Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
oxi FFS........

F F S

giati? giat exoume 1 set gia mc/bwl' date=' 1 set gia pvp/farmning, mazeuoume k NR gia AQ, POU STO DIAOLO 8A XWRESOUN STIS BAGS MAS?[/quote']

Περισσότερο δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω. ΈΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!!

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
mouxaxaxaxa etsi me thn armyra...pou na deis ti exei na ginei me to expansion :P ee re whining pou 8a pesei apo olous mas :D

Γι'αυτό man μαζευουμε το κομπόδεμα μας από τώρα για να μην ταλαιπωρηθούμε μετά. Αν και κάτι μου λέει πως τα σημερινά "καλά φράγκα" που μπορεί να έχει σήμερα κάποιος με την έλευση του xpansion δεν θα φτάνουν ούτε για "τσιγάρα". Το χουμε μάθει πλέον το σκηνικό.......τρέχα βλακα 100 φορές ubrs/strat/scholo να μαζέψεις FR. Tρέχα ηλίθιε 100φορές MC να ντυθείς με tier I. Τρέχα ηλίθιε 1000 φορές τα 5man να μαζέψεις κανα SR και ταλαιπωρήσου κανα 4μηνο μέχρι να καθαρίσεις BWL,αφού έχεις ξεσκίσει την Ony καμιά 200αριά στο μεταξύ για να μην τρώτε wipe από τα shadowflames. Mετά λίωσε βλάκα 100φορές BWL να ντυθείς tier II για να πας AQ40-Νέο instance. Και αφού τα κάνεις όοοοοολα αυτά τσούπ θα σκάσει το xpansion..........που πας ρε καραμήτρο με τα tier II σου N00bα και με το καημένο epic mount σου (για το οποίο 99/100 ξόδεψες μια περιουσία να το αποκτήσεις). Φαύλος κύκλος μόλις ολοκληρώσεις το xpansion με τα patch του 1 χρόνο μετά και θα λες ω λαλα imba θα σου σκάσει και το δεύτερο xpansion και ξανα μανα από την αρχή............ Τι στο διάλο μέλι έχει το καταραμένο το wow και έχουμε φάει τέτοιο κόλημα ή μήπως είμαστε πιο ηλίθιοι από τον μέσο όρο και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι?

Δημοσ.
Γι'αυτό man μαζευουμε το κομπόδεμα μας από τώρα για να μην ταλαιπωρηθούμε μετά. Αν και κάτι μου λέει πως τα σημερινά "καλά φράγκα" που μπορεί να έχει σήμερα κάποιος με την έλευση του xpansion δεν θα φτάνουν ούτε για "τσιγάρα". Το χουμε μάθει πλέον το σκηνικό.......τρέχα βλακα 100 φορές ubrs/strat/scholo να μαζέψεις FR. Tρέχα ηλίθιε 100φορές MC να ντυθείς με tier I. Τρέχα ηλίθιε 1000 φορές τα 5man να μαζέψεις κανα SR και ταλαιπωρήσου κανα 4μηνο μέχρι να καθαρίσεις BWL,αφού έχεις ξεσκίσει την Ony καμιά 200αριά στο μεταξύ για να μην τρώτε wipe από τα shadowflames. Mετά λίωσε βλάκα 100φορές BWL να ντυθείς tier II για να πας AQ40-Νέο instance. Και αφού τα κάνεις όοοοοολα αυτά τσούπ θα σκάσει το xpansion..........που πας ρε καραμήτρο με τα tier II σου N00bα και με το καημένο epic mount σου (για το οποίο 99/100 ξόδεψες μια περιουσία να το αποκτήσεις). Φαύλος κύκλος μόλις ολοκληρώσεις το xpansion με τα patch του 1 χρόνο μετά και θα λες ω λαλα imba θα σου σκάσει και το δεύτερο xpansion και ξανα μανα από την αρχή............ Τι στο διάλο μέλι έχει το καταραμένο το wow και έχουμε φάει τέτοιο κόλημα ή μήπως είμαστε πιο ηλίθιοι από τον μέσο όρο και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι?

QFT

Όταν βγεί Instance με arcane να δώ τι θα γίνει :P

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά το μάζεμα των items για καινούρια instances είναι η ουσία και πια ο σκοπός του παιχνιδιού. Οπότε αυτό το πράγμα δε θα σταματήσει ποτέ, αφού έχουν βρεί αυτή τη συνταγή και μας αρέσει.

