Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για vael τελικά βρήκαμε την λύση. Θα τον ρίχνουμε αφού βγάλουμε zg/ony για να πάρουμε τα buffs και αφού πάρουμε το Fire resistance buff από ubrs. Με αυτά πραγματικά γίνεται της πλάκας. Σήμερα είπαμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω να βγάλουμε το 3o boss αλλά @@. Σε 3,5 ώρες τον φτάσαμε μια φορά και αυτή έγινε με λάθος pull οπότε μας ξέσκισε. Αυτά τα ρημαδιασμένα whelps μας βγάζουν την παναγία, πάντα κάποιος θα είναι afk όταν θα κάνουν spawn και θα τον πιούμε, πάντα κάποιος θα τραβήξει διπλό pat πάντα κάτι θα γίνει έτσι ώστε να πληρώνω 6g την ώρα repairs. To πιο σπαστικό είναι ότι εδώ και πέντε μέρες η είσοδος μου στο bwl συνοδεύεται με disconnect, δηλαδή έλεος τι στο διαλο φταίει, λύση δεν έχω βρεί. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και άλλοι έλληνες απο το guild και περιέργως κανένας ξένος......

Τελικά για τα tramustes όντως το water2air είναι θεικόοοοοοοο. Φαρμάρεις μέσα σε μια-δυο ωρίτσες essence of water από ep και είσαι έτοιμος για όλη τη βδομάδα. 7dx20g=140g ;D έτσι απλά. Πλέον το arcanite trasmute σε μας δεν αξίζει μια γιατί έχουμε φτάσει σε σημείο οι crystals να είναι πιο ακριβοί από τα bars.......και αν πουλήσεις trasmutation πάνω από 3-4g δεν βγάζεις και μάλιστα με 48ωρο cd.

970g o main με epic mount και μια 90άρα ο alt...............Ούτε κινέζος να μουνα...........

Δημοσ.

vael , broodlord k firemaw einai bosses pou basizontai PARA poly stin tyxi.... P.x an o vael sou riksei ta 3-4 prwta Burning adrenaline se priests...paei. wipe. oti kai na kaneis..... O broodlord 8elei tank me flask of titans, spirit of zanza kai oti allo me +stam mporei na parei to tank . Mia fora kopanise to MT mas 8800....

O firemaw pali, logw tou tropou me ton opoio ypologizetai an ena spell 8a ginei resisted i oxi, ena tank akoma kai me 315 FR mporei na mazepsei tosa debuff pou ine adynato na to healareis. Boi8aei OLO to raid na exei to addon ktm threat meter , pou deixnei me mpares to aggro tou ka8enos

Δημοσ.

Με τα flaskιά μας, με τα threat meters (όλοι οι dd το έχουν εκτός από έναν βλάκα lock) μας με τα όλα μας πήγαμε. To θέμα είναι ότι αφού φάγαμε τόσα wipes για να φτάσουμε εκεί ο gm που είναι paladin (καθόλου τυχαίο) έκανε την βλακεία να pullάρει το boss ενώ ήμασταν σε φάση rest........... Ελπίζω σήμερα να τον ρίξουν, εγώ ευτυχώς θα λείπω και θα γλιτώσω από τις ηλιθιότητες τουλάχιστον για μια μέρα.

Δημοσ.

Vael : best wow fight atm.

Αρκεί να τον φτάσεις μέχρι τα μισά hp και μετά να έχεις το φάρδος να "κάψει" μάγο/hunter.Αν του τη βαρέσει και αρχίσει τα mt/healers είναι καθαρό wipe.

Γενικά το ΒWL κατ' εμέ είναι μακράν το καλύτερο 40άρι instance (έχοντας δει το aq40 μόνο σε βιντεάκια)

Δημοσ.

LOL τελικα δεν το βρηκα!! δεν μου δινεις κανα coordinate να πάω "μιλημενος"?

Ασχετο, ο Nazre που εξαφανιστηκε?

LF1M Priest :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...