polaki Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Looooooooool.......... Σημερα μετά από την τριτη μέρα που πήρα το game πρέπει να περιμενω στην ουρά για τον Crushridge..... Βγηκε η τρίτη φουρνιά?? Μήπως γεμίζει πάλι ο server?? Ψιλοαγχνωνομαι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Silvermoon το ιδιο 15λεπτες ουρες και LAG Για μενα το μοναδικο μειονεκτιμα του WOW ειναι το LAG ΚΡΙΜΑ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAOYNHS Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Λοιπον ουτε παιδάκι είμαι ούτε σας κοροιδεύω.Απλα είμαι άσχετος με το internet.Παντως πήρα adsl in a box ths forthnet (170ευρο). Το μονο κακο ειναι οτι μπορει να περιμενω απο 1 βδομαδα μεχρι 2 μηνες!!!!!!!!! Αναγκαστηκα πάντως να πάρω adsl γιατι εκανα περίπου 8 ώρες να κατεβάσω ενα πατσ του παιχνιδιού. Ε ετσι οπως το πήγαινα θα έδινα πιο πολλά λεφτά και λογικά θα lagarize και το παιχνιδι αφου η συνδεση ειναι πιο αργη και απο τον tziovani Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 LoL Καλα εκανες και πηρες DSL γιατι με την χρονοχρεωση ..... 2 μηνες υπερβολικο μου φενετε ! Παντος Lag θα εχεις και με DSL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Εγώ πάντως δεν έχω κάποια ιδιαίτερα προβλήματα με το lag (Dragonblight). Άντε να ανέβει για λίγο και μετά επανέρχεται πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Ναι ουτε κ εγω... συνηθως παίζω με 180-220ms αλλα ορισμενες φορές μου σκάει κάτι 700άρια και τρέμω..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAOYNHS Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Ενα πραγμα να ξέρετε. Είμαι ρομαντικος warcraftakias. Να φανταστειτε οτι ακομα παίζω το warcraft 2 ετσι για να θυμαμαι τα παλια χρόνια. . E ΡΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΛΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η DSL. ΤΡΕΜΕΤΕ. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜAGE KAOYNHS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Xtes epaiza ximeromata kai imoun ston Emerald Dream me 95ms. Paizei kaneis apo do Emerald Dream? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 LOL 95 ms ? Εγω Silvermoon στην καλυτερη 200 αλλα σκαει και κατι 1000ρια Κυριακη ειχε τρομερο Lag και disconnects την δευτερα ολλα ΟΚ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KAOYNHS Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Το παιχνιδι ειναι rpg η ειναι στυλ diablo που διαλέγεις ενα χαρακτηρα και ανεβάζεις level? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Φτου παλι στην ουρα γμτ 210 silvermoon RULEZZZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 battlegrounds avrio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Anoigoun ta Battlegrounds?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 http://amd.co.at/chosi/wow/WoW-1.4.2.4375-to-0.5.0-enGB-patch.exe http://elmo.bit-tech.net/~jamie/wow/wow-1.4.2.4375-to-1.5.0-engb-patch.exe http://flame.tiefighter.org/WoW/patches/WoW-1.4.2.4375-to-1.5.0-enGB-patch.exe epidi o downloader einai gtp.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Ήρθες λίγο αργά :razz: . Αν τα έβαζες τα links λίγο νωρίτερα... μου πήρε 2 ώρες και 3 λεπτά ακριβώς να το κατεβάσω από την Blizzard GRRRRRRRRRR. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις