Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Chill the IMBA PVPer of WoW. ROFL μου την έπεσαν mage και shadow priest στον παπά μου στο slug pit lvl 60 και 57 αντίστοιχα undead και οι δυο και τον ήπιαν. Δηλαδή έλεος θέλω να βρω opponets ίδιας αξίας με μένα βαρέθηκα να σπέρνω(ψώνιοοοοοοοοο ;) ). Είμαι 2 μέρες μακριά από τα 4 epic item που σκοπεύω να bidάρω στο mc τώρα που έχω τεράστιο dkp. Legs, robe, mantle και επιτέλους το κρυφό μου όνειρο το bene.

Κεφάλαιο Enchanting-----) Έλεος!!!! Γιατί τα enchants να μην μπορεί να τα κάνει κάποιος όπως τα ρούχα και να βάζει στο ah για πωλήσεις? Γιατί να μην μπορείς να στέλνεις στους άλλους char σου τα enchants αλλά να περιμένεις να βρείς enchanter ο οποίος να έχει τις συνταγές που θέλεις και τις οποίες μπορείς να έχεις σε κάποιον άλλο char σου............Παντελώς ηλίθιο........

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδω δε μασησα να πεθάνω μερικες φορές στο 26 για να παω Felwood, θα μασησω στην Feralas? :P

ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΞΥΛΟ!!!! :D :D

Μολις φτάσω 35 ΒΟΥΡ για alchemist... εχτες έπαιξα 5 ωρες το βραδυ (1 με 6, τι ωραια να εχεις άδεια...) με ένα rogάκι ίδιο level με μένα, και κατσαμε ολη την ωρα στις 1000 needles (οπου ώς alliance ειχα απλά περάσει τρέχοντας για Tanaris) και βγάλαμε καμιά 6-7 quest... Τα πατήσαμε κάτω! Πήρα 1.5 level σε 5 ώρες, εντάξει ακραίο για τα δεδομένα μου.. Ειμαι τωρα μισο level πριν το 30... Αντε και 5.5 μείνανε ακόμα.... ;) Και 10.5 για το mount, το οποίο δεν κόβω και φλέβες πλέον αφού έχω το ghost wolf που γίνομαι λυκάκι και πηγαίνω κομμάτια... (+50%).

Δυστυχως ο main μου ειναι σε αλλον server οπότε αυτον θα πρέπει να τον ανεβάσω χωρίς καθόλου βοήθεια (χρηματική ή item-ιστική)!

Δημοσ.

Ntukaiksilo είναι το όνομα ενός warrior στο guild μου!!!! Απλά κορυφαίο.

Τον lock τον ανεβάζω εδώ και 1 μήνα αλλά τον αφήνω κάθε τόσο και συνήθως τον παίζω όταν είναι full rested. Και φυσικά τα dungeons τα βγάζω με 60άρηδες συνοδεία........σιγά μην τρέχω gnomeregan και λοιπά με ίδια lvls ;).

O lock έχει το καλύτερο mount κατά την γνώμη μου ειδικά το epic και μην σας πω ότι αρχικά γι'αυτόν τον λόγο ξεκίνησα lock ασχέτως αν τώρα καραγουστάρω άγρια που ασχολούμαι με αυτήν την class.

Polaki κρίμα που είσαι σε διαφορετικό server να δώσουμε ένα ραντεβού Feralas να τα πούμε.......... Α και btw ο artisan alchemist εκεί είναι για την alliance δεν ξέρω τι παίζει για την horde,τσέκαρε μια στο thoot ή ρώτα τον προηγούμενο trainer σου.

Αλήθεια τι race έχεις πάρει??? "Dumb and dumber" orc "έχω καμπούρα από τα 16 μου" troll ή "μαμά η κλάρα μιλάει" tauren?

Δημοσ.

Κεφάλαιο Enchanting-----) Έλεος!!!! Γιατί τα enchants να μην μπορεί να τα κάνει κάποιος όπως τα ρούχα και να βάζει στο ah για πωλήσεις? Γιατί να μην μπορείς να στέλνεις στους άλλους char σου τα enchants αλλά να περιμένεις να βρείς enchanter ο οποίος να έχει τις συνταγές που θέλεις και τις οποίες μπορείς να έχεις σε κάποιον άλλο char σου............Παντελώς ηλίθιο........

Πες τα!!!Κι εγώ που πρέπει να σπαμαρω το /2 για 1 transmute? :(

Δημοσ.

Αλήθεια τι race έχεις πάρει??? "Dumb and dumber" orc "έχω καμπούρα από τα 16 μου" troll ή "μαμά η κλάρα μιλάει" tauren?

Σε παρακαλω λιγα τα λόγια σου για την μαμά Κλάρα.... :D

Δημοσ.

