rogue ειναι το surprize attack και το πρώτο χτύπημα οταν ο αλλος δεν το περιμένει.... Αν εγώ χάνω το πρώτο χτύπημα που συνήθως είναι 300+ επειδή δεν είμαι stealthed, δεν έχει και νόημα να είμαι rogue Εσυ paladin πας σχεδον σαν τον warrior, ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΞΥΛΟ και με 5 ξυλιές πάρτον κάτω! :D Με leather armor ακόμα και το αστείο damage του λύκου ειναι ενοχλητικό γιατί ειναι επαναλαμβανόμενο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizeman1986 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 polaki,oso dmg kai na kaneis ton paladin diskola ton rixnis!giati kai na tou katevasis to health,xtipai mia shield k ksanagemizi...ego san lvl 48 paladin exo 5500 armor tin stigmi pou rogues sto lvl mou exoun to poly 900 by the way opios einai ston crushridge k xriazete help me quests mporei na mou kanei pm sto wow -name= wizzeman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAOYNHS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Ρε παιδια πλάκα κάνετε? Αν τρώτε κολλήματα με αυτούς τους υπολογιστές που έχετε εγω λογικά δεν θα μπορώ να παίζω καθόλου με τον υπολογιστη μου. Εχω p4 2.0 GHz , 256ddr μνημη και μια geforce 4 ti 4200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις