Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Looooooooool.......... Σημερα μετά από την τριτη μέρα που πήρα το game πρέπει να περιμενω στην ουρά για τον Crushridge.....

Βγηκε η τρίτη φουρνιά?? Μήπως γεμίζει πάλι ο server?? Ψιλοαγχνωνομαι.....

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον ουτε παιδάκι είμαι ούτε σας κοροιδεύω.Απλα είμαι άσχετος με το internet.Παντως πήρα adsl in a box ths forthnet (170ευρο). Το μονο κακο ειναι οτι μπορει να περιμενω απο 1 βδομαδα μεχρι 2 μηνες!!!!!!!!! Αναγκαστηκα πάντως να πάρω adsl γιατι εκανα περίπου 8 ώρες να κατεβάσω ενα πατσ του παιχνιδιού. Ε ετσι οπως το πήγαινα θα έδινα πιο πολλά λεφτά και λογικά θα lagarize και το παιχνιδι αφου η συνδεση ειναι πιο αργη και απο τον tziovani

Δημοσ.

LoL

Καλα εκανες και πηρες DSL γιατι με την χρονοχρεωση .....

2 μηνες υπερβολικο μου φενετε !

Παντος Lag θα εχεις και με DSL

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν έχω κάποια ιδιαίτερα προβλήματα με το lag (Dragonblight). Άντε να ανέβει για λίγο και μετά επανέρχεται πάλι.

Δημοσ.

Ενα πραγμα να ξέρετε. Είμαι ρομαντικος warcraftakias. Να φανταστειτε οτι ακομα παίζω το warcraft 2 ετσι για να θυμαμαι τα παλια χρόνια. :P. E ΡΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΛΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η DSL. ΤΡΕΜΕΤΕ. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜAGE KAOYNHS

Δημοσ.

LOL

95 ms ?

Εγω Silvermoon στην καλυτερη 200 αλλα σκαει και κατι 1000ρια

Κυριακη ειχε τρομερο Lag και disconnects την δευτερα ολλα ΟΚ

Δημοσ.

Ήρθες λίγο αργά :razz: . Αν τα έβαζες τα links λίγο νωρίτερα... μου πήρε 2 ώρες και 3 λεπτά ακριβώς να το κατεβάσω από την Blizzard GRRRRRRRRRR.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...