• Super Moderators
Δημοσ.
QFT

Όταν βγεί Instance με arcane να δώ τι θα γίνει :P

omg kai 3 lol apla...exei na pesei to gelio ths arkoudas...ase pou ta potions 8a pane ston ourano (times) :P

(ALCHEMY FTW :D )

Δημοσ.

Αν το κάνουν όπως λες θα φύγει ο κόσμος από το WoW όσο πωρωτικό και να είναι. Ήδη παρατηρώ high-end raiders και μεγάλους PVPαδες να το παρατάνε "μέχρι το expansion" και κάτι τέτοια.

Προσωπικά και εγώ το έχω βαρεθεί και έχω δηλώσει ότι δε θα κάτσω να μαζεύω gear με όλα τα resistances σαν τον μαμάκα, αν κάτσει τίποτα στα raids που κάνω έχει καλώς δε θα το κάνω farming κιόλας.

Η συνταγή για να ζήσει το WoW είναι PvP from scratch γιατί το τωρινό είναι άθλιο. Επίσης καλο θα ήταν να βρούν καινούργια challenges για PvE από το μοτίβο farming να ανοίξουν οι πόρτες, farming να έχεις resistance.

Το WoW αν μάθει από τα λάθη των προηγουμενων mmorpg έχει λαμπρό μέλλον. Αν όχι δεν έγινε και τίποτα ο κόσμος θα σταματήσει να πληρώνει και θα πάει αλλου. Καλή χρυσή η Blizzard αλλα μας έχει ήδη ζαλίσει λίγο τα παπάρια.

Δεν ξέρω αν συμφωνείτε.

Δημοσ.

^Και επαυξάνω, όχι απλά συμφωνώ.Ήδη η Bliz έκανε πατάτα με το AQ (εύκολο και βαρετό instance για guilds που φαρμάρουν BWL).Ο μόνος μή βαρετός έχθρός ήταν ο τελευταίος του AQ40.Μόλις φιξαρίστηκε και έγινε killable και ο C'Thun, αμέσως άρχισαν οι γκρίνιες.

Περιττό να πω πως στο δικό μου server (The Maelstrom) πάρα πολλοί παίχτες άρχισαν να τα παρατάνε.Οι λόγοι;Πολλοι και διάφοροι (βαρέθηκαν το raiding, το pvp, τα lfg κλπ)

Αυτό που χρειάζεται το WoW είναι νέες ιδέες, δεν μπορεί ένα χρόνο τώρα στην Ευρώπη και 1,5 στην Αμερική να πορεύεσαι με τους ίδιους πυλώνες που άρχισες το παιχνίδι σχεδόν.Instancing-lvling to 60, 40-man raiding, pvp από ένα patch και μετά και πάει λέγοντας, καταντάει βαρετό ακόμα και για τους πιο σκληροπυρηνικούς παίχτες.

Άρα Blizzard, νέες αλλαγές γιατί talent revamp και νέα instances τα έχει βαρεθεί ο πολύς κόσμος...

Δημοσ.

Και σε μας τα ίδια τα μεγαλύτερα guilds έγιναν disband και όσοι απέμειναν προσπαθούν να οργανωθούν. Disband έγιναν όχι γιατί πλακώθηκαν αλλα γιατί βαρέθηκαν, τα μισά post στα official fora ήταν για "αποχαιρετισμούς" (τα άλλα μισα /whine για gank rofl). Θα βάλουν και άλλα 2-3 dmges στο xpansion για τα μελλοντικά patches και άντε τρεχα γύρευε. Θές ένα item κάτσε farm ώρες μέρες σαν τον βλάκα. Ειλικρινά όταν τα βράδια πέφτω για ύπνο και κάνω την αυτοκριτική μου πάνω σε τέτοια ζητήματα μου ρχεται να με killάρω. "Κάθισες x ώρες σαν τον βλάααακα για το τάδε αντικείμενο". Δηλαδή ρε φίλε ούτε με το νιμού τέτοιο κόλημα. Ειλικρινά απορώ και απάντηση δεν βρίσκω. Το gaming ανέκαθεν αποτελούσε τμήμα της καθημερίνοτητας μου αλλά νομίζω ότι έχω ξεπεράσει τα όρια. Όχι ότι παραμελώ κάποιες άλλες υποχρεώσεις μου (αυτή τη στιγμή οι μέρες μου είναι παντελώς κενές) για χάρη του wow αλλά το να κάθεσαι αρκετές ώρες μπροστά από μια οθόνη για το τάδε item μου φαίνεται άρρωστο χωρίς υπερβολές. Εξ ιδίων κρίνω και δεν χαρακτηρίζω κανέναν άλλο. Anyway FFS πάω για ύπνο. Ναι έπαιζα μέχρι τις 8 το πρωί wow, ναι είχα παει για μπύρες πριν........στο Ironforge ;D.

