Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
απλα μπορείς να φτιάχνεις κάποια beackons (σα μπεικον ειναι) τα οποία μπορείς να κάνεις summon συγκεκριμένα water/air elemental

Diladi????

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Οι enchanters ειναι οι μονοι που οικονομανε τρελα φραγκα απο το prof.Ας μην εχουν παραπονο για το spam.Χωρις να το εχω κοιταξει σιγουρα καποιο addon για auto-spam θα υπαρχει.

Είναι και το επάγγελμα που κοστίζει τα περισσότερα. Anyway δεν μας απασχολεί το πόσα κερδίζουν αλλά το πόσο χαζά είναι στημένο το συγκεκριμενό proff.

Δημοσ.

Λοιπόν για rogues ενας πολύ ωραίος οδηγός για raiding σχετικά με potions, buffs & food που μπορει να πάρει κάποιος για να "ανέβει".

http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-rogue-en&t=166172&p=1&tmp=1#post166172

Οσο για τα παραμυθάκια, εγω προσωπικά απλά τα προσπερνάω οπότε όποιος δεν θέλει να διαβάσει ιστορία ας κάνει το ίδιο! :)

Oσο για το ebook που πουλάει η blizzard μέσω Amazon, μια αναζήτηση απο το μουλαράκι θα σας φέρει αποτελέσματα...

Δημοσ.

Ευχές για ένα ωραίο 4ήμερο... και καλές γιορτές..

Επιστρέφω Τρίτη, από Αλεξάνδρεια, με περισσότερη διάθεση για wow :)

Δημοσ.

ρε παιδια να σας ρωτήσω. Υπαρχει κανεις που ξέρετε που να περνάει μαθήματα σχολής παίζοντας ταυτόχρονα WoW? Το ρωτάω αυτο γιατι 20ρης warlock και είναι ήδη ρκετα εθιστικό... δεν θέλω να γίνει εθιστικότερο και να μείνω 8 χρονια στην επαρχια!!

Δημοσ.

Εγώ 2 εξάμηνα με wow γ****α πέρασα απίστευτα μαθήματα και με βαθμούς!!!! Το τελευταίο ωστόσο εξάμηνο και με τρελό λίωσιμο στο wow κόπηκα σε όλα και το πτυχίο πάει για γενάρη :/ . 15/5 που τελειώνει η κάρτα μου κόβω το wow για 2 μήνες να προετοιμαστώ κατάλληλα και να ανταπεξέλθω στην εξεταστική.

Δημοσ.

Πάντως, επειδή είμαι noobie στο WoW, μόλις πριν απο 5 μέρες ανακάλυψα τι είναι τα instances. Μέχρι σήμερα, πάω καθημερινά στο DM στην Westfall, και απο lvl17 πήγα 21! Μιλάμε αυτό είναι lvling! Και επι της ευκαιρίας έμαθα καλύτερα και το Warrior μου.

Πάντως έχει πλάκα, που με μερικούς φτιάχνεις πολύ καλές ομάδες (με αποτέλεσμα να το ολοκληρώνεις σε 1 1/2 ώρα, ενώ με άλλους σου σπάνε τα νεύρα! Χθες κάναμε 5 ώρες!!! Τσουκου τσουκου πηγαίναμε... ήμαρτον!

Δημοσ.

Καλά μιλάμε έφτασα level 25. Κάθε μέρα και level δηλαδή.

Πήγα για πρώτη φορά σε horde territory και έγινε της μουρλής! Πολύ γέλιο αλλά και αρκετά honor points. Τρελαίνομαι για PvP!!!

Άντε να 60αρίσω..... :-)

Δημοσ.

Sorath δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα. Όταν μεγαλώσεις σε lvl θα ίδρώνεις κυριολεκτικά για να κατακτήσεις κάθε επόμενο.

Χτές γνώρισα έναν priest lvl 33 έλληνα με enchant στο staff +30 spell dmg το οποίο πλήρωσε 250g και όλα τα enchants που συνηθίζει κανείς να κάνει κανείς στον epic εξοπλισμό του........ Κάναμε duel με τον lock μου τον alt και παρόλο που τού έριχνα 3 lvl τον έπινα 5-3 στα duels έχασα. Βέβαια είναι ντυμένος όλος μπλε με τα pvp rewards από AB ΚΑΙ WSG με τα οποία έιναι ήδη REVERED!!!!!! Τα μισα μου fear δεν έπιαναν το ίδιο και τα μισα seduce αν είναι δυνατόν τρελό resist σε shadow spells.

Δημοσ.

Σίγουρα φίλε,το ξέρω οτι το lvling θα σταματήσει να είναι τόσο γρήγορο.

Πάντως η μαγεία του παιχνιδιού ξεδιπλώνεται όσο προχωράς.....

Δημοσ.

Εγώ άρχισα να βαριέμαι και πάλι. Στην κατάλληλη στιγμή ευτυχώς, μπας και περάσουμε κανένα μάθημα!!!!

Δημοσ.
exw liwsei sta Onyxia runs kai to katarameno to Shard of Scale (trinket gia mana regen) den leei na pesei...ftou tou...

Εγώ το πήρα αυτό τη 2η φορά που την ρίξαμε :P. Και να φανταστέίς ότι δεν το ήθελε κανείς!!! lol έτσι?

Δημοσ.

Ρε σεις,ακούστε ένα πρόβλημα που έχω με το παιχνίδι.Όταν πάω να κάνω login μου λέει 'unable to validate the game version...' και κάτι άλλα.Τρέχω το repair.exe και το διορθώνει.Μετά,τις άλλες 2-3 φορές που θα κάνω login ή και την αμέσως επόμενη μου ξαναεμφανίζει το ίδιο πρόβλημα.Επειδή το repair.exe για να το διορθώσει κατεβάζει 6mb ενώ έχω pstn (καταλαβαίνετε),μήπως έχει κανείς καμιά λύση για αυτό το πρόβλημα (εκτός του reinstall γιατί δεν έχω τα cd)?

Δημοσ.

pane se ena net cafe pu trexei mia xara to wow. tous zitas ena backup tou wow i to kaneis esi o idio ean exoun dvd r. svineis to wow pu exeis apo to pc sou kratontas apla backup tin holy trinity ( wtf , wtb kai allo 1 fakelo pu exei kai exei sosmena ta panta apo rithmiseis ) , pernas to wow apo to net cafe , pernas kai apo epanw tin holy trinity . vazeis username kai pass kai eisai gg :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...