Οι Kalodorei, λοιπόν συνεχίζουν και ζουν γύρω από την λίμνη Well of Eternity, η κοσμική ενέργεια της οποίας, εμποτίζει συνεχώς την φυλή, και τους κάνει πιο δυνατούς, επεκτείνονται γνωρίζουν και άλλα μέρη του κόσμου, εκ των οποίων την ύπαρξη του Dragonflight, που αποφασίζουν ότι πρέπει να τους αφήσουν ώς έχει, εφόσον διαπιστώνουν ότι είναι φύλακες της γής τους Kalimdor. Γνωρίζουν και τον Cenarius, το γυιο ημίθεο της Ellune, της θεάς του φεγγαριού που λατρεύουν, που δεν είναι άλλη από το White Lady, το ένα εκ των 2 φεγγαριών του Kalimdor. O Cenarius τους μαθαίνει τα μυστικά της φύσης, ενώ οι ίδιοι έχουν μία απίστευτοι μανία μελέτης της λίμνης και τα μυστικά της μαγείας που αυτή κρύβει. Η Azshara, χτίζει το παλάτι γύρω από την λίμνη και φτιάχνει έναν κύκλο αυλικών, από τους προηγούμενους high elf's, πριν την σύμπτηξη της Naria σε Kaldorei. Ο κύκλος αυτών των αυλικών, που ήταν ιερείς της Azshara ονομάστηκε Queldorei, ή αλλιώς Highborn, οι οποίοι όμως δεν ήταν αρεστοί στους υπόλοιπους Night Elves. Όσο η μελέτη των νερών της λίμνης συνεχίζεται ασταμάτητα, οι Queldorei, και Azshara αποκτούν μεγάλη δύναμη και σιγά, σιγά αποκόπτονται από την υπόλοιπη φυλή.

Ο μικρός Mulfurion, μελετώντας τον δρουιδισμό, απαρχής γνώσης του πατέρα του, υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει, μία τρομερή δύναμη την οποία μπορεί να την αισθανθεί, και η οποία προέρχεται από το Well of Eternity.

H συνεχόμενη επιπόλεη χρήση μαγείας από τους Queldorei, διαχέει κοσμικά κύμματα, μέσω της πηγής, κύμματα που επιρρεάζουν ευρύτερες διαστάσεις, και φυσικά κάποια στιγμή κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο Nether. Ο Sargeras, ο καταστροφέας των κόσμων, διαισθάνεται την δύναμη της πηγής μέσα από την χρήση μαγείας των Queldorei και τον πιάνει μία ασταμάτητη μανία να αποκτήσει την δύναμή της. Συγκεντρώνει λοιπόν τον στρατό του και ετοιμάζεται να εισέλθει στον κόσμο του ανυποψίαστου Azeroth.

H Αρχι Ιέρια Azshara, εκστασιασμένη από την δύναμη που αποκτά μέσω της πηγής, εμποτίζεται με διαστροφή που την κάνει να θέλει να βοηθήσει τον Sargeras, στο να εισέλθει στον κόσμο του Azeroth, να του δώσει πρόσβαση στον κόσμο μέσω της πηγής, για να αυξήσει ακόμα περισσότερο την δύναμή της, σε σημείο που επιστρατεύει όλους τους Queldorei, προς αυτόν τον σκοπό, οι οποίοι φτάνουν να λατρεύουν τον Sargeras σαν θεό τους. Για να δείξουν την αφοσίωσή τους στον θεό τους και στην Azshara, βοηθούν την ιέρια να ανοίξει μία μαγική πύλη, έναν σύνδεσμο που θα επιτρέψει στον Sargeras να περάσει στον δικό τους κόσμο.

Όταν όλες οι ετοιμασίες έγιναν, ο Sargeras άρχισε να περνά τις δυνάμεις του στρατού του μέσω της πηγής, και να τις στέλνει στις ανυποψίαστες πόλεις των Night Elfs. H συνέχεια, είναι θλιβερή, καταστρέφονται πολλές πόλεις, και ο Sargeras δημιουργεία μία ταξιαρχεία από doom guards, που περιπολούν τους μεγάλους δρόμους και σφάζουν οποιοδήποτε elf βρούν μπροστά τους.

