Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mπα αν δεν είχε απο μόνος του το φιλότιμο να μην σας πάρει στο λαιμό του, σιγά μην μπει στη διαδικασία να ασχοληθεί με GMs, tickets και ιστορίες για αγρίους. Και μένα ενας φιλος μου το έκανε αλλα ειχε προηγουμενος σπασει ολα του τα items εκτος απο ένα staff και ειχε δωσει ΟΛΟ το gold σε φιλους...

Με αποτέλεσμα? Να παει ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ απο Undercity να φαρμάρει μόνος του λίγο SM μπας και βρει λιγο gold να ορθοποδισει! :D :D :D

Ευτυχως που ηταν warlock & καθάριζαν τα pets δηλαδή :D

(μεχρι που τα ειδε ολα κολυώμενα μετα απο 3 μερες συνεχούς φαρμαρίσματος και πήγε και αγόρασε 200g απο eBay να ξεμπερδέυει!LOL!!!)

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

lol ναι δεν ξερω γιατι μου φανηκε παράξενο, στο κατω κατω το SM ειναι διπλα τους... :D (oταν λεω περπατωντας εννοουσα εστω καλπάζοντας!:D)

Δημοσ.

ναι, οπως και οι παλαδίνοι... :D

Αν και ρε παιδάκι μου στο 60 για να πάρετε epic mount φτύνετε αίμα.. Χίλιες φορές καλύτερα να μαζέψεις τα 800 παρά να δώσεις 650 (τοσο περίπου δεν βγαίνει τουλάχιστον στους palas?) και να σου φύγει ο πατος με τα quests :)

Δημοσ.

I magia tou alt :)

Exeis idi farmarei ston main 800 gold xereis ti se perimenei, xereis oti de tha kanei TIN diafora pouthena (sta raid panta kapoios tha exei kanoniko mount kai oloi tha perimenoun gia na arxisei to raid, sto pvp sta p@p@ria sou opos to blepo ego gia plaka paizeis) opote to apofeugeis megaloprepws kai (san warlock pou eimai pleon) pairneis to tsampe panemorfo alogaki me tis floges kai kaneis toumpeki :)

Δημοσ.

Chromaggus dead! ! ! ! !

3 bradya ton paleuame ton poufti ....Ayto to time lapse ti m@l@kia ...

Pigame k roof garden na ta poume ena xeraki me ton victor alla @@ :D

Δημοσ.

Broodlord down για πρώτη φορά και από μας. 4 wipes καπάκι από firemaw εξαιτίας των τύπων που έχουν μηδενικό intellect και στους χαρακτήρες τους και RL. Έλεος τα ζώα για να βρούν τις θέσεις τους τραβήξανε 4 φορές τον δράκο.

AV: Έχασα 4 ώρες από την ζωή μου. Φτάσαμε στο τελευταίο νεκροταφείο το πήραμε στις 3 ώρες και 30 λεπτά. Τα είχαμε όλα δικά μας ............και πάνω στο 4ωρο χάσαμε. Είπατε τίποτε..............?

Δημοσ.

btw στο pvp το epic mount KANEI τη διαφορά. Αν παίζεις μόνος σου οκ αλλα αν είσαι σε group και θες να νικάς τα 20 στα 20 AB που θα παίζεις το epic mount επιβάλλεται

Δημοσ.

Καλά ναι σωστό και αυτό σε AB-WSG που πάω με premades όλοι με epic mount είμαστε, αλλά στο ΑV premade δεν έχω βρεί και πέραν τούτου, άλλο να παίζουν σαράντα 60άριδες με σαράντα από 51-60. Να ξεμπερδεύω θέλω μάνι μάνι με το AV γιατί honor δεν έχει. Έφτασα honored μέσα σε 4 περίπου ωρίτσες οπότε δεν θα χρειαστεί να ασχοληθώ για πολύ ακόμη.

Αυτή την βδομάδα standing 12 ( η πρώτη μου γεμάτη pvp εβδομάδα) αλλά βλέποντας ότι από το 82% του rank 6 έφτασα στο 7% του rank 8 με το συγκεκριμένο standing και 300k honor δεν θα το παλέψω και για πολλά πράγματα. Εκτός πια αν βρω ένα μήνα χωρίς υποχρεώσεις και λιώνω με κανα φιλαράκι σε βάρδιες 24\7 στα bg. Ο GM μας είναι 99% rank 13 προς 14. Τρελό λιώσιμο ο άνθρωπος, ευτυχώς αυτή είναι η τελευταία βδομάδα του.