Δημοσ.

ρε παιδιά , τι να πω,

αυτά είδα και εγώ και το παράτησα το ρημάδι και κυριολεκτικά ησύχασα. Πιστεύω , το είχα πει και παλιά , ότι το παιχνίδι δεν βραβεύει τον καλό ,έξυπνο και πειθαρχημένο παίκτη , αλλά τον Bagla (μετανάστης ,ιθαγενής , μελαμψού ή μαύρου χρώματος καταγόμενος από χώρες τύπου Bagladesh) , που κάθεται με τις ώρες κάνοντας φάρμινγκ , και κυνηγώντας το ένα ressistance μετά το άλλο .

Αυτό σίγουρα δεν είναι έξυπνο παιχνίδι .

Γιαυτό τους έστειλα στον αγύριστο , και για να μην ξαναγυρίσω και εγώ , χάρησα και τα 1200 g που είχα μέχρι τότε και ησύχασα .

Δημοσ.

egw pantws siga siga arxizw kai kanw ena allo class opws exw pei prin enan papa. exw vrei tin xara mou kanontas farm oso mporw kai prolavainw , pigainw se dungeons pu max kratane 1 wra kai pairnaw wraia. Oso gia ton rorgue mou mpainw kai kanw kai tis ipoxrewseis me to guild ( onyxia, zg, bwl , mc ) oso mporw panta giati pia exw arxisei kai kaigomai me douleia, ptixiakes, etoimasia gia metaptixiaka ktl ktl ktl alla apla ekopsa entelos ma entelos to pvp me ton rogue mou .

Dld eixa na mpw se bg 1 mina , epesa 2 1/2 rank kai mpika se 1 bg mono proxthes kai apo tin xara mou pu mpika pira 10k se honor mono apo kills . Apla kovontas to pvp vlepw oti kai kerdizeis kai arketo xrono kai apo tin stigmi pu den tha paw pote rank 12 me 14 ola ta alla pu exei mou einai axrista logo tou 8/8 ns + opla + osa akomi exw opu einai kalitera apo auta tou pvp.

Sxetika me to thema tu kapsimatos simfwno oti einai megalo kollima apla me aresei kai sinexizw na paizw wow pio polli gia tis parees kai tous filous pu exw kanei mesa sto paixnidi kai me aresei na mpainw mesa kai na sizitaw mazi tous

Δημοσ.

Sxetika me to thema tu kapsimatos simfwno oti einai megalo kollima apla me aresei kai sinexizw na paizw wow pio polli gia tis parees kai tous filous pu exw kanei mesa sto paixnidi kai me aresei na mpainw mesa kai na sizitaw mazi tous

Είναι παρέες που θα κράταγες έξω από το παιχνίδι η ας πούμε στο MSN δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσετε ποτέ;

Δημοσ.

Ρε παιδια σορρυ αλλα θέλω κάποιες επεξηγήσεις για το πως φτιάχνω το account.Αγόρασα το παιχνίδι που έχει 1 μήνα δωρεάν και μια 2μηνη pre-paid card. Στη φόρμα που συμπληρώνεις τα στοιχεία για το account κάποια στιγμή σου ζητάει πιστωτική ή το pre-paid account. Εχω μπερδευτεί...Θέλω να χρησιμοποιήσω φυσικά πρώτα τον 1 μηνα δώρο και μετά την κάρτα.Τι στοιχεία συμπληρώνω όμως τότε? Υπάρχει στο κουτί κάποιος κωδικός για τον 1 μήνα δώρο? Δεν βρήκα κάτι μέσα...Πιστωτική δεν έχω.

Plz help me ανυπομονώ να παίξω...

Δημοσ.

Gia na xrhsimopoihseis to mhna dwro prepei ypoxrewtika na baleis eite pre-paid eite pistwtikh.Afou exeis pre paid h lush einai eukolh. Kai mporeis na mhn anushxeis, 3 mhnes den einai tipota giauto to paixnidi :D.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...