Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτέλους με το xpansion θα μπορέσω να παίξω και άλλο alliance race μιας και σήμερα, εκτός των humans όλα τα άλλα τα θεωρώ τιποτένια.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Επιτέλους με το xpansion θα μπορέσω να παίξω και άλλο alliance race μιας και σήμερα, εκτός των humans όλα τα άλλα τα θεωρώ τιποτένια.

Κοιτα τα gnomes ειναι απλα εμετικά, όπως και απίστευτα άθλιοι ειναι οι νάνοι. Αλλα τα night elves ειναι κορυφαία! Φυσικά και εγω human ήμουν, αλλά αλλαξα παράταξη και επέλεξα τους tauren που οι περισσότεροι λένε οτι ειναι άθλιοι. :)

Οσο για το AQ, το αν ενα instance ειναι "καλό" με την έννοια του ευχάριστου δεν σημαίνει ότι ειναι και το πιο δύσκολο, και ειδικα για μεμονομένα bosses, το θεμα ειναι να μην σου σπάει τα νευρα η μάχη αλλα να σε πορώνει (πχ η Onyxia για μένα ειναι αρκετά πορωτική, ο Magma στο MC ειναι ΣΠΑΣΙΜΟ).

Δημοσ.

paidia mia einai i maxi oti kai na lete. me rogue katw apo vaelstaz me monimo energy kai na pezei kapio komati pu se anevazei kai na vlepeis ta noumera na feugoun san trela. i na exeis enan lock kai na vlepeis 5-10k dmg na feugoun me 1 hit. Genika i maxi tou vaelstraz opu sou kanei max ola ta status sou pisteuw einai apo tis pio wraies

Δημοσ.
Κοιτα τα gnomes ειναι απλα εμετικά' date=' όπως και απίστευτα άθλιοι ειναι οι νάνοι. Αλλα τα night elves ειναι κορυφαία! Φυσικά και εγω human ήμουν, αλλά αλλαξα παράταξη και επέλεξα τους tauren που οι περισσότεροι λένε οτι ειναι άθλιοι. :)

[/quote']

Τα gnomes είναι όλα τα κακά του κόσμου. Α-Θ-Λ-Ι-Α και Κ-Α-Κ-Α-Σ-Χ-Η-Μ-Α. Απορώ πως καποιος rollάρει gnome δηλαδή. Τα dwarfs σκατά κι απόσκατα τα δε elfs πιο gay looking από τον elton john και τον Μπιμπίλα μαζί. Το ίδιο ισχύει και για τα male humans οπότε τι μου απέμεινε........Human Female ;) .

Σε horde και μένα οι αγγελαδίτσες μου άρεσαν, αγγελάδα είχα εξάλλου και επίσης όλα τα άλλα races τα θεωρούσα τιποτένια.

Δημοσ.

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με κανένα race. Άντε λίγο τα gnomes μου φαίνοντε περίεργα μιας και είναι μια σταλιά και πολλές φορές δεν τα βλέπεις!

Όταν ξεκίνησα το παιχνίδι, ήμουν τελείως άσχετος (κι ακόμα ψιλοείμαι). Δεν είχα διαβάσει ούτε καν τα βασικά. Τον PVP server τον διάλεξα εντελώς τυχαία. Πήρα Human Warrior γιατί απλά πιστεύω στην ωμή δύναμη και γενικώς μου τη σπάει το mana.

Στην πορεία διάβαζα οτι οι Warriors είναι για τα μπάζα, λίγοι τους παίρνουν κτλ. Τελικά ενώ στην αρχή νόμιζα οτι έκανα λάθος επιλογή, σήμερα δεν το μετανιώνω καθόλου. Με τόσο damage και armor δεν μασάει πουθενά. Το ξέρω οτι μπορεί να μου κάνουν spells και να ψάχνομαι αλλά σίγουρα δεν μπορούν να με σκοτώσουν και αν τους πιάσω στα χέρια μου, δεν γλυτώνουν με τίποτα.

Πρώτη φορά κατάφερα και μπήκα Battlegrounds χθες, και έριχνα horde 7-8 levels παραπάνω! Ούτε ο ίδιος δεν το πίστευα. Πήγαινα κατα πάνω τους, και τους έβλεπα να τρέχουν!!!! :D :D :D

Δεν υποτιμώ κανένα race. Πιστεύω πως το καθένα έχει τα + και τα - του. Το θέμα είναι να βελτιώνεις όσο μπορείς τον χαρακτήρα σου, ώστε να ενισχύεις τα θετικά του και να καλύπτεις όσο γίνεται τα αρνητικά. Και το βασικότερο, να μάθεις να τον χειρίζεσαι καλά (τον χαρακτήρα εεε...)

Δημοσ.

Και μια απορία. Τώρα που βγαίνουν καινούργια race. Όσοι δεν πάρουν το expansion, εννοείτε οτι δεν θα μπορούν να παίξουν αυτούς τους χαρακτήρες, θα μπορούν όμως να τους βλέπουν όταν θα χρησιμοποιούντε απο άλλους;

Δημοσ.

Δεν υποτιμώ κανένα race. Πιστεύω πως το καθένα έχει τα + και τα - του. Το θέμα είναι να βελτιώνεις όσο μπορείς τον χαρακτήρα σου' date=' ώστε να ενισχύεις τα θετικά του και να καλύπτεις όσο γίνεται τα αρνητικά. Και το βασικότερο, να μάθεις να τον χειρίζεσαι καλά (τον χαρακτήρα εεε...)[/quote']

Nαι, απλα καποια classes ειναι πιο δυνατα εναντιων καποιον συγκεκριμένων. Πχ ο rogue vs cloth armor απλα σπέρνει. Οπου εβλεπα caster ετρεχα για ξυλο, γιατι εχουν χαλια armor αλλα και επισης εχεις καποια skills που τους διακόπτεις τα spells που θέλουν καποια δευτερολεπτα να γινουν (που δεν ειναι instant ας πουμε) όπως πχ Kick, Gouge, Kidney Shot, mind numbling poison και επίσης αν μαζέψεις 5 points σκάς ένα 2000άρο Eviscerate (ειδικα με ενα skill που εχει 100% critical) και κατεβαίνει ο αλλος...

Vs warriors εβριζα γιατι απλα δεν επεφτε (κυρίως λόγω armor παρά λόγο δικού του ιδιαίτερου damage). Και Vs shaman πάλι έβριζα γιατι στο 60 οι περισσότεροι έχουν Natures Swiftness (απο protection tree) που εχει 3min cooldown (αρα σπανια δεν θα το έχει διαθέσιμο, ακόμα και στα BG) και που του κανει το επόμενο spell που ειναι κατω απο 10sec cast (δηλαδη ολα τα heal) να ειναι instant.. Με αποτέλεσμα εκει που τον έχεις στο 10% health να σου σκάει ενα super heal στη μουρη και να ξεκινάς απτην αρχη.. και επίσης οι περισσότεροι παλι εχουν σαν talent αυτο που τους (μας!lol) δινει ενα μεγαλο ποσοστο να μην γίνει disrupt το healing ενω τρωμε damage, που σημαίνει οτι αντιμετωπιζεις εναν αντιπαλο που ναι μεν δεν εχει μεγαλο damage, αλλά εχει καλυτερο armor (λογω mail) και συνεχομενα heals.. Η μονη λύση vs shaman που ειχα βρει ήταν οσο το δυνατον περισσότερο stunlock, ή να του τελειώσεις το mana (γενικα ειναι πολυ χάλια στη διαχείριση του mana ο shaman).

Ουσιαστικα δηλαδη ολοι ειναι καπως ισοτιμοι, ο ενας θα εχει μεγαλο damage, ο αλλος μεγαλο heal, o αλλος θα ειναι πιο ευέλικτος (πχ druid, ευκολος σαν caster, οταν γινεται bear ομως εχει τρελο armor και δυσκολευει).. Μην ακους τι λενε οτι πχ αυτος ειναι χαλια χαρακτηρας κλπ. ΠΟΤΕ δεν κανεις λαθος επιλογη απο την αποψη δυνατοτητων του χαρακτηρα, αρκει φυσικα να σου αρεσει ο τροπος παιχνιδιου, πχ μην περιμενεις να παρεις priest και να βαριεσαι να heal μετα... Ή να επιλέξεις rogue και αντι να πηγαινεις melee να καθεσαι σα λολιτα στην ακρη και να ρίχνεις βελάκια!! :D

Δημοσ.