Σήμερα κάτω 1st και ο firemaw αλλά στον επόμενο τα ξαναπιαμε. Μας έσκασε ένα shadowflame στην αρχή 19άτομα κάτω με την μια rofl, τους υπόλοιπους μας έσωσε το scale cloak onyxia. Στο 2ο try αντέξαμε πολύ αλλά αυτοί που έπαιρναν το debuff συνέχιζαν το dmg οπότε μετά από κανα 5λεπτο μάχης ήταν στο 100% ο δράκος. GG. Τώρα το μαθανε το λαθάκι οπότε Πέμπτη Παρασκευή θα πέσει και αυτός και ο επόμενος για να έρθει το κλασσικό stop στον chrono.

Δημοσ.

ebonroc k flamegor einai pragmatika asteia boss, an de fygei apo ta tank to boss k de faei flame to raid :P

o dyskolos einai o firemaw apo tous 3... Oso gia ta mob packs ..omg :D

Δημοσ.
Να ξεμπερδεύω θέλω μάνι μάνι με το AV γιατί honor δεν έχει. Έφτασα honored μέσα σε 4 περίπου ωρίτσες οπότε δεν θα χρειαστεί να ασχοληθώ για πολύ ακόμη.

Τι εννοεις σε 4 ωρες εφτασες honored??

Επισης ΤΡΕΛΟ honor έχει τα πρωτα 10 λεπτα που ξεκινάει (γιατι τοτε πηγαινουν ολοι τα πραγματα που μαζεύουν και παίρνεις και εσυ ενα ποσοστό honor απο τα returns ολονών) και επίσης ΤΡΕΛΟ παιρνεις οταν τελειώνει ενα BG γιατί το honor για αυτα που έχουν γινει στο BG δινεται στο τέλος (πχ general slain, graveyards captured etc).

Γενικα εκει μεσα δεν θα παρεις πολυ honor απτη σφαγη των παιχτων γιατι κραταει τοσες ωρες που στανταρ θα εχετε αλληλοσκοτωθει απειρες φορές και δεν θα πέρνετε αλλο honor απτα kills. :)

Δημοσ.

Polaki έχει αλλάξει το rep system του AV. Πλέον kill as much as u can 1rep/kill. Και απόσω μου είπανε πλέον μόνο rep με IF μπορείς να πετύχεις με τις επιστροφές των loots που κάνεις από τα corpses. ΑV ποστέ δεν έχω μπει εξαρχής. Όταν έχεις συνηθίσει τα premades δεν μπορείς να πας με pugs ούτε για κατούρημα ;). Θέλω τις οδηγίες μου θέλω να ξέρω τι θα κάνω δεν μπορώ να πάω βουρ με άλλους 39 και όπου βγει. Άσε δε τα /Υ ΗΕΑL FFS. Τους πλακώνω στα μπινελίκια (gr μπινελίκια FTW). Η Μ (μλκ) word είναι πασίγνωστη στον server όλοι οι ξένοι την χρησιμοποιούν πολύ μα πάρα πολύ. Άμεσως στόχος είναι να γίνω excalted με League of arathor γιατι και το staff και το daggeri και το mantle cloth μαρέσουν πολύ πολύ (αργώ ακόμα να γίνω excalted με zg για να πάρω το αντίστοιχο από κει, και αυτό που πέφτει από τον razor φέυγει για τρελό dkp). Θα φτάσω με το pvp gear μου κοντά στο 15% to critic που πιστεύω είναι αρκετά ικανοποιητικό για παπά. Γενικά μέχρι χτες έμπαινα με το prophecy bg's. Πλέον βαζω pvp gear που έχω μαζέψει και είμαι πολύ καλύτερα. Ξάπλωσα rank13 warrior και rank13druid με λίγη δυσκολία σε duels. Μου πήρε λίγη ώρα αλλά το αποτέλεσμα μετράει.

Πάντως ο πραγματικός meltfacer των BG's είναι ο shadowpriest. Ο shadow παπάς απλά κάνει παπάδες.

-Σε 4 ώρες έφτασα honored με AV, μπήκα καθώς εξελισσόταν το bg και μετά από 4 και κάτι ώρες έκανα /afk και ήμουν ήδη honored.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...