Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, εξαλλου το game δεν θέλει install οπότε απο αυτήν την άποψη είσαι κυριλέ..

Θα σου ανέβαζα το iso μου κάπου να το κατεβάσεις αλλά με pstn 4gb δεν θα την πάλευες ούτε σε 2 μήνες...! :D :D :D

Εγω πάλι εχω τιγκάρει στα χόρτα και περιμένω να γίνω 35 να αρχίσω να ανεβάζω σαν τρελός skill alchemy. Παντως ακόμα και το Nature Protection potion (που δεν εχει καμια σχεση με το "καλό" greater nature protection) πουλάει αβέρτα γιατι δεν υπάρχουν πολλά greater στο AH!!!! Το ένα το σπρώχνω γύρω στο 1.80g!!! ΤΗΑΝΚ ΥΟU AQ!!!! :D

Eιμαι 33 και έχω ήδη τα λεφτά για το mount, συν εχω αγοράσει το Ardent Custodian, epic mace για το level 38! :D

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Θα σου ανέβαζα το iso μου κάπου να το κατεβάσεις αλλά με pstn 4gb δεν θα την πάλευες ούτε σε 2 μήνες...!

Χαχα!!:lol:Ε μωρέ σε κανά 4τραμηνο θα το έχω κατεβάσει.

Τέλος πάντων,αύριο μάλλον πάω να πάρω το ondsl kit και έτσι θα το κατεβάσω από το σπίτι.Μπορείτε να μου πείτε όλους τους φακέλους που αποθηκεύονται οι ρυθμίσεις για να μην διαγράψω κανέναν.

Δημοσ.

egw pu les polaki ton papa me logo paixnidi ton piga 42 :P ( kamenos kserw) . me tailoring kai mooncloth bgazw 20 g standar ana 4 meres + 6g/ mera me tailoring xwris panta na metrame ta sets pu mou zitane clothades giati arxizw kai kanw mia kali fimi :D

Δημοσ.

Εσυ ρε τσατσε ειχες τη βοηθεια του Zfour σου, εγω ο καημένος απ'το 0 ξεκίνησα και χτιζω την προικα μου μόνος μου! :D

Παντως λογικά θα αρχίσω να βγάζω κάποιο χρήμα οταν κανω transmute arcanite.. Αν και το 48ωρο cooldown ειναι λίγο θάνατος.....

Δημοσ.

nai i voitheia pu esteila apo ton zfour itan 10g tpt allo. Ola ta alla apo monos mou ( mou anoikse kai ligo epeidi eixa 3 mple drops = 45 g etsi gia to kalo alla np. ) oi rithmiseis se eipa pu apothikeuontai.... wtf , wtb , interface krata kai ante data gia to kalo. wtf wtb einai oi pio sos

Δημοσ.

Σήμερα στο καλύτερο mc run του guild (4 ώρες και 30 περίπου λεπτά - το προηγούμενο ρεκόρ μας ήταν κοντά στις 5'30 ώρες) πήρα επιτέλους robes of prophecy με πανάκριβο ωστόσο dkp (αλλά είναι μούρλια) και τα manastorm leggings (12mana/5sec wow) μιας που τα tier I-II πάνε κοντά στα 200 dkp μέχρι ώρας και δεν σφάξανε από μέρους μου. Έχω 3 κομμάτια από το prophecy 1 κομμάτι από zg ένα τα epic legs και τα υπόλοιπα μπλεδάκια (όλα μα όλα που μπορούν να εξυπηρετούν έναν priest 50 φεύγα αντικείμενα). Το ερώτημα που έχω είναι. Αξίζει τελικά να τα φοράω τα epixxx? Σήμερα πχ που σαν καλός πατριώτης (τρομάρα μου) πήγα να βοηθήσω κάτι έλληνες που δεν νιώθουν και πολλά φάγαμε αρκετά wipes στο strat scarlet και ω σαν caster πλήρωσα 5g repairs!!!!!! Σε άλλες περιπτώσεις πάνω από 2-2,5g δεν θα έσκαγα. Και που είσαι ακόμα δηλαδή όταν γίνω full tier I-ΙΙ τι θα πληρώνω δηλαδή? Λογαριασμούς tank? Για λεφτά δεν τίθετε θέμα έχω τα κερατα μου και ο lock μου εδώ και μέρες απογαλακτίστικε από τον main και κονομά τα φραγκάκια του αλλά δεν μου πάει η ψυχή να χαλάω 5g και αυριο μεθαύριο 10g για ένα αποτυχημένο run. Mε βλέπω τα epixxx να τα έχω για μούρη και τα instances να τα βγάζω με μπλεδάκια.