Εμενε πλέον στον Mulfurion, να υπερασπιστεί το γένος από την καταστροφή, ο ίδιος ο αδερφός του Illidan, που ασκούσε την μαγεία των Queldorei, είχε επιρρεαστεί από την διαστροφή, και έτσι πρώτη του δουλειά είταν να μεταπείσει τον αδερφό του να τον βοηθήσει στην σωτηρία του γένους. Ο αδερφός του όμως κρατούσε ένα μυστικό. Ο Illidan ήταν ερωτευμένος με την όμορφη ιέρια Tyrande, η οποία όμως ήταν δοσμένη στον αδελφό του Mulfurion. Βέβαια ο πλατωνικός αυτός δεσμός μαζί της δεν ήταν τίποτα μπροστά στην εμμονή του για την απόκτηση της δύναμης της πηγής. Ο Mulfurion κάλεσε αμέσως και τους 2 και τους εξήγησε ότι για να σταματήσουν την εισρροή των δαιμόνων μέσα από την πηγή, πρέπει να καταστρέψουν την ίδια την πηγή, να την κλείσουν με κάποιο τρόπο για πάντα, και να αποτρέψουν κάθε σύνδεση με τις έξω κοσμικές δυνάμεις, κάτι το οποίο βέβαια σύμαινε ότι δεν θα χρησιμοποιούν πλέον και τις μαγικες ικανότητες που αυτή προσφέρει. Στον σκοπό αυτό επικαλέστηκαν την δύναμη του Cenarius. Ο Cenarius που μέχρι τότε παρακολουθούσε από κοντά τι συμβαίνει, ζώντας στα ιερά δάση του Moonglade και το ιερό βουνό Hijal, καλεί τα μαγικά sealments (enchantments), δασών του moonglade και κάνει summon στην διάθεσή του έναν στρατό από protectors, δέντρα προστάτες να τους οδηγήσει εναντίον του Burning Legion. Στην συνέχεια καλεί το Dragonflight, με την θεική του δύναμη, επικαλείται τους 5 φύλακες Dragons, να διώξουν το Legion μια και καλή από το Kalimdor, και να αποτρέψουν τελείως την απειλή. Το Dragon Flight ξεκινάει με επικεφαλής την Alex, τον κόκκινο δράκο και ενώνει τις δυνάμεις του με τα protectors. Η μάχη που έπεται είναι ομηρική, κράτά πολλές μέρες, όπου Dragons και Protectors, δίνουν πολύ γερά χτυπήματα στο Legion, το οποίο με την απουσία του Sargeras, αρχίζει και χάνει πολύ έδαφος, με κίνδυνο να χάσει και όλη την μάχη. Ο Illidan, όμως βλέποντας αυτό, φοβάται ότι τελικά η πηγή θα κλείσει, και αποφασίζει να προδώσει τον αδερφό του για να διασώσει την πηγή. Πηγαίνει λοιπόν κρυφά και ενημερώνει την Azshara, για τον μέγεθος των εξελίξεων. H Azshara δεν μένει άπραγη, αμέσως καλεί όλους τους Queldorei, και τους επιστρατεύει σε μία επίκληση ενός πολύ δυνατού spell συνδέσμου, ικανού να περάσει τον ίδιο τον Sargeras στον κόσμο αυτό. Επίσης είναι άκρως προετοιμασμένη για οποιαδήποτε εισβολή επιστρατεύοντας πολλούς φρουρούς από την αυλή της.

Στην συνέχεια των γεγονότων όμως συνέβει κάτι θλιβερό. Ενώ οι Dragons, απομακρύνουν με συνεχόμενα δυνατά χτυπήματα το Legion, ο Neltharian, ο δράκος φύλακας της γής, πάνω σε μία απίστευτά σκληρή μάχη, τρελένεται, οργίζεται τόσο πολύ από τα χτυπήματα που δέχεται συνεχόμενα από το Legion, και ξεσπά σε μία μανιώδη επίδειξη δύναμης, καταστρέφοντας τα πάντα γύρω του, κυριαρχόμενος από διαστροφή, τα χτυπήματα κατευθύνονταν πλέον όχι μόνο προς το Legion αλλά και προς οποιονδήποτε άλλον, ακόμα και εναντίον του ίδιου Dragon Fligth. Η Alex, πληγωμένη, και άναυδη από αυτό το γεγονός, αποφασίζει να ανακαλέσει το Dragon Flight και οι Dragons φεύγουν από την μάχη. Συγχρόνως η Azshara αρχίζει το spell επίκλησης του Sargeras, αλλά ο Mulfurion μόλις βλέπει την αποχώρηση των Dragon, κάνει αμέσως εισβολή στον ναό να σταματήσει την διαδικασία. Όμως η Αzshara είναι πολύ καλά προετοιμασμένη γιαυτο. H ίδια η Tyrande, αναλαμβάνει να σκοτώσει την ιέρια, προσπαθώντας να την αιφνιδιάσει από πίσω, όμως οι φύλακες της ιέρειας την προστατεύουν, μέχρι τέλους μέχρι να πέσουν όλοι στα χέρια της Tyrande, κάτι το οποίο όμως της προκάλεσε πολύ σοβαρές πληγές και την κάνει να σταματήσει την επίθεση. O Mulfurion τρελά εξοργισμένος από το γεγονός αυτό, κάνει μία απίστευτα δυνατή επίθεση στην ιέρια και την σκοτώνει. To spell επίκλησης χάνει την ισορροπία του και δημιουργήται ένα Vortex, οι μάχες μέσα στο ναό και έξω συνεχίζονται, ο σύνδεσμός σπάει και μία τεράστια δυνη, ακολουθούμενη από ένα πολύ δυνατό σεισμό χωρίζει το Kalimdor σε 2 μέρη, καταστρέφοντας τα πάντα, κόβοντας την ήπειρο σε 2 κομμάτια και βυθίζοντας την πηγή σε μία τεράστια θάλασσα, που πάλετε από δυνάμεις, κάτι το οποίο ονομάστηκε Maelstrom.