Mou kanei polli entyposi pou san warrior ta kataferneis enanti antipalon 7-8 level pio pano. Vasika san opoiodipote class. Kai malista me ligi empeiria se pvp.

Genikos, o warrior se duels den einai dynatos. Tin troei apo healers kyrios alla genika einai poly eualotos an den prolavei na kanei charge protos. Exairesi apoteloun oi rogues gia tous logous pou anaferthikan. To paixnidi einai isorropimeno sto pvp oson afora omades kai maxes mesaiou i megalou megethous, kai ekei ontos o warrior me to katallilo spec apodidei. Genikos omos einai class pou exei ftiaxtei me to pve os simeio anaforas. Tosa skills kai talents anaferontai apokleistika sto aggro management, kati entelos axristo sto pvp. To antitheto kata ti gnomi mou einai o hunter pou pisteuo oti einai o pio proikismenos sto pvp

Δημοσ.

Oι rogues τρωνε ξύλο απο warriors και λόγω του Overpower (http://www.thottbot.com/?sp=11585), επειδή ο rogue κάνει συνεχώς dodge με αποτέλεσμα συνεχως να τρώει bonus σφαλιάρες! :D

Οσο για τον hunter, στην αρχη ηταν πιο ανετος, στο patch 1.6 τον δυναμώσανε αρκετά αν θυμαμαι καλά και ειδικά σε pvp φαίνεται η διαφορά.

Δημοσ.

Me Vs Rank 14 warrior : Δεν νιώθει, βέβαια είμαι healing bot αλλά τον έχω δει και με άλλες classes απλά δεν πέφτει. Θα μου πείτε ποιος με rank 14 gear θα πέσει από σένα βρε αδερφέ........ Έχω duelάρει με rank 12-14 όλες τις classes και ο warrior απλά σπέρνει. Το καλύτερο μου είναι AB με μπροστάρηδες 2 rank 13 warriors. Απλά τα ισοπεδώνουμε ολα.

Δημοσ.

Φίλε Bspus δεν ξέρω τι να σου πω. Εγώ μόνο τον warrior μου ξέρω να παίζω καλά και κάνω οτι μπορώ. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλυ με τα άλλα classes. Μα καθόλου! Δεν έχω ιδέα τι μπορούν να κάνουν και ποιά είναι τα + και - τους. Για να καταλάβεις την ασχετοσύνη μου, ούτε ποιοί κάνουν heal δεν ξέρω (νομίζω priest & paladinds? lol ) To aggro ακόμα δεν έχω καταλάβει τι είναι! Διαβάζω διάφορα topics (όπως κι αυτό) και δεν καταλαβαίνω τίποτα!

Τώρα θα λέτε, "Καλά ρε Καραμήτρο, 32lvl χαρακτήρα έχεις, και δεν ξες τι σου γίνεται ακόμα;"

Δημοσ.

Sorath.....Καλά ρε Καραμήτρο, 32lvl χαρακτήρα έχεις, και δεν ξες τι σου γίνεται ακόμα ;) ? Μην απελπίζεσαι 32 lvl δεν είναι τίποτα. Θυμάμαι και γω στον πρώτο μου char 32lvl κατα σύμπτωση τον παράτησα και αυτόν δεν το είχα πάει κάν για...........training ;) μέχρι το 20 νομίζω lvl και όχι δεν κάνω πλάκα, έπαιζα με παρέα όλα τα quests οπότε τα έβγαζα. Και εννοείτε ότι αν και ήμουν τανκ όταν μου έλεγαν κάνε ντου απαντούσα "Τι λε ρε για να φάει εμένα πρώτα?". Γελάστε άφοβα τώρα σπέρνω ;).

Δημοσ.

Καλά οι newbies όπως κι εγώ, πρέπει να προκαλούμε πολύ γέλιο στους έμπειρους παίχτες. Θυμάμαι στο πρώτο instance που πήγα, όταν έβλεπα κάτι καλό στο looting πάταγα Need. Θεωρούσα οτι αφού μου κάνει, γιατί να μην το πατήσω; Όσπου τα πήραν οι άλλοι στο κρανίο και αρχίσανε τα Ninja, ninja!!! LOL

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...