Αυτό το benediction δεν με θέλει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. 10 full runs mc και έχει πέσει μόλις 1 EoD όταν δεν είχα dkp και καμια 15αριά ακόμα όπου πήγα από τον domo και μετά μπας και το έπαιρνα και ούτε μια δεν αξιώθηκε...........Το δε EoS το κυνηγάω πάνω από μήνα.......πρέπει να έχω φάει συνολικά πάνω από 48 ώρες εκεί για 1 drop και ακόμα τίποτααααααααααααααα. Είναι να τραβάς τα μαλλιά σου δηλαδή.

Αlliance λενε suckάρουν σε BG.......lol. Με guild premade ...........δεν έχουμε ούτε ένα θάνατο. Να κάνεις MC στον warrior στο LM του AB και να τον πετάς κάτω..........η αφασίαααααααα. Και φυσικά όπως και για όλα τα υπόλοιπα ingame το Α και το Ω είναι.........ο priest. Έχω κάνει macro "OBEY ME" και το spammaρω κάθε τρεις και λίγο ;).

Venedictia UBER PRIEST!!!!!!!!!

Και σε κανα 2μηνο......

Κaileena UBER LOCK!!!!!!

Και πως να μην είναι uber οι chars μου όταν τους ελεγχω εγώ (μετριόφρων γαρ πάνω από όλα) HAHAHAHA

Αll rogues all undeads------)MY KOS LIST

Δημοσ.

Shadow Of the Necropolis patch 1.11

http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/1p11/naxxramas/roadtodamnation.html

Tο trinket από argent dawn με το +48dmg vs undead θα γίνει απαραίτητο γι'αυτό το raid. Ελπίζω να μην αργήσει γιατί έχουμε και διάβασμα, ανυπομονώ να φάει τα πρώτα μου wipes στο συγκεκριμένο dungeon γιατί UNDEAD>ALL για μένα σαν αντίπαλοι.

Δημοσ.

Έχει κανένας καμια πληροφορία τι resistance θα απαιτεί το νέο dungeon??? Σήμερα μου έπεσαν 3 recipes of greater shadow protection σε 5 λεπτάκια (lol) και αναρωτιέμαι αν πρέπει να τα σπρώξω με καμια 50άρα g έκαστο στο ah τώρα ή να κοπανήσω καμιά 200άρια bo μόλις σκάσει το 1.11.

Σημερα σε 5 λεπτά αυτά και σε κανα 3 ώρο μόλις 1 recipe of greater nature protection που φευγει χαλαρά για μια 200άρα golds.

Σε 3 ώρες δηλαδή είτε 350g στην χειρότερη είτε μια 800 στην καλύτερη. Γνωρίζω άτομα που πολεμάνε καιρό γι'αυτά τα recipes και φαντάζομαι θα πληρώσουν πολλά ιδίως αν έχουν μεγάλη αξία για το νέο dungeon.

Καλά ο παπάς ντυμένος, και holy/disc να είναι μαμεί και δέρνει σε solάρισμα.

GIEV MONEY. Ανυπομονώ να δω να λέει 1000+gold ;) . Στα 700 είμαι τώρα στον μαιν έχοντας epic mount και καμιά 80άρα η μικρή lock. Να δω τι θα τα κάνω στο τέλος.

• Super Moderators
Δημοσ.

giati FFS? htan anamenomeno oti 8a xreiazetai Frost...ola ta alla mexri stigmhs yparxoun...ase pou o Kel'Thuzad kai oi upoloipoi Undead casters sto War3 xrhsimopoioun frost spells...

Δημοσ.

oxi FFS........

F F S

giati? giat exoume 1 set gia mc/bwl, 1 set gia pvp/farmning, mazeuoume k NR gia AQ, POU STO DIAOLO 8A XWRESOUN STIS BAGS MAS?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...