Καλό διάβασμα...:)

Δημοσ.

Οι enchanters ειναι οι μονοι που οικονομανε τρελα φραγκα απο το prof.Ας μην εχουν παραπονο για το spam.Χωρις να το εχω κοιταξει σιγουρα καποιο addon για auto-spam θα υπαρχει.

Δημοσ.

Ρητορική ερώτηση και η δική μου, όπως άλλωστε και η δική σου: Εσύ ζορίστηκες να το διαβάσεις ? Εγώ πάντως για να το γράψω όχι. :mrgreen:

Δημοσ.

Πως κάνω summon τον Duke of Cynders, στο Silithus, ξέρει κανεις ?

Δεν μπορώ να το βρώ, υπάρχουν μπερδεμένα πράγματα στο net.

Πρέπει πρώτα να γίνω friendly?

Δημοσ.

οk, από κομμάτια που διαβάζω από δω και απο κεί, μπερδεμένα πράγματα, κανείς δεν έχει μία ξεκάθαρη άποψη, έχω καταλήξει μάλλον σε αυτό το σενάριο:

1ον Με κάποιο τρόπο πρέπει να γίνω friendly με Cenarion Hold, ok, αυτό πες ότι το κάνω με κάποια repeatable quests εκεί ή γενικά ας το θεωρήσουμε αυτό το βήμα δεδομένο.

2ον Πρέπει να κάνω summon 3 templars, χρησιμοποιώντας κάθε φορά για αυτό τον λόγο ένα full set. Αυτοί μου ρίχνουν 1 signet, μαζεύω 3 από αυτά.

3ον Με τα 3 signet, 1 brilliant shard, και φορόντας ένα 4ο full σετ, πηγαίνω σε έναν τύπο και του μιλάω του δίνω τα αντικείμενα που δίνει μία αήδια την οποία την χρησιμοποιώ σε ένα windstone, όπου μου βγαίνει ο καραγκιόζης αυτός, random ?>????????? , δηλαδή μπορεί να βγεί όχι ο fire αλλά ο azure για παράδειγμα ???? και πτου και απο την αρχή ????

Εχω καταλάβει σωστά ???

ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΕΟΣ

Δημοσ.
οk' date=' από κομμάτια που διαβάζω από δω και απο κεί, μπερδεμένα πράγματα, κανείς δεν έχει μία ξεκάθαρη άποψη, έχω καταλήξει μάλλον σε αυτό το σενάριο:

1ον Με κάποιο τρόπο πρέπει να γίνω friendly με Cenarion Hold, ok, αυτό πες ότι το κάνω με κάποια repeatable quests εκεί ή γενικά ας το θεωρήσουμε αυτό το βήμα δεδομένο.

2ον Πρέπει να κάνω summon 3 templars, χρησιμοποιώντας κάθε φορά για αυτό τον λόγο ένα full set. Αυτοί μου ρίχνουν 1 signet, μαζεύω 3 από αυτά.

3ον Με τα 3 signet, 1 brilliant shard, και φορόντας ένα 4ο full σετ, πηγαίνω σε έναν τύπο και του μιλάω του δίνω τα αντικείμενα που δίνει μία αήδια την οποία την χρησιμοποιώ σε ένα windstone, όπου μου βγαίνει ο καραγκιόζης αυτός, random ?>????????? , δηλαδή μπορεί να βγεί όχι ο fire αλλά ο azure για παράδειγμα ???? και πτου και απο την αρχή ????

Εχω καταλάβει σωστά ???

ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΕΟΣ[/quote']

Exeis katalavi sosta, etsi einai...

Δημοσ.
Exeis katalavi sosta, etsi einai...

Από τις λίγες φορές που όταν καταλαβαίνω σωστά κάτι, δεν ενθουσιάζομαι γι'αυτό........................................:???:

Δημοσ.

απλα μπορείς να φτιάχνεις κάποια beackons (σα μπεικον ειναι) τα οποία μπορείς να κάνεις summon συγκεκριμένα water/air elemental

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...